Llista d'asteroides (71001-72000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu

Conteníu: 71001... 71101... 71201... 71301... 71401... 71501... 71601... 71701... 71801... 71901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
71001–71100 editar
Artículu revisáu
71001 Natspasoc 1999 XL37 7 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
71002 - 1999 XO37 7 d'avientu, 1999 Črni Vrh Črni Vrh
71003 - 1999 XD38 3 d'avientu, 1999 Uenohara N. Kawasato
71004 - 1999 XF38 3 d'avientu, 1999 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
71005 - 1999 XN41 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71006 - 1999 XQ42 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71007 - 1999 XA43 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71008 - 1999 XS43 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71009 - 1999 XY44 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71010 - 1999 XD45 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71011 - 1999 XE45 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71012 - 1999 XH49 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71013 - 1999 XG50 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71014 - 1999 XW52 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71015 - 1999 XM55 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71016 - 1999 XR55 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71017 - 1999 XW55 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71018 - 1999 XC57 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71019 - 1999 XK57 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71020 - 1999 XW58 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71021 - 1999 XY58 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71022 - 1999 XD59 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71023 - 1999 XT60 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71024 - 1999 XU60 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71025 - 1999 XZ60 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71026 - 1999 XD62 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71027 - 1999 XS62 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71028 - 1999 XJ66 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71029 - 1999 XS66 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71030 - 1999 XM67 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71031 - 1999 XE68 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71032 - 1999 XE70 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71033 - 1999 XU70 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71034 - 1999 XK71 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71035 - 1999 XR71 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71036 - 1999 XR72 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71037 - 1999 XF73 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71038 - 1999 XL73 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71039 - 1999 XZ73 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71040 - 1999 XG74 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71041 - 1999 XQ74 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71042 - 1999 XN77 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71043 - 1999 XB78 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71044 - 1999 XT81 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71045 - 1999 XY84 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71046 - 1999 XC85 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71047 - 1999 XC86 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71048 - 1999 XA87 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71049 - 1999 XG88 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71050 - 1999 XY88 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71051 - 1999 XN89 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71052 - 1999 XP91 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71053 - 1999 XB93 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71054 - 1999 XU93 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71055 - 1999 XV93 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71056 - 1999 XY95 9 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
71057 - 1999 XE96 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71058 - 1999 XL96 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71059 - 1999 XP96 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71060 - 1999 XL98 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71061 - 1999 XS98 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71062 - 1999 XO99 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71063 - 1999 XH101 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71064 - 1999 XX103 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71065 - 1999 XY105 11 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
71066 - 1999 XL106 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71067 - 1999 XX108 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71068 - 1999 XY109 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71069 - 1999 XB110 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71070 - 1999 XA112 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71071 - 1999 XH112 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71072 - 1999 XL112 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71073 - 1999 XE113 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71074 - 1999 XR115 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71075 - 1999 XB117 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71076 - 1999 XV117 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71077 - 1999 XZ117 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71078 - 1999 XF118 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71079 - 1999 XO118 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71080 - 1999 XD119 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71081 - 1999 XL119 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71082 - 1999 XV120 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71083 - 1999 XO121 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71084 - 1999 XQ121 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71085 - 1999 XX122 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71086 - 1999 XT125 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71087 - 1999 XV127 13 d'avientu, 1999 Ondřejov P. Kušnirák
71088 - 1999 XK129 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71089 - 1999 XH132 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71090 - 1999 XW132 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71091 - 1999 XN133 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71092 - 1999 XO133 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71093 - 1999 XW133 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71094 - 1999 XZ133 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71095 - 1999 XM134 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71096 - 1999 XR136 13 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
71097 - 1999 XQ137 3 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
71098 - 1999 XV137 11 d'avientu, 1999 Uccle T. Pauwels
71099 - 1999 XQ138 5 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71100 - 1999 XV139 2 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71101–71200 editar
Artículu revisáu
71101 - 1999 XY140 2 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71102 - 1999 XH144 15 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
71103 - 1999 XN144 11 d'avientu, 1999 Oohira T. Urata
71104 - 1999 XA145 7 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71105 - 1999 XP151 7 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71106 - 1999 XS151 7 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71107 - 1999 XT151 7 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71108 - 1999 XL153 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71109 - 1999 XN153 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71110 - 1999 XZ154 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71111 - 1999 XO155 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71112 - 1999 XP155 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71113 - 1999 XV155 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71114 - 1999 XY155 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71115 - 1999 XW156 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71116 - 1999 XO157 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71117 - 1999 XW157 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71118 - 1999 XH159 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71119 - 1999 XJ161 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71120 - 1999 XJ162 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71121 - 1999 XY163 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71122 - 1999 XC165 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71123 - 1999 XM168 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71124 - 1999 XR173 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71125 - 1999 XY173 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71126 - 1999 XU174 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71127 - 1999 XX175 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71128 - 1999 XO176 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71129 - 1999 XQ176 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71130 - 1999 XX176 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71131 - 1999 XY176 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71132 - 1999 XB177 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71133 - 1999 XQ177 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71134 - 1999 XR177 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71135 - 1999 XM178 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71136 - 1999 XV178 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71137 - 1999 XQ179 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71138 - 1999 XY179 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71139 - 1999 XB180 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71140 - 1999 XK180 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71141 - 1999 XX180 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71142 - 1999 XP181 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71143 - 1999 XR181 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71144 - 1999 XW182 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71145 - 1999 XA183 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71146 - 1999 XQ183 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71147 - 1999 XZ183 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71148 - 1999 XV184 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71149 - 1999 XE186 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71150 - 1999 XW186 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71151 - 1999 XZ188 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71152 - 1999 XM189 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71153 - 1999 XR190 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71154 - 1999 XJ192 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71155 - 1999 XP193 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71156 - 1999 XA194 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71157 - 1999 XD194 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71158 - 1999 XQ194 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71159 - 1999 XK195 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71160 - 1999 XS195 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71161 - 1999 XX195 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71162 - 1999 XX197 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71163 - 1999 XU199 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71164 - 1999 XF202 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71165 - 1999 XJ202 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71166 - 1999 XL203 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71167 - 1999 XZ203 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71168 - 1999 XQ204 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71169 - 1999 XV204 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71170 - 1999 XE206 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71171 - 1999 XG206 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71172 - 1999 XK206 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71173 - 1999 XA209 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71174 - 1999 XO210 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71175 - 1999 XS212 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71176 - 1999 XT212 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71177 - 1999 XA213 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71178 - 1999 XB213 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71179 - 1999 XM213 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71180 - 1999 XG214 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71181 - 1999 XA215 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71182 - 1999 XB215 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71183 - 1999 XO215 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71184 - 1999 XJ217 13 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71185 - 1999 XS220 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71186 - 1999 XX222 15 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71187 - 1999 XG224 13 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71188 - 1999 XH224 13 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71189 - 1999 XL229 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71190 - 1999 XO229 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71191 - 1999 XX229 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71192 - 1999 XC230 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71193 - 1999 XG231 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71194 - 1999 XH231 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71195 - 1999 XO231 8 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71196 - 1999 XP233 4 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
71197 - 1999 XE234 4 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
71198 - 1999 XX234 3 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
71199 - 1999 XM236 5 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
71200 - 1999 XT236 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71201–71300 editar
Artículu revisáu
71201 - 1999 XL239 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71202 - 1999 XJ241 12 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71203 - 1999 XK242 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71204 - 1999 XQ242 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71205 - 1999 XD244 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71206 - 1999 XK244 3 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71207 - 1999 XB245 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71208 - 1999 XO248 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71209 - 1999 XX248 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71210 - 1999 XE256 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71211 - 1999 XO257 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71212 - 1999 XX257 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
71213 - 1999 XA259 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71214 - 1999 XG261 3 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
71215 - 1999 XY261 3 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71216 - 1999 YP1 16 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71217 - 1999 YQ1 16 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71218 - 1999 YF5 27 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
71219 - 1999 YK6 30 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71220 - 1999 YY8 31 d'avientu, 1999 Prescott P. G. Comba
71221 - 1999 YL9 31 d'avientu, 1999 San Marcello M. Tombelli, L. Tesi
71222 - 1999 YQ9 31 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
71223 - 1999 YF10 27 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71224 - 1999 YW12 31 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71225 - 1999 YU13 31 d'avientu, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
71226 - 1999 YG14 31 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71227 - 1999 YO15 31 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71228 - 1999 YP15 31 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71229 - 1999 YD17 31 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71230 - 1999 YR17 17 d'avientu, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
71231 - 1999 YY22 31 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
71232 - 1999 YH26 30 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
71233 - 2000 AC 1 de xineru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
71234 - 2000 AE2 3 de xineru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
71235 - 2000 AD3 4 de xineru, 2000 Prescott P. G. Comba
71236 - 2000 AC5 3 de xineru, 2000 Chiyoda T. Kojima
71237 - 2000 AJ7 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71238 - 2000 AL7 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71239 - 2000 AM7 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71240 - 2000 AU7 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71241 - 2000 AG8 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71242 - 2000 AQ8 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71243 - 2000 AK9 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71244 - 2000 AM9 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71245 - 2000 AE10 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71246 - 2000 AB11 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71247 - 2000 AJ11 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71248 - 2000 AJ13 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71249 - 2000 AK14 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71250 - 2000 AS14 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71251 - 2000 AH15 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71252 - 2000 AR15 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71253 - 2000 AT15 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71254 - 2000 AV15 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71255 - 2000 AU16 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71256 - 2000 AV16 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71257 - 2000 AV17 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71258 - 2000 AO20 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71259 - 2000 AX22 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71260 - 2000 AB23 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71261 - 2000 AC23 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71262 - 2000 AR23 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71263 - 2000 AN25 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71264 - 2000 AT27 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71265 - 2000 AW27 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71266 - 2000 AC28 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71267 - 2000 AL29 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71268 - 2000 AF30 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71269 - 2000 AK31 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71270 - 2000 AZ31 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71271 - 2000 AB32 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71272 - 2000 AY33 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71273 - 2000 AG35 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71274 - 2000 AC37 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71275 - 2000 AM39 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71276 - 2000 AX39 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71277 - 2000 AH44 5 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71278 - 2000 AR45 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71279 - 2000 AX45 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71280 - 2000 AZ46 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71281 - 2000 AD47 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71282 - 2000 AC48 6 de xineru, 2000 Modra A. Galád, P. Kolény
71283 - 2000 AB50 4 de xineru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
71284 - 2000 AE50 5 de xineru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
71285 - 2000 AB51 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71286 - 2000 AX51 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71287 - 2000 AM52 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71288 - 2000 AD53 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71289 - 2000 AZ53 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71290 - 2000 AP54 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71291 - 2000 AS56 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71292 - 2000 AO57 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71293 - 2000 AX58 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71294 - 2000 AB59 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71295 - 2000 AG59 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71296 - 2000 AH60 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71297 - 2000 AF62 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71298 - 2000 AH62 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71299 - 2000 AY62 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71300 - 2000 AB65 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71301–71400 editar
Artículu revisáu
71301 - 2000 AY65 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71302 - 2000 AU66 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71303 - 2000 AZ67 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71304 - 2000 AE68 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71305 - 2000 AG68 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71306 - 2000 AS69 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71307 - 2000 AO70 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71308 - 2000 AU70 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71309 - 2000 AS71 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71310 - 2000 AJ74 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71311 - 2000 AO75 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71312 - 2000 AT75 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71313 - 2000 AS76 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71314 - 2000 AW76 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71315 - 2000 AM77 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71316 - 2000 AA78 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71317 - 2000 AY78 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71318 - 2000 AO81 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71319 - 2000 AQ82 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71320 - 2000 AV82 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71321 - 2000 AB83 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71322 - 2000 AP83 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71323 - 2000 AF84 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71324 - 2000 AJ84 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71325 - 2000 AN84 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71326 - 2000 AU84 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71327 - 2000 AA85 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71328 - 2000 AH85 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71329 - 2000 AH86 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71330 - 2000 AZ86 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71331 - 2000 AY89 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71332 - 2000 AQ90 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71333 - 2000 AW91 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71334 - 2000 AP94 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71335 - 2000 AK96 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71336 - 2000 AE99 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71337 - 2000 AG99 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71338 - 2000 AK99 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71339 - 2000 AR99 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71340 - 2000 AW99 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71341 - 2000 AD101 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71342 - 2000 AJ102 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71343 - 2000 AV102 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71344 - 2000 AF103 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71345 - 2000 AH104 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71346 - 2000 AV104 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71347 - 2000 AH105 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71348 - 2000 AL107 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71349 - 2000 AP107 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71350 - 2000 AF108 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71351 - 2000 AJ108 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71352 - 2000 AH109 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71353 - 2000 AT110 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71354 - 2000 AO111 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71355 - 2000 AE112 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71356 - 2000 AR114 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71357 - 2000 AJ122 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71358 - 2000 AZ123 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71359 - 2000 AF124 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71360 - 2000 AT126 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71361 - 2000 AP129 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71362 - 2000 AB133 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71363 - 2000 AK134 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71364 - 2000 AW134 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71365 - 2000 AY134 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71366 - 2000 AU135 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71367 - 2000 AO137 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71368 - 2000 AX137 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71369 - 2000 AJ139 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71370 - 2000 AK139 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71371 - 2000 AR139 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71372 - 2000 AS139 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71373 - 2000 AQ140 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71374 - 2000 AJ141 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71375 - 2000 AT141 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71376 - 2000 AP143 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71377 - 2000 AG145 6 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71378 - 2000 AP145 6 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71379 - 2000 AA146 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71380 - 2000 AC148 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71381 - 2000 AD149 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71382 - 2000 AT149 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71383 - 2000 AH151 5 de xineru, 2000 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
71384 - 2000 AQ151 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71385 - 2000 AR151 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71386 - 2000 AE153 6 de xineru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
71387 - 2000 AD154 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71388 - 2000 AT154 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71389 - 2000 AQ156 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71390 - 2000 AB161 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71391 - 2000 AK161 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71392 - 2000 AV162 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71393 - 2000 AA163 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71394 - 2000 AX163 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71395 - 2000 AA164 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71396 - 2000 AV166 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71397 - 2000 AJ167 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71398 - 2000 AV168 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71399 - 2000 AZ168 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71400 - 2000 AF169 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71401–71500 editar
Artículu revisáu
71401 - 2000 AL170 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71402 - 2000 AM170 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71403 - 2000 AO170 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71404 - 2000 AP172 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71405 - 2000 AG173 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71406 - 2000 AK173 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71407 - 2000 AP175 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71408 - 2000 AT175 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71409 - 2000 AT178 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71410 - 2000 AG179 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71411 - 2000 AM180 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71412 - 2000 AF181 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71413 - 2000 AQ185 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71414 - 2000 AW185 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71415 - 2000 AD187 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71416 - 2000 AY187 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71417 - 2000 AE188 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71418 - 2000 AU190 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71419 - 2000 AH191 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71420 - 2000 AP191 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71421 - 2000 AJ192 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71422 - 2000 AE195 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71423 - 2000 AT195 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71424 - 2000 AB197 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71425 - 2000 AC197 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71426 - 2000 AJ198 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71427 - 2000 AE199 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71428 - 2000 AZ199 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71429 - 2000 AZ200 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71430 - 2000 AN201 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71431 - 2000 AC202 10 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71432 - 2000 AO202 10 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71433 - 2000 AE203 10 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71434 - 2000 AJ205 15 de xineru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
71435 - 2000 AN206 3 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71436 - 2000 AF208 4 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71437 - 2000 AE209 4 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71438 - 2000 AP213 6 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71439 - 2000 AF214 6 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71440 - 2000 AL225 12 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71441 - 2000 AR226 13 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71442 - 2000 AA230 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71443 - 2000 AG230 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71444 - 2000 AH230 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71445 Marc 2000 AE231 4 de xineru, 2000 Anderson Mesa L. H. Wasserman
71446 - 2000 AP237 5 de xineru, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71447 - 2000 AY239 6 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71448 - 2000 AM241 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71449 - 2000 AJ242 7 de xineru, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71450 - 2000 AV242 7 de xineru, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71451 - 2000 AD243 7 de xineru, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71452 - 2000 AQ243 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71453 - 2000 AW244 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71454 - 2000 AC245 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71455 - 2000 AD245 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71456 - 2000 AQ247 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71457 - 2000 AV247 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71458 - 2000 BU 26 de xineru, 2000 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
71459 - 2000 BJ2 25 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71460 - 2000 BA3 26 de xineru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
71461 Chowmeeyee 2000 BA4 28 de xineru, 2000 Rock Finder W. K. Y. Yeung
71462 - 2000 BP4 21 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71463 - 2000 BQ4 21 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71464 - 2000 BB7 27 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71465 - 2000 BX7 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71466 - 2000 BB10 26 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71467 - 2000 BE13 28 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71468 - 2000 BY13 24 de xineru, 2000 Rock Finder W. K. Y. Yeung
71469 - 2000 BQ14 28 de xineru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
71470 - 2000 BV14 31 de xineru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
71471 - 2000 BN15 27 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71472 - 2000 BO15 27 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71473 - 2000 BG16 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71474 - 2000 BY16 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71475 - 2000 BF17 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71476 - 2000 BG17 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71477 - 2000 BD24 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71478 - 2000 BN24 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71479 - 2000 BL26 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71480 - 2000 BZ28 30 de xineru, 2000 Catalina CSS
71481 - 2000 BY29 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71482 - 2000 BO30 28 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71483 - 2000 BU33 30 de xineru, 2000 Catalina CSS
71484 - 2000 BE34 30 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71485 - 2000 BM34 30 de xineru, 2000 Catalina CSS
71486 - 2000 BE38 28 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71487 - 2000 BE46 28 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71488 - 2000 BR49 21 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
71489 - 2000 CT1 4 de febreru, 2000 San Marcello L. Tesi, M. Tombelli
71490 - 2000 CY7 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71491 - 2000 CO10 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71492 - 2000 CQ12 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71493 - 2000 CF13 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71494 - 2000 CH14 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71495 - 2000 CL14 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71496 - 2000 CB18 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71497 - 2000 CL18 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71498 - 2000 CH20 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71499 - 2000 CV20 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71500 - 2000 CM23 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71501–71600 editar
Artículu revisáu
71501 - 2000 CQ23 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71502 - 2000 CT25 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71503 - 2000 CR26 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71504 - 2000 CT28 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71505 - 2000 CD30 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71506 - 2000 CS30 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71507 - 2000 CP34 4 de febreru, 2000 Ondřejov P. Kušnirák
71508 - 2000 CL35 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71509 - 2000 CT37 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71510 - 2000 CW49 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71511 - 2000 CF51 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71512 - 2000 CL51 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71513 - 2000 CD55 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71514 - 2000 CG55 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71515 - 2000 CL55 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71516 - 2000 CT56 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71517 - 2000 CO59 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71518 - 2000 CP62 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71519 - 2000 CB63 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71520 - 2000 CE69 1 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71521 - 2000 CT70 7 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71522 - 2000 CV72 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71523 - 2000 CO76 10 de febreru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
71524 - 2000 CM78 7 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71525 - 2000 CL79 8 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71526 - 2000 CO81 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71527 - 2000 CD82 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71528 - 2000 CY84 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71529 - 2000 CZ84 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71530 - 2000 CQ87 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71531 - 2000 CL89 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71532 - 2000 CB91 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71533 - 2000 CL91 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71534 - 2000 CU92 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71535 - 2000 CY93 8 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71536 - 2000 CF94 8 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71537 - 2000 CE99 8 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71538 - 2000 CB107 5 de febreru, 2000 Catalina CSS
71539 - 2000 CG112 7 de febreru, 2000 Catalina CSS
71540 - 2000 CN113 10 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71541 - 2000 CK115 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71542 - 2000 CR116 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71543 - 2000 CM120 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71544 - 2000 CD123 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71545 - 2000 CK124 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71546 - 2000 DK2 24 de febreru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević, M. Jurić
71547 - 2000 DB3 27 de febreru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
71548 - 2000 DY3 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71549 - 2000 DF6 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71550 - 2000 DG6 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71551 - 2000 DW6 27 de febreru, 2000 Tebbutt F. B. Zoltowski
71552 - 2000 DR7 28 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71553 - 2000 DD8 28 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71554 - 2000 DV11 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71555 - 2000 DY15 27 de febreru, 2000 Catalina CSS
71556 Page 2000 DW17 27 de febreru, 2000 Jornada D. S. Dixon
71557 - 2000 DZ19 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71558 - 2000 DH21 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71559 - 2000 DU22 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71560 - 2000 DU23 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71561 - 2000 DU25 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71562 - 2000 DV25 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71563 - 2000 DT26 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71564 - 2000 DG28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71565 - 2000 DB29 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71566 - 2000 DU34 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71567 - 2000 DV34 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71568 - 2000 DS39 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71569 - 2000 DG40 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71570 - 2000 DR40 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71571 - 2000 DM42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71572 - 2000 DW42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71573 - 2000 DO43 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71574 - 2000 DJ49 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71575 - 2000 DC50 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71576 - 2000 DH53 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71577 - 2000 DU55 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71578 - 2000 DO57 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71579 - 2000 DO58 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71580 - 2000 DH59 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71581 - 2000 DG60 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71582 - 2000 DD61 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71583 - 2000 DW61 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71584 - 2000 DD62 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71585 - 2000 DS64 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71586 - 2000 DV66 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71587 - 2000 DX66 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71588 - 2000 DK68 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71589 - 2000 DF69 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71590 - 2000 DN71 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71591 - 2000 DP71 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71592 - 2000 DM76 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71593 - 2000 DP77 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71594 - 2000 DT77 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71595 - 2000 DW77 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71596 - 2000 DG80 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71597 - 2000 DD83 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71598 - 2000 DG84 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71599 - 2000 DP84 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71600 - 2000 DK87 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71601–71700 editar
Artículu revisáu
71601 - 2000 DJ93 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71602 - 2000 DO95 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71603 - 2000 DU98 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71604 - 2000 DZ99 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71605 - 2000 DJ101 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71606 - 2000 DY101 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71607 - 2000 DO102 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71608 - 2000 DN105 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71609 - 2000 DH106 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71610 - 2000 DT107 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
71611 - 2000 EA7 2 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71612 - 2000 EH12 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71613 - 2000 ET12 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71614 - 2000 EF18 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71615 - 2000 EM20 3 de marzu, 2000 Catalina CSS
71616 - 2000 EG28 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71617 - 2000 EM28 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71618 - 2000 EO28 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71619 - 2000 ES35 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71620 - 2000 EE40 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71621 - 2000 EC47 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71622 - 2000 EZ47 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71623 - 2000 ET53 9 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71624 - 2000 EK57 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71625 - 2000 EM63 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71626 - 2000 ER66 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71627 - 2000 EY66 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71628 - 2000 EJ69 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71629 - 2000 EH70 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71630 - 2000 EN75 6 de marzu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
71631 - 2000 EX75 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71632 - 2000 ER76 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71633 - 2000 EK77 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71634 - 2000 EK80 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71635 - 2000 EA83 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71636 - 2000 EF83 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71637 - 2000 ER83 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71638 - 2000 EL90 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71639 - 2000 EC92 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71640 - 2000 EF94 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71641 - 2000 ER96 12 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71642 - 2000 EG103 11 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71643 - 2000 EJ103 12 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71644 - 2000 EF105 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71645 - 2000 EX109 8 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
71646 - 2000 EO110 8 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
71647 - 2000 EW110 8 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
71648 - 2000 EC112 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71649 - 2000 EL112 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71650 - 2000 ER113 9 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71651 - 2000 EC118 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71652 - 2000 EH118 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71653 - 2000 EQ118 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71654 - 2000 EY119 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71655 - 2000 EF121 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71656 - 2000 ET121 11 de marzu, 2000 Catalina CSS
71657 - 2000 EP122 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71658 - 2000 EQ122 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71659 - 2000 EC128 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71660 - 2000 EJ130 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71661 - 2000 EP130 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71662 - 2000 EV132 11 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71663 - 2000 EY138 11 de marzu, 2000 Catalina CSS
71664 - 2000 EE139 11 de marzu, 2000 Catalina CSS
71665 - 2000 EB143 3 de marzu, 2000 Catalina CSS
71666 - 2000 EK148 4 de marzu, 2000 Catalina CSS
71667 - 2000 EP150 5 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
71668 - 2000 EA152 6 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
71669 - 2000 EH157 11 de marzu, 2000 Catalina CSS
71670 - 2000 EP157 12 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71671 - 2000 EM166 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71672 - 2000 ER166 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71673 - 2000 EZ166 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71674 - 2000 EJ167 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71675 - 2000 ER167 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71676 - 2000 EM168 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71677 - 2000 EJ171 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71678 - 2000 ET172 1 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71679 - 2000 EY181 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71680 - 2000 EJ201 15 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71681 - 2000 FZ1 25 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71682 - 2000 FU11 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71683 - 2000 FE12 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71684 - 2000 FY15 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71685 - 2000 FX21 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71686 - 2000 FU30 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71687 - 2000 FY31 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71688 - 2000 FX32 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71689 - 2000 FD34 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71690 - 2000 FO35 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71691 - 2000 FH37 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71692 - 2000 FB43 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71693 - 2000 FK43 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71694 - 2000 FN44 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71695 - 2000 FO44 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71696 - 2000 FE48 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71697 - 2000 FO55 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
71698 - 2000 FW55 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71699 - 2000 GU17 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71700 - 2000 GO19 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71701–71800 editar
Artículu revisáu
71701 - 2000 GR19 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71702 - 2000 GT19 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71703 - 2000 GW22 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71704 - 2000 GL34 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71705 - 2000 GV34 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71706 - 2000 GY38 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71707 - 2000 GZ56 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71708 - 2000 GT77 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71709 - 2000 GX80 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71710 - 2000 GG83 2 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71711 - 2000 GU83 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71712 - 2000 GK95 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71713 - 2000 GN98 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71714 - 2000 GZ100 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71715 - 2000 GE108 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71716 - 2000 GX112 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71717 - 2000 GP115 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71718 - 2000 GV124 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71719 - 2000 GT137 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71720 - 2000 GK167 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71721 - 2000 GL167 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71722 - 2000 GB169 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71723 - 2000 GS171 2 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71724 - 2000 GB186 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71725 - 2000 HN9 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
71726 - 2000 HQ24 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71727 - 2000 HB25 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71728 - 2000 HE64 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71729 - 2000 HQ91 30 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71730 - 2000 JY3 4 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
71731 - 2000 JO35 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
71732 - 2000 JU37 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
71733 - 2000 JQ47 9 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
71734 - 2000 LX9 4 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
71735 - 2000 MJ1 25 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
71736 - 2000 OB54 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71737 - 2000 PV6 4 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71738 - 2000 PW18 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71739 - 2000 QG25 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71740 - 2000 QV25 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71741 - 2000 QF34 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71742 - 2000 QU35 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71743 - 2000 QO117 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71744 - 2000 QP147 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71745 - 2000 QG180 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71746 - 2000 QZ180 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71747 - 2000 QU181 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71748 - 2000 QD182 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71749 - 2000 QU194 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
71750 - 2000 RV3 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71751 - 2000 RS10 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71752 - 2000 RL11 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71753 - 2000 RB39 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71754 - 2000 RO45 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71755 - 2000 RD51 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71756 - 2000 RQ51 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71757 - 2000 RA53 4 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71758 - 2000 RR54 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71759 - 2000 RE61 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71760 - 2000 RQ67 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71761 - 2000 RJ100 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71762 - 2000 RZ103 6 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71763 - 2000 SF3 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71764 - 2000 SG3 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71765 - 2000 SU4 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71766 - 2000 SD22 19 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
71767 - 2000 SM24 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71768 - 2000 SM59 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71769 - 2000 SU59 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71770 - 2000 SL75 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71771 - 2000 SR75 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71772 - 2000 SG105 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71773 - 2000 SO106 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71774 - 2000 SA121 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71775 - 2000 SB122 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71776 - 2000 SJ123 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71777 - 2000 SM128 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71778 - 2000 SP128 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71779 - 2000 SJ129 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71780 - 2000 SM145 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71781 - 2000 SZ145 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71782 - 2000 SC160 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71783 - 2000 SL163 30 de setiembre, 2000 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
71784 - 2000 SG171 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71785 - 2000 SY177 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71786 - 2000 SH178 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71787 - 2000 SJ180 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71788 - 2000 ST180 30 de setiembre, 2000 Elmira A. J. Cecce
71789 - 2000 SQ188 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
71790 - 2000 SB193 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71791 - 2000 SE198 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71792 - 2000 SD211 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71793 - 2000 SN227 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71794 - 2000 ST227 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71795 - 2000 SB230 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71796 - 2000 SU230 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71797 - 2000 SY239 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71798 - 2000 SD240 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71799 - 2000 SE260 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71800 - 2000 SM264 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71801–71900 editar
Artículu revisáu
71801 - 2000 SZ265 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71802 - 2000 SO272 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71803 - 2000 SF275 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71804 - 2000 SC278 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71805 - 2000 SG295 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71806 - 2000 SF296 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71807 - 2000 SF301 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71808 - 2000 SX306 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71809 - 2000 SX319 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
71810 - 2000 TJ15 1 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71811 - 2000 TG28 3 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71812 - 2000 TT67 2 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71813 - 2000 UZ 21 d'ochobre, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
71814 - 2000 UU2 22 d'ochobre, 2000 Bergisch Gladbach W. Bickel
71815 - 2000 UB5 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71816 - 2000 UY7 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71817 - 2000 UR12 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71818 - 2000 UH19 21 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71819 - 2000 UJ19 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71820 - 2000 UF24 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71821 - 2000 UR34 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71822 - 2000 UZ35 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71823 - 2000 UG36 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71824 - 2000 UA41 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71825 - 2000 UW41 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71826 - 2000 UX43 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71827 - 2000 UD46 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71828 - 2000 UE53 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71829 - 2000 UK53 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71830 - 2000 UL56 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71831 - 2000 UN56 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71832 - 2000 UQ63 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71833 - 2000 UJ65 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71834 - 2000 UL65 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71835 - 2000 UJ69 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71836 - 2000 UO69 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71837 - 2000 US69 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71838 - 2000 UK70 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71839 - 2000 UW70 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71840 - 2000 US74 30 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71841 - 2000 UY77 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71842 - 2000 UG80 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71843 - 2000 UL80 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71844 - 2000 UB81 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71845 - 2000 UN93 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71846 - 2000 UM96 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71847 - 2000 UU97 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71848 - 2000 UJ100 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71849 - 2000 UB102 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71850 - 2000 UJ103 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71851 - 2000 UN104 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71852 - 2000 UU105 29 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71853 - 2000 UE109 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71854 - 2000 UF109 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
71855 - 2000 UF110 31 d'ochobre, 2000 Mallorca S. Sánchez, M. Blasco
71856 - 2000 VV4 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71857 - 2000 VY10 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71858 - 2000 VM12 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71859 - 2000 VR14 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71860 - 2000 VD18 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71861 - 2000 VP18 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71862 - 2000 VO23 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71863 - 2000 VE26 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71864 - 2000 VV26 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71865 - 2000 VE27 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71866 - 2000 VN27 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71867 - 2000 VX28 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71868 - 2000 VX30 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71869 - 2000 VF32 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71870 - 2000 VZ32 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71871 - 2000 VD37 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71872 - 2000 VB42 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71873 - 2000 VV46 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71874 - 2000 VM47 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71875 - 2000 VT48 2 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71876 - 2000 VK49 2 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71877 - 2000 VT49 2 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71878 - 2000 VA50 2 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71879 - 2000 VS50 2 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71880 - 2000 VR51 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71881 - 2000 VG52 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71882 - 2000 VR53 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71883 - 2000 VO56 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71884 - 2000 VK59 6 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71885 - 2000 WD 16 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71886 - 2000 WH 16 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71887 - 2000 WW 17 de payares, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
71888 - 2000 WN5 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71889 - 2000 WT5 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71890 - 2000 WK6 20 de payares, 2000 Farpoint Farpoint
71891 - 2000 WV6 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71892 - 2000 WY6 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71893 - 2000 WM7 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71894 - 2000 WS9 20 de payares, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
71895 - 2000 WM11 23 de payares, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
71896 - 2000 WN11 22 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71897 - 2000 WQ14 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71898 - 2000 WU14 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71899 - 2000 WA16 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71900 - 2000 WU18 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71901–72000 editar
Artículu revisáu
71901 - 2000 WS23 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71902 - 2000 WB25 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71903 - 2000 WO25 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71904 - 2000 WB27 26 de payares, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
71905 - 2000 WF27 26 de payares, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
71906 - 2000 WP30 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71907 - 2000 WN32 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71908 - 2000 WC37 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71909 - 2000 WV39 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71910 - 2000 WJ41 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71911 - 2000 WK43 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71912 - 2000 WQ43 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71913 - 2000 WF45 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71914 - 2000 WO45 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71915 - 2000 WK48 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71916 - 2000 WV48 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71917 - 2000 WK49 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71918 - 2000 WN54 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71919 - 2000 WT54 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71920 - 2000 WX54 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71921 - 2000 WY54 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71922 - 2000 WW55 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71923 - 2000 WB56 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71924 - 2000 WE56 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71925 - 2000 WQ56 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71926 - 2000 WN59 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71927 - 2000 WQ59 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71928 - 2000 WB61 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71929 - 2000 WD61 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71930 - 2000 WM61 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71931 - 2000 WN61 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71932 - 2000 WO61 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71933 - 2000 WW61 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71934 - 2000 WA63 26 de payares, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
71935 - 2000 WF63 28 de payares, 2000 Haleakala NEAT
71936 - 2000 WW67 20 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71937 - 2000 WT70 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71938 - 2000 WO73 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71939 - 2000 WZ74 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71940 - 2000 WC78 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71941 - 2000 WS80 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71942 - 2000 WU82 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71943 - 2000 WQ85 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71944 - 2000 WB87 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71945 - 2000 WG87 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71946 - 2000 WS87 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71947 - 2000 WW87 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71948 - 2000 WR88 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71949 - 2000 WT91 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71950 - 2000 WN98 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71951 - 2000 WY99 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71952 - 2000 WW100 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71953 - 2000 WC101 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71954 - 2000 WW104 24 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71955 - 2000 WD107 26 de payares, 2000 Needville Needville
71956 - 2000 WH107 30 de payares, 2000 Farpoint G. Hug
71957 - 2000 WO109 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71958 - 2000 WR110 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71959 - 2000 WP112 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71960 - 2000 WV114 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71961 - 2000 WO115 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71962 - 2000 WF116 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71963 - 2000 WJ116 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71964 - 2000 WC117 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71965 - 2000 WE118 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71966 - 2000 WP118 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71967 - 2000 WA120 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71968 - 2000 WE120 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71969 - 2000 WE123 29 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71970 - 2000 WM123 29 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71971 - 2000 WK126 25 de payares, 2000 Carbuncle Hill D. P. Pray
71972 - 2000 WQ126 16 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71973 - 2000 WZ127 18 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71974 - 2000 WB131 20 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71975 - 2000 WG133 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71976 - 2000 WD136 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71977 - 2000 WS137 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71978 - 2000 WJ143 20 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71979 - 2000 WN143 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71980 - 2000 WU152 29 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71981 - 2000 WB153 29 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71982 - 2000 WY155 30 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71983 - 2000 WG157 30 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71984 - 2000 WM157 30 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71985 - 2000 WY158 27 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71986 - 2000 WL159 30 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71987 - 2000 WU160 20 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71988 - 2000 WQ163 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71989 - 2000 WF167 24 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71990 - 2000 WG167 24 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71991 - 2000 WR168 25 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71992 - 2000 WF169 25 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71993 - 2000 WG173 25 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
71994 - 2000 WU176 27 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71995 - 2000 WW177 27 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71996 - 2000 WB178 28 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71997 - 2000 WD178 28 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
71998 - 2000 WS179 26 de payares, 2000 Socorro LINEAR
71999 - 2000 WC185 29 de payares, 2000 Socorro LINEAR
72000 - 2000 WJ186 27 de payares, 2000 Socorro LINEAR


Predecesor:
70001–71000
Llista d'asteroides
71001–72000
Socesor:
72001–73000