Llista d'asteroides (70001-71000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Conteníu: 70001... 70101... 70201... 70301... 70401... 70501... 70601... 70701... 70801... 70901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
70001–70100 editar
Artículu revisáu
70001 - 1998 XB7 8 d'avientu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
70002 - 1998 XY9 7 d'avientu, 1998 Caussols ODAS
70003 - 1998 XV12 15 d'avientu, 1998 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70004 - 1998 XF26 15 d'avientu, 1998 Caussols ODAS
70005 - 1998 XN28 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
70006 - 1998 XZ32 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
70007 - 1998 XX40 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
70008 - 1998 XA53 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
70009 - 1998 XM53 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
70010 - 1998 XO64 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
70011 - 1998 XQ68 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
70012 - 1998 XC78 15 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
70013 - 1998 XZ81 15 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
70014 - 1998 YL3 17 d'avientu, 1998 Oizumi T. Kobayashi
70015 - 1998 YT5 19 d'avientu, 1998 Prescott P. G. Comba
70016 - 1998 YJ6 22 d'avientu, 1998 Catalina CSS
70017 - 1998 YL9 26 d'avientu, 1998 Prescott P. G. Comba
70018 - 1998 YP9 25 d'avientu, 1998 Observatoriu Višnjan K. Korlević, M. Jurić
70019 - 1998 YE12 27 d'avientu, 1998 Oizumi T. Kobayashi
70020 - 1998 YR29 27 d'avientu, 1998 Anderson Mesa LONEOS
70021 - 1999 AB 3 de xineru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70022 - 1999 AF7 9 de xineru, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70023 - 1999 AT13 8 de xineru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70024 - 1999 AB22 13 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
70025 - 1999 BH2 19 de xineru, 1999 Catalina CSS
70026 - 1999 BO3 20 de xineru, 1999 Giesing P. Sala
70027 - 1999 BQ15 18 de xineru, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
70028 - 1999 BM17 16 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
70029 - 1999 CB 4 de febreru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70030 Margaretmiller 1999 CZ1 7 de febreru, 1999 Palmer Divide B. D. Warner
70031 - 1999 CF6 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70032 - 1999 CZ13 13 de febreru, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70033 - 1999 CO20 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70034 - 1999 CY35 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70035 - 1999 CO47 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70036 - 1999 CZ48 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70037 - 1999 CX64 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70038 - 1999 CF80 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70039 - 1999 CL85 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70040 - 1999 CY97 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70041 - 1999 CY117 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70042 - 1999 CZ122 11 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70043 - 1999 CJ127 11 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70044 - 1999 DD2 18 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70045 - 1999 DA5 17 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
70046 - 1999 EN3 10 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70047 - 1999 FL10 16 de marzu, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70048 - 1999 FV39 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
70049 - 1999 GV35 7 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
70050 - 1999 GG44 12 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
70051 - 1999 GD46 12 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
70052 - 1999 GS60 15 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
70053 - 1999 HO1 17 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
70054 - 1999 HZ10 17 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
70055 - 1999 JN6 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70056 - 1999 JJ8 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70057 - 1999 JJ11 12 de mayu, 1999 Woomera F. B. Zoltowski
70058 - 1999 JF13 15 de mayu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70059 - 1999 JD21 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70060 - 1999 JU27 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70061 - 1999 JO29 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70062 - 1999 JH40 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70063 - 1999 JT43 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70064 - 1999 JA44 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70065 - 1999 JM44 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70066 - 1999 JC45 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70067 - 1999 JE46 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70068 - 1999 JC48 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70069 - 1999 JT49 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70070 - 1999 JX50 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70071 - 1999 JG51 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70072 - 1999 JO52 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70073 - 1999 JN54 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70074 - 1999 JY54 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70075 - 1999 JK56 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70076 - 1999 JD57 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70077 - 1999 JJ59 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70078 - 1999 JU59 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70079 - 1999 JE61 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70080 - 1999 JN61 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70081 - 1999 JX61 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70082 - 1999 JC63 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70083 - 1999 JA64 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70084 - 1999 JJ65 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70085 - 1999 JD68 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70086 - 1999 JV69 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70087 - 1999 JO70 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70088 - 1999 JF72 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70089 - 1999 JV75 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70090 - 1999 JN76 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70091 - 1999 JN93 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70092 - 1999 JH105 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70093 - 1999 JP106 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70094 - 1999 JS106 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70095 - 1999 JH118 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70096 - 1999 JC120 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70097 - 1999 JG120 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70098 - 1999 JR120 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70099 - 1999 JG121 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70100 - 1999 JO121 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70101–70200 editar
Artículu revisáu
70101 - 1999 JD122 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70102 - 1999 JE123 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70103 - 1999 JZ131 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70104 - 1999 JG138 8 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70105 - 1999 KE7 17 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70106 - 1999 KH10 18 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70107 - 1999 KS11 18 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70108 - 1999 KO12 18 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
70109 - 1999 KN17 17 de mayu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70110 - 1999 LK 6 de xunu, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
70111 - 1999 LM7 9 de xunu, 1999 Catalina CSS
70112 - 1999 LP9 8 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
70113 - 1999 LY9 8 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
70114 - 1999 LA13 9 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
70115 - 1999 LP20 9 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
70116 - 1999 LQ23 9 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
70117 - 1999 LB24 9 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
70118 - 1999 LM25 9 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
70119 - 1999 LU28 7 de xunu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70120 - 1999 LL34 11 de xunu, 1999 Catalina CSS
70121 - 1999 LY34 13 de xunu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70122 - 1999 MX 22 de xunu, 1999 Woomera F. B. Zoltowski
70123 - 1999 ME1 24 de xunu, 1999 Woomera F. B. Zoltowski
70124 - 1999 NY 10 de xunetu, 1999 Woomera F. B. Zoltowski
70125 - 1999 NZ 7 de xunetu, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70126 - 1999 NT2 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70127 - 1999 NC4 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70128 - 1999 NF4 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70129 - 1999 ND6 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70130 - 1999 NO6 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70131 - 1999 NQ6 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70132 - 1999 NV6 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70133 - 1999 NC7 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70134 - 1999 NQ7 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70135 - 1999 NP9 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70136 - 1999 NY9 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70137 - 1999 NJ10 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70138 - 1999 NW10 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70139 - 1999 NK11 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70140 - 1999 NX15 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70141 - 1999 NE18 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70142 - 1999 NP18 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70143 - 1999 NO19 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70144 - 1999 NH20 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70145 - 1999 NW20 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70146 - 1999 NX23 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70147 - 1999 NP25 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70148 - 1999 NT26 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70149 - 1999 NL30 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70150 - 1999 NS31 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70151 - 1999 NL32 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70152 - 1999 NX33 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70153 - 1999 NO34 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70154 - 1999 NX34 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70155 - 1999 NF35 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70156 - 1999 NR37 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70157 - 1999 NV37 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70158 - 1999 NZ37 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70159 - 1999 NY39 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70160 - 1999 NJ45 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70161 - 1999 NU45 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70162 - 1999 NV46 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70163 - 1999 NW46 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70164 - 1999 NO47 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70165 - 1999 NT49 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70166 - 1999 NQ50 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70167 - 1999 NN53 12 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70168 - 1999 NG61 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70169 - 1999 NX64 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70170 - 1999 OD1 18 de xunetu, 1999 Reedy Creek J. Broughton
70171 - 1999 OL2 22 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70172 - 1999 OQ4 16 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70173 - 1999 OB5 16 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
70174 - 1999 PJ3 11 d'agostu, 1999 Reedy Creek J. Broughton
70175 - 1999 PU4 15 d'agostu, 1999 Reedy Creek J. Broughton
70176 - 1999 PO6 7 d'agostu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70177 - 1999 PC8 7 d'agostu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70178 - 1999 QC 17 d'agostu, 1999 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
70179 - 1999 QQ1 21 d'agostu, 1999 Gnosca S. Sposetti
70180 - 1999 QM2 31 d'agostu, 1999 Ondřejov L. Šarounová
70181 - 1999 RA1 4 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70182 - 1999 RS1 5 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70183 - 1999 RA3 6 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70184 - 1999 RU3 4 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70185 - 1999 RJ9 4 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70186 - 1999 RE10 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70187 - 1999 RY10 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70188 - 1999 RE11 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70189 - 1999 RR11 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70190 - 1999 RW11 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70191 - 1999 RY11 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70192 - 1999 RE12 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70193 - 1999 RY13 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70194 - 1999 RW14 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70195 - 1999 RU15 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70196 - 1999 RB16 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70197 - 1999 RS18 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70198 - 1999 RV21 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70199 - 1999 RL22 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70200 - 1999 RO22 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70201–70300 editar
Artículu revisáu
70201 - 1999 RR23 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70202 - 1999 RR24 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70203 - 1999 RE25 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70204 - 1999 RD26 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70205 - 1999 RE26 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70206 - 1999 RT31 5 de setiembre, 1999 Bergisch Gladbach W. Bickel
70207 - 1999 RP33 4 de setiembre, 1999 OCA-Anza M. White, M. Collins
70208 - 1999 RX33 10 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70209 - 1999 RL34 10 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70210 - 1999 RA37 11 de setiembre, 1999 Bologna Osservatorio San Vittore
70211 - 1999 RZ37 12 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70212 - 1999 RA38 12 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70213 - 1999 RB40 12 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70214 - 1999 RU40 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70215 - 1999 RV40 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70216 - 1999 RH42 14 de setiembre, 1999 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
70217 - 1999 RM42 14 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70218 - 1999 RY42 13 de setiembre, 1999 Črni Vrh Črni Vrh
70219 - 1999 RB44 15 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70220 - 1999 RF44 13 de setiembre, 1999 Woomera F. B. Zoltowski
70221 - 1999 RZ44 11 de setiembre, 1999 Saint-Michel-sur-Meurthe L. Bernasconi
70222 - 1999 RN46 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70223 - 1999 RV47 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70224 - 1999 RZ49 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70225 - 1999 RG50 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70226 - 1999 RN50 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70227 - 1999 RV50 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70228 - 1999 RY51 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70229 - 1999 RO54 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70230 - 1999 RH56 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70231 - 1999 RP58 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70232 - 1999 RA60 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70233 - 1999 RG61 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70234 - 1999 RV61 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70235 - 1999 RL62 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70236 - 1999 RL67 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70237 - 1999 RO68 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70238 - 1999 RS69 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70239 - 1999 RA71 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70240 - 1999 RP71 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70241 - 1999 RE73 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70242 - 1999 RN74 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70243 - 1999 RH75 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70244 - 1999 RL75 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70245 - 1999 RW81 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70246 - 1999 RQ82 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70247 - 1999 RR82 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70248 - 1999 RS82 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70249 - 1999 RJ83 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70250 - 1999 RF84 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70251 - 1999 RK84 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70252 - 1999 RZ85 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70253 - 1999 RE86 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70254 - 1999 RC88 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70255 - 1999 RN88 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70256 - 1999 RX88 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70257 - 1999 RG89 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70258 - 1999 RL89 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70259 - 1999 RA90 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70260 - 1999 RO91 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70261 - 1999 RU91 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70262 - 1999 RP92 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70263 - 1999 RM93 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70264 - 1999 RP93 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70265 - 1999 RX94 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70266 - 1999 RU95 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70267 - 1999 RT96 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70268 - 1999 RK97 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70269 - 1999 RR97 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70270 - 1999 RZ102 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70271 - 1999 RO105 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70272 - 1999 RG107 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70273 - 1999 RF109 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70274 - 1999 RG109 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70275 - 1999 RJ109 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70276 - 1999 RT109 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70277 - 1999 RV109 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70278 - 1999 RK110 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70279 - 1999 RY110 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70280 - 1999 RA111 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70281 - 1999 RB111 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70282 - 1999 RW111 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70283 - 1999 RK113 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70284 - 1999 RQ114 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70285 - 1999 RZ116 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70286 - 1999 RA118 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70287 - 1999 RH118 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70288 - 1999 RS118 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70289 - 1999 RW118 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70290 - 1999 RZ118 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70291 - 1999 RY120 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70292 - 1999 RC123 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70293 - 1999 RK124 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70294 - 1999 RT125 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70295 - 1999 RM127 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70296 - 1999 RZ127 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70297 - 1999 RG129 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70298 - 1999 RJ129 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70299 - 1999 RM129 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70300 - 1999 RX130 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70301–70400 editar
Artículu revisáu
70301 - 1999 RZ130 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70302 - 1999 RD131 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70303 - 1999 RX131 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70304 - 1999 RE133 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70305 - 1999 RQ133 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70306 - 1999 RL134 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70307 - 1999 RV134 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70308 - 1999 RO135 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70309 - 1999 RL136 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70310 - 1999 RW136 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70311 - 1999 RG137 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70312 - 1999 RM137 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70313 - 1999 RK138 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70314 - 1999 RN138 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70315 - 1999 RE139 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70316 - 1999 RQ139 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70317 - 1999 RP143 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70318 - 1999 RE145 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70319 - 1999 RP146 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70320 - 1999 RY147 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70321 - 1999 RC149 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70322 - 1999 RU150 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70323 - 1999 RW152 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70324 - 1999 RK153 14 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70325 - 1999 RT156 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70326 - 1999 RS158 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70327 - 1999 RQ160 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70328 - 1999 RH161 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70329 - 1999 RY163 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70330 - 1999 RS165 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70331 - 1999 RW165 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70332 - 1999 RF166 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70333 - 1999 RA168 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70334 - 1999 RT168 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70335 - 1999 RC169 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70336 - 1999 RO169 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70337 - 1999 RE170 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70338 - 1999 RL170 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70339 - 1999 RQ170 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70340 - 1999 RF173 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70341 - 1999 RJ174 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70342 - 1999 RA175 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70343 - 1999 RH176 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70344 - 1999 RR176 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70345 - 1999 RF177 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70346 - 1999 RO177 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70347 - 1999 RA178 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70348 - 1999 RE179 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70349 - 1999 RV180 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70350 - 1999 RE181 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70351 - 1999 RM182 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70352 - 1999 RV182 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70353 - 1999 RB183 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70354 - 1999 RM183 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70355 - 1999 RC185 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70356 - 1999 RP185 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70357 - 1999 RM186 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70358 - 1999 RN186 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70359 - 1999 RD187 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70360 - 1999 RV188 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70361 - 1999 RK189 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70362 - 1999 RF191 11 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70363 - 1999 RJ193 13 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70364 - 1999 RN194 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70365 - 1999 RF198 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70366 - 1999 RQ198 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70367 - 1999 RH199 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70368 - 1999 RN202 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70369 - 1999 RL205 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70370 - 1999 RS205 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70371 - 1999 RB206 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70372 - 1999 RN207 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70373 - 1999 RY207 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70374 - 1999 RD210 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70375 - 1999 RM210 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70376 - 1999 RB211 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70377 - 1999 RE211 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70378 - 1999 RG211 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70379 - 1999 RL212 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70380 - 1999 RQ212 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70381 - 1999 RZ213 13 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70382 - 1999 RK214 5 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70383 - 1999 RK218 4 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70384 - 1999 RS219 4 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70385 - 1999 RU219 4 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70386 - 1999 RO220 5 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70387 - 1999 RW221 6 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70388 - 1999 RD224 7 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70389 - 1999 RS225 4 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70390 - 1999 RY227 7 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70391 - 1999 RP230 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70392 - 1999 RS230 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70393 - 1999 RC237 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70394 - 1999 RP237 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70395 - 1999 RM238 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70396 - 1999 RQ238 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70397 - 1999 RH239 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70398 - 1999 RD240 11 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70399 - 1999 RQ240 11 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70400 - 1999 RG241 13 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70401–70500 editar
Artículu revisáu
70401 - 1999 RH241 13 de setiembre, 1999 Tenagra Tenagra
70402 - 1999 RJ242 4 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70403 - 1999 RK244 6 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70404 - 1999 RR245 7 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70405 - 1999 RQ248 7 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70406 - 1999 RT252 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70407 - 1999 SE1 18 de setiembre, 1999 Prescott P. G. Comba
70408 - 1999 SH1 16 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70409 - 1999 SR2 21 de setiembre, 1999 Kleť Kleť
70410 - 1999 SE3 22 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70411 - 1999 SF3 22 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70412 - 1999 SM4 29 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70413 - 1999 SJ5 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70414 - 1999 SF6 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70415 - 1999 SJ11 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70416 - 1999 ST11 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70417 - 1999 SV11 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70418 - 1999 SD12 17 de setiembre, 1999 Monte Agliale M. M. M. Santangelo
70419 - 1999 SQ12 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70420 - 1999 SM13 29 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70421 - 1999 SY14 29 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70422 - 1999 SS16 29 de setiembre, 1999 Catalina CSS
70423 - 1999 SB18 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70424 - 1999 SA20 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70425 - 1999 SJ26 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
70426 - 1999 TN 1 d'ochobre, 1999 Zeno T. Stafford
70427 - 1999 TB1 1 d'ochobre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70428 - 1999 TP1 1 d'ochobre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70429 - 1999 TY1 2 d'ochobre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70430 - 1999 TM2 2 d'ochobre, 1999 Woomera F. B. Zoltowski
70431 - 1999 TD3 4 d'ochobre, 1999 Prescott P. G. Comba
70432 - 1999 TO3 3 d'ochobre, 1999 Woomera F. B. Zoltowski
70433 - 1999 TS3 2 d'ochobre, 1999 Ondřejov L. Šarounová
70434 - 1999 TL4 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70435 - 1999 TU4 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70436 - 1999 TT5 6 d'ochobre, 1999 High Point D. K. Chesney
70437 - 1999 TK6 6 d'ochobre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević, M. Jurić
70438 - 1999 TX6 6 d'ochobre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević, M. Jurić
70439 - 1999 TE7 6 d'ochobre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević, M. Jurić
70440 - 1999 TV7 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70441 - 1999 TH8 7 d'ochobre, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70442 - 1999 TR9 8 d'ochobre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević, M. Jurić
70443 - 1999 TV9 7 d'ochobre, 1999 Črni Vrh Črni Vrh
70444 - 1999 TX11 9 d'ochobre, 1999 San Marcello L. Tesi, M. Tombelli
70445 - 1999 TR13 11 d'ochobre, 1999 Črni Vrh Črni Vrh
70446 - 1999 TY13 10 d'ochobre, 1999 Gnosca S. Sposetti
70447 - 1999 TG14 10 d'ochobre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević, M. Jurić
70448 - 1999 TS15 7 d'ochobre, 1999 Ondřejov P. Kušnirák, L. Šarounová
70449 - 1999 TK17 15 d'ochobre, 1999 Nacogdoches M. L. Johnson, W. D. Bruton
70450 - 1999 TL18 13 d'ochobre, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
70451 - 1999 TQ18 14 d'ochobre, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
70452 - 1999 TH19 15 d'ochobre, 1999 Prescott P. G. Comba
70453 - 1999 TS19 15 d'ochobre, 1999 Siding Spring R. H. McNaught
70454 - 1999 TX19 14 d'ochobre, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
70455 - 1999 TM20 5 d'ochobre, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
70456 - 1999 TZ20 7 d'ochobre, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
70457 - 1999 TU23 4 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70458 - 1999 TR25 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70459 - 1999 TX25 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70460 - 1999 TQ26 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70461 - 1999 TG27 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70462 - 1999 TZ27 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70463 - 1999 TL29 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70464 - 1999 TP29 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70465 - 1999 TS30 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70466 - 1999 TU30 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70467 - 1999 TG31 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70468 - 1999 TU31 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70469 - 1999 TN32 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70470 - 1999 TS32 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70471 - 1999 TA33 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70472 - 1999 TG33 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70473 - 1999 TQ33 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70474 - 1999 TH35 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70475 - 1999 TS35 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70476 - 1999 TA37 13 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70477 - 1999 TC38 1 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70478 - 1999 TN40 5 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70479 - 1999 TM41 2 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70480 - 1999 TU41 3 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70481 - 1999 TX43 3 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70482 - 1999 TW44 3 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70483 - 1999 TD46 4 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70484 - 1999 TT49 4 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70485 - 1999 TC52 4 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70486 - 1999 TV52 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70487 - 1999 TZ52 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70488 - 1999 TC53 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70489 - 1999 TC54 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70490 - 1999 TT55 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70491 - 1999 TH58 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70492 - 1999 TO60 7 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70493 - 1999 TC65 8 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70494 - 1999 TW66 8 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70495 - 1999 TY68 9 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70496 - 1999 TQ72 9 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70497 - 1999 TZ86 15 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70498 - 1999 TN91 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70499 - 1999 TN93 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70500 - 1999 TR95 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70501–70600 editar
Artículu revisáu
70501 - 1999 TZ95 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70502 - 1999 TB97 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70503 - 1999 TN98 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70504 - 1999 TR99 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70505 - 1999 TU99 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70506 - 1999 TX101 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70507 - 1999 TP102 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70508 - 1999 TC103 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70509 - 1999 TD103 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70510 - 1999 TK103 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70511 - 1999 TL103 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70512 - 1999 TM103 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70513 - 1999 TC104 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70514 - 1999 TO104 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70515 - 1999 TO105 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70516 - 1999 TQ105 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70517 - 1999 TU105 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70518 - 1999 TS107 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70519 - 1999 TD108 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70520 - 1999 TX108 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70521 - 1999 TF109 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70522 - 1999 TE110 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70523 - 1999 TL110 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70524 - 1999 TH112 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70525 - 1999 TW112 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70526 - 1999 TG113 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70527 - 1999 TQ115 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70528 - 1999 TF116 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70529 - 1999 TR116 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70530 - 1999 TP117 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70531 - 1999 TT119 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70532 - 1999 TX120 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70533 - 1999 TD121 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70534 - 1999 TP121 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70535 - 1999 TU121 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70536 - 1999 TW121 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70537 - 1999 TB122 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70538 - 1999 TD122 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70539 - 1999 TR122 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70540 - 1999 TS122 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70541 - 1999 TW122 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70542 - 1999 TK123 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70543 - 1999 TQ126 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70544 - 1999 TW126 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70545 - 1999 TL127 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70546 - 1999 TB128 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70547 - 1999 TR131 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70548 - 1999 TF134 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70549 - 1999 TM135 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70550 - 1999 TN138 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70551 - 1999 TR138 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70552 - 1999 TF139 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70553 - 1999 TK139 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70554 - 1999 TS139 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70555 - 1999 TW139 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70556 - 1999 TH140 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70557 - 1999 TF141 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70558 - 1999 TM141 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70559 - 1999 TD143 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70560 - 1999 TP143 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70561 - 1999 TU143 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70562 - 1999 TB145 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70563 - 1999 TH147 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70564 - 1999 TP147 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70565 - 1999 TC150 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70566 - 1999 TB151 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70567 - 1999 TK151 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70568 - 1999 TA153 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70569 - 1999 TU153 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70570 - 1999 TW154 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70571 - 1999 TQ156 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70572 - 1999 TA157 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70573 - 1999 TD161 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70574 - 1999 TR161 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70575 - 1999 TZ161 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70576 - 1999 TP162 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70577 - 1999 TK163 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70578 - 1999 TF164 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70579 - 1999 TM164 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70580 - 1999 TN164 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70581 - 1999 TJ165 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70582 - 1999 TR165 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70583 - 1999 TA168 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70584 - 1999 TJ168 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70585 - 1999 TA170 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70586 - 1999 TE170 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70587 - 1999 TF170 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70588 - 1999 TA173 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70589 - 1999 TO173 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70590 - 1999 TY173 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70591 - 1999 TU175 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70592 - 1999 TD177 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70593 - 1999 TD178 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70594 - 1999 TH178 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70595 - 1999 TT180 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70596 - 1999 TV180 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70597 - 1999 TE182 11 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70598 - 1999 TP185 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70599 - 1999 TC186 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70600 - 1999 TC187 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70601–70700 editar
Artículu revisáu
70601 - 1999 TM187 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70602 - 1999 TD188 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70603 - 1999 TA189 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70604 - 1999 TA190 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70605 - 1999 TN191 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70606 - 1999 TC195 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70607 - 1999 TU195 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70608 - 1999 TC197 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70609 - 1999 TF198 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70610 - 1999 TH198 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70611 - 1999 TB199 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70612 - 1999 TH200 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70613 - 1999 TG201 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70614 - 1999 TF204 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70615 - 1999 TZ204 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70616 - 1999 TD205 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70617 - 1999 TN209 14 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70618 - 1999 TP209 14 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70619 - 1999 TY211 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70620 - 1999 TF213 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70621 - 1999 TC214 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70622 - 1999 TO215 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70623 - 1999 TP215 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70624 - 1999 TS215 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70625 - 1999 TA216 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70626 - 1999 TL216 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70627 - 1999 TU216 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70628 - 1999 TE217 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70629 - 1999 TC218 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70630 - 1999 TJ219 1 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70631 - 1999 TY219 1 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70632 - 1999 TN220 1 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70633 - 1999 TG223 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70634 - 1999 TR223 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70635 - 1999 TX227 1 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70636 - 1999 TH230 3 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70637 - 1999 TK230 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70638 - 1999 TY232 7 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70639 - 1999 TO236 3 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70640 - 1999 TR239 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70641 - 1999 TS240 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70642 - 1999 TD242 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70643 - 1999 TE242 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70644 - 1999 TU242 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70645 - 1999 TE243 5 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70646 - 1999 TE244 7 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70647 - 1999 TN244 7 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70648 - 1999 TY245 7 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70649 - 1999 TB246 8 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70650 - 1999 TM247 8 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70651 - 1999 TV248 8 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70652 - 1999 TB249 8 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70653 - 1999 TP254 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70654 - 1999 TN255 9 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70655 - 1999 TR256 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70656 - 1999 TF257 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70657 - 1999 TW258 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70658 - 1999 TZ260 13 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70659 - 1999 TZ265 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70660 - 1999 TV270 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70661 - 1999 TS274 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70662 - 1999 TR282 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70663 - 1999 TG284 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70664 - 1999 TE286 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70665 - 1999 TF286 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70666 - 1999 TW286 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70667 - 1999 TJ287 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70668 - 1999 TB288 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70669 - 1999 TT290 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70670 - 1999 TU290 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70671 - 1999 TC291 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70672 - 1999 TM293 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70673 - 1999 TR312 5 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70674 - 1999 TD320 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70675 - 1999 TY321 14 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70676 - 1999 UM 16 d'ochobre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70677 - 1999 UU 16 d'ochobre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70678 - 1999 UB2 18 d'ochobre, 1999 Farpoint Farpoint
70679 Urzidil 1999 UV3 30 d'ochobre, 1999 Kleť Kleť
70680 - 1999 UN4 31 d'ochobre, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70681 - 1999 US4 31 d'ochobre, 1999 Ondřejov L. Šarounová
70682 - 1999 UN8 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70683 - 1999 UT8 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70684 - 1999 UD9 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70685 - 1999 UR12 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70686 - 1999 UK14 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70687 - 1999 UE15 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70688 - 1999 UZ15 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70689 - 1999 UU16 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70690 - 1999 UF17 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70691 - 1999 UH18 30 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70692 - 1999 UY19 31 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70693 - 1999 UR23 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70694 - 1999 US23 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70695 - 1999 UL25 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70696 - 1999 UA26 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70697 - 1999 UR26 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70698 - 1999 UW26 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70699 - 1999 US27 30 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70700 - 1999 UQ28 31 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70701–70800 editar
Artículu revisáu
70701 - 1999 UT34 31 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70702 - 1999 UQ36 16 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70703 - 1999 UO38 29 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70704 - 1999 UG39 30 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70705 - 1999 UK40 16 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70706 - 1999 UM41 18 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70707 - 1999 UC42 20 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
70708 - 1999 UR43 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70709 - 1999 UB44 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70710 - 1999 UE44 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70711 - 1999 UU44 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70712 - 1999 UW45 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70713 - 1999 UL46 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70714 - 1999 UX47 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70715 - 1999 UP49 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70716 - 1999 UF50 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70717 - 1999 UB51 31 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70718 - 1999 UY51 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70719 - 1999 UB52 31 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70720 - 1999 UB53 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
70721 - 1999 VD 1 de payares, 1999 Lime Creek R. Linderholm
70722 - 1999 VY 1 de payares, 1999 Ondřejov L. Šarounová
70723 - 1999 VK1 3 de payares, 1999 Baton Rouge W. R. Cooney Jr., P. M. Motl
70724 - 1999 VS1 4 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70725 - 1999 VH2 5 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70726 - 1999 VS2 1 de payares, 1999 Bergisch Gladbach W. Bickel
70727 - 1999 VX3 1 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70728 - 1999 VA4 1 de payares, 1999 Catalina CSS
70729 - 1999 VU4 5 de payares, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70730 - 1999 VN5 6 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70731 - 1999 VA6 5 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70732 - 1999 VG6 5 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70733 - 1999 VV6 8 de payares, 1999 Zeno T. Stafford
70734 - 1999 VS8 8 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70735 - 1999 VZ8 9 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70736 - 1999 VM10 9 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70737 - 1999 VA11 8 de payares, 1999 Gnosca S. Sposetti
70738 - 1999 VF11 8 de payares, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70739 - 1999 VN17 2 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70740 - 1999 VG18 2 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70741 - 1999 VO18 2 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70742 - 1999 VF19 8 de payares, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70743 - 1999 VG19 9 de payares, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70744 - 1999 VW20 9 de payares, 1999 San Marcello L. Tesi, G. Forti
70745 Aleserpieri 1999 VZ20 9 de payares, 1999 Pianoro V. Goretti
70746 - 1999 VQ22 13 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70747 - 1999 VT22 13 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70748 - 1999 VV22 13 de payares, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
70749 - 1999 VS23 14 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70750 - 1999 VJ24 15 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70751 - 1999 VZ24 13 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70752 - 1999 VB25 13 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70753 - 1999 VL26 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70754 - 1999 VO26 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70755 - 1999 VB27 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70756 - 1999 VV28 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70757 - 1999 VL29 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70758 - 1999 VB30 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70759 - 1999 VP30 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70760 - 1999 VJ31 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70761 - 1999 VP32 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70762 - 1999 VZ32 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70763 - 1999 VA33 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70764 - 1999 VH33 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70765 - 1999 VK33 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70766 - 1999 VO33 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70767 - 1999 VP33 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70768 - 1999 VS35 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70769 - 1999 VL36 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70770 - 1999 VN36 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70771 - 1999 VA37 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70772 - 1999 VD37 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70773 - 1999 VK37 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70774 - 1999 VS37 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70775 - 1999 VO38 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70776 - 1999 VH39 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70777 - 1999 VG40 15 de payares, 1999 Bergisch Gladbach W. Bickel
70778 - 1999 VH40 5 de payares, 1999 Uenohara N. Kawasato
70779 - 1999 VT41 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70780 - 1999 VD43 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70781 - 1999 VR43 1 de payares, 1999 Catalina CSS
70782 - 1999 VS43 1 de payares, 1999 Catalina CSS
70783 - 1999 VK44 3 de payares, 1999 Catalina CSS
70784 - 1999 VO45 4 de payares, 1999 Catalina CSS
70785 - 1999 VW46 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70786 - 1999 VY46 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70787 - 1999 VE47 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70788 - 1999 VQ47 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70789 - 1999 VF49 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70790 - 1999 VS49 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70791 - 1999 VX49 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70792 - 1999 VK50 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70793 - 1999 VW50 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70794 - 1999 VX51 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70795 - 1999 VF53 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70796 - 1999 VZ53 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70797 - 1999 VF54 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70798 - 1999 VJ54 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70799 - 1999 VY55 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70800 - 1999 VE56 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70801–70900 editar
Artículu revisáu
70801 - 1999 VF61 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70802 - 1999 VV61 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70803 - 1999 VH62 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70804 - 1999 VL62 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70805 - 1999 VV62 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70806 - 1999 VD64 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70807 - 1999 VK64 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70808 - 1999 VJ66 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70809 - 1999 VF68 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70810 - 1999 VM68 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70811 - 1999 VO68 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70812 - 1999 VB69 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70813 - 1999 VR69 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70814 - 1999 VT71 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70815 - 1999 VR72 15 de payares, 1999 Ondřejov P. Pravec
70816 - 1999 VY73 1 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70817 - 1999 VS75 5 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70818 - 1999 VJ77 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70819 - 1999 VM77 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70820 - 1999 VS79 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70821 - 1999 VX79 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70822 - 1999 VZ79 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70823 - 1999 VH81 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70824 - 1999 VL81 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70825 - 1999 VZ81 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70826 - 1999 VA82 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70827 - 1999 VN82 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70828 - 1999 VV85 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70829 - 1999 VX86 7 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70830 - 1999 VZ86 7 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70831 - 1999 VG89 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70832 - 1999 VM90 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70833 - 1999 VP90 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70834 - 1999 VU90 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70835 - 1999 VY90 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70836 - 1999 VW91 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70837 - 1999 VX91 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70838 - 1999 VA94 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70839 - 1999 VR95 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70840 - 1999 VO96 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70841 - 1999 VS96 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70842 - 1999 VX96 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70843 - 1999 VD99 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70844 - 1999 VN105 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70845 - 1999 VO106 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70846 - 1999 VK108 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70847 - 1999 VM112 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70848 - 1999 VO112 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70849 - 1999 VP112 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70850 - 1999 VU113 4 de payares, 1999 Catalina CSS
70851 - 1999 VW113 9 de payares, 1999 Catalina CSS
70852 - 1999 VY113 9 de payares, 1999 Catalina CSS
70853 - 1999 VN114 9 de payares, 1999 Catalina CSS
70854 - 1999 VP115 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70855 - 1999 VS117 9 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70856 - 1999 VD121 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70857 - 1999 VH122 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70858 - 1999 VH126 9 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70859 - 1999 VN130 9 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70860 - 1999 VW133 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70861 - 1999 VN134 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70862 - 1999 VJ139 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70863 - 1999 VX143 11 de payares, 1999 Catalina CSS
70864 - 1999 VB146 12 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70865 - 1999 VP147 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70866 - 1999 VM149 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70867 - 1999 VA150 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70868 - 1999 VL151 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70869 - 1999 VR154 12 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70870 - 1999 VL156 12 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70871 - 1999 VS156 12 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70872 - 1999 VP157 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70873 - 1999 VJ158 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70874 - 1999 VR159 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70875 - 1999 VW159 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70876 - 1999 VE160 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70877 - 1999 VL160 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70878 - 1999 VF161 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70879 - 1999 VF162 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70880 - 1999 VL162 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70881 - 1999 VO162 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70882 - 1999 VP162 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70883 - 1999 VX162 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70884 - 1999 VF163 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70885 - 1999 VS163 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70886 - 1999 VY163 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70887 - 1999 VY166 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70888 - 1999 VA167 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70889 - 1999 VX167 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70890 - 1999 VZ167 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70891 - 1999 VD168 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70892 - 1999 VY168 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70893 - 1999 VT169 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70894 - 1999 VY170 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70895 - 1999 VC172 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70896 - 1999 VH172 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70897 - 1999 VG174 5 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70898 - 1999 VR176 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70899 - 1999 VS176 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70900 - 1999 VF177 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70901–71000 editar
Artículu revisáu
70901 - 1999 VD178 6 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70902 - 1999 VH178 6 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70903 - 1999 VD179 6 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70904 - 1999 VB184 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70905 - 1999 VF185 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70906 - 1999 VL185 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70907 - 1999 VB186 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70908 - 1999 VD186 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70909 - 1999 VG186 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70910 - 1999 VJ186 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70911 - 1999 VT186 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70912 - 1999 VC187 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70913 - 1999 VP187 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70914 - 1999 VA194 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70915 - 1999 VN194 1 de payares, 1999 Catalina CSS
70916 - 1999 VH195 3 de payares, 1999 Catalina CSS
70917 - 1999 VN195 3 de payares, 1999 Catalina CSS
70918 - 1999 VY195 4 de payares, 1999 Catalina CSS
70919 - 1999 VA196 4 de payares, 1999 Catalina CSS
70920 - 1999 VG196 4 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
70921 - 1999 VY196 1 de payares, 1999 Catalina CSS
70922 - 1999 VZ196 1 de payares, 1999 Catalina CSS
70923 - 1999 VY197 3 de payares, 1999 Catalina CSS
70924 - 1999 VC205 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70925 - 1999 VK205 7 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70926 - 1999 VJ208 9 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70927 - 1999 VX210 13 de payares, 1999 Catalina CSS
70928 - 1999 VS211 12 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70929 - 1999 VN216 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70930 - 1999 VN218 1 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70931 - 1999 VW219 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70932 - 1999 VX223 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70933 - 1999 VY223 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70934 - 1999 VN225 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
70935 - 1999 WG 16 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70936 Kámen 1999 WK1 28 de payares, 1999 Kleť Kleť
70937 - 1999 WT2 29 de payares, 1999 Kleť Kleť
70938 - 1999 WZ3 28 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70939 - 1999 WS5 29 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70940 - 1999 WT5 29 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70941 - 1999 WJ6 28 de payares, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
70942 - 1999 WV8 28 de payares, 1999 Gnosca S. Sposetti
70943 - 1999 WM9 29 de payares, 1999 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
70944 - 1999 WX9 30 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70945 - 1999 WB10 30 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70946 - 1999 WD10 30 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70947 - 1999 WT11 28 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70948 - 1999 WW16 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70949 - 1999 WX17 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70950 - 1999 WU18 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70951 - 1999 WV22 17 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70952 - 1999 XE 2 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70953 - 1999 XY1 3 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
70954 - 1999 XK2 2 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70955 - 1999 XX2 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
70956 - 1999 XW4 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
70957 - 1999 XQ5 7 d'avientu, 1999 Oaxaca J. M. Roe
70958 - 1999 XC6 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
70959 - 1999 XC7 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
70960 - 1999 XH7 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
70961 - 1999 XY7 3 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70962 - 1999 XL9 2 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
70963 - 1999 XT10 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
70964 - 1999 XK12 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70965 - 1999 XC13 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70966 - 1999 XD18 3 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70967 - 1999 XG18 3 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70968 - 1999 XA20 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70969 - 1999 XG20 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70970 - 1999 XH20 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70971 - 1999 XL20 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70972 - 1999 XM20 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70973 - 1999 XY20 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70974 - 1999 XE23 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70975 - 1999 XJ23 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70976 - 1999 XS23 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70977 - 1999 XU23 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70978 - 1999 XP24 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70979 - 1999 XU24 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70980 - 1999 XA25 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70981 - 1999 XE25 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70982 - 1999 XJ25 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70983 - 1999 XB27 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70984 - 1999 XW27 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70985 - 1999 XA28 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70986 - 1999 XR28 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70987 - 1999 XA29 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70988 - 1999 XU29 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70989 - 1999 XT32 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70990 - 1999 XA33 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70991 - 1999 XG33 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70992 - 1999 XU34 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70993 - 1999 XX34 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70994 - 1999 XL35 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
70995 Mikemorton 1999 XV35 6 d'avientu, 1999 Needville Needville
70996 - 1999 XY35 6 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70997 - 1999 XE36 6 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70998 - 1999 XH36 6 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
70999 - 1999 XW36 7 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
71000 Hughdowns 1999 XD37 7 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels


Predecesor:
69001–70000
Llista d'asteroides
70001–71000
Socesor:
71001–72000