Llista d'asteroides (45001-46000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Wikipedia:Artículos revisaos

Índiz: 45001... 45101... 45201... 45301... 45401... 45501... 45601... 45701... 45801... 45901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
45001–45100 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
45001 - 1999 VZ186 15 de payares, 1999 LINEAR
45002 - 1999 VS193 3 de payares, 1999 LONEOS
45003 - 1999 VL194 1 de payares, 1999 CSS
45004 - 1999 VD197 2 de payares, 1999 CSS
45005 - 1999 VR198 3 de payares, 1999 CSS
45006 - 1999 VV198 3 de payares, 1999 CSS
45007 - 1999 VD201 6 de payares, 1999 CSS
45008 - 1999 VN201 3 de payares, 1999 LINEAR
45009 - 1999 VR204 9 de payares, 1999 CSS
45010 - 1999 VS209 11 de payares, 1999 CSS
45011 - 1999 VC217 4 de payares, 1999 LINEAR
45012 - 1999 VY222 7 de payares, 1999 LINEAR
45013 - 1999 WK 16 de payares, 1999 T. Kobayashi
45014 - 1999 WP 18 de payares, 1999 T. Kobayashi
45015 - 1999 WQ 16 de payares, 1999 P. Kušnirák
45016 - 1999 WV2 30 de payares, 1999 Kleť
45017 - 1999 WK3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
45018 - 1999 WS3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
45019 - 1999 WU4 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
45020 - 1999 WC5 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
45021 - 1999 WE6 28 de payares, 1999 K. Korlević
45022 - 1999 WF6 28 de payares, 1999 K. Korlević
45023 - 1999 WM6 28 de payares, 1999 K. Korlević
45024 - 1999 WN7 28 de payares, 1999 K. Korlević
45025 - 1999 WY7 29 de payares, 1999 K. Korlević
45026 - 1999 WE8 28 de payares, 1999 Uppsala-DLR Asteroid Survey
45027 - 1999 WA9 28 de payares, 1999 S. Sposetti
45028 - 1999 WD9 28 de payares, 1999 Črni Vrh
45029 - 1999 WN9 30 de payares, 1999 T. Kobayashi
45030 - 1999 WJ13 30 de payares, 1999 Spacewatch
45031 - 1999 WR13 29 de payares, 1999 K. Korlević
45032 - 1999 WL16 29 de payares, 1999 Spacewatch
45033 - 1999 WL20 16 de payares, 1999 LINEAR
45034 - 1999 XA2 3 d'avientu, 1999 C. W. Juels
45035 - 1999 XB2 3 d'avientu, 1999 C. W. Juels
45036 - 1999 XD3 4 d'avientu, 1999 CSS
45037 - 1999 XP4 4 d'avientu, 1999 CSS
45038 - 1999 XE6 4 d'avientu, 1999 CSS
45039 - 1999 XW7 4 d'avientu, 1999 P. G. Comba
45040 - 1999 XJ8 3 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
45041 - 1999 XE10 5 d'avientu, 1999 CSS
45042 - 1999 XW10 5 d'avientu, 1999 CSS
45043 - 1999 XG11 5 d'avientu, 1999 CSS
45044 - 1999 XW12 5 d'avientu, 1999 LINEAR
45045 - 1999 XD17 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45046 - 1999 XN20 5 d'avientu, 1999 LINEAR
45047 - 1999 XO20 5 d'avientu, 1999 LINEAR
45048 - 1999 XB21 5 d'avientu, 1999 LINEAR
45049 - 1999 XL21 5 d'avientu, 1999 LINEAR
45050 - 1999 XW21 5 d'avientu, 1999 LINEAR
45051 - 1999 XP22 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45052 - 1999 XX23 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45053 - 1999 XK26 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45054 - 1999 XN26 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45055 - 1999 XT26 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45056 - 1999 XR27 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45057 - 1999 XO29 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45058 - 1999 XR29 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45059 - 1999 XT29 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45060 - 1999 XL30 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45061 - 1999 XL31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45062 - 1999 XM31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45063 - 1999 XR31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45064 - 1999 XT31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45065 - 1999 XU31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45066 - 1999 XN32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45067 - 1999 XW32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45068 - 1999 XA34 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45069 - 1999 XB35 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45070 - 1999 XA36 6 d'avientu, 1999 T. Kagawa
45071 - 1999 XA37 7 d'avientu, 1999 J. M. Roe
45072 - 1999 XC37 7 d'avientu, 1999 C. W. Juels
45073 Doyanrose 1999 XN37 7 d'avientu, 1999 J. Ruthroff
45074 - 1999 XA38 6 d'avientu, 1999 S. Sposetti
45075 - 1999 XB38 6 d'avientu, 1999 S. Sposetti
45076 - 1999 XQ38 8 d'avientu, 1999 LINEAR
45077 - 1999 XU39 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45078 - 1999 XZ39 6 d'avientu, 1999 LINEAR
45079 - 1999 XZ41 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45080 - 1999 XB43 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45081 - 1999 XE44 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45082 - 1999 XF44 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45083 - 1999 XQ44 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45084 - 1999 XG45 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45085 - 1999 XH45 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45086 - 1999 XE46 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45087 - 1999 XM46 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45088 - 1999 XX46 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45089 - 1999 XA47 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45090 - 1999 XA49 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45091 - 1999 XT49 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45092 - 1999 XD50 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45093 - 1999 XF52 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45094 - 1999 XX53 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45095 - 1999 XE55 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45096 - 1999 XE56 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45097 - 1999 XL59 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45098 - 1999 XK66 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45099 - 1999 XN66 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45100 - 1999 XZ66 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45101–45200 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
45101 - 1999 XA68 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45102 - 1999 XN69 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45103 - 1999 XJ70 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45104 - 1999 XY73 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45105 - 1999 XU74 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45106 - 1999 XX74 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45107 - 1999 XA75 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45108 - 1999 XD76 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45109 - 1999 XZ76 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45110 - 1999 XH77 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45111 - 1999 XJ77 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45112 - 1999 XG78 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45113 - 1999 XZ78 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45114 - 1999 XY81 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45115 - 1999 XN82 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45116 - 1999 XE83 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45117 - 1999 XA85 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45118 - 1999 XZ85 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45119 - 1999 XA86 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45120 - 1999 XX86 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45121 - 1999 XZ86 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45122 - 1999 XB88 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45123 - 1999 XH88 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45124 - 1999 XS88 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45125 - 1999 XA89 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45126 - 1999 XB89 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45127 - 1999 XS89 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45128 - 1999 XC91 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45129 - 1999 XJ91 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45130 - 1999 XQ91 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45131 - 1999 XE92 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45132 - 1999 XJ93 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45133 - 1999 XM93 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45134 - 1999 XN93 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45135 - 1999 XN94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45136 - 1999 XO94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45137 - 1999 XH96 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45138 - 1999 XC97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45139 - 1999 XP97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45140 - 1999 XW98 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45141 - 1999 XZ100 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45142 - 1999 XJ102 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45143 - 1999 XO103 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45144 - 1999 XA104 7 d'avientu, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
45145 - 1999 XN105 8 d'avientu, 1999 H. Shiozawa, T. Urata
45146 - 1999 XC106 11 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
45147 - 1999 XA108 4 d'avientu, 1999 CSS
45148 - 1999 XD109 4 d'avientu, 1999 CSS
45149 - 1999 XN110 5 d'avientu, 1999 CSS
45150 - 1999 XP110 5 d'avientu, 1999 CSS
45151 - 1999 XB111 5 d'avientu, 1999 CSS
45152 - 1999 XO112 11 d'avientu, 1999 LINEAR
45153 - 1999 XD113 11 d'avientu, 1999 LINEAR
45154 - 1999 XL113 11 d'avientu, 1999 LINEAR
45155 - 1999 XW113 11 d'avientu, 1999 LINEAR
45156 - 1999 XV114 11 d'avientu, 1999 LINEAR
45157 - 1999 XA117 5 d'avientu, 1999 CSS
45158 - 1999 XJ117 5 d'avientu, 1999 CSS
45159 - 1999 XQ119 5 d'avientu, 1999 CSS
45160 - 1999 XS123 7 d'avientu, 1999 CSS
45161 - 1999 XX123 7 d'avientu, 1999 CSS
45162 - 1999 XX124 7 d'avientu, 1999 CSS
45163 - 1999 XE127 9 d'avientu, 1999 C. W. Juels
45164 - 1999 XK127 9 d'avientu, 1999 C. W. Juels
45165 - 1999 XS128 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45166 - 1999 XZ128 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45167 - 1999 XG129 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45168 - 1999 XG130 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45169 - 1999 XQ132 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45170 - 1999 XF133 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45171 - 1999 XB134 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45172 - 1999 XG134 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45173 - 1999 XU136 14 d'avientu, 1999 C. W. Juels
45174 - 1999 XO137 2 d'avientu, 1999 LONEOS
45175 - 1999 XB140 2 d'avientu, 1999 Spacewatch
45176 - 1999 XQ140 2 d'avientu, 1999 Spacewatch
45177 - 1999 XS140 2 d'avientu, 1999 Spacewatch
45178 - 1999 XW143 13 d'avientu, 1999 G. Hug, G. Bell
45179 - 1999 XQ144 15 d'avientu, 1999 T. Urata
45180 - 1999 XK145 7 d'avientu, 1999 Spacewatch
45181 - 1999 XZ146 7 d'avientu, 1999 Spacewatch
45182 - 1999 XC147 7 d'avientu, 1999 Spacewatch
45183 - 1999 XG153 7 d'avientu, 1999 LINEAR
45184 - 1999 XL155 8 d'avientu, 1999 LINEAR
45185 - 1999 XM157 8 d'avientu, 1999 LINEAR
45186 - 1999 XK158 8 d'avientu, 1999 LINEAR
45187 - 1999 XY158 8 d'avientu, 1999 LINEAR
45188 - 1999 XK159 8 d'avientu, 1999 LINEAR
45189 - 1999 XC160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
45190 - 1999 XN161 13 d'avientu, 1999 LINEAR
45191 - 1999 XU163 8 d'avientu, 1999 CSS
45192 - 1999 XW163 8 d'avientu, 1999 CSS
45193 - 1999 XD165 8 d'avientu, 1999 LINEAR
45194 - 1999 XJ165 8 d'avientu, 1999 LINEAR
45195 - 1999 XT166 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45196 - 1999 XV166 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45197 - 1999 XY167 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45198 - 1999 XF169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45199 - 1999 XF170 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45200 - 1999 XS170 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45201–45300 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
45201 - 1999 XT170 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45202 - 1999 XA171 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45203 - 1999 XM171 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45204 - 1999 XZ172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45205 - 1999 XJ173 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45206 - 1999 XK174 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45207 - 1999 XH175 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45208 - 1999 XQ175 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45209 - 1999 XT178 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45210 - 1999 XW178 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45211 - 1999 XF179 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45212 - 1999 XP180 10 d'avientu, 1999 LINEAR
45213 - 1999 XS181 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45214 - 1999 XW181 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45215 - 1999 XB183 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45216 - 1999 XP183 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45217 - 1999 XL186 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45218 - 1999 XQ186 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45219 - 1999 XE187 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45220 - 1999 XK188 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45221 - 1999 XQ188 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45222 - 1999 XY194 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45223 - 1999 XF200 12 d'avientu, 1999 LINEAR
45224 - 1999 XO209 13 d'avientu, 1999 LINEAR
45225 - 1999 XZ212 14 d'avientu, 1999 LINEAR
45226 - 1999 XG213 14 d'avientu, 1999 LINEAR
45227 - 1999 XH213 14 d'avientu, 1999 LINEAR
45228 - 1999 XJ214 14 d'avientu, 1999 LINEAR
45229 - 1999 XS214 14 d'avientu, 1999 LINEAR
45230 - 1999 XV214 14 d'avientu, 1999 LINEAR
45231 - 1999 XT215 14 d'avientu, 1999 LINEAR
45232 - 1999 XZ215 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
45233 - 1999 XK216 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
45234 - 1999 XA228 13 d'avientu, 1999 LONEOS
45235 - 1999 XD228 14 d'avientu, 1999 Spacewatch
45236 - 1999 XP229 7 d'avientu, 1999 CSS
45237 - 1999 XV229 7 d'avientu, 1999 CSS
45238 - 1999 XM230 7 d'avientu, 1999 LONEOS
45239 - 1999 XV231 8 d'avientu, 1999 LINEAR
45240 - 1999 XL233 3 d'avientu, 1999 LINEAR
45241 - 1999 XE238 5 d'avientu, 1999 LONEOS
45242 - 1999 XT241 13 d'avientu, 1999 LONEOS
45243 - 1999 XB242 13 d'avientu, 1999 CSS
45244 - 1999 XC242 13 d'avientu, 1999 CSS
45245 - 1999 XN242 13 d'avientu, 1999 CSS
45246 - 1999 XF245 5 d'avientu, 1999 LINEAR
45247 - 1999 XY245 5 d'avientu, 1999 LINEAR
45248 - 1999 XO258 5 d'avientu, 1999 LONEOS
45249 - 1999 XZ259 7 d'avientu, 1999 Spacewatch
45250 - 1999 YJ 16 d'avientu, 1999 LINEAR
45251 - 1999 YN 16 d'avientu, 1999 LINEAR
45252 - 1999 YY1 16 d'avientu, 1999 Spacewatch
45253 - 1999 YU4 28 d'avientu, 1999 G. Hug, G. Bell
45254 - 1999 YS12 27 d'avientu, 1999 Spacewatch
45255 - 1999 YK13 31 d'avientu, 1999 G. Hug, G. Bell
45256 - 1999 YM13 31 d'avientu, 1999 LINEAR
45257 - 1999 YC14 31 d'avientu, 1999 Spacewatch
45258 - 1999 YG18 18 d'avientu, 1999 LINEAR
45259 - 2000 AF1 2 de xineru, 2000 Spacewatch
45260 - 2000 AY1 2 de xineru, 2000 K. Korlević
45261 Decoen 2000 AB2 2 de xineru, 2000 S. Sposetti
45262 - 2000 AG2 3 de xineru, 2000 T. Kagawa
45263 - 2000 AD5 3 de xineru, 2000 T. Kojima
45264 - 2000 AL5 4 de xineru, 2000 K. Korlević
45265 - 2000 AY5 4 de xineru, 2000 Spacewatch
45266 - 2000 AK6 4 de xineru, 2000 P. G. Comba
45267 - 2000 AK7 2 de xineru, 2000 LINEAR
45268 - 2000 AM8 2 de xineru, 2000 LINEAR
45269 - 2000 AR8 2 de xineru, 2000 LINEAR
45270 - 2000 AT8 2 de xineru, 2000 LINEAR
45271 - 2000 AO10 3 de xineru, 2000 LINEAR
45272 - 2000 AC11 3 de xineru, 2000 LINEAR
45273 - 2000 AF11 3 de xineru, 2000 LINEAR
45274 - 2000 AN11 3 de xineru, 2000 LINEAR
45275 - 2000 AK12 3 de xineru, 2000 LINEAR
45276 - 2000 AO12 3 de xineru, 2000 LINEAR
45277 - 2000 AE15 3 de xineru, 2000 LINEAR
45278 - 2000 AL15 3 de xineru, 2000 LINEAR
45279 - 2000 AS15 3 de xineru, 2000 LINEAR
45280 - 2000 AE16 3 de xineru, 2000 LINEAR
45281 - 2000 AA19 3 de xineru, 2000 LINEAR
45282 - 2000 AL19 3 de xineru, 2000 LINEAR
45283 - 2000 AU22 3 de xineru, 2000 LINEAR
45284 - 2000 AO24 3 de xineru, 2000 LINEAR
45285 - 2000 AO26 3 de xineru, 2000 LINEAR
45286 - 2000 AC27 3 de xineru, 2000 LINEAR
45287 - 2000 AB29 3 de xineru, 2000 LINEAR
45288 - 2000 AP29 3 de xineru, 2000 LINEAR
45289 - 2000 AY29 3 de xineru, 2000 LINEAR
45290 - 2000 AG33 3 de xineru, 2000 LINEAR
45291 - 2000 AS33 3 de xineru, 2000 LINEAR
45292 - 2000 AX34 3 de xineru, 2000 LINEAR
45293 - 2000 AA35 3 de xineru, 2000 LINEAR
45294 - 2000 AF37 3 de xineru, 2000 LINEAR
45295 - 2000 AN37 3 de xineru, 2000 LINEAR
45296 - 2000 AZ37 3 de xineru, 2000 LINEAR
45297 - 2000 AN38 3 de xineru, 2000 LINEAR
45298 Williamon 2000 AE42 5 de xineru, 2000 A. Block
45299 - 2000 AL43 6 de xineru, 2000 Kleť
45300 Thewrewk 2000 AF45 1 de xineru, 2000 K. Sárneczky, L. Kiss
45301–45400 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
45301 - 2000 AW45 3 de xineru, 2000 LINEAR
45302 - 2000 AX46 4 de xineru, 2000 LINEAR
45303 - 2000 AP47 4 de xineru, 2000 LINEAR
45304 - 2000 AQ47 4 de xineru, 2000 LINEAR
45305 Paulscherrer 2000 AH48 4 de xineru, 2000 S. Sposetti
45306 - 2000 AC50 5 de xineru, 2000 K. Korlević
45307 - 2000 AO50 6 de xineru, 2000 K. Korlević
45308 - 2000 AR53 4 de xineru, 2000 LINEAR
45309 - 2000 AO54 4 de xineru, 2000 LINEAR
45310 - 2000 AX55 4 de xineru, 2000 LINEAR
45311 - 2000 AK56 4 de xineru, 2000 LINEAR
45312 - 2000 AE57 4 de xineru, 2000 LINEAR
45313 - 2000 AU59 4 de xineru, 2000 LINEAR
45314 - 2000 AP60 4 de xineru, 2000 LINEAR
45315 - 2000 AJ61 4 de xineru, 2000 LINEAR
45316 - 2000 AR61 4 de xineru, 2000 LINEAR
45317 - 2000 AC63 4 de xineru, 2000 LINEAR
45318 - 2000 AG63 4 de xineru, 2000 LINEAR
45319 - 2000 AQ63 4 de xineru, 2000 LINEAR
45320 - 2000 AT63 4 de xineru, 2000 LINEAR
45321 - 2000 AD66 4 de xineru, 2000 LINEAR
45322 - 2000 AT67 4 de xineru, 2000 LINEAR
45323 - 2000 AF68 5 de xineru, 2000 LINEAR
45324 - 2000 AG69 5 de xineru, 2000 LINEAR
45325 - 2000 AD70 5 de xineru, 2000 LINEAR
45326 - 2000 AE72 5 de xineru, 2000 LINEAR
45327 - 2000 AE74 5 de xineru, 2000 LINEAR
45328 - 2000 AM74 5 de xineru, 2000 LINEAR
45329 - 2000 AX74 5 de xineru, 2000 LINEAR
45330 - 2000 AN76 5 de xineru, 2000 LINEAR
45331 - 2000 AZ76 5 de xineru, 2000 LINEAR
45332 - 2000 AM79 5 de xineru, 2000 LINEAR
45333 - 2000 AR81 5 de xineru, 2000 LINEAR
45334 - 2000 AX81 5 de xineru, 2000 LINEAR
45335 - 2000 AA83 5 de xineru, 2000 LINEAR
45336 - 2000 AC83 5 de xineru, 2000 LINEAR
45337 - 2000 AK83 5 de xineru, 2000 LINEAR
45338 - 2000 AT85 5 de xineru, 2000 LINEAR
45339 - 2000 AV85 5 de xineru, 2000 LINEAR
45340 - 2000 AG86 5 de xineru, 2000 LINEAR
45341 - 2000 AX86 5 de xineru, 2000 LINEAR
45342 - 2000 AP87 5 de xineru, 2000 LINEAR
45343 - 2000 AJ88 5 de xineru, 2000 LINEAR
45344 - 2000 AK90 5 de xineru, 2000 LINEAR
45345 - 2000 AD91 5 de xineru, 2000 LINEAR
45346 - 2000 AL91 5 de xineru, 2000 LINEAR
45347 - 2000 AS91 5 de xineru, 2000 LINEAR
45348 - 2000 AZ91 5 de xineru, 2000 LINEAR
45349 - 2000 AP93 5 de xineru, 2000 LINEAR
45350 - 2000 AD95 4 de xineru, 2000 LINEAR
45351 - 2000 AF96 4 de xineru, 2000 LINEAR
45352 - 2000 AC97 4 de xineru, 2000 LINEAR
45353 - 2000 AZ98 5 de xineru, 2000 LINEAR
45354 - 2000 AS99 5 de xineru, 2000 LINEAR
45355 - 2000 AF100 5 de xineru, 2000 LINEAR
45356 - 2000 AA102 5 de xineru, 2000 LINEAR
45357 - 2000 AC102 5 de xineru, 2000 LINEAR
45358 - 2000 AM102 5 de xineru, 2000 LINEAR
45359 - 2000 AN102 5 de xineru, 2000 LINEAR
45360 - 2000 AW102 5 de xineru, 2000 LINEAR
45361 - 2000 AZ102 5 de xineru, 2000 LINEAR
45362 - 2000 AH103 5 de xineru, 2000 LINEAR
45363 - 2000 AF104 5 de xineru, 2000 LINEAR
45364 - 2000 AW104 5 de xineru, 2000 LINEAR
45365 - 2000 AM106 5 de xineru, 2000 LINEAR
45366 - 2000 AN107 5 de xineru, 2000 LINEAR
45367 - 2000 AG108 5 de xineru, 2000 LINEAR
45368 - 2000 AU109 5 de xineru, 2000 LINEAR
45369 - 2000 AM110 5 de xineru, 2000 LINEAR
45370 - 2000 AA111 5 de xineru, 2000 LINEAR
45371 - 2000 AA112 5 de xineru, 2000 LINEAR
45372 - 2000 AT113 5 de xineru, 2000 LINEAR
45373 - 2000 AW113 5 de xineru, 2000 LINEAR
45374 - 2000 AL114 5 de xineru, 2000 LINEAR
45375 - 2000 AZ115 5 de xineru, 2000 LINEAR
45376 - 2000 AP117 5 de xineru, 2000 LINEAR
45377 - 2000 AX117 5 de xineru, 2000 LINEAR
45378 - 2000 AD118 5 de xineru, 2000 LINEAR
45379 - 2000 AT120 5 de xineru, 2000 LINEAR
45380 - 2000 AW120 5 de xineru, 2000 LINEAR
45381 - 2000 AN122 5 de xineru, 2000 LINEAR
45382 - 2000 AV123 5 de xineru, 2000 LINEAR
45383 - 2000 AP124 5 de xineru, 2000 LINEAR
45384 - 2000 AB125 5 de xineru, 2000 LINEAR
45385 - 2000 AF125 5 de xineru, 2000 LINEAR
45386 - 2000 AO125 5 de xineru, 2000 LINEAR
45387 - 2000 AW125 5 de xineru, 2000 LINEAR
45388 - 2000 AB127 5 de xineru, 2000 LINEAR
45389 - 2000 AP128 5 de xineru, 2000 LINEAR
45390 - 2000 AW128 5 de xineru, 2000 LINEAR
45391 - 2000 AA129 5 de xineru, 2000 LINEAR
45392 - 2000 AR129 5 de xineru, 2000 LINEAR
45393 - 2000 AU130 6 de xineru, 2000 LINEAR
45394 - 2000 AO132 3 de xineru, 2000 LINEAR
45395 - 2000 AQ134 4 de xineru, 2000 LINEAR
45396 - 2000 AS138 5 de xineru, 2000 LINEAR
45397 - 2000 AW138 5 de xineru, 2000 LINEAR
45398 - 2000 AH139 5 de xineru, 2000 LINEAR
45399 - 2000 AW139 5 de xineru, 2000 LINEAR
45400 - 2000 AW140 5 de xineru, 2000 LINEAR
45401–45500 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
45401 - 2000 AX140 5 de xineru, 2000 LINEAR
45402 - 2000 AZ140 5 de xineru, 2000 LINEAR
45403 - 2000 AL141 5 de xineru, 2000 LINEAR
45404 - 2000 AP141 5 de xineru, 2000 LINEAR
45405 - 2000 AY141 5 de xineru, 2000 LINEAR
45406 - 2000 AG142 5 de xineru, 2000 LINEAR
45407 - 2000 AJ142 5 de xineru, 2000 LINEAR
45408 - 2000 AO142 5 de xineru, 2000 LINEAR
45409 - 2000 AT143 5 de xineru, 2000 LINEAR
45410 - 2000 AA144 5 de xineru, 2000 LINEAR
45411 - 2000 AN144 5 de xineru, 2000 LINEAR
45412 - 2000 AN147 5 de xineru, 2000 LINEAR
45413 - 2000 AY147 5 de xineru, 2000 LINEAR
45414 - 2000 AE149 7 de xineru, 2000 LINEAR
45415 - 2000 AN149 7 de xineru, 2000 LINEAR
45416 - 2000 AX151 8 de xineru, 2000 LINEAR
45417 - 2000 AZ151 8 de xineru, 2000 LINEAR
45418 - 2000 AV155 3 de xineru, 2000 LINEAR
45419 - 2000 AV158 3 de xineru, 2000 LINEAR
45420 - 2000 AG159 3 de xineru, 2000 LINEAR
45421 - 2000 AL159 3 de xineru, 2000 LINEAR
45422 - 2000 AG162 4 de xineru, 2000 LINEAR
45423 - 2000 AR162 4 de xineru, 2000 LINEAR
45424 - 2000 AY164 7 de xineru, 2000 LINEAR
45425 - 2000 AY166 8 de xineru, 2000 LINEAR
45426 - 2000 AZ166 8 de xineru, 2000 LINEAR
45427 - 2000 AA167 8 de xineru, 2000 LINEAR
45428 - 2000 AN167 8 de xineru, 2000 LINEAR
45429 - 2000 AO169 7 de xineru, 2000 LINEAR
45430 - 2000 AW169 7 de xineru, 2000 LINEAR
45431 - 2000 AR170 7 de xineru, 2000 LINEAR
45432 - 2000 AQ172 7 de xineru, 2000 LINEAR
45433 - 2000 AA173 7 de xineru, 2000 LINEAR
45434 - 2000 AX173 7 de xineru, 2000 LINEAR
45435 - 2000 AF174 7 de xineru, 2000 LINEAR
45436 - 2000 AD176 7 de xineru, 2000 LINEAR
45437 - 2000 AF177 7 de xineru, 2000 LINEAR
45438 - 2000 AJ177 7 de xineru, 2000 LINEAR
45439 - 2000 AO177 7 de xineru, 2000 LINEAR
45440 - 2000 AQ177 7 de xineru, 2000 LINEAR
45441 - 2000 AX177 7 de xineru, 2000 LINEAR
45442 - 2000 AK179 7 de xineru, 2000 LINEAR
45443 - 2000 AR179 7 de xineru, 2000 LINEAR
45444 - 2000 AD180 7 de xineru, 2000 LINEAR
45445 - 2000 AR181 7 de xineru, 2000 LINEAR
45446 - 2000 AX186 8 de xineru, 2000 LINEAR
45447 - 2000 AH188 8 de xineru, 2000 LINEAR
45448 - 2000 AJ188 8 de xineru, 2000 LINEAR
45449 - 2000 AQ188 8 de xineru, 2000 LINEAR
45450 - 2000 AC191 8 de xineru, 2000 LINEAR
45451 - 2000 AJ191 8 de xineru, 2000 LINEAR
45452 - 2000 AZ191 8 de xineru, 2000 LINEAR
45453 - 2000 AB193 8 de xineru, 2000 LINEAR
45454 - 2000 AC193 8 de xineru, 2000 LINEAR
45455 - 2000 AB195 8 de xineru, 2000 LINEAR
45456 - 2000 AD195 8 de xineru, 2000 LINEAR
45457 - 2000 AL195 8 de xineru, 2000 LINEAR
45458 - 2000 AZ195 8 de xineru, 2000 LINEAR
45459 - 2000 AM196 8 de xineru, 2000 LINEAR
45460 - 2000 AS197 8 de xineru, 2000 LINEAR
45461 - 2000 AW197 8 de xineru, 2000 LINEAR
45462 - 2000 AZ197 8 de xineru, 2000 LINEAR
45463 - 2000 AL198 8 de xineru, 2000 LINEAR
45464 - 2000 AV198 8 de xineru, 2000 LINEAR
45465 - 2000 AN200 9 de xineru, 2000 LINEAR
45466 - 2000 AZ201 9 de xineru, 2000 LINEAR
45467 - 2000 AK203 10 de xineru, 2000 LINEAR
45468 - 2000 AL203 10 de xineru, 2000 LINEAR
45469 - 2000 AY203 10 de xineru, 2000 LINEAR
45470 - 2000 AZ203 10 de xineru, 2000 LINEAR
45471 - 2000 AG204 13 de xineru, 2000 Kleť
45472 - 2000 AJ208 4 de xineru, 2000 Spacewatch
45473 - 2000 AG212 5 de xineru, 2000 Spacewatch
45474 - 2000 AW215 7 de xineru, 2000 Spacewatch
45475 - 2000 AN216 8 de xineru, 2000 Spacewatch
45476 - 2000 AU226 9 de xineru, 2000 Spacewatch
45477 - 2000 AA227 9 de xineru, 2000 Spacewatch
45478 - 2000 AS230 3 de xineru, 2000 Spacewatch
45479 - 2000 AZ231 4 de xineru, 2000 LINEAR
45480 - 2000 AH233 4 de xineru, 2000 Spacewatch
45481 - 2000 AK233 4 de xineru, 2000 LINEAR
45482 - 2000 AU233 5 de xineru, 2000 LINEAR
45483 - 2000 AP235 5 de xineru, 2000 LINEAR
45484 - 2000 AV235 5 de xineru, 2000 LINEAR
45485 - 2000 AS236 5 de xineru, 2000 LINEAR
45486 - 2000 AF237 5 de xineru, 2000 LINEAR
45487 - 2000 AR237 5 de xineru, 2000 LINEAR
45488 - 2000 AD238 6 de xineru, 2000 LINEAR
45489 - 2000 AW239 6 de xineru, 2000 LONEOS
45490 - 2000 AV240 7 de xineru, 2000 LONEOS
45491 - 2000 AB241 7 de xineru, 2000 LONEOS
45492 - 2000 AD241 7 de xineru, 2000 LONEOS
45493 - 2000 AE241 7 de xineru, 2000 LINEAR
45494 - 2000 AT242 7 de xineru, 2000 LINEAR
45495 - 2000 AF243 7 de xineru, 2000 LONEOS
45496 - 2000 AO245 10 de xineru, 2000 LINEAR
45497 - 2000 AB248 2 de xineru, 2000 LINEAR
45498 - 2000 BH 23 de xineru, 2000 Olathe
45499 - 2000 BV2 16 de xineru, 2000 K. Korlević
45500 Motegi 2000 BN3 27 de xineru, 2000 T. Kobayashi
45501–45600 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
45501 - 2000 BQ3 27 de xineru, 2000 T. Kobayashi
45502 - 2000 BZ8 29 de xineru, 2000 LINEAR
45503 - 2000 BE15 31 de xineru, 2000 T. Kobayashi
45504 - 2000 BX15 29 de xineru, 2000 LINEAR
45505 - 2000 BE17 30 de xineru, 2000 LINEAR
45506 - 2000 BN17 30 de xineru, 2000 LINEAR
45507 - 2000 BM18 30 de xineru, 2000 LINEAR
45508 - 2000 BN18 30 de xineru, 2000 LINEAR
45509 - 2000 BZ22 30 de xineru, 2000 CSS
45510 - 2000 BB23 30 de xineru, 2000 CSS
45511 - 2000 BC23 30 de xineru, 2000 CSS
45512 - 2000 BD23 30 de xineru, 2000 CSS
45513 - 2000 BR23 27 de xineru, 2000 LINEAR
45514 - 2000 BV23 29 de xineru, 2000 LINEAR
45515 - 2000 BF25 30 de xineru, 2000 LINEAR
45516 - 2000 BE28 31 de xineru, 2000 LINEAR
45517 - 2000 BE31 30 de xineru, 2000 CSS
45518 - 2000 BO33 30 de xineru, 2000 CSS
45519 - 2000 BS33 30 de xineru, 2000 CSS
45520 - 2000 BS35 31 de xineru, 2000 LINEAR
45521 - 2000 BP39 27 de xineru, 2000 Spacewatch
45522 - 2000 BP47 31 de xineru, 2000 LINEAR
45523 - 2000 BU47 27 de xineru, 2000 Spacewatch
45524 - 2000 CL2 2 de febreru, 2000 T. Kobayashi
45525 - 2000 CC4 2 de febreru, 2000 LINEAR
45526 - 2000 CG4 2 de febreru, 2000 LINEAR
45527 - 2000 CN5 2 de febreru, 2000 LINEAR
45528 - 2000 CF9 2 de febreru, 2000 LINEAR
45529 - 2000 CJ11 2 de febreru, 2000 LINEAR
45530 - 2000 CP12 2 de febreru, 2000 LINEAR
45531 - 2000 CM14 2 de febreru, 2000 LINEAR
45532 - 2000 CE21 2 de febreru, 2000 LINEAR
45533 - 2000 CH23 2 de febreru, 2000 LINEAR
45534 - 2000 CD25 2 de febreru, 2000 LINEAR
45535 - 2000 CK25 2 de febreru, 2000 LINEAR
45536 - 2000 CK27 2 de febreru, 2000 LINEAR
45537 - 2000 CG28 2 de febreru, 2000 LINEAR
45538 - 2000 CG29 2 de febreru, 2000 LINEAR
45539 - 2000 CM32 2 de febreru, 2000 LINEAR
45540 - 2000 CY33 4 de febreru, 2000 K. Korlević
45541 - 2000 CW35 2 de febreru, 2000 LINEAR
45542 - 2000 CE36 2 de febreru, 2000 LINEAR
45543 - 2000 CQ36 2 de febreru, 2000 LINEAR
45544 - 2000 CS36 2 de febreru, 2000 LINEAR
45545 - 2000 CA38 3 de febreru, 2000 LINEAR
45546 - 2000 CE41 6 de febreru, 2000 P. G. Comba
45547 - 2000 CB43 2 de febreru, 2000 LINEAR
45548 - 2000 CF43 2 de febreru, 2000 LINEAR
45549 - 2000 CY44 2 de febreru, 2000 LINEAR
45550 - 2000 CX46 2 de febreru, 2000 LINEAR
45551 - 2000 CF47 2 de febreru, 2000 LINEAR
45552 - 2000 CQ47 2 de febreru, 2000 LINEAR
45553 - 2000 CO48 2 de febreru, 2000 LINEAR
45554 - 2000 CX48 2 de febreru, 2000 LINEAR
45555 - 2000 CF50 2 de febreru, 2000 LINEAR
45556 - 2000 CM51 2 de febreru, 2000 LINEAR
45557 - 2000 CV51 2 de febreru, 2000 LINEAR
45558 - 2000 CR52 2 de febreru, 2000 LINEAR
45559 - 2000 CB53 2 de febreru, 2000 LINEAR
45560 - 2000 CW53 2 de febreru, 2000 LINEAR
45561 - 2000 CA56 4 de febreru, 2000 LINEAR
45562 - 2000 CD56 4 de febreru, 2000 LINEAR
45563 - 2000 CS56 4 de febreru, 2000 LINEAR
45564 - 2000 CV56 4 de febreru, 2000 LINEAR
45565 - 2000 CD57 5 de febreru, 2000 LINEAR
45566 - 2000 CK58 5 de febreru, 2000 LINEAR
45567 - 2000 CQ60 2 de febreru, 2000 LINEAR
45568 - 2000 CL62 2 de febreru, 2000 LINEAR
45569 - 2000 CK63 2 de febreru, 2000 LINEAR
45570 - 2000 CQ63 2 de febreru, 2000 LINEAR
45571 - 2000 CZ64 3 de febreru, 2000 LINEAR
45572 - 2000 CR71 7 de febreru, 2000 LINEAR
45573 - 2000 CZ72 2 de febreru, 2000 LINEAR
45574 - 2000 CE73 7 de febreru, 2000 Spacewatch
45575 - 2000 CC75 8 de febreru, 2000 LINEAR
45576 - 2000 CD75 10 de febreru, 2000 H. Mikuž
45577 - 2000 CT76 10 de febreru, 2000 K. Korlević
45578 - 2000 CL77 8 de febreru, 2000 P. G. Comba
45579 - 2000 CE80 8 de febreru, 2000 Spacewatch
45580 - 2000 CB81 10 de febreru, 2000 D. Bergeron
45581 - 2000 CN82 4 de febreru, 2000 LINEAR
45582 - 2000 CH83 4 de febreru, 2000 LINEAR
45583 - 2000 CK87 4 de febreru, 2000 LINEAR
45584 - 2000 CY88 4 de febreru, 2000 LINEAR
45585 - 2000 CA89 4 de febreru, 2000 LINEAR
45586 - 2000 CC91 6 de febreru, 2000 LINEAR
45587 - 2000 CT91 6 de febreru, 2000 LINEAR
45588 - 2000 CP92 6 de febreru, 2000 LINEAR
45589 - 2000 CM97 13 de febreru, 2000 K. Korlević
45590 - 2000 CU101 14 de febreru, 2000 Črni Vrh
45591 - 2000 CQ103 8 de febreru, 2000 LINEAR
45592 - 2000 CS103 8 de febreru, 2000 LINEAR
45593 - 2000 CT103 8 de febreru, 2000 LINEAR
45594 - 2000 CJ111 6 de febreru, 2000 CSS
45595 - 2000 CK111 6 de febreru, 2000 CSS
45596 - 2000 CF112 7 de febreru, 2000 CSS
45597 - 2000 CK120 2 de febreru, 2000 LINEAR
45598 - 2000 CN120 3 de febreru, 2000 LINEAR
45599 - 2000 DJ3 27 de febreru, 2000 K. Korlević, M. Jurić
45600 - 2000 DD4 28 de febreru, 2000 LINEAR
45601–45700 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
45601 - 2000 DE5 28 de febreru, 2000 LINEAR
45602 - 2000 DX17 28 de febreru, 2000 Črni Vrh
45603 - 2000 DC18 28 de febreru, 2000 LINEAR
45604 - 2000 DH24 29 de febreru, 2000 LINEAR
45605 - 2000 DM28 29 de febreru, 2000 LINEAR
45606 - 2000 DE32 29 de febreru, 2000 LINEAR
45607 - 2000 DG36 29 de febreru, 2000 LINEAR
45608 - 2000 DZ41 29 de febreru, 2000 LINEAR
45609 - 2000 DN46 29 de febreru, 2000 LINEAR
45610 - 2000 DJ48 29 de febreru, 2000 LINEAR
45611 - 2000 DV54 29 de febreru, 2000 LINEAR
45612 - 2000 DB59 29 de febreru, 2000 LINEAR
45613 - 2000 DJ59 29 de febreru, 2000 LINEAR
45614 - 2000 DA63 29 de febreru, 2000 LINEAR
45615 - 2000 DG63 29 de febreru, 2000 LINEAR
45616 - 2000 DN66 29 de febreru, 2000 LINEAR
45617 - 2000 DY71 29 de febreru, 2000 LINEAR
45618 - 2000 DO72 29 de febreru, 2000 LINEAR
45619 - 2000 DS78 29 de febreru, 2000 LINEAR
45620 - 2000 DY80 28 de febreru, 2000 LINEAR
45621 - 2000 DL87 29 de febreru, 2000 LINEAR
45622 - 2000 DN87 29 de febreru, 2000 LINEAR
45623 - 2000 DT93 28 de febreru, 2000 LINEAR
45624 - 2000 DY93 28 de febreru, 2000 LINEAR
45625 - 2000 DE95 28 de febreru, 2000 LINEAR
45626 - 2000 DF95 28 de febreru, 2000 LINEAR
45627 - 2000 DY97 29 de febreru, 2000 LINEAR
45628 - 2000 DD99 29 de febreru, 2000 LINEAR
45629 - 2000 DT99 29 de febreru, 2000 LINEAR
45630 - 2000 DO101 29 de febreru, 2000 LINEAR
45631 - 2000 DY105 29 de febreru, 2000 LINEAR
45632 - 2000 DS106 29 de febreru, 2000 LINEAR
45633 - 2000 EY1 3 de marzu, 2000 LINEAR
45634 - 2000 EH11 4 de marzu, 2000 LINEAR
45635 - 2000 EY11 4 de marzu, 2000 LINEAR
45636 - 2000 EG12 4 de marzu, 2000 LINEAR
45637 - 2000 EW12 4 de marzu, 2000 LINEAR
45638 - 2000 EK20 3 de marzu, 2000 CSS
45639 - 2000 EP20 3 de marzu, 2000 CSS
45640 - 2000 ED21 3 de marzu, 2000 CSS
45641 - 2000 EK21 3 de marzu, 2000 CSS
45642 - 2000 EU34 5 de marzu, 2000 LINEAR
45643 - 2000 EG37 8 de marzu, 2000 LINEAR
45644 - 2000 EU37 8 de marzu, 2000 LINEAR
45645 - 2000 EY41 8 de marzu, 2000 LINEAR
45646 - 2000 EE45 9 de marzu, 2000 LINEAR
45647 - 2000 EF46 9 de marzu, 2000 LINEAR
45648 - 2000 ED47 9 de marzu, 2000 LINEAR
45649 - 2000 EN49 9 de marzu, 2000 LINEAR
45650 - 2000 EV49 6 de marzu, 2000 K. Korlević
45651 - 2000 EK60 10 de marzu, 2000 LINEAR
45652 - 2000 EK61 10 de marzu, 2000 LINEAR
45653 - 2000 EL62 10 de marzu, 2000 LINEAR
45654 - 2000 EV71 10 de marzu, 2000 Spacewatch
45655 - 2000 EW71 10 de marzu, 2000 Spacewatch
45656 - 2000 EN74 10 de marzu, 2000 Spacewatch
45657 - 2000 EK76 5 de marzu, 2000 LINEAR
45658 - 2000 EA80 5 de marzu, 2000 LINEAR
45659 - 2000 EL84 6 de marzu, 2000 LINEAR
45660 - 2000 EU84 8 de marzu, 2000 LINEAR
45661 - 2000 EX84 8 de marzu, 2000 LINEAR
45662 - 2000 EY84 8 de marzu, 2000 LINEAR
45663 - 2000 EF85 8 de marzu, 2000 LINEAR
45664 - 2000 EC88 9 de marzu, 2000 LINEAR
45665 - 2000 EM88 9 de marzu, 2000 LINEAR
45666 - 2000 EX91 9 de marzu, 2000 LINEAR
45667 - 2000 EG93 9 de marzu, 2000 LINEAR
45668 - 2000 EU94 9 de marzu, 2000 LINEAR
45669 - 2000 ET96 10 de marzu, 2000 LINEAR
45670 - 2000 EK103 12 de marzu, 2000 LINEAR
45671 - 2000 EA104 14 de marzu, 2000 LINEAR
45672 - 2000 EE109 8 de marzu, 2000 NEAT
45673 - 2000 ES111 9 de marzu, 2000 Spacewatch
45674 - 2000 EY111 9 de marzu, 2000 LINEAR
45675 - 2000 EG112 9 de marzu, 2000 LINEAR
45676 - 2000 EG117 10 de marzu, 2000 NEAT
45677 - 2000 EJ120 11 de marzu, 2000 LONEOS
45678 - 2000 EQ127 11 de marzu, 2000 LONEOS
45679 - 2000 EZ127 11 de marzu, 2000 LONEOS
45680 - 2000 EF130 11 de marzu, 2000 LONEOS
45681 - 2000 ET131 11 de marzu, 2000 LONEOS
45682 - 2000 EX131 11 de marzu, 2000 LONEOS
45683 - 2000 EO135 11 de marzu, 2000 LONEOS
45684 - 2000 EE137 13 de marzu, 2000 LINEAR
45685 - 2000 EA139 11 de marzu, 2000 CSS
45686 - 2000 EM139 11 de marzu, 2000 LONEOS
45687 - 2000 EK140 1 de marzu, 2000 CSS
45688 - 2000 EV142 3 de marzu, 2000 CSS
45689 - 2000 EC144 3 de marzu, 2000 CSS
45690 - 2000 EL146 4 de marzu, 2000 CSS
45691 - 2000 EF148 4 de marzu, 2000 CSS
45692 - 2000 EJ148 4 de marzu, 2000 CSS
45693 - 2000 EB150 5 de marzu, 2000 LINEAR
45694 - 2000 EC150 5 de marzu, 2000 NEAT
45695 - 2000 ET150 5 de marzu, 2000 NEAT
45696 - 2000 EM167 4 de marzu, 2000 LINEAR
45697 - 2000 EP174 5 de marzu, 2000 LINEAR
45698 - 2000 EG197 4 de marzu, 2000 LINEAR
45699 - 2000 EO199 1 de marzu, 2000 CSS
45700 - 2000 EP204 3 de marzu, 2000 CSS
45701–45800 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
45701 - 2000 FE11 28 de marzu, 2000 LINEAR
45702 - 2000 FJ15 29 de marzu, 2000 LINEAR
45703 - 2000 FH19 29 de marzu, 2000 LINEAR
45704 - 2000 FZ19 29 de marzu, 2000 LINEAR
45705 - 2000 FD31 28 de marzu, 2000 LINEAR
45706 - 2000 FT31 29 de marzu, 2000 LINEAR
45707 - 2000 FZ31 29 de marzu, 2000 LINEAR
45708 - 2000 FD35 29 de marzu, 2000 LINEAR
45709 - 2000 FR36 29 de marzu, 2000 LINEAR
45710 - 2000 FD40 29 de marzu, 2000 LINEAR
45711 - 2000 FD43 28 de marzu, 2000 LINEAR
45712 - 2000 FR44 29 de marzu, 2000 LINEAR
45713 - 2000 FK51 29 de marzu, 2000 Spacewatch
45714 - 2000 FV58 26 de marzu, 2000 LONEOS
45715 - 2000 FR66 25 de marzu, 2000 Spacewatch
45716 - 2000 GK8 5 d'abril, 2000 LINEAR
45717 - 2000 GZ11 5 d'abril, 2000 LINEAR
45718 - 2000 GO21 5 d'abril, 2000 LINEAR
45719 - 2000 GR26 5 d'abril, 2000 LINEAR
45720 - 2000 GZ33 5 d'abril, 2000 LINEAR
45721 - 2000 GZ42 5 d'abril, 2000 LINEAR
45722 - 2000 GA56 5 d'abril, 2000 LINEAR
45723 - 2000 GN58 5 d'abril, 2000 LINEAR
45724 - 2000 GJ68 5 d'abril, 2000 LINEAR
45725 - 2000 GJ77 5 d'abril, 2000 LINEAR
45726 - 2000 GL83 3 d'abril, 2000 LINEAR
45727 - 2000 GQ83 3 d'abril, 2000 LINEAR
45728 - 2000 GC86 4 d'abril, 2000 LINEAR
45729 - 2000 GB89 4 d'abril, 2000 LINEAR
45730 - 2000 GS106 7 d'abril, 2000 LINEAR
45731 - 2000 GM124 7 d'abril, 2000 LINEAR
45732 - 2000 GL136 12 d'abril, 2000 LINEAR
45733 - 2000 GV139 4 d'abril, 2000 LONEOS
45734 - 2000 GN140 4 d'abril, 2000 LONEOS
45735 - 2000 GC159 7 d'abril, 2000 LINEAR
45736 - 2000 GA170 4 d'abril, 2000 LONEOS
45737 Benita 2000 HB 22 d'abril, 2000 B. A. Segal
45738 - 2000 HY19 27 d'abril, 2000 Spacewatch
45739 - 2000 HR25 24 d'abril, 2000 LONEOS
45740 - 2000 HG27 27 d'abril, 2000 LINEAR
45741 - 2000 HT33 24 d'abril, 2000 LONEOS
45742 - 2000 HJ44 26 d'abril, 2000 LONEOS
45743 - 2000 HR53 29 d'abril, 2000 LINEAR
45744 - 2000 HU57 24 d'abril, 2000 LONEOS
45745 - 2000 HU84 30 d'abril, 2000 NEAT
45746 - 2000 JW14 6 de mayu, 2000 LINEAR
45747 - 2000 JR38 7 de mayu, 2000 LINEAR
45748 - 2000 JD62 7 de mayu, 2000 LINEAR
45749 - 2000 JR64 4 de mayu, 2000 LONEOS
45750 - 2000 JC65 5 de mayu, 2000 LINEAR
45751 - 2000 JH66 6 de mayu, 2000 LINEAR
45752 - 2000 JY70 1 de mayu, 2000 LONEOS
45753 - 2000 JL72 1 de mayu, 2000 Spacewatch
45754 - 2000 KC14 28 de mayu, 2000 LINEAR
45755 - 2000 KL18 28 de mayu, 2000 LINEAR
45756 - 2000 KV26 28 de mayu, 2000 LINEAR
45757 - 2000 KH29 28 de mayu, 2000 LINEAR
45758 - 2000 KN29 28 de mayu, 2000 LINEAR
45759 - 2000 KQ41 27 de mayu, 2000 LINEAR
45760 - 2000 KY43 30 de mayu, 2000 P. Kušnirák
45761 - 2000 KF45 30 de mayu, 2000 Spacewatch
45762 - 2000 KK76 27 de mayu, 2000 LINEAR
45763 - 2000 KB77 27 de mayu, 2000 LINEAR
45764 - 2000 LV 2 de xunu, 2000 J. Broughton
45765 - 2000 LJ3 4 de xunu, 2000 LINEAR
45766 - 2000 LX5 6 de xunu, 2000 J. Broughton
45767 - 2000 LU17 8 de xunu, 2000 LINEAR
45768 - 2000 LF28 6 de xunu, 2000 LONEOS
45769 - 2000 LP36 1 de xunu, 2000 NEAT
45770 - 2000 NM2 5 de xunetu, 2000 P. G. Comba
45771 - 2000 NE5 7 de xunetu, 2000 LINEAR
45772 - 2000 NR16 5 de xunetu, 2000 LONEOS
45773 - 2000 NL22 7 de xunetu, 2000 LONEOS
45774 - 2000 NH24 4 de xunetu, 2000 LONEOS
45775 - 2000 NP27 4 de xunetu, 2000 LONEOS
45776 - 2000 NZ28 2 de xunetu, 2000 Spacewatch
45777 - 2000 OZ4 24 de xunetu, 2000 LINEAR
45778 - 2000 OG5 24 de xunetu, 2000 LINEAR
45779 - 2000 OR6 29 de xunetu, 2000 LINEAR
45780 - 2000 OA12 23 de xunetu, 2000 LINEAR
45781 - 2000 OD12 23 de xunetu, 2000 LINEAR
45782 - 2000 OE14 23 de xunetu, 2000 LINEAR
45783 - 2000 OV16 23 de xunetu, 2000 LINEAR
45784 - 2000 OZ17 23 de xunetu, 2000 LINEAR
45785 - 2000 OT19 30 de xunetu, 2000 LINEAR
45786 - 2000 OE20 30 de xunetu, 2000 LINEAR
45787 - 2000 OJ24 23 de xunetu, 2000 LINEAR
45788 - 2000 OH25 23 de xunetu, 2000 LINEAR
45789 - 2000 OZ26 23 de xunetu, 2000 LINEAR
45790 - 2000 ON42 30 de xunetu, 2000 LINEAR
45791 - 2000 OD45 30 de xunetu, 2000 LINEAR
45792 - 2000 OF45 30 de xunetu, 2000 LINEAR
45793 - 2000 OL48 31 de xunetu, 2000 LINEAR
45794 - 2000 OM48 31 de xunetu, 2000 LINEAR
45795 - 2000 OY49 31 de xunetu, 2000 LINEAR
45796 - 2000 OG54 29 de xunetu, 2000 LONEOS
45797 - 2000 PK1 1 d'agostu, 2000 LINEAR
45798 - 2000 PH16 1 d'agostu, 2000 LINEAR
45799 - 2000 PZ18 1 d'agostu, 2000 LINEAR
45800 - 2000 PB22 1 d'agostu, 2000 LINEAR
45801–45900 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
45801 - 2000 PF28 4 d'agostu, 2000 NEAT
45802 - 2000 PV29 5 d'agostu, 2000 M. J. Holman
45803 - 2000 QH1 23 d'agostu, 2000 J. Broughton
45804 - 2000 QP2 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45805 - 2000 QU18 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45806 - 2000 QN20 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45807 - 2000 QY20 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45808 - 2000 QG24 25 d'agostu, 2000 LINEAR
45809 - 2000 QH28 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45810 - 2000 QP32 26 d'agostu, 2000 LINEAR
45811 - 2000 QN38 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45812 - 2000 QV39 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45813 - 2000 QA45 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45814 - 2000 QJ61 28 d'agostu, 2000 LINEAR
45815 - 2000 QF67 28 d'agostu, 2000 LINEAR
45816 - 2000 QO72 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45817 - 2000 QM78 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45818 - 2000 QG79 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45819 - 2000 QL101 28 d'agostu, 2000 LINEAR
45820 - 2000 QQ102 28 d'agostu, 2000 LINEAR
45821 - 2000 QS114 24 d'agostu, 2000 LINEAR
45822 - 2000 QQ116 28 d'agostu, 2000 LINEAR
45823 - 2000 QC120 25 d'agostu, 2000 LINEAR
45824 - 2000 QB122 25 d'agostu, 2000 LINEAR
45825 - 2000 QW123 25 d'agostu, 2000 LINEAR
45826 - 2000 QX128 25 d'agostu, 2000 LINEAR
45827 - 2000 QV149 25 d'agostu, 2000 LINEAR
45828 - 2000 QK157 31 d'agostu, 2000 LINEAR
45829 - 2000 QR166 31 d'agostu, 2000 LINEAR
45830 - 2000 QW181 31 d'agostu, 2000 LINEAR
45831 - 2000 QW184 26 d'agostu, 2000 LINEAR
45832 - 2000 QK186 26 d'agostu, 2000 LINEAR
45833 - 2000 QX188 26 d'agostu, 2000 LINEAR
45834 - 2000 QU229 31 d'agostu, 2000 LINEAR
45835 - 2000 RZ 1 de setiembre, 2000 LINEAR
45836 - 2000 RT21 1 de setiembre, 2000 LINEAR
45837 - 2000 RD27 1 de setiembre, 2000 LINEAR
45838 - 2000 RV30 1 de setiembre, 2000 LINEAR
45839 - 2000 RQ37 3 de setiembre, 2000 LINEAR
45840 - 2000 RU44 3 de setiembre, 2000 LINEAR
45841 - 2000 RX55 5 de setiembre, 2000 LINEAR
45842 - 2000 RC66 1 de setiembre, 2000 LINEAR
45843 - 2000 RL73 2 de setiembre, 2000 LINEAR
45844 - 2000 RN74 3 de setiembre, 2000 LINEAR
45845 - 2000 RM75 3 de setiembre, 2000 LINEAR
45846 - 2000 RA96 4 de setiembre, 2000 LONEOS
45847 - 2000 RC96 4 de setiembre, 2000 LONEOS
45848 - 2000 SY11 20 de setiembre, 2000 LINEAR
45849 - 2000 SG98 23 de setiembre, 2000 LINEAR
45850 - 2000 SH209 25 de setiembre, 2000 LINEAR
45851 - 2000 SH239 27 de setiembre, 2000 LINEAR
45852 - 2000 SG259 24 de setiembre, 2000 LINEAR
45853 - 2000 SN263 26 de setiembre, 2000 LINEAR
45854 - 2000 SR285 23 de setiembre, 2000 LINEAR
45855 - 2000 TA2 3 d'ochobre, 2000 BATTeRS
45856 - 2000 TO38 1 d'ochobre, 2000 LINEAR
45857 - 2000 TH61 2 d'ochobre, 2000 LONEOS
45858 - 2000 UP7 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
45859 - 2000 UG13 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
45860 - 2000 UG27 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
45861 - 2000 UZ37 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
45862 - 2000 UQ51 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
45863 - 2000 UQ81 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
45864 - 2000 UO97 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
45865 - 2000 UT97 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
45866 - 2000 UX109 31 d'ochobre, 2000 LINEAR
45867 - 2000 VS17 1 de payares, 2000 LINEAR
45868 - 2000 VB20 1 de payares, 2000 LINEAR
45869 - 2000 VG34 1 de payares, 2000 LINEAR
45870 - 2000 VW37 1 de payares, 2000 LINEAR
45871 - 2000 VD38 1 de payares, 2000 LINEAR
45872 - 2000 VR49 2 de payares, 2000 LINEAR
45873 - 2000 VK61 9 de payares, 2000 LINEAR
45874 - 2000 WM3 17 de payares, 2000 LINEAR
45875 - 2000 WJ19 25 de payares, 2000 C. W. Juels
45876 - 2000 WD27 26 de payares, 2000 W. K. Y. Yeung
45877 - 2000 WR29 21 de payares, 2000 LINEAR
45878 - 2000 WX29 23 de payares, 2000 BATTeRS
45879 - 2000 WR33 20 de payares, 2000 LINEAR
45880 - 2000 WG49 21 de payares, 2000 LINEAR
45881 - 2000 WD55 20 de payares, 2000 LINEAR
45882 - 2000 WX61 21 de payares, 2000 LINEAR
45883 - 2000 WL87 20 de payares, 2000 LINEAR
45884 - 2000 WB93 21 de payares, 2000 LINEAR
45885 - 2000 WX95 21 de payares, 2000 LINEAR
45886 - 2000 WL115 20 de payares, 2000 LINEAR
45887 - 2000 WS117 20 de payares, 2000 LINEAR
45888 - 2000 WL130 20 de payares, 2000 Spacewatch
45889 - 2000 WU130 20 de payares, 2000 LONEOS
45890 - 2000 WS169 26 de payares, 2000 W. K. Y. Yeung
45891 - 2000 WG178 28 de payares, 2000 Spacewatch
45892 - 2000 WR179 26 de payares, 2000 LINEAR
45893 - 2000 XL7 1 d'avientu, 2000 LINEAR
45894 - 2000 XW15 1 d'avientu, 2000 LINEAR
45895 - 2000 XV25 4 d'avientu, 2000 LINEAR
45896 - 2000 XT27 4 d'avientu, 2000 LINEAR
45897 - 2000 XB28 4 d'avientu, 2000 LINEAR
45898 - 2000 XQ49 4 d'avientu, 2000 LINEAR
45899 - 2000 XS49 4 d'avientu, 2000 LINEAR
45900 - 2000 YG10 20 d'avientu, 2000 LINEAR
45901–46000 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
45901 - 2000 YH16 23 d'avientu, 2000 W. K. Y. Yeung
45902 - 2000 YJ18 20 d'avientu, 2000 LINEAR
45903 - 2000 YL18 20 d'avientu, 2000 LINEAR
45904 - 2000 YV29 27 d'avientu, 2000 T. Kobayashi
45905 - 2000 YF34 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45906 - 2000 YW34 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45907 - 2000 YC35 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45908 - 2000 YE51 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45909 - 2000 YE53 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45910 - 2000 YN57 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45911 - 2000 YX63 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45912 - 2000 YZ64 30 d'avientu, 2000 Spacewatch
45913 - 2000 YV67 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45914 - 2000 YE68 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45915 - 2000 YN68 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45916 - 2000 YU68 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45917 - 2000 YE91 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45918 - 2000 YT96 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45919 - 2000 YZ103 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45920 - 2000 YP104 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45921 - 2000 YU104 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45922 - 2000 YN105 28 d'avientu, 2000 LINEAR
45923 - 2000 YV107 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45924 - 2000 YZ108 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45925 - 2000 YK111 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45926 - 2000 YT112 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45927 - 2000 YR113 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45928 - 2000 YB116 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45929 - 2000 YP116 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45930 - 2000 YQ117 30 d'avientu, 2000 LINEAR
45931 - 2000 YF121 21 d'avientu, 2000 LINEAR
45932 - 2000 YT121 22 d'avientu, 2000 NEAT
45933 - 2000 YU128 29 d'avientu, 2000 NEAT
45934 - 2000 YK129 29 d'avientu, 2000 Spacewatch
45935 - 2000 YU132 30 d'avientu, 2000 LONEOS
45936 - 2000 YB133 30 d'avientu, 2000 LONEOS
45937 - 2000 YD133 30 d'avientu, 2000 LONEOS
45938 - 2001 AV4 2 de xineru, 2001 LINEAR
45939 - 2001 AE7 2 de xineru, 2001 LINEAR
45940 - 2001 AZ10 2 de xineru, 2001 LINEAR
45941 - 2001 AM13 2 de xineru, 2001 LINEAR
45942 - 2001 AX13 2 de xineru, 2001 LINEAR
45943 - 2001 AU16 2 de xineru, 2001 LINEAR
45944 - 2001 AW16 2 de xineru, 2001 LINEAR
45945 - 2001 AM17 2 de xineru, 2001 LINEAR
45946 - 2001 AU17 2 de xineru, 2001 LINEAR
45947 - 2001 AY17 2 de xineru, 2001 LINEAR
45948 - 2001 AP18 2 de xineru, 2001 LINEAR
45949 - 2001 AS23 3 de xineru, 2001 LINEAR
45950 - 2001 AL25 4 de xineru, 2001 LINEAR
45951 - 2001 AE29 4 de xineru, 2001 LINEAR
45952 - 2001 AS31 4 de xineru, 2001 LINEAR
45953 - 2001 AZ33 4 de xineru, 2001 LINEAR
45954 - 2001 AP38 3 de xineru, 2001 LONEOS
45955 - 2001 AK40 3 de xineru, 2001 LONEOS
45956 - 2001 AG41 3 de xineru, 2001 LINEAR
45957 - 2001 AQ44 15 de xineru, 2001 T. Kobayashi
45958 - 2001 AF45 15 de xineru, 2001 T. Kobayashi
45959 - 2001 AA51 15 de xineru, 2001 Spacewatch
45960 - 2001 BX 17 de xineru, 2001 T. Kobayashi
45961 - 2001 BA6 18 de xineru, 2001 LINEAR
45962 - 2001 BM11 20 de xineru, 2001 NEAT
45963 - 2001 BX14 21 de xineru, 2001 T. Kobayashi
45964 - 2001 BE15 21 de xineru, 2001 T. Kobayashi
45965 - 2001 BP20 19 de xineru, 2001 LINEAR
45966 - 2001 BS23 20 de xineru, 2001 LINEAR
45967 - 2001 BF24 20 de xineru, 2001 LINEAR
45968 - 2001 BG25 20 de xineru, 2001 LINEAR
45969 - 2001 BC26 20 de xineru, 2001 LINEAR
45970 - 2001 BZ27 20 de xineru, 2001 LINEAR
45971 - 2001 BF29 20 de xineru, 2001 LINEAR
45972 - 2001 BU30 20 de xineru, 2001 LINEAR
45973 - 2001 BP33 20 de xineru, 2001 LINEAR
45974 - 2001 BG35 20 de xineru, 2001 LINEAR
45975 - 2001 BV40 21 de xineru, 2001 LINEAR
45976 - 2001 BT41 25 de xineru, 2001 Spacewatch
45977 - 2001 BU44 19 de xineru, 2001 LINEAR
45978 - 2001 BY44 19 de xineru, 2001 LINEAR
45979 - 2001 BZ46 21 de xineru, 2001 LINEAR
45980 - 2001 BT48 21 de xineru, 2001 LINEAR
45981 - 2001 BW50 28 de xineru, 2001 T. Kobayashi
45982 - 2001 BE51 27 de xineru, 2001 NEAT
45983 - 2001 BF54 18 de xineru, 2001 Spacewatch
45984 - 2001 BK56 19 de xineru, 2001 LINEAR
45985 - 2001 BW59 26 de xineru, 2001 LINEAR
45986 - 2001 BC66 26 de xineru, 2001 LINEAR
45987 - 2001 BF66 26 de xineru, 2001 LINEAR
45988 - 2001 BK66 26 de xineru, 2001 LINEAR
45989 - 2001 BA67 30 de xineru, 2001 LINEAR
45990 - 2001 BT69 31 de xineru, 2001 LINEAR
45991 - 2001 BQ70 26 de xineru, 2001 LINEAR
45992 - 2001 BX70 29 de xineru, 2001 LINEAR
45993 - 2001 BE71 29 de xineru, 2001 LINEAR
45994 - 2001 BQ71 29 de xineru, 2001 LINEAR
45995 - 2001 BB72 31 de xineru, 2001 LINEAR
45996 - 2001 BY72 27 de xineru, 2001 NEAT
45997 - 2001 BO73 29 de xineru, 2001 LINEAR
45998 - 2001 BZ75 26 de xineru, 2001 LINEAR
45999 - 2001 BE77 26 de xineru, 2001 LINEAR
46000 - 2001 BO79 21 de xineru, 2001 LINEAR


Predecesor:
44001–45000
Llista d'asteroides
45001–46000
Socesor:
46001–47000