Llista d'asteroides (33001-34000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu

Conteníu: 33001... 33101... 33201... 33301... 33401... 33501... 33601... 33701... 33801... 33901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
33001–33100 editar
Artículu revisáu
33001 - 1997 CU29 6 de febreru, 1997 D. C. Jewitt, J. X. Luu, C. A. Trujillo, J. Chen
33002 - 1997 DM 17 de febreru, 1997 V. S. Casulli
33003 - 1997 EJ 1 de marzu, 1997 T. Kobayashi
33004 Dianesipiera 1997 EP 2 de marzu, 1997 P. G. Comba
33005 - 1997 EZ3 2 de marzu, 1997 Spacewatch
33006 - 1997 EJ6 6 de marzu, 1997 Kleť
33007 - 1997 EX10 7 de marzu, 1997 Spacewatch
33008 - 1997 EU17 3 de marzu, 1997 K. Endate, K. Watanabe
33009 - 1997 EM28 7 de marzu, 1997 Spacewatch
33010 - 1997 EO30 11 de marzu, 1997 L. Tesi, G. Cattani
33011 - 1997 EH36 4 de marzu, 1997 LINEAR
33012 - 1997 EJ55 9 de marzu, 1997 E. W. Elst
33013 - 1997 FZ 28 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33014 - 1997 FE4 31 de marzu, 1997 LINEAR
33015 - 1997 GF7 2 d'abril, 1997 LINEAR
33016 - 1997 GZ31 13 d'abril, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33017 - 1997 GM41 9 d'abril, 1997 E. W. Elst
33018 - 1997 HT5 28 d'abril, 1997 LINEAR
33019 - 1997 ME3 28 de xunu, 1997 LINEAR
33020 - 1997 MG9 30 de xunu, 1997 Spacewatch
33021 - 1997 MV10 28 de xunu, 1997 LINEAR
33022 - 1997 NN 1 de xunetu, 1997 Spacewatch
33023 - 1997 PJ3 3 d'agostu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33024 - 1997 PD5 11 d'agostu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33025 - 1997 PV5 3 d'agostu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33026 - 1997 PD6 5 d'agostu, 1997 J. Broughton
33027 - 1997 QE 23 d'agostu, 1997 A. Klotz
33028 - 1997 QN 24 d'agostu, 1997 A. Sugie
33029 - 1997 QV 25 d'agostu, 1997 K. A. Williams
33030 - 1997 QB2 27 d'agostu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
33031 - 1997 RX 1 de setiembre, 1997 A. Boattini, M. Tombelli
33032 - 1997 RQ8 12 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33033 - 1997 RA10 12 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33034 - 1997 RC11 3 de setiembre, 1997 ODAS
33035 - 1997 SZ9 27 de setiembre, 1997 M. Cavagna, A. Testa
33036 - 1997 ST10 26 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33037 - 1997 SB14 28 de setiembre, 1997 Spacewatch
33038 - 1997 SP24 30 de setiembre, 1997 Spacewatch
33039 - 1997 SA25 30 de setiembre, 1997 Spacewatch
33040 - 1997 SO25 28 de setiembre, 1997 M. Wolf
33041 - 1997 TG17 6 d'ochobre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
33042 - 1997 TU18 6 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33043 - 1997 TC23 6 d'ochobre, 1997 Spacewatch
33044 - 1997 UE 20 d'ochobre, 1997 P. G. Comba
33045 - 1997 UF1 21 d'ochobre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
33046 - 1997 UF2 21 d'ochobre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
33047 - 1997 UO3 26 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
33048 - 1997 UX4 20 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33049 - 1997 UF5 25 d'ochobre, 1997 P. Sicoli, A. Testa
33050 - 1997 UR6 23 d'ochobre, 1997 Spacewatch
33051 - 1997 UF7 27 d'ochobre, 1997 R. Linderholm
33052 - 1997 UA8 29 d'ochobre, 1997 Kleť
33053 - 1997 UB12 23 d'ochobre, 1997 Spacewatch
33054 - 1997 UU14 26 d'ochobre, 1997 M. Tombelli, A. Boattini
33055 - 1997 UB15 26 d'ochobre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
33056 Ogunimachi 1997 UG15 29 d'ochobre, 1997 T. Okuni
33057 - 1997 US17 25 d'ochobre, 1997 Spacewatch
33058 Kovařík 1997 UP20 22 d'ochobre, 1997 P. Pravec, L. Šarounová
33059 - 1997 VS 1 de payares, 1997 K. Endate, K. Watanabe
33060 - 1997 VY 1 de payares, 1997 T. Kobayashi
33061 - 1997 VA1 2 de payares, 1997 Kleť
33062 - 1997 VT2 1 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33063 - 1997 VB3 6 de payares, 1997 T. Kobayashi
33064 - 1997 VS3 6 de payares, 1997 T. Kobayashi
33065 - 1997 VQ5 8 de payares, 1997 T. Kobayashi
33066 - 1997 VS6 3 de payares, 1997 Stroncone
33067 - 1997 WJ 18 de payares, 1997 T. Kobayashi
33068 - 1997 WO1 21 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33069 - 1997 WQ2 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
33070 - 1997 WY7 23 de payares, 1997 N. Sato
33071 - 1997 WJ12 22 de payares, 1997 Spacewatch
33072 - 1997 WO12 23 de payares, 1997 Spacewatch
33073 - 1997 WU16 28 de payares, 1997 NEAT
33074 - 1997 WP21 30 de payares, 1997 T. Kobayashi
33075 - 1997 WV22 22 de payares, 1997 Spacewatch
33076 - 1997 WM24 28 de payares, 1997 Spacewatch
33077 - 1997 WG25 28 de payares, 1997 Spacewatch
33078 - 1997 WN35 29 de payares, 1997 LINEAR
33079 - 1997 WB39 29 de payares, 1997 LINEAR
33080 - 1997 WF39 29 de payares, 1997 LINEAR
33081 - 1997 WR41 29 de payares, 1997 LINEAR
33082 - 1997 WF43 29 de payares, 1997 LINEAR
33083 - 1997 WN47 26 de payares, 1997 LINEAR
33084 - 1997 WX49 26 de payares, 1997 LINEAR
33085 - 1997 WN56 21 de payares, 1997 Spacewatch
33086 - 1997 XS 3 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
33087 - 1997 XX 3 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
33088 - 1997 XX9 3 d'avientu, 1997 N. Sato
33089 - 1997 XK11 15 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33090 - 1997 XT11 13 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33091 - 1997 XO12 4 d'avientu, 1997 LINEAR
33092 - 1997 YR1 20 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33093 - 1997 YF3 24 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
33094 - 1997 YG5 23 d'avientu, 1997 P. Antonini
33095 - 1997 YM5 25 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
33096 - 1997 YS6 25 d'avientu, 1997 N. Sato
33097 - 1997 YB7 25 d'avientu, 1997 NEAT
33098 - 1997 YG7 25 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
33099 - 1997 YN8 27 d'avientu, 1997 F. B. Zoltowski
33100 Udine 1997 YK9 28 d'avientu, 1997 Farra d'Isonzo
33101–33200 editar
Artículu revisáu
33101 - 1997 YN10 28 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
33102 - 1997 YJ11 22 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33103 Pintar 1997 YA12 27 d'avientu, 1997 R. A. Tucker
33104 - 1997 YJ13 29 d'avientu, 1997 Spacewatch
33105 - 1997 YB14 31 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
33106 - 1997 YG16 31 d'avientu, 1997 T. Urata
33107 - 1997 YL16 31 d'avientu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
33108 - 1997 YJ18 21 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33109 - 1998 AB2 1 de xineru, 1998 Spacewatch
33110 - 1998 AM10 2 de xineru, 1998 J. Broughton
33111 - 1998 BL 18 de xineru, 1998 T. Kobayashi
33112 - 1998 BL1 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
33113 - 1998 BZ3 22 de xineru, 1998 P. G. Comba
33114 - 1998 BH5 18 de xineru, 1998 Spacewatch
33115 - 1998 BB8 25 de xineru, 1998 T. Kobayashi
33116 - 1998 BO12 23 de xineru, 1998 LINEAR
33117 - 1998 BR12 23 de xineru, 1998 LINEAR
33118 - 1998 BZ12 23 de xineru, 1998 LINEAR
33119 - 1998 BE15 24 de xineru, 1998 NEAT
33120 - 1998 BQ15 24 de xineru, 1998 NEAT
33121 - 1998 BR15 24 de xineru, 1998 NEAT
33122 - 1998 BR17 22 de xineru, 1998 Spacewatch
33123 - 1998 BG31 26 de xineru, 1998 Spacewatch
33124 - 1998 BN33 31 de xineru, 1998 T. Kobayashi
33125 - 1998 BU33 31 de xineru, 1998 T. Kobayashi
33126 - 1998 BB34 31 de xineru, 1998 T. Kobayashi
33127 - 1998 BO46 26 de xineru, 1998 NEAT
33128 - 1998 BU48 22 de xineru, 1998 N. Danzl
33129 - 1998 CB 1 de febreru, 1998 P. Kolény, L. Kornoš
33130 - 1998 CR1 1 de febreru, 1998 W. Bickel
33131 - 1998 CW3 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
33132 - 1998 CD4 13 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33133 - 1998 CF4 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
33134 - 1998 CZ4 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
33135 - 1998 DX 19 de febreru, 1998 Stroncone
33136 - 1998 DZ 18 de febreru, 1998 Kleť
33137 - 1998 DO1 20 de febreru, 1998 A. Galád, A. Pravda
33138 - 1998 DQ2 20 de febreru, 1998 ODAS
33139 - 1998 DU2 16 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33140 - 1998 DF3 22 de febreru, 1998 NEAT
33141 - 1998 DZ4 22 de febreru, 1998 NEAT
33142 - 1998 DL6 22 de febreru, 1998 NEAT
33143 - 1998 DJ7 21 de febreru, 1998 Spacewatch
33144 - 1998 DM7 22 de febreru, 1998 Spacewatch
33145 - 1998 DK8 21 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33146 - 1998 DL8 21 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33147 - 1998 DD9 22 de febreru, 1998 NEAT
33148 - 1998 DM9 22 de febreru, 1998 NEAT
33149 - 1998 DE10 22 de febreru, 1998 NEAT
33150 - 1998 DN10 23 de febreru, 1998 NEAT
33151 - 1998 DY11 25 de febreru, 1998 M. Cavagna, P. Ghezzi
33152 - 1998 DV12 26 de febreru, 1998 P. G. Comba
33153 - 1998 DH15 22 de febreru, 1998 NEAT
33154 Talent 1998 DT15 22 de febreru, 1998 NEAT
33155 - 1998 DD17 23 de febreru, 1998 Spacewatch
33156 - 1998 DG17 23 de febreru, 1998 Spacewatch
33157 Pertile 1998 DF20 24 de febreru, 1998 P. Pravec
33158 - 1998 DU23 26 de febreru, 1998 P. Kolény, L. Kornoš
33159 - 1998 DQ33 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
33160 - 1998 DW34 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
33161 - 1998 DE35 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
33162 - 1998 DT35 27 de febreru, 1998 G. Forti, M. Tombelli
33163 - 1998 EH 2 de marzu, 1998 ODAS
33164 - 1998 EB2 2 de marzu, 1998 ODAS
33165 - 1998 EO2 2 de marzu, 1998 ODAS
33166 - 1998 EV8 5 de marzu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33167 - 1998 EJ9 11 de marzu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33168 - 1998 ED10 2 de marzu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33169 - 1998 EU10 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
33170 - 1998 EE11 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
33171 - 1998 EF14 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
33172 - 1998 EK14 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
33173 - 1998 FC 16 de marzu, 1998 T. Kobayashi
33174 - 1998 FK3 22 de marzu, 1998 T. Kobayashi
33175 - 1998 FP5 22 de marzu, 1998 A. Galád, A. Pravda
33176 - 1998 FN12 20 de marzu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33177 - 1998 FR14 26 de marzu, 1998 ODAS
33178 - 1998 FL15 27 de marzu, 1998 F. B. Zoltowski
33179 - 1998 FY15 29 de marzu, 1998 I. P. Griffin
33180 - 1998 FD17 20 de marzu, 1998 LINEAR
33181 - 1998 FN17 20 de marzu, 1998 LINEAR
33182 - 1998 FT26 20 de marzu, 1998 LINEAR
33183 - 1998 FA28 20 de marzu, 1998 LINEAR
33184 - 1998 FM30 20 de marzu, 1998 LINEAR
33185 - 1998 FB31 20 de marzu, 1998 LINEAR
33186 - 1998 FR34 20 de marzu, 1998 LINEAR
33187 - 1998 FD36 20 de marzu, 1998 LINEAR
33188 - 1998 FC43 20 de marzu, 1998 LINEAR
33189 - 1998 FK43 20 de marzu, 1998 LINEAR
33190 - 1998 FV43 20 de marzu, 1998 LINEAR
33191 - 1998 FW43 20 de marzu, 1998 LINEAR
33192 - 1998 FD44 20 de marzu, 1998 LINEAR
33193 - 1998 FO47 20 de marzu, 1998 LINEAR
33194 - 1998 FE48 20 de marzu, 1998 LINEAR
33195 - 1998 FO48 20 de marzu, 1998 LINEAR
33196 - 1998 FX48 20 de marzu, 1998 LINEAR
33197 - 1998 FA52 20 de marzu, 1998 LINEAR
33198 - 1998 FV52 20 de marzu, 1998 LINEAR
33199 - 1998 FS53 20 de marzu, 1998 LINEAR
33200 - 1998 FY53 20 de marzu, 1998 LINEAR
33201–33300 editar
Artículu revisáu
33201 - 1998 FL54 20 de marzu, 1998 LINEAR
33202 - 1998 FY54 20 de marzu, 1998 LINEAR
33203 - 1998 FA57 20 de marzu, 1998 LINEAR
33204 - 1998 FP57 20 de marzu, 1998 LINEAR
33205 - 1998 FH58 20 de marzu, 1998 LINEAR
33206 - 1998 FB60 20 de marzu, 1998 LINEAR
33207 - 1998 FU64 20 de marzu, 1998 LINEAR
33208 - 1998 FL65 20 de marzu, 1998 LINEAR
33209 - 1998 FD67 20 de marzu, 1998 LINEAR
33210 - 1998 FC70 20 de marzu, 1998 LINEAR
33211 - 1998 FG74 30 de marzu, 1998 F. B. Zoltowski
33212 - 1998 FG76 24 de marzu, 1998 LINEAR
33213 - 1998 FB80 24 de marzu, 1998 LINEAR
33214 - 1998 FP90 24 de marzu, 1998 LINEAR
33215 - 1998 FU90 24 de marzu, 1998 LINEAR
33216 - 1998 FW96 31 de marzu, 1998 LINEAR
33217 - 1998 FJ97 31 de marzu, 1998 LINEAR
33218 - 1998 FO106 31 de marzu, 1998 LINEAR
33219 - 1998 FN107 31 de marzu, 1998 LINEAR
33220 - 1998 FS109 31 de marzu, 1998 LINEAR
33221 - 1998 FS111 31 de marzu, 1998 LINEAR
33222 - 1998 FG112 31 de marzu, 1998 LINEAR
33223 - 1998 FT113 31 de marzu, 1998 LINEAR
33224 - 1998 FG114 31 de marzu, 1998 LINEAR
33225 - 1998 FA118 31 de marzu, 1998 LINEAR
33226 - 1998 FW121 20 de marzu, 1998 LINEAR
33227 - 1998 FX121 20 de marzu, 1998 LINEAR
33228 - 1998 FZ121 20 de marzu, 1998 LINEAR
33229 - 1998 FC124 24 de marzu, 1998 LINEAR
33230 - 1998 FC128 25 de marzu, 1998 LINEAR
33231 - 1998 FH146 24 de marzu, 1998 LINEAR
33232 - 1998 GE3 2 d'abril, 1998 LINEAR
33233 - 1998 GT6 2 d'abril, 1998 LINEAR
33234 - 1998 GL7 2 d'abril, 1998 LINEAR
33235 - 1998 GB8 2 d'abril, 1998 LINEAR
33236 - 1998 GV8 2 d'abril, 1998 LINEAR
33237 - 1998 GY8 2 d'abril, 1998 LINEAR
33238 - 1998 GE9 2 d'abril, 1998 LINEAR
33239 - 1998 GO9 2 d'abril, 1998 LINEAR
33240 - 1998 HC3 20 d'abril, 1998 Kleť
33241 - 1998 HX5 21 d'abril, 1998 ODAS
33242 - 1998 HR6 22 d'abril, 1998 ODAS
33243 - 1998 HY7 24 d'abril, 1998 NEAT
33244 - 1998 HO13 18 d'abril, 1998 LINEAR
33245 - 1998 HV14 17 d'abril, 1998 Spacewatch
33246 - 1998 HK17 18 d'abril, 1998 LINEAR
33247 - 1998 HO18 18 d'abril, 1998 LINEAR
33248 - 1998 HY18 18 d'abril, 1998 LINEAR
33249 - 1998 HE22 20 d'abril, 1998 LINEAR
33250 - 1998 HO23 25 d'abril, 1998 NEAT
33251 - 1998 HS24 22 d'abril, 1998 T. Pauwels
33252 - 1998 HA28 22 d'abril, 1998 Spacewatch
33253 - 1998 HJ29 20 d'abril, 1998 LINEAR
33254 - 1998 HE30 20 d'abril, 1998 LINEAR
33255 - 1998 HB32 20 d'abril, 1998 LINEAR
33256 - 1998 HK35 20 d'abril, 1998 LINEAR
33257 - 1998 HS37 20 d'abril, 1998 LINEAR
33258 - 1998 HX38 20 d'abril, 1998 LINEAR
33259 - 1998 HL39 20 d'abril, 1998 LINEAR
33260 - 1998 HJ43 24 d'abril, 1998 NEAT
33261 - 1998 HQ45 20 d'abril, 1998 LINEAR
33262 - 1998 HK51 25 d'abril, 1998 LONEOS
33263 - 1998 HP53 21 d'abril, 1998 LINEAR
33264 - 1998 HM56 21 d'abril, 1998 LINEAR
33265 - 1998 HC63 21 d'abril, 1998 LINEAR
33266 - 1998 HW78 21 d'abril, 1998 LINEAR
33267 - 1998 HY93 21 d'abril, 1998 LINEAR
33268 - 1998 HZ93 21 d'abril, 1998 LINEAR
33269 - 1998 HC95 21 d'abril, 1998 LINEAR
33270 - 1998 HJ99 21 d'abril, 1998 LINEAR
33271 - 1998 HS101 28 d'abril, 1998 LINEAR
33272 - 1998 HC102 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
33273 - 1998 HM103 23 d'abril, 1998 LINEAR
33274 - 1998 HT105 23 d'abril, 1998 LINEAR
33275 - 1998 HD115 23 d'abril, 1998 LINEAR
33276 - 1998 HS115 23 d'abril, 1998 LINEAR
33277 - 1998 HO119 23 d'abril, 1998 LINEAR
33278 - 1998 HR119 23 d'abril, 1998 LINEAR
33279 - 1998 HA120 23 d'abril, 1998 LINEAR
33280 - 1998 HT120 23 d'abril, 1998 LINEAR
33281 - 1998 HE125 23 d'abril, 1998 LINEAR
33282 - 1998 HZ129 19 d'abril, 1998 LINEAR
33283 - 1998 HJ148 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
33284 - 1998 HD153 24 d'abril, 1998 LINEAR
33285 - 1998 JR2 1 de mayu, 1998 LONEOS
33286 - 1998 KA 16 de mayu, 1998 F. B. Zoltowski
33287 - 1998 KE1 18 de mayu, 1998 LONEOS
33288 - 1998 KL4 22 de mayu, 1998 LONEOS
33289 - 1998 KP5 18 de mayu, 1998 Spacewatch
33290 - 1998 KZ7 23 de mayu, 1998 LONEOS
33291 - 1998 KP9 20 de mayu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33292 - 1998 KT26 27 de mayu, 1998 Spacewatch
33293 - 1998 KM31 22 de mayu, 1998 LINEAR
33294 - 1998 KM35 22 de mayu, 1998 LINEAR
33295 - 1998 KV40 22 de mayu, 1998 LINEAR
33296 - 1998 KN42 27 de mayu, 1998 LONEOS
33297 - 1998 KW44 22 de mayu, 1998 LINEAR
33298 - 1998 KY44 22 de mayu, 1998 LINEAR
33299 - 1998 KN45 22 de mayu, 1998 LINEAR
33300 - 1998 KP45 22 de mayu, 1998 LINEAR
33301–33400 editar
Artículu revisáu
33301 - 1998 KH47 22 de mayu, 1998 LINEAR
33302 - 1998 KV48 23 de mayu, 1998 LINEAR
33303 - 1998 KW48 23 de mayu, 1998 LINEAR
33304 - 1998 KH50 23 de mayu, 1998 LINEAR
33305 - 1998 KQ50 23 de mayu, 1998 LINEAR
33306 - 1998 KT50 23 de mayu, 1998 LINEAR
33307 - 1998 KX52 23 de mayu, 1998 LINEAR
33308 - 1998 KR53 23 de mayu, 1998 LINEAR
33309 - 1998 KY53 23 de mayu, 1998 LINEAR
33310 - 1998 KF54 23 de mayu, 1998 LINEAR
33311 - 1998 KX54 23 de mayu, 1998 LINEAR
33312 - 1998 KG57 22 de mayu, 1998 LINEAR
33313 - 1998 KJ60 23 de mayu, 1998 LINEAR
33314 - 1998 KX60 23 de mayu, 1998 LINEAR
33315 - 1998 KA63 22 de mayu, 1998 LINEAR
33316 - 1998 KY65 27 de mayu, 1998 LINEAR
33317 - 1998 MT5 19 de xunu, 1998 LINEAR
33318 - 1998 MU9 19 de xunu, 1998 LINEAR
33319 - 1998 MJ41 28 de xunu, 1998 E. W. Elst
33320 - 1998 OP12 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
33321 - 1998 QL 17 d'agostu, 1998 F. B. Zoltowski
33322 - 1998 QQ5 19 d'agostu, 1998 LINEAR
33323 - 1998 QN53 23 d'agostu, 1998 LONEOS
33324 - 1998 QE56 28 d'agostu, 1998 LINEAR
33325 - 1998 RH3 14 de setiembre, 1998 LINEAR
33326 - 1998 RJ4 14 de setiembre, 1998 LINEAR
33327 - 1998 RV4 14 de setiembre, 1998 LINEAR
33328 - 1998 RV41 14 de setiembre, 1998 LINEAR
33329 - 1998 RY77 14 de setiembre, 1998 LINEAR
33330 Barèges 1998 SW 16 de setiembre, 1998 ODAS
33331 - 1998 SY21 23 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
33332 - 1998 SN34 26 de setiembre, 1998 LINEAR
33333 - 1998 SP66 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
33334 - 1998 VM4 11 de payares, 1998 ODAS
33335 - 1998 VQ4 11 de payares, 1998 ODAS
33336 - 1998 VF7 10 de payares, 1998 LINEAR
33337 - 1998 VA11 10 de payares, 1998 LINEAR
33338 - 1998 VF21 10 de payares, 1998 LINEAR
33339 - 1998 VR32 15 de payares, 1998 CSS
33340 - 1998 VG44 14 de payares, 1998 J. A. Larsen, N. Danzl, A. Gleason
33341 - 1998 WA5 19 de payares, 1998 CSS
33342 - 1998 WT24 25 de payares, 1998 LINEAR
33343 - 1998 XT10 15 d'avientu, 1998 ODAS
33344 - 1998 XN13 15 d'avientu, 1998 ODAS
33345 - 1998 XC14 15 d'avientu, 1998 ODAS
33346 - 1998 XD14 15 d'avientu, 1998 ODAS
33347 - 1998 XJ35 14 d'avientu, 1998 LINEAR
33348 - 1998 XO39 14 d'avientu, 1998 LINEAR
33349 - 1998 XF72 14 d'avientu, 1998 LINEAR
33350 - 1998 XY86 15 d'avientu, 1998 LINEAR
33351 - 1998 XZ89 15 d'avientu, 1998 LINEAR
33352 - 1998 XF95 15 d'avientu, 1998 LINEAR
33353 - 1998 XU95 15 d'avientu, 1998 LINEAR
33354 - 1998 YZ16 22 d'avientu, 1998 Spacewatch
33355 - 1998 YJ19 25 d'avientu, 1998 Spacewatch
33356 - 1999 AM3 9 de xineru, 1999 T. Kagawa
33357 - 1999 AX5 12 de xineru, 1999 T. Kobayashi
33358 - 1999 AD8 13 de xineru, 1999 T. Kobayashi
33359 - 1999 AD19 13 de xineru, 1999 Spacewatch
33360 - 1999 AK25 15 de xineru, 1999 S. Donati
33361 - 1999 AU25 15 de xineru, 1999 ODAS
33362 - 1999 BP1 16 de xineru, 1999 K. Korlević
33363 - 1999 BO4 19 de xineru, 1999 ODAS
33364 - 1999 BX5 20 de xineru, 1999 K. Korlević
33365 - 1999 BQ6 20 de xineru, 1999 ODAS
33366 - 1999 BF7 21 de xineru, 1999 T. Kobayashi
33367 - 1999 BD8 22 de xineru, 1999 K. Korlević
33368 - 1999 BD9 22 de xineru, 1999 K. Korlević
33369 - 1999 BE11 20 de xineru, 1999 ODAS
33370 - 1999 BQ11 20 de xineru, 1999 ODAS
33371 - 1999 BS11 21 de xineru, 1999 ODAS
33372 - 1999 BP23 18 de xineru, 1999 LINEAR
33373 - 1999 BL28 17 de xineru, 1999 Spacewatch
33374 - 1999 CE2 6 de febreru, 1999 K. Korlević
33375 - 1999 CD4 9 de febreru, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33376 Medi 1999 CZ8 6 de febreru, 1999 V. Goretti
33377 Večerníček 1999 CR9 12 de febreru, 1999 P. Pravec
33378 - 1999 CE14 13 de febreru, 1999 T. Kagawa
33379 - 1999 CX23 10 de febreru, 1999 LINEAR
33380 - 1999 CC33 10 de febreru, 1999 LINEAR
33381 - 1999 CD33 10 de febreru, 1999 LINEAR
33382 - 1999 CE33 10 de febreru, 1999 LINEAR
33383 - 1999 CV36 10 de febreru, 1999 LINEAR
33384 - 1999 CV42 10 de febreru, 1999 LINEAR
33385 - 1999 CY46 10 de febreru, 1999 LINEAR
33386 - 1999 CJ48 10 de febreru, 1999 LINEAR
33387 - 1999 CA49 10 de febreru, 1999 LINEAR
33388 - 1999 CH50 10 de febreru, 1999 LINEAR
33389 - 1999 CZ50 10 de febreru, 1999 LINEAR
33390 - 1999 CJ51 10 de febreru, 1999 LINEAR
33391 - 1999 CN51 10 de febreru, 1999 LINEAR
33392 - 1999 CH54 10 de febreru, 1999 LINEAR
33393 - 1999 CL54 10 de febreru, 1999 LINEAR
33394 - 1999 CR54 10 de febreru, 1999 LINEAR
33395 - 1999 CU54 10 de febreru, 1999 LINEAR
33396 - 1999 CU56 10 de febreru, 1999 LINEAR
33397 - 1999 CG57 10 de febreru, 1999 LINEAR
33398 - 1999 CQ58 10 de febreru, 1999 LINEAR
33399 - 1999 CC59 10 de febreru, 1999 LINEAR
33400 - 1999 CJ59 10 de febreru, 1999 LINEAR
33401–33500 editar
Artículu revisáu
33401 - 1999 CC68 12 de febreru, 1999 LINEAR
33402 - 1999 CC71 12 de febreru, 1999 LINEAR
33403 - 1999 CN73 12 de febreru, 1999 LINEAR
33404 - 1999 CT73 12 de febreru, 1999 LINEAR
33405 - 1999 CW73 12 de febreru, 1999 LINEAR
33406 - 1999 CM74 12 de febreru, 1999 LINEAR
33407 - 1999 CA75 12 de febreru, 1999 LINEAR
33408 - 1999 CW76 12 de febreru, 1999 LINEAR
33409 - 1999 CD77 12 de febreru, 1999 LINEAR
33410 - 1999 CX85 10 de febreru, 1999 LINEAR
33411 - 1999 CV91 10 de febreru, 1999 LINEAR
33412 - 1999 CX96 10 de febreru, 1999 LINEAR
33413 - 1999 CP99 10 de febreru, 1999 LINEAR
33414 - 1999 CP100 10 de febreru, 1999 LINEAR
33415 - 1999 CB101 10 de febreru, 1999 LINEAR
33416 - 1999 CW101 10 de febreru, 1999 LINEAR
33417 - 1999 CV103 12 de febreru, 1999 LINEAR
33418 - 1999 CJ106 12 de febreru, 1999 LINEAR
33419 - 1999 CD112 12 de febreru, 1999 LINEAR
33420 - 1999 CT116 12 de febreru, 1999 LINEAR
33421 - 1999 CN118 13 de febreru, 1999 LINEAR
33422 - 1999 CN135 8 de febreru, 1999 Spacewatch
33423 - 1999 DK 16 de febreru, 1999 ODAS
33424 - 1999 DC2 16 de febreru, 1999 LINEAR
33425 - 1999 DP2 19 de febreru, 1999 T. Kobayashi
33426 - 1999 DR2 19 de febreru, 1999 T. Kobayashi
33427 - 1999 DZ2 21 de febreru, 1999 T. Kobayashi
33428 - 1999 DO3 18 de febreru, 1999 K. Korlević, M. Jurić
33429 - 1999 DL4 23 de febreru, 1999 K. Korlević, M. Jurić
33430 - 1999 EH 7 de marzu, 1999 J. Broughton
33431 - 1999 EK 9 de marzu, 1999 T. Stafford
33432 - 1999 ET3 15 de marzu, 1999 P. G. Comba
33433 Maurilia 1999 EZ4 14 de marzu, 1999 S. Sposetti
33434 - 1999 FU 17 de marzu, 1999 ODAS
33435 - 1999 FD4 16 de marzu, 1999 Spacewatch
33436 - 1999 FZ6 20 de marzu, 1999 ODAS
33437 - 1999 FK9 22 de marzu, 1999 LONEOS
33438 - 1999 FE10 22 de marzu, 1999 LONEOS
33439 - 1999 FF18 20 de marzu, 1999 LONEOS
33440 - 1999 FR18 22 de marzu, 1999 LONEOS
33441 - 1999 FT18 22 de marzu, 1999 LONEOS
33442 - 1999 FW18 22 de marzu, 1999 LONEOS
33443 - 1999 FZ18 22 de marzu, 1999 LONEOS
33444 - 1999 FF19 22 de marzu, 1999 LONEOS
33445 - 1999 FB21 23 de marzu, 1999 S. Sposetti
33446 - 1999 FU23 19 de marzu, 1999 LINEAR
33447 - 1999 FM24 19 de marzu, 1999 LINEAR
33448 - 1999 FT24 19 de marzu, 1999 LINEAR
33449 - 1999 FL25 19 de marzu, 1999 LINEAR
33450 - 1999 FO25 19 de marzu, 1999 LINEAR
33451 - 1999 FL26 19 de marzu, 1999 LINEAR
33452 - 1999 FU26 19 de marzu, 1999 LINEAR
33453 - 1999 FG27 19 de marzu, 1999 LINEAR
33454 - 1999 FJ27 19 de marzu, 1999 LINEAR
33455 - 1999 FV27 19 de marzu, 1999 LINEAR
33456 - 1999 FG28 19 de marzu, 1999 LINEAR
33457 - 1999 FP28 19 de marzu, 1999 LINEAR
33458 - 1999 FE29 19 de marzu, 1999 LINEAR
33459 - 1999 FM30 19 de marzu, 1999 LINEAR
33460 - 1999 FL31 19 de marzu, 1999 LINEAR
33461 - 1999 FP31 19 de marzu, 1999 LINEAR
33462 - 1999 FT31 19 de marzu, 1999 LINEAR
33463 - 1999 FM32 19 de marzu, 1999 LINEAR
33464 - 1999 FN32 19 de marzu, 1999 LINEAR
33465 - 1999 FP32 23 de marzu, 1999 K. Korlević
33466 - 1999 FE33 19 de marzu, 1999 LINEAR
33467 - 1999 FG35 19 de marzu, 1999 LINEAR
33468 - 1999 FD36 20 de marzu, 1999 LINEAR
33469 - 1999 FL36 20 de marzu, 1999 LINEAR
33470 - 1999 FQ37 20 de marzu, 1999 LINEAR
33471 - 1999 FV38 20 de marzu, 1999 LINEAR
33472 - 1999 FN42 20 de marzu, 1999 LINEAR
33473 - 1999 FZ45 20 de marzu, 1999 LINEAR
33474 - 1999 FB51 20 de marzu, 1999 LINEAR
33475 - 1999 FK53 28 de marzu, 1999 K. Korlević
33476 - 1999 FV54 20 de marzu, 1999 LINEAR
33477 - 1999 FR59 27 de marzu, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
33478 - 1999 GB 2 d'abril, 1999 Wykrota
33479 - 1999 GO 5 d'abril, 1999 K. Korlević
33480 Bartolucci 1999 GA1 4 d'abril, 1999 L. Tesi, M. Tombelli
33481 - 1999 GH1 7 d'abril, 1999 T. Kobayashi
33482 - 1999 GO4 10 d'abril, 1999 K. Korlević
33483 - 1999 GW4 11 d'abril, 1999 C. W. Juels
33484 - 1999 GS7 7 d'abril, 1999 LONEOS
33485 - 1999 GE8 9 d'abril, 1999 LONEOS
33486 - 1999 GN8 10 d'abril, 1999 LONEOS
33487 - 1999 GS8 10 d'abril, 1999 LONEOS
33488 - 1999 GD9 10 d'abril, 1999 LONEOS
33489 - 1999 GF9 10 d'abril, 1999 LONEOS
33490 - 1999 GK9 11 d'abril, 1999 LONEOS
33491 - 1999 GM9 11 d'abril, 1999 LONEOS
33492 - 1999 GT17 15 d'abril, 1999 LINEAR
33493 - 1999 GX17 15 d'abril, 1999 LINEAR
33494 - 1999 GZ17 15 d'abril, 1999 LINEAR
33495 - 1999 GL18 15 d'abril, 1999 LINEAR
33496 - 1999 GQ18 15 d'abril, 1999 LINEAR
33497 - 1999 GD19 15 d'abril, 1999 LINEAR
33498 - 1999 GG19 15 d'abril, 1999 LINEAR
33499 - 1999 GN19 15 d'abril, 1999 LINEAR
33500 - 1999 GV19 15 d'abril, 1999 LINEAR
33501–33600 editar
Artículu revisáu
33501 - 1999 GJ20 15 d'abril, 1999 LINEAR
33502 - 1999 GM20 15 d'abril, 1999 LINEAR
33503 - 1999 GS20 15 d'abril, 1999 LINEAR
33504 - 1999 GT20 15 d'abril, 1999 LINEAR
33505 - 1999 GZ21 7 d'abril, 1999 LINEAR
33506 - 1999 GM23 6 d'abril, 1999 LINEAR
33507 - 1999 GT23 6 d'abril, 1999 LINEAR
33508 - 1999 GH25 6 d'abril, 1999 LINEAR
33509 - 1999 GB27 7 d'abril, 1999 LINEAR
33510 - 1999 GM31 7 d'abril, 1999 LINEAR
33511 - 1999 GW32 12 d'abril, 1999 LINEAR
33512 - 1999 GM33 12 d'abril, 1999 LINEAR
33513 - 1999 GE34 6 d'abril, 1999 LINEAR
33514 - 1999 GF34 6 d'abril, 1999 LINEAR
33515 - 1999 GM34 6 d'abril, 1999 LINEAR
33516 - 1999 GO34 6 d'abril, 1999 LINEAR
33517 - 1999 GT34 6 d'abril, 1999 LINEAR
33518 - 1999 GH35 6 d'abril, 1999 LINEAR
33519 - 1999 GL36 12 d'abril, 1999 LINEAR
33520 - 1999 GE38 12 d'abril, 1999 LINEAR
33521 - 1999 GK40 12 d'abril, 1999 LINEAR
33522 - 1999 GQ40 12 d'abril, 1999 LINEAR
33523 - 1999 GT41 12 d'abril, 1999 LINEAR
33524 - 1999 GM48 7 d'abril, 1999 LONEOS
33525 - 1999 GG53 11 d'abril, 1999 LONEOS
33526 - 1999 GG55 6 d'abril, 1999 Spacewatch
33527 - 1999 GJ55 7 d'abril, 1999 Spacewatch
33528 Jinzeman 1999 HL 17 d'abril, 1999 P. Pravec
33529 Henden 1999 HA1 19 d'abril, 1999 C. W. Juels
33530 - 1999 HH1 19 d'abril, 1999 J. Broughton
33531 - 1999 HG2 20 d'abril, 1999 K. Korlević, M. Jurić
33532 Gabriellacoli 1999 HV2 18 d'abril, 1999 A. Boattini, L. Tesi
33533 - 1999 HV3 19 d'abril, 1999 F. B. Zoltowski
33534 - 1999 HL9 17 d'abril, 1999 LINEAR
33535 - 1999 HS9 17 d'abril, 1999 LINEAR
33536 - 1999 HU9 17 d'abril, 1999 LINEAR
33537 - 1999 HJ10 17 d'abril, 1999 LINEAR
33538 - 1999 HR10 17 d'abril, 1999 LINEAR
33539 - 1999 HU10 17 d'abril, 1999 LINEAR
33540 - 1999 JH3 7 de mayu, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
33541 - 1999 JF6 11 de mayu, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
33542 - 1999 JZ7 12 de mayu, 1999 LINEAR
33543 - 1999 JR8 13 de mayu, 1999 J. Broughton
33544 Jerold 1999 JY8 15 de mayu, 1999 C. W. Juels
33545 - 1999 JV9 8 de mayu, 1999 CSS
33546 - 1999 JM10 8 de mayu, 1999 CSS
33547 - 1999 JZ12 15 de mayu, 1999 CSS
33548 - 1999 JC13 10 de mayu, 1999 K. Korlević
33549 - 1999 JS13 10 de mayu, 1999 LINEAR
33550 - 1999 JQ14 10 de mayu, 1999 LINEAR
33551 - 1999 JB15 12 de mayu, 1999 LINEAR
33552 - 1999 JN15 15 de mayu, 1999 CSS
33553 Nagai 1999 JQ17 11 de mayu, 1999 T. Okuni
33554 - 1999 JU17 10 de mayu, 1999 LINEAR
33555 - 1999 JV19 10 de mayu, 1999 LINEAR
33556 - 1999 JR20 10 de mayu, 1999 LINEAR
33557 - 1999 JC22 10 de mayu, 1999 LINEAR
33558 - 1999 JN22 10 de mayu, 1999 LINEAR
33559 - 1999 JK23 10 de mayu, 1999 LINEAR
33560 - 1999 JN23 10 de mayu, 1999 LINEAR
33561 - 1999 JA24 10 de mayu, 1999 LINEAR
33562 - 1999 JO24 10 de mayu, 1999 LINEAR
33563 - 1999 JV24 10 de mayu, 1999 LINEAR
33564 - 1999 JP25 10 de mayu, 1999 LINEAR
33565 - 1999 JY25 10 de mayu, 1999 LINEAR
33566 - 1999 JZ25 10 de mayu, 1999 LINEAR
33567 - 1999 JV27 10 de mayu, 1999 LINEAR
33568 - 1999 JN29 10 de mayu, 1999 LINEAR
33569 - 1999 JM30 10 de mayu, 1999 LINEAR
33570 - 1999 JT30 10 de mayu, 1999 LINEAR
33571 - 1999 JD32 10 de mayu, 1999 LINEAR
33572 - 1999 JF32 10 de mayu, 1999 LINEAR
33573 - 1999 JR32 10 de mayu, 1999 LINEAR
33574 - 1999 JA33 10 de mayu, 1999 LINEAR
33575 - 1999 JR33 10 de mayu, 1999 LINEAR
33576 - 1999 JW33 10 de mayu, 1999 LINEAR
33577 - 1999 JX33 10 de mayu, 1999 LINEAR
33578 - 1999 JT34 10 de mayu, 1999 LINEAR
33579 - 1999 JC35 10 de mayu, 1999 LINEAR
33580 - 1999 JM35 10 de mayu, 1999 LINEAR
33581 - 1999 JQ35 10 de mayu, 1999 LINEAR
33582 - 1999 JJ36 10 de mayu, 1999 LINEAR
33583 - 1999 JV36 10 de mayu, 1999 LINEAR
33584 - 1999 JY37 10 de mayu, 1999 LINEAR
33585 - 1999 JC38 10 de mayu, 1999 LINEAR
33586 - 1999 JH39 10 de mayu, 1999 LINEAR
33587 - 1999 JA42 10 de mayu, 1999 LINEAR
33588 - 1999 JZ45 10 de mayu, 1999 LINEAR
33589 - 1999 JM46 10 de mayu, 1999 LINEAR
33590 - 1999 JS46 10 de mayu, 1999 LINEAR
33591 - 1999 JW46 10 de mayu, 1999 LINEAR
33592 - 1999 JJ47 10 de mayu, 1999 LINEAR
33593 - 1999 JT47 10 de mayu, 1999 LINEAR
33594 - 1999 JN48 10 de mayu, 1999 LINEAR
33595 - 1999 JC49 10 de mayu, 1999 LINEAR
33596 - 1999 JM49 10 de mayu, 1999 LINEAR
33597 - 1999 JQ49 10 de mayu, 1999 LINEAR
33598 - 1999 JA50 10 de mayu, 1999 LINEAR
33599 - 1999 JP50 10 de mayu, 1999 LINEAR
33600 - 1999 JA51 10 de mayu, 1999 LINEAR
33601–33700 editar
Artículu revisáu
33601 - 1999 JO51 10 de mayu, 1999 LINEAR
33602 - 1999 JW53 10 de mayu, 1999 LINEAR
33603 - 1999 JQ55 10 de mayu, 1999 LINEAR
33604 - 1999 JW55 10 de mayu, 1999 LINEAR
33605 - 1999 JD56 10 de mayu, 1999 LINEAR
33606 - 1999 JG56 10 de mayu, 1999 LINEAR
33607 - 1999 JF57 10 de mayu, 1999 LINEAR
33608 - 1999 JA59 10 de mayu, 1999 LINEAR
33609 - 1999 JO59 10 de mayu, 1999 LINEAR
33610 - 1999 JF60 10 de mayu, 1999 LINEAR
33611 - 1999 JB61 10 de mayu, 1999 LINEAR
33612 - 1999 JZ62 10 de mayu, 1999 LINEAR
33613 - 1999 JO63 10 de mayu, 1999 LINEAR
33614 - 1999 JS63 10 de mayu, 1999 LINEAR
33615 - 1999 JB64 10 de mayu, 1999 LINEAR
33616 - 1999 JR64 10 de mayu, 1999 LINEAR
33617 - 1999 JQ65 12 de mayu, 1999 LINEAR
33618 - 1999 JA66 12 de mayu, 1999 LINEAR
33619 - 1999 JB66 12 de mayu, 1999 LINEAR
33620 - 1999 JC66 12 de mayu, 1999 LINEAR
33621 - 1999 JQ67 12 de mayu, 1999 LINEAR
33622 - 1999 JR67 12 de mayu, 1999 LINEAR
33623 - 1999 JY68 12 de mayu, 1999 LINEAR
33624 - 1999 JP69 12 de mayu, 1999 LINEAR
33625 - 1999 JP70 12 de mayu, 1999 LINEAR
33626 - 1999 JH71 12 de mayu, 1999 LINEAR
33627 - 1999 JS71 12 de mayu, 1999 LINEAR
33628 - 1999 JW73 12 de mayu, 1999 LINEAR
33629 - 1999 JK76 10 de mayu, 1999 LINEAR
33630 - 1999 JM76 10 de mayu, 1999 LINEAR
33631 - 1999 JG77 12 de mayu, 1999 LINEAR
33632 - 1999 JP78 13 de mayu, 1999 LINEAR
33633 - 1999 JL79 13 de mayu, 1999 LINEAR
33634 - 1999 JZ79 13 de mayu, 1999 LINEAR
33635 - 1999 JC80 12 de mayu, 1999 LINEAR
33636 - 1999 JD80 12 de mayu, 1999 LINEAR
33637 - 1999 JW80 12 de mayu, 1999 LINEAR
33638 - 1999 JZ80 12 de mayu, 1999 LINEAR
33639 - 1999 JB81 12 de mayu, 1999 LINEAR
33640 - 1999 JT81 12 de mayu, 1999 LINEAR
33641 - 1999 JZ81 12 de mayu, 1999 LINEAR
33642 - 1999 JB82 12 de mayu, 1999 LINEAR
33643 - 1999 JJ82 12 de mayu, 1999 LINEAR
33644 - 1999 JT82 12 de mayu, 1999 LINEAR
33645 - 1999 JW82 12 de mayu, 1999 LINEAR
33646 - 1999 JX82 12 de mayu, 1999 LINEAR
33647 - 1999 JE83 12 de mayu, 1999 LINEAR
33648 - 1999 JN83 12 de mayu, 1999 LINEAR
33649 - 1999 JR83 12 de mayu, 1999 LINEAR
33650 - 1999 JF84 12 de mayu, 1999 LINEAR
33651 - 1999 JG84 12 de mayu, 1999 LINEAR
33652 - 1999 JP84 12 de mayu, 1999 LINEAR
33653 - 1999 JR84 12 de mayu, 1999 LINEAR
33654 - 1999 JX86 12 de mayu, 1999 LINEAR
33655 - 1999 JT88 12 de mayu, 1999 LINEAR
33656 - 1999 JD89 12 de mayu, 1999 LINEAR
33657 - 1999 JP89 12 de mayu, 1999 LINEAR
33658 - 1999 JD90 12 de mayu, 1999 LINEAR
33659 - 1999 JM91 12 de mayu, 1999 LINEAR
33660 - 1999 JS91 12 de mayu, 1999 LINEAR
33661 - 1999 JU91 12 de mayu, 1999 LINEAR
33662 - 1999 JW91 12 de mayu, 1999 LINEAR
33663 - 1999 JT92 12 de mayu, 1999 LINEAR
33664 - 1999 JK93 12 de mayu, 1999 LINEAR
33665 - 1999 JR93 12 de mayu, 1999 LINEAR
33666 - 1999 JO94 12 de mayu, 1999 LINEAR
33667 - 1999 JR95 12 de mayu, 1999 LINEAR
33668 - 1999 JO97 12 de mayu, 1999 LINEAR
33669 - 1999 JU97 12 de mayu, 1999 LINEAR
33670 - 1999 JB98 12 de mayu, 1999 LINEAR
33671 - 1999 JV98 12 de mayu, 1999 LINEAR
33672 - 1999 JU99 12 de mayu, 1999 LINEAR
33673 - 1999 JZ99 12 de mayu, 1999 LINEAR
33674 - 1999 JT100 12 de mayu, 1999 LINEAR
33675 - 1999 JW100 12 de mayu, 1999 LINEAR
33676 - 1999 JZ101 13 de mayu, 1999 LINEAR
33677 - 1999 JR102 13 de mayu, 1999 LINEAR
33678 - 1999 JW106 13 de mayu, 1999 LINEAR
33679 - 1999 JY107 13 de mayu, 1999 LINEAR
33680 - 1999 JP108 13 de mayu, 1999 LINEAR
33681 - 1999 JV109 13 de mayu, 1999 LINEAR
33682 - 1999 JO113 13 de mayu, 1999 LINEAR
33683 - 1999 JQ115 13 de mayu, 1999 LINEAR
33684 - 1999 JW119 13 de mayu, 1999 LINEAR
33685 - 1999 JK120 13 de mayu, 1999 LINEAR
33686 - 1999 JC122 13 de mayu, 1999 LINEAR
33687 - 1999 JP122 13 de mayu, 1999 LINEAR
33688 - 1999 JQ123 13 de mayu, 1999 LINEAR
33689 - 1999 JM126 13 de mayu, 1999 LINEAR
33690 - 1999 JD127 13 de mayu, 1999 LINEAR
33691 - 1999 JT131 13 de mayu, 1999 LINEAR
33692 - 1999 JS133 14 de mayu, 1999 CSS
33693 - 1999 KA 16 de mayu, 1999 P. G. Comba
33694 - 1999 KN 16 de mayu, 1999 CSS
33695 - 1999 KH3 17 de mayu, 1999 Spacewatch
33696 - 1999 KM8 18 de mayu, 1999 LINEAR
33697 - 1999 KJ11 18 de mayu, 1999 LINEAR
33698 - 1999 KP12 18 de mayu, 1999 LINEAR
33699 - 1999 KT12 18 de mayu, 1999 LINEAR
33700 - 1999 KR13 18 de mayu, 1999 LINEAR
33701–33800 editar
Artículu revisáu
33701 - 1999 KD14 18 de mayu, 1999 LINEAR
33702 - 1999 KD15 18 de mayu, 1999 LINEAR
33703 - 1999 KZ15 18 de mayu, 1999 LINEAR
33704 - 1999 KY16 18 de mayu, 1999 LINEAR
33705 - 1999 LJ 5 de xunu, 1999 K. Korlević
33706 - 1999 LD5 10 de xunu, 1999 LINEAR
33707 - 1999 LW8 8 de xunu, 1999 LINEAR
33708 - 1999 LE10 8 de xunu, 1999 LINEAR
33709 - 1999 LK10 8 de xunu, 1999 LINEAR
33710 - 1999 LC14 9 de xunu, 1999 LINEAR
33711 - 1999 LH15 12 de xunu, 1999 LINEAR
33712 - 1999 LE19 10 de xunu, 1999 F. B. Zoltowski
33713 - 1999 LE22 9 de xunu, 1999 LINEAR
33714 - 1999 LG24 9 de xunu, 1999 LINEAR
33715 - 1999 LP25 9 de xunu, 1999 LINEAR
33716 - 1999 LF26 9 de xunu, 1999 LINEAR
33717 - 1999 LS26 9 de xunu, 1999 LINEAR
33718 - 1999 LZ26 9 de xunu, 1999 LINEAR
33719 - 1999 LA27 9 de xunu, 1999 LINEAR
33720 - 1999 LD27 9 de xunu, 1999 LINEAR
33721 - 1999 LS34 12 de xunu, 1999 CSS
33722 - 1999 NO 7 de xunetu, 1999 J. Broughton
33723 - 1999 NB3 13 de xunetu, 1999 LINEAR
33724 - 1999 NW4 12 de xunetu, 1999 K. Korlević
33725 - 1999 NJ6 13 de xunetu, 1999 LINEAR
33726 - 1999 NJ9 13 de xunetu, 1999 LINEAR
33727 - 1999 NS13 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33728 - 1999 NO16 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33729 - 1999 NJ21 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33730 - 1999 NH23 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33731 - 1999 NM24 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33732 - 1999 NC32 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33733 - 1999 NU32 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33734 - 1999 NC34 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33735 - 1999 NW34 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33736 - 1999 NY36 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33737 - 1999 NT38 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33738 - 1999 NY41 14 de xunetu, 1999 LINEAR
33739 - 1999 NK43 13 de xunetu, 1999 LINEAR
33740 - 1999 NS47 13 de xunetu, 1999 LINEAR
33741 - 1999 NB50 13 de xunetu, 1999 LINEAR
33742 - 1999 NK50 13 de xunetu, 1999 LINEAR
33743 - 1999 NC55 12 de xunetu, 1999 LINEAR
33744 - 1999 NS55 12 de xunetu, 1999 LINEAR
33745 - 1999 NW61 13 de xunetu, 1999 LINEAR
33746 Sombart 1999 OK 17 de xunetu, 1999 Pises
33747 Clingan 1999 PK4 14 d'agostu, 1999 G. Hug
33748 - 1999 PP4 15 d'agostu, 1999 J. Broughton
33749 - 1999 QO 19 d'agostu, 1999 P. Pravec
33750 Davehiggins 1999 RD2 6 de setiembre, 1999 C. W. Juels
33751 - 1999 RR21 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33752 - 1999 RM36 12 de setiembre, 1999 Črni Vrh
33753 - 1999 RW42 13 de setiembre, 1999 Črni Vrh
33754 - 1999 RH47 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33755 - 1999 RU47 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33756 - 1999 RF48 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33757 - 1999 RB52 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33758 - 1999 RY55 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33759 - 1999 RR57 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33760 - 1999 RE74 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33761 - 1999 RR74 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33762 - 1999 RV83 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33763 - 1999 RB84 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33764 - 1999 RM92 7 de setiembre, 1999 LINEAR
33765 - 1999 RK100 8 de setiembre, 1999 LINEAR
33766 - 1999 RT100 8 de setiembre, 1999 LINEAR
33767 - 1999 RK102 8 de setiembre, 1999 LINEAR
33768 - 1999 RV107 8 de setiembre, 1999 LINEAR
33769 - 1999 RN112 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33770 - 1999 RF128 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33771 - 1999 RJ142 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33772 - 1999 RF145 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33773 - 1999 RL145 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33774 - 1999 RD147 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33775 - 1999 RZ151 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33776 - 1999 RB158 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33777 - 1999 RM158 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33778 - 1999 RO160 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33779 - 1999 RG165 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33780 - 1999 RU171 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33781 - 1999 RP174 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33782 - 1999 RW178 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33783 - 1999 RD183 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33784 - 1999 RE187 9 de setiembre, 1999 LINEAR
33785 - 1999 RD192 13 de setiembre, 1999 LINEAR
33786 - 1999 RJ196 8 de setiembre, 1999 LINEAR
33787 - 1999 RJ229 7 de setiembre, 1999 Spacewatch
33788 - 1999 RL240 11 de setiembre, 1999 LONEOS
33789 - 1999 SD8 29 de setiembre, 1999 LINEAR
33790 - 1999 SA9 29 de setiembre, 1999 LINEAR
33791 - 1999 SG17 30 de setiembre, 1999 LINEAR
33792 - 1999 SU18 30 de setiembre, 1999 LINEAR
33793 - 1999 SO26 30 de setiembre, 1999 LINEAR
33794 - 1999 TR2 2 d'ochobre, 1999 C. W. Juels
33795 - 1999 TR6 6 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
33796 - 1999 TP37 1 d'ochobre, 1999 CSS
33797 - 1999 TO88 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
33798 - 1999 TO95 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
33799 Myra 1999 UV2 19 d'ochobre, 1999 C. W. Juels
33800 Gross 1999 VB7 8 de payares, 1999 C. W. Juels
33801–33900 editar
Artículu revisáu
33801 - 1999 VF28 3 de payares, 1999 LINEAR
33802 - 1999 VA203 8 de payares, 1999 CSS
33803 - 1999 VK210 12 de payares, 1999 LONEOS
33804 - 1999 WL4 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
33805 - 1999 XQ36 7 d'avientu, 1999 C. W. Juels
33806 - 1999 XW39 6 d'avientu, 1999 LINEAR
33807 - 1999 XF71 7 d'avientu, 1999 LINEAR
33808 - 1999 XD114 11 d'avientu, 1999 LINEAR
33809 - 1999 XK152 13 d'avientu, 1999 LONEOS
33810 - 1999 XZ156 8 d'avientu, 1999 LINEAR
33811 - 1999 XO164 8 d'avientu, 1999 LINEAR
33812 - 1999 XS173 10 d'avientu, 1999 LINEAR
33813 - 1999 XH177 10 d'avientu, 1999 LINEAR
33814 - 2000 AQ15 3 de xineru, 2000 LINEAR
33815 - 2000 AG31 3 de xineru, 2000 LINEAR
33816 - 2000 AL42 3 de xineru, 2000 LINEAR
33817 - 2000 AF64 4 de xineru, 2000 LINEAR
33818 - 2000 AK97 4 de xineru, 2000 LINEAR
33819 - 2000 AX119 5 de xineru, 2000 LINEAR
33820 - 2000 AB141 5 de xineru, 2000 LINEAR
33821 - 2000 AF200 9 de xineru, 2000 LINEAR
33822 - 2000 AA231 4 de xineru, 2000 LONEOS
33823 - 2000 CQ1 3 de febreru, 2000 M. Tombelli, A. Boattini
33824 - 2000 DG31 29 de febreru, 2000 LINEAR
33825 - 2000 DQ81 28 de febreru, 2000 LINEAR
33826 - 2000 DW82 28 de febreru, 2000 LINEAR
33827 - 2000 ED 1 de marzu, 2000 T. Kobayashi
33828 - 2000 EP44 9 de marzu, 2000 LINEAR
33829 - 2000 EZ66 10 de marzu, 2000 LINEAR
33830 - 2000 EC93 9 de marzu, 2000 LINEAR
33831 - 2000 EA98 12 de marzu, 2000 LINEAR
33832 - 2000 EE135 11 de marzu, 2000 LONEOS
33833 - 2000 EN154 6 de marzu, 2000 NEAT
33834 - 2000 ES158 12 de marzu, 2000 LONEOS
33835 - 2000 EQ200 1 de marzu, 2000 CSS
33836 - 2000 FB39 29 de marzu, 2000 LINEAR
33837 - 2000 FQ40 29 de marzu, 2000 LINEAR
33838 - 2000 GU49 5 d'abril, 2000 LINEAR
33839 - 2000 GQ58 5 d'abril, 2000 LINEAR
33840 - 2000 GR63 5 d'abril, 2000 LINEAR
33841 - 2000 GB75 5 d'abril, 2000 LINEAR
33842 - 2000 GN79 5 d'abril, 2000 LINEAR
33843 - 2000 GP127 11 d'abril, 2000 NEAT
33844 - 2000 GQ133 7 d'abril, 2000 LINEAR
33845 - 2000 GT157 7 d'abril, 2000 LONEOS
33846 - 2000 GO167 4 d'abril, 2000 LINEAR
33847 - 2000 GO182 3 d'abril, 2000 Spacewatch
33848 - 2000 HU6 24 d'abril, 2000 Spacewatch
33849 - 2000 HL13 28 d'abril, 2000 LINEAR
33850 - 2000 HT26 24 d'abril, 2000 LONEOS
33851 - 2000 HD33 29 d'abril, 2000 LINEAR
33852 - 2000 HO52 29 d'abril, 2000 LINEAR
33853 - 2000 HB53 29 d'abril, 2000 LINEAR
33854 - 2000 HH53 29 d'abril, 2000 LINEAR
33855 - 2000 HS60 25 d'abril, 2000 LONEOS
33856 - 2000 HD73 27 d'abril, 2000 LONEOS
33857 - 2000 HU74 27 d'abril, 2000 LINEAR
33858 - 2000 HG78 28 d'abril, 2000 LINEAR
33859 - 2000 HX82 29 d'abril, 2000 LINEAR
33860 - 2000 HZ86 30 d'abril, 2000 Spacewatch
33861 - 2000 HO94 29 d'abril, 2000 LINEAR
33862 - 2000 HS99 26 d'abril, 2000 LONEOS
33863 Elfriederwin 2000 JH7 5 de mayu, 2000 E. Schwab Jr., R. M. Stoss
33864 - 2000 JP12 6 de mayu, 2000 LINEAR
33865 - 2000 JX15 4 de mayu, 2000 LINEAR
33866 - 2000 JN17 5 de mayu, 2000 LINEAR
33867 - 2000 JO18 3 de mayu, 2000 LINEAR
33868 - 2000 JF29 7 de mayu, 2000 LINEAR
33869 - 2000 JK32 7 de mayu, 2000 LINEAR
33870 - 2000 JP32 7 de mayu, 2000 LINEAR
33871 - 2000 JK34 7 de mayu, 2000 LINEAR
33872 - 2000 JX39 7 de mayu, 2000 LINEAR
33873 - 2000 JS52 9 de mayu, 2000 LINEAR
33874 - 2000 JF53 9 de mayu, 2000 LINEAR
33875 - 2000 JY54 6 de mayu, 2000 LINEAR
33876 - 2000 JJ57 6 de mayu, 2000 LINEAR
33877 - 2000 JR57 6 de mayu, 2000 LINEAR
33878 - 2000 JW61 7 de mayu, 2000 LINEAR
33879 - 2000 JG62 7 de mayu, 2000 LINEAR
33880 - 2000 JD65 5 de mayu, 2000 LINEAR
33881 - 2000 JK66 6 de mayu, 2000 LINEAR
33882 - 2000 JM74 4 de mayu, 2000 LONEOS
33883 - 2000 KD4 27 de mayu, 2000 J. Broughton
33884 - 2000 KX9 28 de mayu, 2000 LINEAR
33885 - 2000 KF16 28 de mayu, 2000 LINEAR
33886 - 2000 KU18 28 de mayu, 2000 LINEAR
33887 - 2000 KF19 28 de mayu, 2000 LINEAR
33888 - 2000 KG21 29 de mayu, 2000 LONEOS
33889 - 2000 KZ22 28 de mayu, 2000 LINEAR
33890 - 2000 KQ24 28 de mayu, 2000 LINEAR
33891 - 2000 KS24 28 de mayu, 2000 LINEAR
33892 - 2000 KP25 28 de mayu, 2000 LINEAR
33893 - 2000 KB26 28 de mayu, 2000 LINEAR
33894 - 2000 KM30 28 de mayu, 2000 LINEAR
33895 - 2000 KM31 28 de mayu, 2000 LINEAR
33896 - 2000 KL40 30 de mayu, 2000 LONEOS
33897 - 2000 KU41 27 de mayu, 2000 LINEAR
33898 - 2000 KQ53 29 de mayu, 2000 LINEAR
33899 - 2000 KE55 27 de mayu, 2000 LINEAR
33900 - 2000 KS55 27 de mayu, 2000 LINEAR
33901–34000 editar
Artículu revisáu
33901 - 2000 KJ56 27 de mayu, 2000 LINEAR
33902 - 2000 KU64 27 de mayu, 2000 LINEAR
33903 - 2000 KH68 30 de mayu, 2000 LONEOS
33904 - 2000 KC77 27 de mayu, 2000 LINEAR
33905 - 2000 KB80 27 de mayu, 2000 LINEAR
33906 - 2000 KL81 26 de mayu, 2000 Spacewatch
33907 - 2000 LP4 5 de xunu, 2000 LINEAR
33908 - 2000 LL6 5 de xunu, 2000 LINEAR
33909 - 2000 LU7 5 de xunu, 2000 LINEAR
33910 - 2000 LJ9 5 de xunu, 2000 LINEAR
33911 - 2000 LM11 4 de xunu, 2000 LINEAR
33912 - 2000 LV13 6 de xunu, 2000 LINEAR
33913 - 2000 LK14 7 de xunu, 2000 LINEAR
33914 - 2000 LN14 7 de xunu, 2000 LINEAR
33915 - 2000 LA15 5 de xunu, 2000 Črni Vrh
33916 - 2000 LF19 8 de xunu, 2000 LINEAR
33917 - 2000 LK19 8 de xunu, 2000 LINEAR
33918 - 2000 LL19 8 de xunu, 2000 LINEAR
33919 - 2000 LV19 8 de xunu, 2000 LINEAR
33920 - 2000 LZ20 8 de xunu, 2000 LINEAR
33921 - 2000 LC21 8 de xunu, 2000 LINEAR
33922 - 2000 LB23 6 de xunu, 2000 Spacewatch
33923 - 2000 LH25 7 de xunu, 2000 LINEAR
33924 - 2000 LS26 1 de xunu, 2000 LONEOS
33925 - 2000 LB27 11 de xunu, 2000 P. R. Holvorcem
33926 - 2000 LC27 6 de xunu, 2000 LONEOS
33927 - 2000 LH27 6 de xunu, 2000 LONEOS
33928 - 2000 LJ27 6 de xunu, 2000 LONEOS
33929 - 2000 LP27 6 de xunu, 2000 LONEOS
33930 - 2000 LQ27 6 de xunu, 2000 LONEOS
33931 - 2000 LW28 6 de xunu, 2000 LONEOS
33932 - 2000 LZ28 6 de xunu, 2000 LONEOS
33933 - 2000 LE29 9 de xunu, 2000 LONEOS
33934 - 2000 LA30 7 de xunu, 2000 LINEAR
33935 - 2000 LH30 7 de xunu, 2000 LINEAR
33936 - 2000 LL30 7 de xunu, 2000 LINEAR
33937 - 2000 LZ31 5 de xunu, 2000 LONEOS
33938 - 2000 LT33 4 de xunu, 2000 NEAT
33939 - 2000 LO35 1 de xunu, 2000 LONEOS
33940 - 2000 LS35 1 de xunu, 2000 LONEOS
33941 - 2000 LX35 1 de xunu, 2000 LONEOS
33942 - 2000 LA36 1 de xunu, 2000 LONEOS
33943 - 2000 LE36 1 de xunu, 2000 NEAT
33944 - 2000 MA 16 de xunu, 2000 P. R. Holvorcem
33945 - 2000 MR 24 de xunu, 2000 NEAT
33946 - 2000 MV 24 de xunu, 2000 J. Broughton
33947 - 2000 ML1 25 de xunu, 2000 LINEAR
33948 - 2000 MA2 25 de xunu, 2000 Farpoint
33949 - 2000 MP4 25 de xunu, 2000 LINEAR
33950 - 2000 MY4 25 de xunu, 2000 LINEAR
33951 - 2000 MD5 26 de xunu, 2000 LINEAR
33952 - 2000 ML5 26 de xunu, 2000 LINEAR
33953 - 2000 MM6 30 de xunu, 2000 NEAT
33954 - 2000 ND 1 de xunetu, 2000 P. G. Comba
33955 - 2000 NC3 6 de xunetu, 2000 P. G. Comba
33956 - 2000 NN3 3 de xunetu, 2000 LINEAR
33957 - 2000 NG5 7 de xunetu, 2000 LINEAR
33958 - 2000 NK5 7 de xunetu, 2000 LINEAR
33959 - 2000 ND6 3 de xunetu, 2000 Spacewatch
33960 - 2000 NJ9 7 de xunetu, 2000 LINEAR
33961 - 2000 NO9 7 de xunetu, 2000 LINEAR
33962 - 2000 NR9 6 de xunetu, 2000 LINEAR
33963 - 2000 NA10 7 de xunetu, 2000 LINEAR
33964 - 2000 NS10 6 de xunetu, 2000 LONEOS
33965 - 2000 NY10 10 de xunetu, 2000 P. R. Holvorcem
33966 - 2000 NC11 10 de xunetu, 2000 P. R. Holvorcem
33967 - 2000 NO12 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33968 - 2000 NF13 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33969 - 2000 NM13 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33970 - 2000 NC14 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33971 - 2000 NL14 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33972 - 2000 NO15 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33973 - 2000 NS16 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33974 - 2000 ND17 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33975 - 2000 NF17 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33976 - 2000 NL19 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33977 - 2000 NY19 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33978 - 2000 NX20 6 de xunetu, 2000 LONEOS
33979 - 2000 NJ21 7 de xunetu, 2000 LINEAR
33980 - 2000 NW21 7 de xunetu, 2000 LINEAR
33981 - 2000 NH22 7 de xunetu, 2000 LONEOS
33982 - 2000 NQ23 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33983 - 2000 NV23 5 de xunetu, 2000 LONEOS
33984 - 2000 NU24 4 de xunetu, 2000 LONEOS
33985 - 2000 NG25 4 de xunetu, 2000 LONEOS
33986 - 2000 NK25 4 de xunetu, 2000 LONEOS
33987 - 2000 NV25 4 de xunetu, 2000 LONEOS
33988 - 2000 NQ26 4 de xunetu, 2000 LONEOS
33989 - 2000 NC27 4 de xunetu, 2000 LONEOS
33990 - 2000 ND27 4 de xunetu, 2000 LONEOS
33991 - 2000 NB28 3 de xunetu, 2000 LINEAR
33992 - 2000 OQ 23 de xunetu, 2000 J. Broughton
33993 - 2000 OS 23 de xunetu, 2000 J. Broughton
33994 Regidufour 2000 OR1 26 de xunetu, 2000 Needville
33995 - 2000 OV1 26 de xunetu, 2000 Farpoint
33996 - 2000 OK2 28 de xunetu, 2000 P. G. Comba
33997 - 2000 OK3 24 de xunetu, 2000 LINEAR
33998 - 2000 OW3 24 de xunetu, 2000 LINEAR
33999 - 2000 OG4 24 de xunetu, 2000 LINEAR
34000 - 2000 OL4 24 de xunetu, 2000 LINEAR


Predecesor:
32001–33000
Llista d'asteroides
33001–34000
Socesor:
34001–35000