Llista d'asteroides (31001-32000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu

Conteníu: 31001... 31101... 31201... 31301... 31401... 31501... 31601... 31701... 31801... 31901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
31001–31100 editar
Artículu revisáu
31001 - 1995 VG14 15 de payares, 1995 Spacewatch
31002 - 1995 VR15 15 de payares, 1995 Spacewatch
31003 - 1995 WQ2 16 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
31004 - 1995 WW28 19 de payares, 1995 Spacewatch
31005 - 1995 WC31 19 de payares, 1995 Spacewatch
31006 - 1995 XC 3 d'avientu, 1995 D. di Cicco
31007 - 1996 AE14 15 de xineru, 1996 Spacewatch
31008 - 1996 BN2 26 de xineru, 1996 T. Kobayashi
31009 - 1996 CP 1 de febreru, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31010 - 1996 CJ1 11 de febreru, 1996 T. Kobayashi
31011 - 1996 CG7 2 de febreru, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31012 - 1996 CG8 10 de febreru, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31013 - 1996 DR 19 de febreru, 1996 T. Kobayashi
31014 - 1996 DW 21 de febreru, 1996 T. Kobayashi
31015 - 1996 DS1 16 de febreru, 1996 Osservatorio San Vittore
31016 - 1996 DY1 23 de febreru, 1996 T. Kobayashi
31017 - 1996 EH2 15 de marzu, 1996 R. H. McNaught
31018 - 1996 ET2 15 de marzu, 1996 NEAT
31019 - 1996 EH10 12 de marzu, 1996 Spacewatch
31020 - 1996 FP1 17 de marzu, 1996 NEAT
31021 - 1996 FW1 17 de marzu, 1996 NEAT
31022 - 1996 FJ9 20 de marzu, 1996 Spacewatch
31023 - 1996 FT10 20 de marzu, 1996 Spacewatch
31024 - 1996 FT11 22 de marzu, 1996 Spacewatch
31025 - 1996 GR 12 d'abril, 1996 T. Kobayashi
31026 - 1996 GB7 12 d'abril, 1996 Spacewatch
31027 - 1996 HQ 18 d'abril, 1996 L. Šarounová
31028 - 1996 HH1 18 d'abril, 1996 Osservatorio San Vittore
31029 - 1996 HC16 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
31030 - 1996 HN19 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
31031 - 1996 HV20 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
31032 - 1996 HS22 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
31033 - 1996 HY23 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
31034 - 1996 HC24 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
31035 - 1996 HJ24 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
31036 - 1996 HM25 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
31037 - 1996 HZ25 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
31038 - 1996 HG26 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
31039 - 1996 JN 12 de mayu, 1996 Y. Ikari
31040 - 1996 JW8 12 de mayu, 1996 Spacewatch
31041 - 1996 KD 16 de mayu, 1996 Observatoriu Višnjan
31042 - 1996 KS4 22 de mayu, 1996 E. W. Elst
31043 Sturm 1996 LT 11 de xunu, 1996 P. G. Comba
31044 - 1996 NY 11 de xunetu, 1996 R. H. McNaught
31045 - 1996 NP4 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
31046 - 1996 NU4 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
31047 - 1996 PW8 8 d'agostu, 1996 E. W. Elst
31048 - 1996 PO9 11 d'agostu, 1996 T. Handley
31049 - 1996 QZ 20 d'agostu, 1996 Kleť
31050 - 1996 RA2 12 de setiembre, 1996 NEAT
31051 - 1996 RT3 13 de setiembre, 1996 NEAT
31052 - 1996 RC5 10 de setiembre, 1996 NEAT
31053 - 1996 RD5 11 de setiembre, 1996 NEAT
31054 - 1996 RT5 13 de setiembre, 1996 R. Linderholm
31055 - 1996 RZ19 8 de setiembre, 1996 Spacewatch
31056 - 1996 RK25 12 de setiembre, 1996 Spacewatch
31057 - 1996 SK4 21 de setiembre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31058 - 1996 TA5 8 d'ochobre, 1996 D. di Cicco
31059 - 1996 TQ5 1 d'ochobre, 1996 R. G. Davis
31060 - 1996 TB6 3 d'ochobre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31061 Tamao 1996 TK7 10 d'ochobre, 1996 A. Nakamura
31062 - 1996 TP10 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
31063 - 1996 TK11 11 d'ochobre, 1996 K. Endate
31064 - 1996 TP11 11 d'ochobre, 1996 NEAT
31065 Beishizhang 1996 TZ13 10 d'ochobre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31066 - 1996 TR25 6 d'ochobre, 1996 Spacewatch
31067 - 1996 TF50 4 d'ochobre, 1996 E. W. Elst
31068 - 1996 TT54 9 d'ochobre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31069 - 1996 UM1 18 d'ochobre, 1996 NEAT
31070 - 1996 VX9 3 de payares, 1996 Spacewatch
31071 - 1996 VL18 6 de payares, 1996 Spacewatch
31072 - 1996 VZ22 9 de payares, 1996 Spacewatch
31073 - 1996 VV29 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
31074 - 1996 WY1 24 de payares, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31075 - 1996 XV 1 d'avientu, 1996 N. Sato
31076 - 1996 XH1 2 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
31077 - 1996 XZ2 3 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
31078 - 1996 XJ5 6 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
31079 - 1996 XS5 7 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
31080 - 1996 XA6 7 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
31081 - 1996 XO13 9 d'avientu, 1996 D. di Cicco
31082 - 1996 XM19 8 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
31083 - 1996 XE32 14 d'avientu, 1996 N. Sato
31084 - 1996 YX2 29 d'avientu, 1996 N. Sato
31085 - 1997 AV12 10 de xineru, 1997 T. Kobayashi
31086 Gehringer 1997 AT17 12 de xineru, 1997 R. A. Tucker
31087 - 1997 AA22 9 de xineru, 1997 N. Sato
31088 - 1997 BV 18 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31089 - 1997 BW1 29 de xineru, 1997 T. Kobayashi
31090 - 1997 BJ5 31 de xineru, 1997 Spacewatch
31091 - 1997 BE9 30 de xineru, 1997 U. Munari, M. Tombelli
31092 - 1997 CW5 6 de febreru, 1997 Kleť
31093 - 1997 CE28 6 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31094 - 1997 CN28 14 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31095 - 1997 DH 27 de febreru, 1997 N. Sato
31096 - 1997 GH14 3 d'abril, 1997 LINEAR
31097 Nucciomula 1997 JM11 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
31098 Frankhill 1997 LQ2 9 de xunu, 1997 R. A. Tucker
31099 - 1997 MF4 28 de xunu, 1997 LINEAR
31100 - 1997 ML4 28 de xunu, 1997 LINEAR
31101–31200 editar
Artículu revisáu
31101 - 1997 NM1 2 de xunetu, 1997 Spacewatch
31102 - 1997 NP2 4 de xunetu, 1997 R. Pacheco, A. López
31103 - 1997 OE2 29 de xunetu, 1997 A. López, R. Pacheco
31104 - 1997 OK2 30 de xunetu, 1997 ODAS
31105 - 1997 OW2 27 de xunetu, 1997 T. Okuni
31106 - 1997 PU2 12 d'agostu, 1997 Kleť
31107 - 1997 PS3 5 d'agostu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31108 - 1997 PW3 10 d'agostu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31109 - 1997 PL4 14 d'agostu, 1997 Kleť
31110 Clapas 1997 PN4 13 d'agostu, 1997 Pises
31111 - 1997 PN5 11 d'agostu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
31112 - 1997 PQ5 9 d'agostu, 1997 K. A. Williams
31113 Stull 1997 QC 19 d'agostu, 1997 D. R. DeGraff, J. S. Weaver
31114 - 1997 QB1 28 d'agostu, 1997 Z. Moravec
31115 - 1997 QF4 28 d'agostu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31116 - 1997 QM4 29 d'agostu, 1997 A. López, R. Pacheco
31117 - 1997 QF5 25 d'agostu, 1997 J. Broughton
31118 - 1997 RN1 1 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31119 - 1997 RP1 3 de setiembre, 1997 T. Kagawa, T. Urata
31120 - 1997 RT8 12 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31121 - 1997 RD10 13 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31122 Brooktaylor 1997 SD 21 de setiembre, 1997 P. G. Comba
31123 - 1997 SU 16 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31124 - 1997 SJ1 22 de setiembre, 1997 Kleť
31125 - 1997 SL1 22 de setiembre, 1997 G. R. Viscome
31126 - 1997 SG2 19 de setiembre, 1997 A. Sugie
31127 - 1997 SL4 27 de setiembre, 1997 T. Kobayashi
31128 - 1997 SL9 27 de setiembre, 1997 Spacewatch
31129 - 1997 SR10 26 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31130 - 1997 SS10 26 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31131 - 1997 SV10 28 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31132 - 1997 SD13 28 de setiembre, 1997 Spacewatch
31133 - 1997 SZ15 27 de setiembre, 1997 ODAS
31134 - 1997 SF18 27 de setiembre, 1997 Osservatorio San Vittore
31135 - 1997 SN24 30 de setiembre, 1997 Spacewatch
31136 - 1997 SN31 28 de setiembre, 1997 Spacewatch
31137 - 1997 SQ32 30 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31138 - 1997 SJ33 29 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31139 - 1997 SJ34 25 de setiembre, 1997 Ondřejov
31140 - 1997 TC9 2 d'ochobre, 1997 Spacewatch
31141 - 1997 TN18 3 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31142 - 1997 TT22 5 d'ochobre, 1997 Spacewatch
31143 - 1997 TN24 8 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31144 - 1997 TM26 7 d'ochobre, 1997 S. P. Laurie
31145 - 1997 UK 19 d'ochobre, 1997 Kleť
31146 - 1997 UV3 26 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
31147 - 1997 UA4 22 d'ochobre, 1997 J. Kandler
31148 - 1997 UO8 23 d'ochobre, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
31149 - 1997 UE13 23 d'ochobre, 1997 Spacewatch
31150 - 1997 UT20 23 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31151 - 1997 UM21 29 d'ochobre, 1997 Saji
31152 - 1997 UV21 29 d'ochobre, 1997 T. Okuni
31153 - 1997 UP22 26 d'ochobre, 1997 G. Forti, M. Tombelli
31154 - 1997 VJ 1 de payares, 1997 T. Kobayashi
31155 - 1997 VG2 1 de payares, 1997 T. Kobayashi
31156 - 1997 WO 18 de payares, 1997 T. Kobayashi
31157 - 1997 WK1 19 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31158 - 1997 WE3 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
31159 - 1997 WB6 23 de payares, 1997 Spacewatch
31160 - 1997 WQ9 21 de payares, 1997 Spacewatch
31161 - 1997 WR11 22 de payares, 1997 Spacewatch
31162 - 1997 WB13 23 de payares, 1997 Spacewatch
31163 - 1997 WR18 23 de payares, 1997 Spacewatch
31164 - 1997 WM35 29 de payares, 1997 LINEAR
31165 - 1997 WN43 29 de payares, 1997 LINEAR
31166 - 1997 WX45 26 de payares, 1997 LINEAR
31167 - 1997 WL46 26 de payares, 1997 LINEAR
31168 - 1997 WM49 29 de payares, 1997 LINEAR
31169 - 1997 WV53 29 de payares, 1997 LINEAR
31170 - 1997 WO58 26 de payares, 1997 Uppsala-DLR Trojan Survey
31171 - 1997 XB 2 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
31172 - 1997 XQ 3 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
31173 - 1997 XF1 4 d'avientu, 1997 LINEAR
31174 - 1997 XW4 6 d'avientu, 1997 ODAS
31175 - 1997 XV7 7 d'avientu, 1997 ODAS
31176 - 1997 XL9 2 d'avientu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
31177 - 1997 XH11 13 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31178 - 1997 XK13 4 d'avientu, 1997 Spacewatch
31179 - 1997 YR2 21 d'avientu, 1997 N. Sato
31180 - 1997 YX3 22 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31181 - 1997 YY3 22 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31182 - 1997 YZ3 22 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31183 - 1997 YT4 25 d'avientu, 1997 NEAT
31184 - 1997 YZ4 26 d'avientu, 1997 D. di Cicco
31185 - 1997 YK5 25 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
31186 - 1997 YQ5 25 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
31187 - 1997 YK7 27 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
31188 - 1997 YM7 27 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
31189 Tricomi 1997 YZ7 27 d'avientu, 1997 P. G. Comba
31190 Toussaint 1997 YB12 27 d'avientu, 1997 R. A. Tucker
31191 - 1997 YD15 28 d'avientu, 1997 Spacewatch
31192 Aigoual 1997 YH16 29 d'avientu, 1997 Pises
31193 - 1997 YP16 31 d'avientu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
31194 - 1997 YQ16 24 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31195 - 1997 YG18 29 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31196 - 1997 YL18 24 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31197 - 1997 YS19 31 d'avientu, 1997 LINEAR
31198 - 1998 AB1 5 de xineru, 1998 T. Kobayashi
31199 - 1998 AK3 5 de xineru, 1998 N. Sato
31200 - 1998 AL4 6 de xineru, 1998 Spacewatch
31201–31300 editar
Artículu revisáu
31201 - 1998 AT5 8 de xineru, 1998 ODAS
31202 - 1998 AX7 2 de xineru, 1998 LINEAR
31203 Hersman 1998 AO9 6 de xineru, 1998 M. W. Buie
31204 - 1998 AA10 15 de xineru, 1998 Kleť
31205 - 1998 BW 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
31206 - 1998 BF1 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
31207 - 1998 BM1 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
31208 - 1998 BU1 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
31209 - 1998 BZ6 24 de xineru, 1998 T. Kobayashi
31210 - 1998 BX7 24 de xineru, 1998 NEAT
31211 - 1998 BW8 18 de xineru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31212 - 1998 BZ8 18 de xineru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31213 - 1998 BK9 24 de xineru, 1998 NEAT
31214 - 1998 BZ9 22 de xineru, 1998 Spacewatch
31215 - 1998 BN10 26 de xineru, 1998 Kleť
31216 - 1998 BL12 23 de xineru, 1998 LINEAR
31217 - 1998 BD15 24 de xineru, 1998 NEAT
31218 - 1998 BZ20 22 de xineru, 1998 Spacewatch
31219 - 1998 BW24 28 de xineru, 1998 T. Kobayashi
31220 - 1998 BA26 29 de xineru, 1998 T. Kobayashi
31221 - 1998 BP26 28 de xineru, 1998 NEAT
31222 - 1998 BD30 26 de xineru, 1998 T. Kagawa, T. Urata
31223 - 1998 BJ30 28 de xineru, 1998 P. Antonini
31224 - 1998 BP33 31 de xineru, 1998 T. Kobayashi
31225 - 1998 BH35 27 de xineru, 1998 Spacewatch
31226 - 1998 BZ40 24 de xineru, 1998 NEAT
31227 - 1998 BC41 24 de xineru, 1998 NEAT
31228 - 1998 BR45 24 de xineru, 1998 NEAT
31229 - 1998 BD46 26 de xineru, 1998 Spacewatch
31230 - 1998 BB47 18 de xineru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31231 Uthmann 1998 CA 1 de febreru, 1998 J. Kandler, G. Lehmann
31232 - 1998 CF 1 de febreru, 1998 J. Tichá, M. Tichý
31233 - 1998 CG1 1 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31234 - 1998 CL1 7 de febreru, 1998 A. Galád, A. Pravda
31235 - 1998 CE3 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
31236 - 1998 CC4 14 de febreru, 1998 Farra d'Isonzo
31237 - 1998 CY4 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
31238 - 1998 DT1 21 de febreru, 1998 Kleť
31239 - 1998 DV1 21 de febreru, 1998 I. P. Griffin
31240 Katrianne 1998 DB2 20 de febreru, 1998 G. Lehmann
31241 - 1998 DK2 20 de febreru, 1998 ODAS
31242 - 1998 DO10 23 de febreru, 1998 NEAT
31243 - 1998 DW10 16 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31244 - 1998 DG11 19 de febreru, 1998 P. Sicoli, A. Testa
31245 - 1998 DR11 24 de febreru, 1998 NEAT
31246 - 1998 DZ12 24 de febreru, 1998 T. Stafford
31247 - 1998 DD13 22 de febreru, 1998 NEAT
31248 - 1998 DH13 24 de febreru, 1998 NEAT
31249 - 1998 DF14 27 de febreru, 1998 ODAS
31250 - 1998 DR14 22 de febreru, 1998 NEAT
31251 - 1998 DU14 22 de febreru, 1998 NEAT
31252 - 1998 DA15 22 de febreru, 1998 NEAT
31253 - 1998 DQ21 22 de febreru, 1998 Spacewatch
31254 - 1998 DK23 27 de febreru, 1998 M. Cavagna, P. Chiavenna
31255 - 1998 DL27 27 de febreru, 1998 P. Antonini
31256 - 1998 DM32 22 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31257 - 1998 DG35 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
31258 - 1998 EE 1 de marzu, 1998 T. Kobayashi
31259 - 1998 EB3 1 de marzu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31260 - 1998 EE6 2 de marzu, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
31261 - 1998 EF8 2 de marzu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31262 - 1998 ES8 5 de marzu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31263 - 1998 EG9 8 de marzu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31264 - 1998 EQ11 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
31265 - 1998 EC13 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
31266 - 1998 EZ13 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
31267 - 1998 ES14 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
31268 - 1998 FA 16 de marzu, 1998 I. P. Griffin
31269 - 1998 FO 18 de marzu, 1998 Spacewatch
31270 - 1998 FP14 26 de marzu, 1998 ODAS
31271 - 1998 FH16 25 de marzu, 1998 Osservatorio San Vittore
31272 - 1998 FE18 20 de marzu, 1998 LINEAR
31273 - 1998 FY23 20 de marzu, 1998 LINEAR
31274 - 1998 FE24 20 de marzu, 1998 LINEAR
31275 - 1998 FN25 20 de marzu, 1998 LINEAR
31276 - 1998 FG28 20 de marzu, 1998 LINEAR
31277 - 1998 FK28 20 de marzu, 1998 LINEAR
31278 - 1998 FK30 20 de marzu, 1998 LINEAR
31279 - 1998 FQ31 20 de marzu, 1998 LINEAR
31280 - 1998 FG33 20 de marzu, 1998 LINEAR
31281 - 1998 FK34 20 de marzu, 1998 LINEAR
31282 - 1998 FD35 20 de marzu, 1998 LINEAR
31283 - 1998 FD40 20 de marzu, 1998 LINEAR
31284 - 1998 FN48 20 de marzu, 1998 LINEAR
31285 - 1998 FK51 20 de marzu, 1998 LINEAR
31286 - 1998 FD54 20 de marzu, 1998 LINEAR
31287 - 1998 FK58 20 de marzu, 1998 LINEAR
31288 - 1998 FZ59 20 de marzu, 1998 LINEAR
31289 - 1998 FN62 20 de marzu, 1998 LINEAR
31290 - 1998 FG63 20 de marzu, 1998 LINEAR
31291 - 1998 FH64 20 de marzu, 1998 LINEAR
31292 - 1998 FK66 20 de marzu, 1998 LINEAR
31293 - 1998 FP70 20 de marzu, 1998 LINEAR
31294 - 1998 FJ71 20 de marzu, 1998 LINEAR
31295 - 1998 FF72 20 de marzu, 1998 LINEAR
31296 - 1998 FY73 22 de marzu, 1998 LONEOS
31297 - 1998 FZ74 24 de marzu, 1998 LINEAR
31298 - 1998 FB77 24 de marzu, 1998 LINEAR
31299 - 1998 FJ80 24 de marzu, 1998 LINEAR
31300 - 1998 FZ82 24 de marzu, 1998 LINEAR
31301–31400 editar
Artículu revisáu
31301 - 1998 FE92 24 de marzu, 1998 LINEAR
31302 - 1998 FT95 31 de marzu, 1998 LINEAR
31303 - 1998 FO99 31 de marzu, 1998 LINEAR
31304 - 1998 FE103 31 de marzu, 1998 LINEAR
31305 - 1998 FL104 31 de marzu, 1998 LINEAR
31306 - 1998 FZ104 31 de marzu, 1998 LINEAR
31307 - 1998 FK105 31 de marzu, 1998 LINEAR
31308 - 1998 FK113 31 de marzu, 1998 LINEAR
31309 - 1998 FJ116 31 de marzu, 1998 LINEAR
31310 - 1998 FP118 31 de marzu, 1998 LINEAR
31311 - 1998 FX118 31 de marzu, 1998 LINEAR
31312 - 1998 FY118 31 de marzu, 1998 LINEAR
31313 - 1998 FO119 20 de marzu, 1998 LINEAR
31314 - 1998 FS120 20 de marzu, 1998 LINEAR
31315 - 1998 FS132 20 de marzu, 1998 LINEAR
31316 - 1998 GZ7 2 d'abril, 1998 LINEAR
31317 - 1998 GL8 2 d'abril, 1998 LINEAR
31318 - 1998 GQ10 4 d'abril, 1998 J. V. McClusky
31319 - 1998 HD2 20 d'abril, 1998 V. S. Casulli
31320 - 1998 HX2 21 d'abril, 1998 LINEAR
31321 - 1998 HD3 21 d'abril, 1998 Kleť
31322 - 1998 HS14 17 d'abril, 1998 Spacewatch
31323 Lysá hora 1998 HC29 27 d'abril, 1998 P. Pravec
31324 Jiřímrázek 1998 HR31 27 d'abril, 1998 L. Šarounová
31325 - 1998 HN33 20 d'abril, 1998 LINEAR
31326 - 1998 HF34 20 d'abril, 1998 LINEAR
31327 - 1998 HM34 20 d'abril, 1998 LINEAR
31328 - 1998 HV47 20 d'abril, 1998 LINEAR
31329 - 1998 HU57 21 d'abril, 1998 LINEAR
31330 - 1998 HB84 21 d'abril, 1998 LINEAR
31331 - 1998 HU92 21 d'abril, 1998 LINEAR
31332 - 1998 HC101 21 d'abril, 1998 LINEAR
31333 - 1998 HD101 21 d'abril, 1998 LINEAR
31334 - 1998 HW102 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
31335 - 1998 HY124 23 d'abril, 1998 LINEAR
31336 - 1998 HT129 19 d'abril, 1998 LINEAR
31337 - 1998 HA134 19 d'abril, 1998 LINEAR
31338 - 1998 HX147 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
31339 - 1998 KY30 22 de mayu, 1998 LINEAR
31340 - 1998 KW53 23 de mayu, 1998 LINEAR
31341 - 1998 KH55 23 de mayu, 1998 LINEAR
31342 - 1998 MU31 24 de xunu, 1998 LINEAR
31343 - 1998 NT 12 de xunetu, 1998 T. Handley
31344 - 1998 OM12 30 de xunetu, 1998 J. Broughton
31345 - 1998 PG 3 d'agostu, 1998 LONEOS
31346 - 1998 PB1 15 d'agostu, 1998 LINEAR
31347 - 1998 QV90 28 d'agostu, 1998 LINEAR
31348 - 1998 QF92 28 d'agostu, 1998 LINEAR
31349 - 1998 SV 16 de setiembre, 1998 ODAS
31350 - 1998 SF2 17 de setiembre, 1998 F. B. Zoltowski
31351 - 1998 SD24 26 de setiembre, 1998 LINEAR
31352 - 1998 SP135 26 de setiembre, 1998 LINEAR
31353 - 1998 TE 2 d'ochobre, 1998 T. Kagawa
31354 - 1998 TR3 14 d'ochobre, 1998 LINEAR
31355 - 1998 TT6 15 d'ochobre, 1998 K. Korlević
31356 - 1998 TN10 12 d'ochobre, 1998 Spacewatch
31357 - 1998 UP20 28 d'ochobre, 1998 K. Korlević
31358 - 1998 UR23 17 d'ochobre, 1998 LONEOS
31359 - 1998 UA28 29 d'ochobre, 1998 LINEAR
31360 - 1998 VV14 10 de payares, 1998 LINEAR
31361 - 1998 VQ29 10 de payares, 1998 LINEAR
31362 - 1998 VU41 14 de payares, 1998 Spacewatch
31363 - 1998 VS44 14 de payares, 1998 LONEOS
31364 - 1998 WM6 24 de payares, 1998 Kleť
31365 - 1998 WF7 23 de payares, 1998 T. Urata
31366 - 1998 WF8 25 de payares, 1998 T. Kobayashi
31367 - 1998 WB9 25 de payares, 1998 LINEAR
31368 - 1998 WW23 25 de payares, 1998 LINEAR
31369 - 1998 WX26 16 de payares, 1998 Spacewatch
31370 - 1998 XS3 9 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
31371 - 1998 XN10 15 d'avientu, 1998 ODAS
31372 - 1998 XN11 13 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
31373 - 1998 XN12 14 d'avientu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31374 - 1998 XZ41 14 d'avientu, 1998 LINEAR
31375 - 1998 XP46 14 d'avientu, 1998 LINEAR
31376 - 1998 XB48 14 d'avientu, 1998 LINEAR
31377 - 1998 XG50 14 d'avientu, 1998 LINEAR
31378 - 1998 XZ50 14 d'avientu, 1998 LINEAR
31379 - 1998 XX51 14 d'avientu, 1998 LINEAR
31380 - 1998 XA73 14 d'avientu, 1998 LINEAR
31381 - 1998 XW86 15 d'avientu, 1998 LINEAR
31382 - 1998 XN89 15 d'avientu, 1998 LINEAR
31383 - 1998 XJ94 15 d'avientu, 1998 LINEAR
31384 - 1998 XE96 11 d'avientu, 1998 O. A. Naranjo
31385 - 1998 XF96 11 d'avientu, 1998 O. A. Naranjo
31386 - 1998 YG1 16 d'avientu, 1998 T. Kagawa
31387 - 1998 YA2 16 d'avientu, 1998 ODAS
31388 - 1998 YL2 17 d'avientu, 1998 ODAS
31389 - 1998 YN2 17 d'avientu, 1998 ODAS
31390 - 1998 YB4 19 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
31391 - 1998 YA5 17 d'avientu, 1998 ODAS
31392 - 1998 YJ5 20 d'avientu, 1998 CSS
31393 - 1998 YG8 24 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
31394 - 1998 YX9 25 d'avientu, 1998 K. Korlević, M. Jurić
31395 - 1998 YB11 18 d'avientu, 1998 ODAS
31396 - 1998 YQ12 29 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
31397 - 1998 YR15 22 d'avientu, 1998 Spacewatch
31398 - 1998 YU29 27 d'avientu, 1998 LONEOS
31399 - 1998 YF30 24 d'avientu, 1998 LONEOS
31400 - 1998 YY31 16 d'avientu, 1998 LINEAR
31401–31500 editar
Artículu revisáu
31401 - 1999 AK 6 de xineru, 1999 K. Korlević
31402 - 1999 AR 7 de xineru, 1999 T. Kobayashi
31403 - 1999 AV 7 de xineru, 1999 T. Kobayashi
31404 - 1999 AL1 7 de xineru, 1999 Spacewatch
31405 - 1999 AD2 9 de xineru, 1999 T. Kobayashi
31406 - 1999 AA4 10 de xineru, 1999 T. Kobayashi
31407 - 1999 AP4 11 de xineru, 1999 T. Kobayashi
31408 - 1999 AV4 11 de xineru, 1999 T. Kobayashi
31409 - 1999 AB5 11 de xineru, 1999 T. Kobayashi
31410 - 1999 AY5 12 de xineru, 1999 T. Kobayashi
31411 - 1999 AU9 10 de xineru, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31412 - 1999 AP20 13 de xineru, 1999 LONEOS
31413 - 1999 AR21 15 de xineru, 1999 K. Korlević
31414 Rotarysusa 1999 AV22 14 de xineru, 1999 L. Tesi, A. Boattini
31415 - 1999 AK23 10 de xineru, 1999 LONEOS
31416 - 1999 AX24 15 de xineru, 1999 ODAS
31417 - 1999 AD32 15 de xineru, 1999 Spacewatch
31418 - 1999 AJ34 14 de xineru, 1999 LONEOS
31419 - 1999 AN37 6 de xineru, 1999 LONEOS
31420 - 1999 BV 16 de xineru, 1999 J. V. McClusky
31421 - 1999 BZ 17 de xineru, 1999 CSS
31422 - 1999 BE1 16 de xineru, 1999 D. K. Chesney
31423 - 1999 BR2 18 de xineru, 1999 T. Kobayashi
31424 - 1999 BW2 18 de xineru, 1999 T. Kobayashi
31425 - 1999 BF3 16 de xineru, 1999 S. Ueda, H. Kaneda
31426 - 1999 BA5 19 de xineru, 1999 ODAS
31427 - 1999 BS5 20 de xineru, 1999 K. Korlević
31428 - 1999 BG6 20 de xineru, 1999 ODAS
31429 - 1999 BL7 21 de xineru, 1999 V. S. Casulli
31430 - 1999 BX8 22 de xineru, 1999 K. Korlević
31431 - 1999 BP9 21 de xineru, 1999 Osservatorio San Vittore
31432 - 1999 BY12 24 de xineru, 1999 K. Korlević
31433 - 1999 BA13 24 de xineru, 1999 K. Korlević
31434 - 1999 BQ13 25 de xineru, 1999 K. Korlević
31435 - 1999 BH14 23 de xineru, 1999 ODAS
31436 - 1999 BJ15 26 de xineru, 1999 K. Korlević
31437 - 1999 BT19 16 de xineru, 1999 LINEAR
31438 - 1999 BV19 16 de xineru, 1999 LINEAR
31439 - 1999 BQ23 18 de xineru, 1999 LINEAR
31440 - 1999 BD26 25 de xineru, 1999 K. Korlević
31441 - 1999 BE28 17 de xineru, 1999 Spacewatch
31442 Stark 1999 CY1 7 de febreru, 1999 D. S. Dixon
31443 - 1999 CL2 5 de febreru, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31444 - 1999 CW2 9 de febreru, 1999 J. M. Roe
31445 - 1999 CS5 12 de febreru, 1999 T. Kobayashi
31446 - 1999 CV5 12 de febreru, 1999 T. Kobayashi
31447 - 1999 CB8 12 de febreru, 1999 K. Korlević
31448 - 1999 CO8 13 de febreru, 1999 D. K. Chesney
31449 - 1999 CO9 14 de febreru, 1999 T. Kobayashi
31450 - 1999 CU9 14 de febreru, 1999 J. Broughton
31451 - 1999 CE10 9 de febreru, 1999 J. E. McGaha
31452 - 1999 CX12 14 de febreru, 1999 ODAS
31453 - 1999 CY12 14 de febreru, 1999 ODAS
31454 - 1999 CH14 13 de febreru, 1999 K. Korlević
31455 - 1999 CU14 15 de febreru, 1999 K. Korlević
31456 - 1999 CV14 15 de febreru, 1999 K. Korlević
31457 - 1999 CW14 15 de febreru, 1999 K. Korlević
31458 Delrosso 1999 CG16 15 de febreru, 1999 L. Tesi, A. Boattini
31459 - 1999 CB17 10 de febreru, 1999 LINEAR
31460 - 1999 CV19 10 de febreru, 1999 LINEAR
31461 - 1999 CK20 10 de febreru, 1999 LINEAR
31462 - 1999 CW22 10 de febreru, 1999 LINEAR
31463 - 1999 CC24 10 de febreru, 1999 LINEAR
31464 - 1999 CM25 10 de febreru, 1999 LINEAR
31465 - 1999 CS26 10 de febreru, 1999 LINEAR
31466 - 1999 CU26 10 de febreru, 1999 LINEAR
31467 - 1999 CG29 10 de febreru, 1999 LINEAR
31468 - 1999 CE31 10 de febreru, 1999 LINEAR
31469 - 1999 CO31 10 de febreru, 1999 LINEAR
31470 - 1999 CR33 10 de febreru, 1999 LINEAR
31471 - 1999 CJ36 10 de febreru, 1999 LINEAR
31472 - 1999 CT36 10 de febreru, 1999 LINEAR
31473 - 1999 CD37 10 de febreru, 1999 LINEAR
31474 - 1999 CL37 10 de febreru, 1999 LINEAR
31475 - 1999 CH42 10 de febreru, 1999 LINEAR
31476 - 1999 CK43 10 de febreru, 1999 LINEAR
31477 - 1999 CO43 10 de febreru, 1999 LINEAR
31478 - 1999 CJ45 10 de febreru, 1999 LINEAR
31479 - 1999 CD47 10 de febreru, 1999 LINEAR
31480 - 1999 CN47 10 de febreru, 1999 LINEAR
31481 - 1999 CX47 10 de febreru, 1999 LINEAR
31482 - 1999 CK48 10 de febreru, 1999 LINEAR
31483 - 1999 CR48 10 de febreru, 1999 LINEAR
31484 - 1999 CC49 10 de febreru, 1999 LINEAR
31485 - 1999 CM51 10 de febreru, 1999 LINEAR
31486 - 1999 CR52 10 de febreru, 1999 LINEAR
31487 - 1999 CH53 10 de febreru, 1999 LINEAR
31488 - 1999 CM53 10 de febreru, 1999 LINEAR
31489 - 1999 CN53 10 de febreru, 1999 LINEAR
31490 - 1999 CB55 10 de febreru, 1999 LINEAR
31491 - 1999 CF57 10 de febreru, 1999 LINEAR
31492 - 1999 CV57 10 de febreru, 1999 LINEAR
31493 - 1999 CS58 10 de febreru, 1999 LINEAR
31494 - 1999 CP60 12 de febreru, 1999 LINEAR
31495 - 1999 CR60 12 de febreru, 1999 LINEAR
31496 - 1999 CU60 12 de febreru, 1999 LINEAR
31497 - 1999 CW61 12 de febreru, 1999 LINEAR
31498 - 1999 CX61 12 de febreru, 1999 LINEAR
31499 - 1999 CS64 12 de febreru, 1999 LINEAR
31500 - 1999 CK66 12 de febreru, 1999 LINEAR
31501–31600 editar
Artículu revisáu
31501 - 1999 CJ68 12 de febreru, 1999 LINEAR
31502 - 1999 CQ68 12 de febreru, 1999 LINEAR
31503 - 1999 CH72 12 de febreru, 1999 LINEAR
31504 - 1999 CF73 12 de febreru, 1999 LINEAR
31505 - 1999 CE74 12 de febreru, 1999 LINEAR
31506 - 1999 CZ76 12 de febreru, 1999 LINEAR
31507 - 1999 CX81 12 de febreru, 1999 LINEAR
31508 - 1999 CK84 10 de febreru, 1999 LINEAR
31509 - 1999 CT84 10 de febreru, 1999 LINEAR
31510 - 1999 CQ85 10 de febreru, 1999 LINEAR
31511 - 1999 CL87 10 de febreru, 1999 LINEAR
31512 - 1999 CF91 10 de febreru, 1999 LINEAR
31513 - 1999 CV92 10 de febreru, 1999 LINEAR
31514 - 1999 CL101 10 de febreru, 1999 LINEAR
31515 - 1999 CN101 10 de febreru, 1999 LINEAR
31516 - 1999 CX101 10 de febreru, 1999 LINEAR
31517 - 1999 CW102 12 de febreru, 1999 LINEAR
31518 - 1999 CG103 12 de febreru, 1999 LINEAR
31519 - 1999 CS103 12 de febreru, 1999 LINEAR
31520 - 1999 CB105 12 de febreru, 1999 LINEAR
31521 - 1999 CT106 12 de febreru, 1999 LINEAR
31522 - 1999 CE109 12 de febreru, 1999 LINEAR
31523 - 1999 CZ110 12 de febreru, 1999 LINEAR
31524 - 1999 CE112 12 de febreru, 1999 LINEAR
31525 - 1999 CO116 12 de febreru, 1999 LINEAR
31526 - 1999 CW124 11 de febreru, 1999 LINEAR
31527 - 1999 CM126 11 de febreru, 1999 LINEAR
31528 - 1999 CU126 11 de febreru, 1999 LINEAR
31529 - 1999 CW127 11 de febreru, 1999 LINEAR
31530 - 1999 CQ128 11 de febreru, 1999 LINEAR
31531 - 1999 CQ137 9 de febreru, 1999 Spacewatch
31532 - 1999 CZ146 9 de febreru, 1999 Spacewatch
31533 - 1999 CV148 10 de febreru, 1999 Spacewatch
31534 - 1999 CE149 13 de febreru, 1999 Spacewatch
31535 - 1999 CE150 13 de febreru, 1999 Spacewatch
31536 - 1999 CX150 8 de febreru, 1999 Spacewatch
31537 - 1999 DZ 18 de febreru, 1999 K. Korlević
31538 - 1999 DM1 17 de febreru, 1999 LINEAR
31539 - 1999 DQ1 18 de febreru, 1999 NEAT
31540 - 1999 DK2 19 de febreru, 1999 T. Kobayashi
31541 - 1999 DC3 21 de febreru, 1999 T. Kobayashi
31542 - 1999 DR3 20 de febreru, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
31543 - 1999 DM5 17 de febreru, 1999 LINEAR
31544 - 1999 DZ5 17 de febreru, 1999 LINEAR
31545 - 1999 DN6 20 de febreru, 1999 LINEAR
31546 - 1999 DP6 20 de febreru, 1999 LINEAR
31547 - 1999 DT6 20 de febreru, 1999 LINEAR
31548 - 1999 DV6 20 de febreru, 1999 LINEAR
31549 - 1999 DY6 23 de febreru, 1999 LINEAR
31550 - 1999 DT7 18 de febreru, 1999 LONEOS
31551 - 1999 DV7 18 de febreru, 1999 LONEOS
31552 - 1999 EJ 7 de marzu, 1999 J. Broughton
31553 - 1999 EG2 9 de marzu, 1999 Spacewatch
31554 - 1999 EJ2 9 de marzu, 1999 Spacewatch
31555 Wheeler 1999 EV2 7 de marzu, 1999 S. Sposetti
31556 - 1999 EP5 13 de marzu, 1999 R. A. Tucker
31557 - 1999 EX5 13 de marzu, 1999 R. A. Tucker
31558 - 1999 EE6 12 de marzu, 1999 Spacewatch
31559 - 1999 ED12 15 de marzu, 1999 LINEAR
31560 - 1999 EQ14 11 de marzu, 1999 Spacewatch
31561 - 1999 FT5 21 de marzu, 1999 Farra d'Isonzo
31562 - 1999 FU6 19 de marzu, 1999 ODAS
31563 - 1999 FW8 19 de marzu, 1999 LONEOS
31564 - 1999 FF9 20 de marzu, 1999 LONEOS
31565 - 1999 FO9 22 de marzu, 1999 LONEOS
31566 - 1999 FF10 22 de marzu, 1999 LONEOS
31567 - 1999 FG10 22 de marzu, 1999 LONEOS
31568 - 1999 FQ14 19 de marzu, 1999 Spacewatch
31569 - 1999 FL18 22 de marzu, 1999 LONEOS
31570 - 1999 FG19 22 de marzu, 1999 LONEOS
31571 - 1999 FY20 25 de marzu, 1999 Kleť
31572 - 1999 FM22 19 de marzu, 1999 LINEAR
31573 - 1999 FS23 19 de marzu, 1999 LINEAR
31574 - 1999 FB25 19 de marzu, 1999 LINEAR
31575 - 1999 FA26 19 de marzu, 1999 LINEAR
31576 - 1999 FF26 19 de marzu, 1999 LINEAR
31577 - 1999 FO27 19 de marzu, 1999 LINEAR
31578 - 1999 FM29 19 de marzu, 1999 LINEAR
31579 - 1999 FX29 19 de marzu, 1999 LINEAR
31580 - 1999 FH30 19 de marzu, 1999 LINEAR
31581 - 1999 FL30 19 de marzu, 1999 LINEAR
31582 - 1999 FO30 19 de marzu, 1999 LINEAR
31583 - 1999 FP30 19 de marzu, 1999 LINEAR
31584 - 1999 FG31 19 de marzu, 1999 LINEAR
31585 - 1999 FJ31 19 de marzu, 1999 LINEAR
31586 - 1999 FA32 19 de marzu, 1999 LINEAR
31587 - 1999 FQ32 23 de marzu, 1999 K. Korlević
31588 - 1999 FT33 19 de marzu, 1999 LINEAR
31589 - 1999 FX33 19 de marzu, 1999 LINEAR
31590 - 1999 FS34 19 de marzu, 1999 LINEAR
31591 - 1999 FD35 19 de marzu, 1999 LINEAR
31592 - 1999 FG36 20 de marzu, 1999 LINEAR
31593 - 1999 FG39 20 de marzu, 1999 LINEAR
31594 - 1999 FH41 20 de marzu, 1999 LINEAR
31595 - 1999 FS45 20 de marzu, 1999 LINEAR
31596 - 1999 FL46 20 de marzu, 1999 LINEAR
31597 - 1999 FP47 20 de marzu, 1999 LINEAR
31598 - 1999 FQ48 20 de marzu, 1999 LINEAR
31599 - 1999 FE49 20 de marzu, 1999 LINEAR
31600 - 1999 FJ51 20 de marzu, 1999 LINEAR
31601–31700 editar
Artículu revisáu
31601 - 1999 GF 3 d'abril, 1999 K. Korlević
31602 - 1999 GG 3 d'abril, 1999 K. Korlević
31603 - 1999 GQ3 10 d'abril, 1999 C. W. Juels
31604 - 1999 GH4 13 d'abril, 1999 J. M. Roe
31605 Braschi 1999 GM4 10 d'abril, 1999 M. Tombelli, A. Boattini
31606 - 1999 GX4 13 d'abril, 1999 F. B. Zoltowski
31607 - 1999 GQ5 15 d'abril, 1999 T. Kagawa
31608 - 1999 GR5 12 d'abril, 1999 J. Broughton
31609 - 1999 GT5 15 d'abril, 1999 C. W. Juels
31610 - 1999 GC6 14 d'abril, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
31611 - 1999 GF6 13 d'abril, 1999 K. Korlević
31612 - 1999 GG6 13 d'abril, 1999 K. Korlević
31613 - 1999 GO8 10 d'abril, 1999 LONEOS
31614 - 1999 GV10 11 d'abril, 1999 Spacewatch
31615 - 1999 GF16 9 d'abril, 1999 LINEAR
31616 - 1999 GM17 15 d'abril, 1999 LINEAR
31617 - 1999 GP17 15 d'abril, 1999 LINEAR
31618 - 1999 GE18 15 d'abril, 1999 LINEAR
31619 - 1999 GU18 15 d'abril, 1999 LINEAR
31620 - 1999 GB19 15 d'abril, 1999 LINEAR
31621 - 1999 GH19 15 d'abril, 1999 LINEAR
31622 - 1999 GL19 15 d'abril, 1999 LINEAR
31623 - 1999 GK20 15 d'abril, 1999 LINEAR
31624 - 1999 GP20 15 d'abril, 1999 LINEAR
31625 - 1999 GR20 15 d'abril, 1999 LINEAR
31626 - 1999 GV20 15 d'abril, 1999 LINEAR
31627 - 1999 GW20 15 d'abril, 1999 LINEAR
31628 - 1999 GG23 6 d'abril, 1999 LINEAR
31629 - 1999 GK23 6 d'abril, 1999 LINEAR
31630 - 1999 GN23 6 d'abril, 1999 LINEAR
31631 - 1999 GL28 7 d'abril, 1999 LINEAR
31632 - 1999 GM28 7 d'abril, 1999 LINEAR
31633 - 1999 GH30 7 d'abril, 1999 LINEAR
31634 - 1999 GG31 7 d'abril, 1999 LINEAR
31635 - 1999 GW31 7 d'abril, 1999 LINEAR
31636 - 1999 GB32 7 d'abril, 1999 LINEAR
31637 - 1999 GF32 7 d'abril, 1999 LINEAR
31638 - 1999 GL32 7 d'abril, 1999 LINEAR
31639 - 1999 GC34 6 d'abril, 1999 LINEAR
31640 - 1999 GH34 6 d'abril, 1999 LINEAR
31641 - 1999 GW34 6 d'abril, 1999 LINEAR
31642 - 1999 GX36 14 d'abril, 1999 LINEAR
31643 - 1999 GE41 12 d'abril, 1999 LINEAR
31644 - 1999 GY41 12 d'abril, 1999 LINEAR
31645 - 1999 GJ42 12 d'abril, 1999 LINEAR
31646 - 1999 GQ44 12 d'abril, 1999 LINEAR
31647 - 1999 GY51 11 d'abril, 1999 LONEOS
31648 - 1999 GL53 11 d'abril, 1999 LONEOS
31649 - 1999 GL55 7 d'abril, 1999 Spacewatch
31650 Frýdek-Místek 1999 HW 18 d'abril, 1999 P. Pravec
31651 - 1999 HH2 19 d'abril, 1999 A. López, R. Pacheco
31652 - 1999 HS2 21 d'abril, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
31653 - 1999 HH4 16 d'abril, 1999 Spacewatch
31654 - 1999 HJ5 17 d'abril, 1999 Spacewatch
31655 - 1999 HG7 17 d'abril, 1999 LINEAR
31656 - 1999 HL8 16 d'abril, 1999 LINEAR
31657 - 1999 HN8 16 d'abril, 1999 LINEAR
31658 - 1999 HU8 17 d'abril, 1999 LINEAR
31659 - 1999 HT10 17 d'abril, 1999 LINEAR
31660 - 1999 HY10 17 d'abril, 1999 LINEAR
31661 - 1999 HJ11 17 d'abril, 1999 LINEAR
31662 - 1999 HP11 19 d'abril, 1999 Spacewatch
31663 - 1999 JG2 8 de mayu, 1999 CSS
31664 Randiiwessen 1999 JR2 8 de mayu, 1999 G. Hug
31665 Veblen 1999 JZ2 10 de mayu, 1999 P. G. Comba
31666 - 1999 JK3 8 de mayu, 1999 T. Kobayashi
31667 - 1999 JL3 8 de mayu, 1999 T. Kobayashi
31668 - 1999 JX3 6 de mayu, 1999 F. B. Zoltowski
31669 - 1999 JT6 12 de mayu, 1999 LINEAR
31670 - 1999 JL7 8 de mayu, 1999 CSS
31671 Masatoshi 1999 JY7 13 de mayu, 1999 A. Nakamura
31672 - 1999 JB8 12 de mayu, 1999 LINEAR
31673 - 1999 JZ8 7 de mayu, 1999 CSS
31674 - 1999 JD9 7 de mayu, 1999 CSS
31675 - 1999 JO10 8 de mayu, 1999 CSS
31676 - 1999 JN16 15 de mayu, 1999 Spacewatch
31677 - 1999 JQ18 10 de mayu, 1999 LINEAR
31678 - 1999 JX18 10 de mayu, 1999 LINEAR
31679 - 1999 JJ19 10 de mayu, 1999 LINEAR
31680 - 1999 JK19 10 de mayu, 1999 LINEAR
31681 - 1999 JH21 10 de mayu, 1999 LINEAR
31682 - 1999 JU21 10 de mayu, 1999 LINEAR
31683 - 1999 JJ22 10 de mayu, 1999 LINEAR
31684 - 1999 JS22 10 de mayu, 1999 LINEAR
31685 - 1999 JB25 10 de mayu, 1999 LINEAR
31686 - 1999 JL26 10 de mayu, 1999 LINEAR
31687 - 1999 JP26 10 de mayu, 1999 LINEAR
31688 - 1999 JT27 10 de mayu, 1999 LINEAR
31689 - 1999 JW27 10 de mayu, 1999 LINEAR
31690 - 1999 JK28 10 de mayu, 1999 LINEAR
31691 - 1999 JO30 10 de mayu, 1999 LINEAR
31692 - 1999 JQ31 10 de mayu, 1999 LINEAR
31693 - 1999 JC32 10 de mayu, 1999 LINEAR
31694 - 1999 JO32 10 de mayu, 1999 LINEAR
31695 - 1999 JQ32 10 de mayu, 1999 LINEAR
31696 - 1999 JF33 10 de mayu, 1999 LINEAR
31697 - 1999 JG33 10 de mayu, 1999 LINEAR
31698 - 1999 JL33 10 de mayu, 1999 LINEAR
31699 - 1999 JA36 10 de mayu, 1999 LINEAR
31700 - 1999 JB40 10 de mayu, 1999 LINEAR
31701–31800 editar
Artículu revisáu
31701 - 1999 JC40 10 de mayu, 1999 LINEAR
31702 - 1999 JD41 10 de mayu, 1999 LINEAR
31703 - 1999 JZ43 10 de mayu, 1999 LINEAR
31704 - 1999 JZ44 10 de mayu, 1999 LINEAR
31705 - 1999 JM45 10 de mayu, 1999 LINEAR
31706 - 1999 JX45 10 de mayu, 1999 LINEAR
31707 - 1999 JH49 10 de mayu, 1999 LINEAR
31708 - 1999 JL49 10 de mayu, 1999 LINEAR
31709 - 1999 JD51 10 de mayu, 1999 LINEAR
31710 - 1999 JC52 10 de mayu, 1999 LINEAR
31711 - 1999 JY52 10 de mayu, 1999 LINEAR
31712 - 1999 JZ52 10 de mayu, 1999 LINEAR
31713 - 1999 JF54 10 de mayu, 1999 LINEAR
31714 - 1999 JP54 10 de mayu, 1999 LINEAR
31715 - 1999 JX56 10 de mayu, 1999 LINEAR
31716 - 1999 JJ57 10 de mayu, 1999 LINEAR
31717 - 1999 JA58 10 de mayu, 1999 LINEAR
31718 - 1999 JO58 10 de mayu, 1999 LINEAR
31719 - 1999 JU58 10 de mayu, 1999 LINEAR
31720 - 1999 JW59 10 de mayu, 1999 LINEAR
31721 - 1999 JB60 10 de mayu, 1999 LINEAR
31722 - 1999 JG61 10 de mayu, 1999 LINEAR
31723 - 1999 JT61 10 de mayu, 1999 LINEAR
31724 - 1999 JJ64 10 de mayu, 1999 LINEAR
31725 - 1999 JS66 12 de mayu, 1999 LINEAR
31726 - 1999 JA67 12 de mayu, 1999 LINEAR
31727 - 1999 JU67 12 de mayu, 1999 LINEAR
31728 - 1999 JZ68 12 de mayu, 1999 LINEAR
31729 - 1999 JO69 12 de mayu, 1999 LINEAR
31730 - 1999 JV70 12 de mayu, 1999 LINEAR
31731 - 1999 JX70 12 de mayu, 1999 LINEAR
31732 - 1999 JB71 12 de mayu, 1999 LINEAR
31733 - 1999 JP71 12 de mayu, 1999 LINEAR
31734 - 1999 JT71 12 de mayu, 1999 LINEAR
31735 - 1999 JJ72 12 de mayu, 1999 LINEAR
31736 - 1999 JR73 12 de mayu, 1999 LINEAR
31737 - 1999 JT75 10 de mayu, 1999 LINEAR
31738 - 1999 JC77 12 de mayu, 1999 LINEAR
31739 - 1999 JE77 12 de mayu, 1999 LINEAR
31740 - 1999 JW77 12 de mayu, 1999 LINEAR
31741 - 1999 JG78 13 de mayu, 1999 LINEAR
31742 - 1999 JA79 13 de mayu, 1999 LINEAR
31743 - 1999 JK79 13 de mayu, 1999 LINEAR
31744 - 1999 JN79 13 de mayu, 1999 LINEAR
31745 - 1999 JN82 12 de mayu, 1999 LINEAR
31746 - 1999 JP82 12 de mayu, 1999 LINEAR
31747 - 1999 JD83 12 de mayu, 1999 LINEAR
31748 - 1999 JG83 12 de mayu, 1999 LINEAR
31749 - 1999 JV83 12 de mayu, 1999 LINEAR
31750 - 1999 JQ84 12 de mayu, 1999 LINEAR
31751 - 1999 JF85 14 de mayu, 1999 LINEAR
31752 - 1999 JN91 12 de mayu, 1999 LINEAR
31753 - 1999 JL94 12 de mayu, 1999 LINEAR
31754 - 1999 JT95 12 de mayu, 1999 LINEAR
31755 - 1999 JA96 12 de mayu, 1999 LINEAR
31756 - 1999 JL98 12 de mayu, 1999 LINEAR
31757 - 1999 JO98 12 de mayu, 1999 LINEAR
31758 - 1999 JQ99 12 de mayu, 1999 LINEAR
31759 - 1999 JT99 12 de mayu, 1999 LINEAR
31760 - 1999 JG101 12 de mayu, 1999 LINEAR
31761 - 1999 JO103 13 de mayu, 1999 LINEAR
31762 - 1999 JB104 14 de mayu, 1999 LINEAR
31763 - 1999 JW107 13 de mayu, 1999 LINEAR
31764 - 1999 JB108 13 de mayu, 1999 LINEAR
31765 - 1999 JG114 13 de mayu, 1999 LINEAR
31766 - 1999 JD116 13 de mayu, 1999 LINEAR
31767 - 1999 JN116 13 de mayu, 1999 LINEAR
31768 - 1999 JA117 13 de mayu, 1999 LINEAR
31769 - 1999 JL117 13 de mayu, 1999 LINEAR
31770 - 1999 JK118 13 de mayu, 1999 LINEAR
31771 - 1999 JX119 13 de mayu, 1999 LINEAR
31772 - 1999 JW120 13 de mayu, 1999 LINEAR
31773 - 1999 JL121 13 de mayu, 1999 LINEAR
31774 - 1999 JW121 13 de mayu, 1999 LINEAR
31775 - 1999 JN122 13 de mayu, 1999 LINEAR
31776 - 1999 JE124 14 de mayu, 1999 LINEAR
31777 - 1999 JO125 10 de mayu, 1999 LINEAR
31778 - 1999 JT125 12 de mayu, 1999 LINEAR
31779 - 1999 JO129 12 de mayu, 1999 LINEAR
31780 - 1999 JB136 15 de mayu, 1999 LONEOS
31781 - 1999 KZ2 17 de mayu, 1999 Spacewatch
31782 - 1999 KM6 21 de mayu, 1999 A. López, R. Pacheco
31783 - 1999 KV9 18 de mayu, 1999 LINEAR
31784 - 1999 KB11 18 de mayu, 1999 LINEAR
31785 - 1999 KK13 18 de mayu, 1999 LINEAR
31786 - 1999 KO13 18 de mayu, 1999 LINEAR
31787 - 1999 KH14 18 de mayu, 1999 LINEAR
31788 - 1999 KQ14 18 de mayu, 1999 LINEAR
31789 - 1999 KA15 18 de mayu, 1999 LINEAR
31790 - 1999 LA1 7 de xunu, 1999 LINEAR
31791 - 1999 LT3 7 de xunu, 1999 LINEAR
31792 - 1999 LY4 8 de xunu, 1999 LINEAR
31793 - 1999 LB6 11 de xunu, 1999 LINEAR
31794 - 1999 LL9 8 de xunu, 1999 LINEAR
31795 - 1999 LM14 9 de xunu, 1999 LINEAR
31796 - 1999 LS15 12 de xunu, 1999 LINEAR
31797 - 1999 LN16 9 de xunu, 1999 LINEAR
31798 - 1999 LY16 9 de xunu, 1999 LINEAR
31799 - 1999 LN23 9 de xunu, 1999 LINEAR
31800 - 1999 LT25 9 de xunu, 1999 LINEAR
31801–31900 editar
Artículu revisáu
31801 - 1999 LY26 9 de xunu, 1999 LINEAR
31802 - 1999 LP30 12 de xunu, 1999 Spacewatch
31803 - 1999 LN32 6 de xunu, 1999 CSS
31804 - 1999 MG 18 de xunu, 1999 J. Broughton
31805 - 1999 NN5 13 de xunetu, 1999 LINEAR
31806 - 1999 NE11 13 de xunetu, 1999 LINEAR
31807 - 1999 NP17 14 de xunetu, 1999 LINEAR
31808 - 1999 NR34 14 de xunetu, 1999 LINEAR
31809 - 1999 NS36 14 de xunetu, 1999 LINEAR
31810 - 1999 NR38 14 de xunetu, 1999 LINEAR
31811 - 1999 NA41 14 de xunetu, 1999 LINEAR
31812 - 1999 NL47 13 de xunetu, 1999 LINEAR
31813 - 1999 RF41 13 de setiembre, 1999 LINEAR
31814 - 1999 RW70 7 de setiembre, 1999 LINEAR
31815 - 1999 RY111 9 de setiembre, 1999 LINEAR
31816 - 1999 RZ117 9 de setiembre, 1999 LINEAR
31817 - 1999 RK134 9 de setiembre, 1999 LINEAR
31818 - 1999 RM135 9 de setiembre, 1999 LINEAR
31819 - 1999 RS150 9 de setiembre, 1999 LINEAR
31820 - 1999 RT186 9 de setiembre, 1999 LINEAR
31821 - 1999 RK225 3 de setiembre, 1999 Spacewatch
31822 - 1999 SY4 29 de setiembre, 1999 LINEAR
31823 Viète 1999 TN3 4 d'ochobre, 1999 P. G. Comba
31824 Elatus 1999 UG5 29 d'ochobre, 1999 CSS
31825 - 1999 UL13 29 d'ochobre, 1999 CSS
31826 - 1999 VM2 5 de payares, 1999 T. Kobayashi
31827 - 1999 VJ13 1 de payares, 1999 LINEAR
31828 - 1999 VU199 4 de payares, 1999 LONEOS
31829 - 1999 XT12 5 d'avientu, 1999 LINEAR
31830 - 1999 XT59 7 d'avientu, 1999 LINEAR
31831 - 1999 YL 16 d'avientu, 1999 LINEAR
31832 - 2000 AP59 4 de xineru, 2000 LINEAR
31833 - 2000 AW123 5 de xineru, 2000 LINEAR
31834 - 2000 AL142 5 de xineru, 2000 LINEAR
31835 - 2000 BK16 30 de xineru, 2000 LINEAR
31836 - 2000 BU34 30 de xineru, 2000 CSS
31837 - 2000 CB35 2 de febreru, 2000 LINEAR
31838 - 2000 CV48 2 de febreru, 2000 LINEAR
31839 - 2000 CW50 2 de febreru, 2000 LINEAR
31840 - 2000 CG51 2 de febreru, 2000 LINEAR
31841 - 2000 CQ70 7 de febreru, 2000 LINEAR
31842 - 2000 CF77 10 de febreru, 2000 K. Korlević
31843 - 2000 CQ80 8 de febreru, 2000 LINEAR
31844 - 2000 DQ15 26 de febreru, 2000 CSS
31845 - 2000 DK17 29 de febreru, 2000 LINEAR
31846 - 2000 DQ47 29 de febreru, 2000 LINEAR
31847 - 2000 DQ96 29 de febreru, 2000 LINEAR
31848 - 2000 EM21 3 de marzu, 2000 CSS
31849 - 2000 EZ21 5 de marzu, 2000 LINEAR
31850 - 2000 EB22 5 de marzu, 2000 LINEAR
31851 - 2000 EK40 8 de marzu, 2000 LINEAR
31852 - 2000 EO43 8 de marzu, 2000 LINEAR
31853 - 2000 EW47 9 de marzu, 2000 LINEAR
31854 - 2000 EB48 9 de marzu, 2000 LINEAR
31855 - 2000 EA50 6 de marzu, 2000 K. Korlević
31856 - 2000 EP54 10 de marzu, 2000 Spacewatch
31857 - 2000 EG58 8 de marzu, 2000 LINEAR
31858 - 2000 EL59 9 de marzu, 2000 LINEAR
31859 - 2000 EB66 10 de marzu, 2000 LINEAR
31860 - 2000 ES68 10 de marzu, 2000 LINEAR
31861 - 2000 EX68 10 de marzu, 2000 LINEAR
31862 - 2000 EY70 11 de marzu, 2000 CSS
31863 - 2000 EE84 5 de marzu, 2000 LINEAR
31864 - 2000 EC86 8 de marzu, 2000 LINEAR
31865 - 2000 ED86 8 de marzu, 2000 LINEAR
31866 - 2000 EA94 9 de marzu, 2000 LINEAR
31867 - 2000 EG94 9 de marzu, 2000 LINEAR
31868 - 2000 EO97 10 de marzu, 2000 LINEAR
31869 - 2000 EF101 8 de marzu, 2000 Spacewatch
31870 - 2000 EG101 8 de marzu, 2000 Spacewatch
31871 - 2000 EA105 11 de marzu, 2000 LONEOS
31872 - 2000 EL106 13 de marzu, 2000 K. Sárneczky, G. Szabó
31873 - 2000 EA130 11 de marzu, 2000 LONEOS
31874 - 2000 EF135 11 de marzu, 2000 LONEOS
31875 - 2000 EG136 11 de marzu, 2000 LINEAR
31876 - 2000 EA142 2 de marzu, 2000 CSS
31877 - 2000 EX144 3 de marzu, 2000 CSS
31878 - 2000 FR7 29 de marzu, 2000 Uppsala-DLR Asteroid Survey
31879 - 2000 FL12 28 de marzu, 2000 LINEAR
31880 - 2000 FW12 29 de marzu, 2000 LINEAR
31881 - 2000 FL15 30 de marzu, 2000 LINEAR
31882 - 2000 FD20 29 de marzu, 2000 LINEAR
31883 - 2000 FD22 29 de marzu, 2000 LINEAR
31884 - 2000 FK27 27 de marzu, 2000 LONEOS
31885 - 2000 FJ32 29 de marzu, 2000 LINEAR
31886 - 2000 FN32 29 de marzu, 2000 LINEAR
31887 - 2000 FM33 29 de marzu, 2000 LINEAR
31888 - 2000 FM35 29 de marzu, 2000 LINEAR
31889 - 2000 FW35 29 de marzu, 2000 LINEAR
31890 - 2000 FG37 29 de marzu, 2000 LINEAR
31891 - 2000 FR42 28 de marzu, 2000 LINEAR
31892 - 2000 FC43 28 de marzu, 2000 LINEAR
31893 - 2000 FB44 29 de marzu, 2000 LINEAR
31894 - 2000 FD44 29 de marzu, 2000 LINEAR
31895 - 2000 FX44 29 de marzu, 2000 LINEAR
31896 - 2000 FZ48 30 de marzu, 2000 LINEAR
31897 - 2000 FT49 30 de marzu, 2000 LINEAR
31898 - 2000 GC1 2 d'abril, 2000 LINEAR
31899 - 2000 GG7 4 d'abril, 2000 LINEAR
31900 - 2000 GX15 5 d'abril, 2000 LINEAR
31901–32000 editar
Artículu revisáu
31901 - 2000 GU18 12 d'abril, 2000 LINEAR
31902 - 2000 GN19 5 d'abril, 2000 LINEAR
31903 - 2000 GK26 5 d'abril, 2000 LINEAR
31904 - 2000 GX34 5 d'abril, 2000 LINEAR
31905 - 2000 GM40 5 d'abril, 2000 LINEAR
31906 - 2000 GF44 5 d'abril, 2000 LINEAR
31907 - 2000 GR44 5 d'abril, 2000 LINEAR
31908 - 2000 GP46 5 d'abril, 2000 LINEAR
31909 - 2000 GP52 5 d'abril, 2000 LINEAR
31910 - 2000 GJ53 5 d'abril, 2000 LINEAR
31911 - 2000 GE54 5 d'abril, 2000 LINEAR
31912 - 2000 GM54 5 d'abril, 2000 LINEAR
31913 - 2000 GM56 5 d'abril, 2000 LINEAR
31914 - 2000 GL65 5 d'abril, 2000 LINEAR
31915 - 2000 GA66 5 d'abril, 2000 LINEAR
31916 - 2000 GC67 5 d'abril, 2000 LINEAR
31917 - 2000 GH67 5 d'abril, 2000 LINEAR
31918 - 2000 GW67 5 d'abril, 2000 LINEAR
31919 - 2000 GC69 5 d'abril, 2000 LINEAR
31920 - 2000 GX69 5 d'abril, 2000 LINEAR
31921 - 2000 GD71 5 d'abril, 2000 LINEAR
31922 - 2000 GD72 5 d'abril, 2000 LINEAR
31923 - 2000 GN73 5 d'abril, 2000 LINEAR
31924 - 2000 GD74 5 d'abril, 2000 LINEAR
31925 - 2000 GW75 5 d'abril, 2000 LINEAR
31926 - 2000 GW76 5 d'abril, 2000 LINEAR
31927 - 2000 GT78 5 d'abril, 2000 LINEAR
31928 - 2000 GU78 5 d'abril, 2000 LINEAR
31929 - 2000 GF79 5 d'abril, 2000 LINEAR
31930 - 2000 GJ81 6 d'abril, 2000 LINEAR
31931 Sipiera 2000 GW82 10 d'abril, 2000 P. G. Comba
31932 - 2000 GK85 3 d'abril, 2000 LINEAR
31933 - 2000 GY85 4 d'abril, 2000 LINEAR
31934 - 2000 GE88 4 d'abril, 2000 LINEAR
31935 - 2000 GY88 4 d'abril, 2000 LINEAR
31936 - 2000 GP95 6 d'abril, 2000 LINEAR
31937 - 2000 GZ98 7 d'abril, 2000 LINEAR
31938 - 2000 GL99 7 d'abril, 2000 LINEAR
31939 - 2000 GC101 7 d'abril, 2000 LINEAR
31940 - 2000 GQ104 7 d'abril, 2000 LINEAR
31941 - 2000 GQ105 13 d'abril, 2000 LINEAR
31942 - 2000 GA106 7 d'abril, 2000 LINEAR
31943 - 2000 GJ106 7 d'abril, 2000 LINEAR
31944 - 2000 GP107 7 d'abril, 2000 LINEAR
31945 - 2000 GQ108 7 d'abril, 2000 LINEAR
31946 - 2000 GM109 7 d'abril, 2000 LINEAR
31947 - 2000 GO109 7 d'abril, 2000 LINEAR
31948 - 2000 GH110 2 d'abril, 2000 LONEOS
31949 - 2000 GR120 5 d'abril, 2000 Spacewatch
31950 - 2000 GC122 6 d'abril, 2000 Spacewatch
31951 - 2000 GL123 7 d'abril, 2000 LINEAR
31952 - 2000 GS123 7 d'abril, 2000 LINEAR
31953 - 2000 GZ125 7 d'abril, 2000 LINEAR
31954 - 2000 GJ126 7 d'abril, 2000 LINEAR
31955 - 2000 GU126 7 d'abril, 2000 LINEAR
31956 Wald 2000 GA133 13 d'abril, 2000 P. G. Comba
31957 - 2000 GP133 7 d'abril, 2000 LINEAR
31958 - 2000 GN135 8 d'abril, 2000 LINEAR
31959 - 2000 GD136 12 d'abril, 2000 LINEAR
31960 - 2000 GC142 7 d'abril, 2000 LONEOS
31961 - 2000 GJ142 7 d'abril, 2000 LONEOS
31962 - 2000 GE153 6 d'abril, 2000 LONEOS
31963 - 2000 GE154 6 d'abril, 2000 LONEOS
31964 - 2000 GG161 7 d'abril, 2000 LINEAR
31965 - 2000 GQ161 7 d'abril, 2000 LINEAR
31966 - 2000 HR1 25 d'abril, 2000 Spacewatch
31967 - 2000 HW4 27 d'abril, 2000 LINEAR
31968 - 2000 HH5 28 d'abril, 2000 LINEAR
31969 - 2000 HL7 27 d'abril, 2000 LINEAR
31970 - 2000 HD9 27 d'abril, 2000 LINEAR
31971 - 2000 HP9 27 d'abril, 2000 LINEAR
31972 - 2000 HX9 27 d'abril, 2000 LINEAR
31973 - 2000 HO10 27 d'abril, 2000 LINEAR
31974 - 2000 HG12 28 d'abril, 2000 LINEAR
31975 - 2000 HA13 28 d'abril, 2000 LINEAR
31976 - 2000 HH13 28 d'abril, 2000 LINEAR
31977 - 2000 HZ13 28 d'abril, 2000 LINEAR
31978 - 2000 HA14 28 d'abril, 2000 LINEAR
31979 - 2000 HH14 28 d'abril, 2000 LINEAR
31980 - 2000 HJ14 28 d'abril, 2000 LINEAR
31981 - 2000 HH15 27 d'abril, 2000 LINEAR
31982 Johnwallis 2000 HS20 30 d'abril, 2000 P. G. Comba
31983 - 2000 HS21 28 d'abril, 2000 LINEAR
31984 - 2000 HR23 25 d'abril, 2000 Starkenburg
31985 - 2000 HV23 24 d'abril, 2000 LONEOS
31986 - 2000 HZ27 28 d'abril, 2000 LINEAR
31987 - 2000 HN28 29 d'abril, 2000 LINEAR
31988 - 2000 HT29 28 d'abril, 2000 LINEAR
31989 - 2000 HX33 24 d'abril, 2000 LONEOS
31990 - 2000 HX34 26 d'abril, 2000 K. Korlević
31991 - 2000 HK35 27 d'abril, 2000 LINEAR
31992 - 2000 HX35 28 d'abril, 2000 LINEAR
31993 - 2000 HL37 28 d'abril, 2000 LINEAR
31994 - 2000 HR40 28 d'abril, 2000 LINEAR
31995 - 2000 HX40 29 d'abril, 2000 LINEAR
31996 - 2000 HO42 29 d'abril, 2000 LINEAR
31997 - 2000 HR43 29 d'abril, 2000 Spacewatch
31998 - 2000 HN44 26 d'abril, 2000 LONEOS
31999 - 2000 HF47 29 d'abril, 2000 LINEAR
32000 - 2000 HA51 29 d'abril, 2000 LINEAR


Predecesor:
30001–31000
Llista d'asteroides
31001–32000
Socesor:
32001–33000