Llista d'asteroides/98401–98500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
98401 - 2000 UX7 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98402 - 2000 UE8 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98403 - 2000 UG8 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98404 - 2000 UT8 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98405 - 2000 UN9 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98406 - 2000 UC10 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98407 - 2000 UX10 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98408 - 2000 UD11 19 d'ochobre, 2000 Olathe L. Robinson
98409 - 2000 UQ12 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98410 - 2000 UX12 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98411 - 2000 UT13 24 d'ochobre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
98412 - 2000 UG15 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98413 - 2000 UO16 29 d'ochobre, 2000 Fountain Hills C. W. Juels
98414 - 2000 UE18 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98415 - 2000 UH18 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98416 - 2000 US20 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98417 - 2000 UW21 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98418 - 2000 US22 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98419 - 2000 UV22 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98420 - 2000 UN24 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98421 - 2000 UD26 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98422 - 2000 UO26 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98423 - 2000 UU26 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98424 - 2000 UO28 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98425 - 2000 UM33 30 d'ochobre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
98426 - 2000 UE34 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98427 - 2000 UA35 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98428 - 2000 UE35 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98429 - 2000 UL35 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98430 - 2000 UN35 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98431 - 2000 UA36 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98432 - 2000 UR36 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98433 - 2000 UP37 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98434 - 2000 UF39 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98435 - 2000 UE41 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98436 - 2000 UF42 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98437 - 2000 UP47 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98438 - 2000 UH49 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98439 - 2000 UD50 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98440 - 2000 UN50 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98441 - 2000 UW54 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98442 - 2000 UT55 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98443 - 2000 UZ56 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98444 - 2000 UM57 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98445 - 2000 UG59 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98446 - 2000 UM59 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98447 - 2000 UE60 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98448 - 2000 UN60 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98449 - 2000 UM61 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98450 - 2000 US62 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98451 - 2000 UT63 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98452 - 2000 UB65 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98453 - 2000 UL66 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98454 - 2000 US66 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98455 - 2000 UF68 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98456 - 2000 UD69 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98457 - 2000 UE69 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98458 - 2000 UP70 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98459 - 2000 UZ72 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98460 - 2000 UM73 26 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98461 - 2000 UQ76 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98462 - 2000 UB79 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98463 - 2000 UL81 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98464 - 2000 UP83 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98465 - 2000 UN84 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98466 - 2000 UF91 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98467 - 2000 UW91 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98468 - 2000 UM92 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98469 - 2000 UF93 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98470 - 2000 US94 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98471 - 2000 UW94 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98472 - 2000 UB95 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98473 - 2000 UD96 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98474 - 2000 UR97 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98475 - 2000 UF98 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98476 - 2000 UP98 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98477 - 2000 UR99 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98478 - 2000 UB100 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98479 - 2000 UM100 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98480 - 2000 UR100 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98481 - 2000 UX100 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98482 - 2000 UL101 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98483 - 2000 UJ102 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98484 - 2000 UK103 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98485 - 2000 US105 29 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98486 - 2000 UZ105 29 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98487 - 2000 UC106 29 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98488 - 2000 UM106 30 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98489 - 2000 UR106 30 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98490 - 2000 UJ108 30 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98491 - 2000 UA109 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98492 - 2000 UU109 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
98493 - 2000 UY110 26 d'ochobre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
98494 Marsupilami 2000 UN111 27 d'ochobre, 2000 Le Creusot J.-C. Merlin
98495 - 2000 VV2 1 de payares, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
98496 - 2000 VT3 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
98497 - 2000 VL5 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
98498 - 2000 VS10 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
98499 - 2000 VW11 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
98500 - 2000 VL12 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...