Llista d'asteroides/7901–8000

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
7901 Konnai 1996 DP 19 de febreru, 1996 T. Kobayashi
7902 Hanff 1996 HT17 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
7903 Albinoni 1996 HV24 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
7904 Morrow 1997 JL4 1 de mayu, 1997 LINEAR
7905 Juzoitami 1997 OX 24 de xunetu, 1997 A. Nakamura
7906 Melanchton 3081 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7907 Erasmus 4047 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7908 Zwingli 4192 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7909 - 1975 SK 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
7910 Aleksola 1976 GD2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
7911 Carlpilcher 1977 RZ8 8 de setiembre, 1977 E. Bowell
7912 Lapovok 1978 PO3 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
7913 Parfenov 1978 TU8 9 d'ochobre, 1978 L. V. Zhuravleva
7914 - 1978 UW7 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
7915 - 1979 MA6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
7916 - 1981 EN 1 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
7917 - 1981 EG5 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7918 - 1981 EJ22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7919 Prime 1981 EZ27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7920 - 1981 XM2 3 d'avientu, 1981 Observatoriu Purple Mountain
7921 Huebner 1982 RF 15 de setiembre, 1982 E. Bowell
7922 - 1983 CO3 12 de febreru, 1983 H. Debehogne, G. DeSanctis
7923 Chyba 1983 WJ 28 de payares, 1983 E. Bowell
7924 Simbirsk 1986 PW4 6 d'agostu, 1986 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
7925 Shelus 1986 RX2 6 de setiembre, 1986 E. Bowell
7926 - 1986 RD5 3 de setiembre, 1986 H. Debehogne
7927 - 1986 WV1 29 de payares, 1986 A. Mrkos
7928 Bijaoui 1986 WM5 27 de payares, 1986 CERGA
7929 - 1987 SK12 16 de setiembre, 1987 H. Debehogne
7930 - 1987 VD 15 de payares, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
7931 - 1988 EB1 13 de marzu, 1988 P. Jensen
7932 - 1989 GP 7 d'abril, 1989 E. F. Helin
7933 Magritte 1989 GP4 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
7934 Sinatra 1989 SG1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
7935 - 1990 EZ5 1 de marzu, 1990 H. Debehogne
7936 Mikemagee 1990 OW2 30 de xunetu, 1990 H. E. Holt
7937 - 1990 QA2 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
7938 - 1990 SL2 17 de setiembre, 1990 H. E. Holt
7939 Asphaug 1991 AP1 14 de xineru, 1991 E. F. Helin
7940 Erichmeyer 1991 EO1 13 de marzu, 1991 Observatoriu Oak Ridge
7941 - 1991 NE1 12 de xunetu, 1991 H. E. Holt
7942 - 1991 OK1 18 de xunetu, 1991 H. Debehogne
7943 - 1991 PQ12 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
7944 - 1991 PR12 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
7945 Kreisau 1991 RK7 13 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
7946 - 1991 RV13 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
7947 Toland 1992 BE2 30 de xineru, 1992 E. W. Elst
7948 Whitaker 1992 HY 24 d'abril, 1992 Spacewatch
7949 - 1992 SU 23 de setiembre, 1992 E. F. Helin
7950 Berezov 1992 SS26 28 de setiembre, 1992 L. V. Zhuravleva
7951 - 1992 WC2 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
7952 - 1992 XB 3 d'avientu, 1992 A. Natori, T. Urata
7953 Kawaguchi 1993 KP 20 de mayu, 1993 S. Otomo
7954 Kitao 1993 SQ2 19 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
7955 Ogiwara 1993 WE 18 de payares, 1993 T. Urata
7956 Yaji 1993 YH 17 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
7957 Antonella 1994 BT 17 de xineru, 1994 A. Boattini, M. Tombelli
7958 Leakey 1994 LE3 5 de xunu, 1994 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
7959 - 1994 PK 2 d'agostu, 1994 C. W. Hergenrother
7960 Condorcet 1994 PW16 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
7961 Ercolepoli 1994 TD2 10 d'ochobre, 1994 V. S. Casulli
7962 - 1994 WG3 28 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
7963 Falcinelli 1995 CA 1 de febreru, 1995 Stroncone
7964 - 1995 DD2 23 de febreru, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
7965 Katsuhiko 1996 BD1 17 de xineru, 1996 K. Endate, K. Watanabe
7966 Richardbaum 1996 DA 18 de febreru, 1996 T. Kobayashi
7967 Beny 1996 DV2 28 de febreru, 1996 Z. Moravec
7968 Elst-Pizarro 1996 N2 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst, G. Pizarro
7969 - 1997 RP3 5 de setiembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
7970 Lichtenberg 6065 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7971 Meckbach 9002 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7972 Mariotti 1174 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7973 Koppeschaar 1344 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7974 Vermeesch 2218 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7975 - 1974 FD 22 de marzu, 1974 C. Torres
7976 Pinigin 1977 QT2 21 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
7977 - 1977 QQ5 21 d'agostu, 1977 R. H. McNaught
7978 Niknesterov 1978 SR4 27 de setiembre, 1978 L. I. Chernykh
7979 Pozharskij 1978 SV7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
7980 Senkevich 1978 TD2 3 d'ochobre, 1978 N. S. Chernykh
7981 - 1978 VL10 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
7982 - 1979 MX5 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
7983 Festin 1980 FY 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
7984 - 1980 SM 29 de setiembre, 1980 Z. Vávrová
7985 - 1981 EK10 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
7986 - 1981 EG15 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
7987 - 1981 EV22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7988 - 1981 EX30 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7989 - 1981 EW41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7990 - 1981 SN1 26 de setiembre, 1981 N. G. Thomas
7991 Kaguyahime 1981 UT7 30 d'ochobre, 1981 H. Kosai, K. Hurukawa
7992 Yozan 1981 WC 28 de payares, 1981 T. Furuta
7993 - 1982 UD2 16 d'ochobre, 1982 A. Mrkos
7994 Bethellen 1983 CQ2 15 de febreru, 1983 E. Bowell
7995 Khvorostovsky 1983 PX 4 d'agostu, 1983 L. G. Karachkina
7996 Vedernikov 1983 RX3 1 de setiembre, 1983 L. G. Karachkina
7997 - 1985 CN1 13 de febreru, 1985 H. Debehogne
7998 Gonczi 1985 JK 15 de mayu, 1985 E. Bowell
7999 Nesvorný 1986 RA3 11 de setiembre, 1986 E. Bowell
8000 Isaac Newton 1986 RL5 5 de setiembre, 1986 H. Debehogne
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...