Llista d'asteroides/7401–7500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
7401 - 1987 QW7 21 d'agostu, 1987 E. W. Elst
7402 - 1987 YH 25 d'avientu, 1987 T. Kojima
7403 Choustník 1988 AV1 14 de xineru, 1988 A. Mrkos
7404 - 1988 AA5 13 de xineru, 1988 H. Debehogne
7405 - 1988 FF 16 de marzu, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
7406 - 1988 TD 3 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
7407 - 1988 TL 3 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
7408 - 1989 SB 23 de setiembre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
7409 - 1990 BS 21 de xineru, 1990 M. Arai, H. Mori
7410 Kawazoe 1990 QG 20 d'agostu, 1990 T. Seki
7411 - 1990 QQ1 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
7412 Linnaeus 1990 SL9 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
7413 Galibina 1990 SH28 24 de setiembre, 1990 L. V. Zhuravleva, G. R. Kastel'
7414 Bosch 1990 TD8 13 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
7415 Susumuimoto 1990 VL8 14 de payares, 1990 T. Seki
7416 Linnankoski 1990 WV4 16 de payares, 1990 E. W. Elst
7417 - 1990 YE 19 d'avientu, 1990 M. Arai, H. Mori
7418 Akasegawa 1991 EJ1 11 de marzu, 1991 T. Fujii, K. Watanabe
7419 - 1991 PN13 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
7420 Buffon 1991 RP11 4 de setiembre, 1991 E. W. Elst
7421 Kusaka 1992 HL 30 d'abril, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
7422 - 1992 LP 3 de xunu, 1992 G. J. Leonard
7423 - 1992 PT2 2 d'agostu, 1992 H. E. Holt
7424 - 1992 PS6 6 d'agostu, 1992 H. E. Holt
7425 Lessing 1992 RO5 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
7426 - 1992 US4 27 d'ochobre, 1992 A. Sugie
7427 - 1992 VD 2 de payares, 1992 N. Kawasato
7428 - 1992 YM 24 d'avientu, 1992 T. Urata
7429 Hoshikawa 1992 YB1 24 d'avientu, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
7430 Kogure 1993 BV2 23 de xineru, 1993 K. Endate, K. Watanabe
7431 - 1993 FN41 19 de marzu, 1993 UESAC
7432 - 1993 HL5 23 d'abril, 1993 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
7433 Pellegrini 1993 KD 21 de mayu, 1993 Farra d'Isonzo
7434 Osaka 1994 AB3 14 de xineru, 1994 T. Kobayashi
7435 Sagamihara 1994 CZ1 8 de febreru, 1994 K. Endate, K. Watanabe
7436 Kuroiwa 1994 CB2 8 de febreru, 1994 K. Endate, K. Watanabe
7437 Torricelli 1994 EF3 12 de marzu, 1994 V. Goretti, A. Boattini
7438 Misakatouge 1994 JE1 12 de mayu, 1994 A. Nakamura
7439 Tetsufuse 1994 XG1 6 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
7440 Závist 1995 EA 1 de marzu, 1995 M. Tichý
7441 Láska 1995 OZ 30 de xunetu, 1995 J. Tichá, M. Tichý
7442 Inouehideo 1995 SC5 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
7443 Tsumura 1996 BR2 26 de xineru, 1996 T. Kobayashi
7444 - 1996 TM10 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
7445 Trajanus 4116 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7446 Hadrianus 2249 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7447 Marcusaurelius 1142 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7448 - 1948 AA 14 de xineru, 1948 W. Baade
7449 - 1949 QL 21 d'agostu, 1949 K. Reinmuth
7450 - 1968 OZ 24 de xunetu, 1968 L. I. Chernykh
7451 Verbitskaya 1978 PU2 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
7452 Izabelyuria 1978 QU2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
7453 Slovtsov 1978 RV1 5 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
7454 - 1981 EW20 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7455 - 1981 EQ26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7456 Doressoundiram 1982 OD 17 de xunetu, 1982 E. Bowell
7457 Veselov 1982 SL6 16 de setiembre, 1982 L. I. Chernykh
7458 - 1984 DE1 28 de febreru, 1984 H. Debehogne
7459 - 1984 HR1 28 d'abril, 1984 W. Ferreri, V. Zappalà
7460 - 1984 JN 9 de mayu, 1984 J. Gibson
7461 Kachmokiam 1984 TD 3 d'ochobre, 1984 Observatoriu Oak Ridge
7462 Grenoble 1984 WM1 20 de payares, 1984 E. Bowell
7463 Oukawamine 1985 SB 20 de setiembre, 1985 T. Seki
7464 Vipera 1987 VB1 15 de payares, 1987 A. Mrkos
7465 Munkanber 1989 UA3 31 d'ochobre, 1989 B. G. W. Manning
7466 - 1989 VC2 2 de payares, 1989 T. Hioki, N. Kawasato
7467 - 1989 WQ1 25 de payares, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
7468 Anfimov 1990 UP11 17 d'ochobre, 1990 L. I. Chernykh
7469 Krikalev 1990 VU14 15 de payares, 1990 L. I. Chernykh
7470 Jabberwock 1991 JA 2 de mayu, 1991 T. Urata
7471 - 1991 YD 28 d'avientu, 1991 N. Kawasato
7472 Kumakiri 1992 CU 13 de febreru, 1992 M. Akiyama, T. Furuta
7473 - 1992 EC4 1 de marzu, 1992 UESAC
7474 - 1992 TC 1 d'ochobre, 1992 R. H. McNaught
7475 Kaizuka 1992 UX5 28 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
7476 Ogilsbie 1993 GE 14 d'abril, 1993 T. B. Spahr
7477 - 1993 LC 13 de xunu, 1993 H. E. Holt
7478 Hasse 1993 OA4 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
7479 - 1994 EC1 4 de marzu, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
7480 Norwan 1994 PC 1 d'agostu, 1994 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
7481 San Marcello 1994 PA1 11 d'agostu, 1994 A. Boattini, M. Tombelli
7482 - 1994 PC1 9 d'agostu, 1994 R. H. McNaught
7483 Sekitakakazu 1994 VO2 1 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
7484 Dogo Onsen 1994 WF4 30 de payares, 1994 A. Nakamura
7485 Changchun 1994 XO 4 d'avientu, 1994 M. Koishikawa
7486 Hamabe 1994 XJ1 6 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
7487 Toshitanaka 1994 YM 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
7488 Robertpaul 1995 KB1 27 de mayu, 1995 C. W. Hergenrother
7489 Oribe 1995 MX 26 de xunu, 1995 C. W. Hergenrother
7490 Babička 1995 OF1 31 de xunetu, 1995 P. Pravec
7491 Linzerag 1995 SD2 23 de setiembre, 1995 Osservatorio San Vittore
7492 Kačenka 1995 UX 21 d'ochobre, 1995 P. Pravec
7493 Hirzo 1995 US2 24 d'ochobre, 1995 J. Tichá
7494 Xiwanggongcheng 1995 UV48 28 d'ochobre, 1995 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7495 Feynman 1995 WS4 22 de payares, 1995 M. Tichý, Z. Moravec
7496 Miroslavholub 1995 WN6 27 de payares, 1995 M. Tichý
7497 Guangcaishiye 1995 YY21 17 d'avientu, 1995 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7498 Blaník 1996 BF 16 de xineru, 1996 Z. Moravec
7499 L'Aquila 1996 OO2 24 de xunetu, 1996 A. Boattini, A. Di Paola
7500 Sassi 1996 TN 3 d'ochobre, 1996 Farra d'Isonzo
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...