Llista d'asteroides/7201–7300

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
7201 Kuritariku 1994 UF1 25 d'ochobre, 1994 S. Otomo
7202 - 1995 DX1 19 de febreru, 1995 T. Niijima, T. Urata
7203 Sigeki 1995 DG2 27 de febreru, 1995 S. Otomo
7204 Ondřejov 1995 GH 3 d'abril, 1995 P. Pravec
7205 Sadanori 1995 YE1 21 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
7206 Shiki 1996 QT 18 d'agostu, 1996 A. Nakamura
7207 Hammurabi 2133 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7208 Ashurbanipal 2645 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7209 Cyrus 3523 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7210 Darius 6555 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7211 Xerxes 1240 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7212 Artaxerxes 2155 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7213 - 1967 KB 31 de mayu, 1967 Observatoriu Félix Aguilar
7214 Anticlus 1973 SM1 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7215 Gerhard 1977 FS 16 de marzu, 1977 H.-E. Schuster
7216 Ishkov 1977 QQ2 21 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
7217 Dacke 1979 QX3 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
7218 - 1979 SK 19 de setiembre, 1979 J. Květoň
7219 - 1981 EZ47 3 de marzu, 1981 S. J. Bus
7220 Philnicholson 1981 QE 30 d'agostu, 1981 E. Bowell
7221 - 1981 SJ 22 de setiembre, 1981 Z. Vávrová
7222 Alekperov 1981 TJ3 7 d'ochobre, 1981 T. M. Smirnova
7223 Dolgorukij 1982 TF2 14 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva, L. G. Karachkina
7224 Vesnina 1982 TK3 15 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva
7225 Huntress 1983 BH 22 de xineru, 1983 E. Bowell
7226 Kryl 1984 QJ 21 d'agostu, 1984 A. Mrkos
7227 - 1984 SH6 22 de setiembre, 1984 H. Debehogne
7228 MacGillivray 1985 GO 15 d'abril, 1985 E. Bowell
7229 Tonimoore 1985 RV 12 de setiembre, 1985 Spacewatch
7230 Lutz 1985 RZ1 12 de setiembre, 1985 E. Bowell
7231 Porco 1985 TQ1 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
7232 Nabokov 1985 UQ 20 d'ochobre, 1985 A. Mrkos
7233 Majella 1986 EQ5 7 de marzu, 1986 G. DeSanctis
7234 - 1986 QV3 29 d'agostu, 1986 H. Debehogne
7235 Hitsuzan 1986 UY 30 d'ochobre, 1986 T. Seki
7236 - 1987 PA 1 d'agostu, 1987 J. Phinney
7237 - 1988 VH 3 de payares, 1988 K. Suzuki, T. Furuta
7238 Kobori 1989 OA 27 de xunetu, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
7239 Mobberley 1989 TE 4 d'ochobre, 1989 B. G. W. Manning
7240 - 1989 YG 19 d'avientu, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
7241 Kuroda 1990 VF3 11 de payares, 1990 K. Endate, K. Watanabe
7242 Okyudo 1990 VG3 11 de payares, 1990 K. Endate, K. Watanabe
7243 - 1990 VV3 12 de payares, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
7244 Villa-Lobos 1991 PQ1 5 d'agostu, 1991 E. W. Elst
7245 - 1991 RN10 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
7246 - 1991 RP25 12 de setiembre, 1991 H. E. Holt
7247 - 1991 TD1 12 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
7248 Älvsjö 1992 EV21 1 de marzu, 1992 UESAC
7249 - 1992 SN 26 de setiembre, 1992 A. Sugie
7250 Kinoshita 1992 SG1 23 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
7251 Kuwabara 1992 SF13 30 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
7252 Kakegawa 1992 UZ 21 d'ochobre, 1992 T. Urata
7253 Nara 1993 CL 13 de febreru, 1993 F. Uto
7254 Kuratani 1993 TN1 15 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
7255 - 1993 VY1 11 de payares, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
7256 Bonhoeffer 1993 VJ5 11 de payares, 1993 F. Börngen
7257 Yoshiya 1994 AH1 7 de xineru, 1994 T. Kobayashi
7258 Pettarin 1994 EF 5 de marzu, 1994 Stroncone
7259 Gaithersburg 1994 EG1 6 de marzu, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
7260 Metelli 1994 FN 18 de marzu, 1994 Stroncone
7261 Yokootakeo 1994 GZ 14 d'abril, 1994 T. Kobayashi
7262 Sofue 1995 BX1 27 de xineru, 1995 T. Kobayashi
7263 Takayamada 1995 DP 21 de febreru, 1995 T. Kobayashi
7264 - 1995 FK 26 de marzu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
7265 Edithmüller 2908 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7266 Trefftz 4270 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7267 - 1943 DF 23 de febreru, 1943 L. Oterma
7268 Chigorin 1972 TF 3 d'ochobre, 1972 L. V. Zhuravleva
7269 Alprokhorov 1975 VK2 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
7270 Punkin 1978 NY7 7 de xunetu, 1978 E. Bowell
7271 Doroguntsov 1979 SR2 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
7272 - 1980 DD1 21 de febreru, 1980 Z. Vávrová
7273 - 1981 EK4 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7274 Washioyama 1982 FC 21 de marzu, 1982 T. Seki
7275 - 1983 CY2 15 de febreru, 1983 N. G. Thomas
7276 Maymie 1983 RE 4 de setiembre, 1983 Observatoriu Oak Ridge
7277 Klass 1983 RM2 4 de setiembre, 1983 E. Bowell
7278 Shtokolov 1985 UW4 22 d'ochobre, 1985 L. V. Zhuravleva
7279 Hagfors 1985 VD1 7 de payares, 1985 E. Bowell
7280 Bergengruen 1988 RA3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
7281 - 1988 RX4 2 de setiembre, 1988 H. Debehogne
7282 - 1989 BC 29 de xineru, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
7283 - 1989 TX15 4 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
7284 - 1989 VW 4 de payares, 1989 Y. Oshima
7285 Seggewiss 1990 EX2 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
7286 - 1990 QZ4 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
7287 Yokokurayama 1990 VN2 10 de payares, 1990 T. Seki
7288 - 1991 FE1 18 de marzu, 1991 A. Sugie
7289 Kamegamori 1991 JU 5 de mayu, 1991 T. Seki
7290 Johnrather 1991 JY1 11 de mayu, 1991 E. F. Helin
7291 Hyakutake 1991 XC1 13 d'avientu, 1991 S. Otomo
7292 Prosperin 1992 EM7 1 de marzu, 1992 UESAC
7293 Kazuyuki 1992 FH 23 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
7294 - 1992 LM 3 de xunu, 1992 G. J. Leonard
7295 - 1992 MB 22 de xunu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
7296 Lamarck 1992 PW1 8 d'agostu, 1992 E. W. Elst, C. Pollas
7297 - 1992 UG 21 d'ochobre, 1992 A. Sugie
7298 - 1992 WM5 26 de payares, 1992 K. Suzuki, T. Urata
7299 Indiawadkins 1992 WZ5 21 de payares, 1992 E. F. Helin
7300 Yoshisada 1992 YV2 26 d'avientu, 1992 T. Urata
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...