Llista d'asteroides/68501–68600

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
68501 - 2001 UE53 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68502 - 2001 US66 19 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68503 - 2001 UC118 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68504 - 2001 UK119 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68505 - 2001 UM120 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68506 - 2001 UW121 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68507 - 2001 US122 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68508 - 2001 UZ134 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68509 - 2001 UA135 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68510 - 2001 UX154 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68511 - 2001 UH161 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68512 - 2001 UV161 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68513 - 2001 UL167 19 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68514 - 2001 UV177 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68515 - 2001 UZ183 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68516 - 2001 UD188 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
68517 - 2001 UC214 23 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
68518 - 2001 VM14 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68519 - 2001 VW15 6 de payares, 2001 Palomar NEAT
68520 - 2001 VT19 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68521 - 2001 VA25 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68522 - 2001 VO28 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68523 - 2001 VR28 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68524 - 2001 VZ31 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68525 - 2001 VE33 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68526 - 2001 VC44 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68527 - 2001 VO59 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68528 - 2001 VC60 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68529 - 2001 VP63 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68530 - 2001 VQ69 11 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68531 - 2001 VQ91 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68532 - 2001 VU92 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68533 - 2001 VT94 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68534 - 2001 VT95 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68535 - 2001 VP97 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68536 - 2001 VU115 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68537 - 2001 VC123 11 de payares, 2001 Anderson Mesa LONEOS
68538 - 2001 VN125 11 de payares, 2001 Kitt Peak Spacewatch
68539 - 2001 WL2 17 de payares, 2001 Ondřejov P. Kušnirák
68540 - 2001 WR9 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68541 - 2001 WE40 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
68542 - 2001 WE99 17 de payares, 2001 Jonathan B. Postel Jonathan B. Postel
68543 - 2001 WQ101 17 de payares, 2001 Kitt Peak Spacewatch
68544 - 2001 XO18 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68545 - 2001 XQ23 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68546 - 2001 XF26 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68547 - 2001 XW29 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68548 - 2001 XR31 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68549 - 2001 XD52 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68550 - 2001 XA54 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68551 - 2001 XH57 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68552 - 2001 XQ64 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68553 - 2001 XF68 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68554 - 2001 XY81 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68555 - 2001 XX84 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68556 - 2001 XW93 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68557 - 2001 XF109 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68558 - 2001 XX113 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68559 - 2001 XT119 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68560 - 2001 XB120 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68561 - 2001 XM156 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68562 - 2001 XE195 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68563 - 2001 XO206 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68564 - 2001 XF213 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68565 - 2001 XV239 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68566 - 2001 XT243 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68567 - 2001 XB248 13 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
68568 - 2001 XV259 9 d'avientu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
68569 - 2001 YE3 19 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68570 - 2001 YQ4 23 d'avientu, 2001 Kingsnake J. V. McClusky
68571 - 2001 YR10 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68572 - 2001 YQ19 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68573 - 2001 YX24 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68574 - 2001 YG27 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68575 - 2001 YO43 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68576 - 2001 YC53 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68577 - 2001 YM59 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68578 - 2001 YP75 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68579 - 2001 YB83 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68580 - 2001 YG91 17 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
68581 - 2001 YG118 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68582 - 2001 YS118 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68583 - 2001 YD150 19 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
68584 - 2002 AT3 8 de xineru, 2002 Oizumi T. Kobayashi
68585 - 2002 AY6 9 de xineru, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
68586 - 2002 AC8 5 de xineru, 2002 Haleakala NEAT
68587 - 2002 AD10 11 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
68588 - 2002 AF10 11 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
68589 - 2002 AG10 11 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
68590 - 2002 AZ17 12 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
68591 - 2002 AO24 8 de xineru, 2002 Palomar NEAT
68592 - 2002 AS27 7 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
68593 - 2002 AT28 7 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
68594 - 2002 AJ37 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
68595 - 2002 AN37 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
68596 - 2002 AW38 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
68597 - 2002 AX42 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
68598 - 2002 AY50 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
68599 - 2002 AU62 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
68600 - 2002 AS64 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...