Llista d'asteroides/6401–6500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
6401 Roentgen 1991 GB2 15 d'abril, 1991 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker, D. H. Levy
6402 Holstein 1991 GQ10 9 d'abril, 1991 F. Börngen
6403 Steverin 1991 NU 8 de xunetu, 1991 E. F. Helin
6404 Vanavara 1991 PS6 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
6405 Komiyama 1992 HJ 30 d'abril, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
6406 - 1992 MJ 28 de xunu, 1992 H. E. Holt
6407 - 1992 PF2 2 d'agostu, 1992 H. E. Holt
6408 Saijo 1992 UT5 28 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
6409 - 1992 VC 2 de payares, 1992 N. Kawasato
6410 Fujiwara 1992 WO4 29 de payares, 1992 S. Otomo
6411 Tamaga 1993 TA 8 d'ochobre, 1993 R. H. McNaught
6412 Kaifu 1993 TL2 15 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
6413 Iye 1993 TJ3 15 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
6414 Mizunuma 1993 UX 24 d'ochobre, 1993 T. Kobayashi
6415 - 1993 VR3 11 de payares, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
6416 Nyukasayama 1993 VY3 14 de payares, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
6417 Liberati 1993 XA 4 d'avientu, 1993 A. Vagnozzi
6418 Hanamigahara 1993 XJ 8 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
6419 Susono 1993 XX 7 d'avientu, 1993 M. Akiyama, T. Furuta
6420 Riheijyaya 1993 XG1 14 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
6421 - 1993 XS1 6 d'avientu, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
6422 Akagi 1994 CD1 7 de febreru, 1994 T. Kobayashi
6423 Harunasan 1994 CP2 13 de febreru, 1994 T. Kobayashi
6424 Ando 1994 EN3 14 de marzu, 1994 K. Endate, K. Watanabe
6425 - 1994 WZ3 28 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
6426 Vanýsek 1995 ED 2 de marzu, 1995 M. Tichý
6427 - 1995 FY 28 de marzu, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
6428 Barlach 3513 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6429 Brancusi 4050 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6430 - 1964 UP 30 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
6431 - 1967 UT 30 d'ochobre, 1967 L. Kohoutek
6432 Temirkanov 1975 TR2 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
6433 Enya 1978 WC 18 de payares, 1978 A. Mrkos
6434 Jewitt 1981 OH 26 de xunetu, 1981 E. Bowell
6435 Daveross 1984 DA 24 de febreru, 1984 E. F. Helin, R. S. Dunbar
6436 Coco 1985 JX1 13 de mayu, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
6437 Stroganov 1987 QS7 28 d'agostu, 1987 E. W. Elst
6438 - 1988 BS3 18 de xineru, 1988 H. Debehogne
6439 Tirol 1988 CV 13 de febreru, 1988 F. Börngen
6440 Ransome 1988 RA2 8 de setiembre, 1988 A. Mrkos
6441 Milenajesenská 1988 RR2 9 de setiembre, 1988 A. Mrkos
6442 Salzburg 1988 RU3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
6443 - 1988 RH12 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
6444 - 1989 WW 20 de payares, 1989 K. Suzuki, T. Urata
6445 Bellmore 1990 FS1 23 de marzu, 1990 E. F. Helin
6446 Lomberg 1990 QL 18 d'agostu, 1990 E. F. Helin
6447 Terrycole 1990 TO1 14 d'ochobre, 1990 E. F. Helin
6448 - 1991 CW 8 de febreru, 1991 K. Suzuki, T. Urata
6449 Kudara 1991 CL1 7 de febreru, 1991 T. Seki
6450 - 1991 GV1 9 d'abril, 1991 E. F. Helin
6451 Kärnten 1991 GP10 9 d'abril, 1991 F. Börngen
6452 Johneuller 1991 HA 17 d'abril, 1991 T. J. Balonek
6453 - 1991 NY 13 de xunetu, 1991 H. E. Holt
6454 - 1991 UG1 29 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
6455 - 1992 HE 25 d'abril, 1992 R. H. McNaught
6456 Golombek 1992 OM 27 de xunetu, 1992 E. F. Helin, K. J. Lawrence
6457 Kremsmünster 1992 RT 2 de setiembre, 1992 L. D. Schmadel, F. Börngen
6458 Nouda 1992 TD1 2 d'ochobre, 1992 T. Seki
6459 Hidesan 1992 UY5 28 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
6460 Bassano 1992 UK6 26 d'ochobre, 1992 U. Quadri, L. Strabla
6461 - 1993 VB5 4 de payares, 1993 R. H. McNaught
6462 Myougi 1994 AF2 9 de xineru, 1994 T. Kobayashi
6463 Isoda 1994 AG3 13 de xineru, 1994 K. Endate, K. Watanabe
6464 Kaburaki 1994 CK 1 de febreru, 1994 Y. Kushida, O. Muramatsu
6465 Zvezdotchet 1995 EP 3 de marzu, 1995 T. V. Kryachko
6466 - 1979 MU8 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
6467 Prilepina 1979 TS2 14 d'ochobre, 1979 N. S. Chernykh
6468 Welzenbach 1981 ED19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6469 Armstrong 1982 PC 14 d'agostu, 1982 A. Mrkos
6470 Aldrin 1982 RO1 14 de setiembre, 1982 A. Mrkos
6471 Collins 1983 EB1 4 de marzu, 1983 A. Mrkos
6472 Rosema 1985 TL 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
6473 Winkler 1986 GM 9 d'abril, 1986 E. Bowell
6474 Choate 1987 SG1 21 de setiembre, 1987 E. Bowell
6475 Refugium 1987 SZ6 29 de setiembre, 1987 P. Wild
6476 - 1987 VT 15 de payares, 1987 Z. Vávrová
6477 - 1988 AE5 14 de xineru, 1988 H. Debehogne
6478 Gault 1988 JC1 12 de mayu, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
6479 Leoconnolly 1988 LC 15 de xunu, 1988 E. F. Helin
6480 Scarlatti 1988 PM1 12 d'agostu, 1988 E. W. Elst
6481 Tenzing 1988 RH2 9 de setiembre, 1988 A. Mrkos
6482 Steiermark 1989 AF7 10 de xineru, 1989 F. Börngen
6483 Nikolajvasil'ev 1990 EO4 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
6484 Barthibbs 1990 FT1 23 de marzu, 1990 E. F. Helin
6485 Wendeesther 1990 UR1 25 d'ochobre, 1990 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker, D. H. Levy
6486 - 1991 FO 17 de marzu, 1991 E. F. Helin
6487 Tonyspear 1991 GA1 8 d'abril, 1991 E. F. Helin
6488 Drebach 1991 GU9 10 d'abril, 1991 F. Börngen
6489 Golevka 1991 JX 10 de mayu, 1991 E. F. Helin
6490 - 1991 NR2 12 de xunetu, 1991 H. E. Holt
6491 - 1991 OA 16 de xunetu, 1991 H. E. Holt
6492 - 1991 OH1 18 de xunetu, 1991 H. Debehogne
6493 Cathybennett 1992 CA 2 de febreru, 1992 E. F. Helin
6494 - 1992 NM 8 de xunetu, 1992 S. Otomo
6495 - 1992 UB1 19 d'ochobre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
6496 Kazuko 1992 UG2 19 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
6497 Yamasaki 1992 UR3 27 d'ochobre, 1992 T. Seki
6498 Ko 1992 UJ4 26 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
6499 Michiko 1992 UV6 27 d'ochobre, 1992 M. Hirasawa, S. Suzuki
6500 Kodaira 1993 ET 15 de marzu, 1993 K. Endate, K. Watanabe
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...