Llista d'asteroides/64001–64100

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
64001 - 2001 SU115 19 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
64002 - 2001 SO116 18 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
64003 - 2001 SN118 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64004 - 2001 SZ120 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64005 - 2001 SF121 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64006 - 2001 SS124 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64007 - 2001 SF126 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64008 - 2001 SQ126 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64009 - 2001 SD127 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64010 - 2001 SW130 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64011 - 2001 SX134 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64012 - 2001 SR135 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64013 - 2001 SF140 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64014 - 2001 SG141 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64015 - 2001 SL143 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64016 - 2001 SX144 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64017 - 2001 SN147 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64018 - 2001 SQ149 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64019 - 2001 SB152 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64020 - 2001 SN152 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64021 - 2001 SQ153 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64022 - 2001 SU153 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64023 - 2001 SO157 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64024 - 2001 SL160 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64025 - 2001 SB161 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64026 - 2001 SS161 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64027 - 2001 SV161 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64028 - 2001 SJ163 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64029 - 2001 SA166 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64030 - 2001 SQ168 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64031 - 2001 SV169 24 de setiembre, 2001 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
64032 - 2001 SF172 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64033 - 2001 SM175 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64034 - 2001 SD176 16 de setiembre, 2001 LINEAR
64035 - 2001 SB179 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64036 - 2001 SO190 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64037 - 2001 SO193 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64038 - 2001 SC223 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64039 - 2001 SG223 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64040 - 2001 SU231 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64041 - 2001 SF232 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64042 - 2001 SE234 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64043 - 2001 SL235 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64044 - 2001 SS238 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64045 - 2001 SA240 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64046 - 2001 SR240 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64047 - 2001 SA243 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64048 - 2001 SN244 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64049 - 2001 SQ244 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64050 - 2001 SK245 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64051 - 2001 SP252 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64052 - 2001 SX253 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64053 - 2001 SN254 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64054 - 2001 SY254 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64055 - 2001 SR255 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64056 - 2001 SZ256 19 de setiembre, 2001 LINEAR
64057 - 2001 SA258 20 de setiembre, 2001 LINEAR
64058 - 2001 SZ260 20 de setiembre, 2001 LINEAR
64059 - 2001 SB261 20 de setiembre, 2001 LINEAR
64060 - 2001 SM263 25 de setiembre, 2001 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
64061 - 2001 SG265 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
64062 - 2001 SB266 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
64063 - 2001 SD267 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
64064 - 2001 SC268 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
64065 - 2001 SF268 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
64066 - 2001 SJ268 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
64067 - 2001 SB270 18 de setiembre, 2001 NEAT
64068 - 2001 SO271 20 de setiembre, 2001 LINEAR
64069 - 2001 SV271 20 de setiembre, 2001 LINEAR
64070 NEAT 2001 SS272 24 de setiembre, 2001 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
64071 - 2001 SQ276 21 de setiembre, 2001 NEAT
64072 - 2001 SU276 21 de setiembre, 2001 NEAT
64073 - 2001 SV277 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64074 - 2001 SJ278 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64075 - 2001 SD279 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64076 - 2001 SK279 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64077 - 2001 SN279 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64078 - 2001 SO279 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64079 - 2001 SP279 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64080 - 2001 SU279 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64081 - 2001 SX279 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64082 - 2001 SM280 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64083 - 2001 SP280 21 de setiembre, 2001 LONEOS
64084 - 2001 SA283 22 de setiembre, 2001 LINEAR
64085 - 2001 SC283 22 de setiembre, 2001 LINEAR
64086 - 2001 SE283 22 de setiembre, 2001 LINEAR
64087 - 2001 SH285 22 de setiembre, 2001 Spacewatch
64088 - 2001 SX285 28 de setiembre, 2001 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
64089 - 2001 SA288 27 de setiembre, 2001 NEAT
64090 - 2001 SA289 22 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
64091 - 2001 SL289 27 de setiembre, 2001 NEAT
64092 - 2001 SM289 27 de setiembre, 2001 NEAT
64093 - 2001 SU291 17 de setiembre, 2001 LONEOS
64094 - 2001 SE293 17 de setiembre, 2001 LINEAR
64095 - 2001 SB320 21 de setiembre, 2001 LINEAR
64096 - 2001 SR332 19 de setiembre, 2001 Spacewatch
64097 - 2001 SP334 20 de setiembre, 2001 LINEAR
64098 - 2001 SD341 21 de setiembre, 2001 NEAT
64099 - 2001 SN346 25 de setiembre, 2001 LINEAR
64100 - 2001 TY 9 d'ochobre, 2001 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...