Llista d'asteroides/58101–58200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
58101 - 1979 MV4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
58102 - 1979 MW4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
58103 - 1979 MQ5 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
58104 - 1979 ML7 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
58105 - 1979 MN8 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
58106 - 1979 MO8 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
58107 - 1979 OZ10 24 de xunetu, 1979 S. J. Bus
58108 - 1979 QE1 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
58109 - 1980 PQ 6 d'agostu, 1980 Z. Vávrová
58110 - 1980 UF1 31 d'ochobre, 1980 S. J. Bus
58111 - 1981 ER2 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58112 - 1981 EC3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58113 - 1981 EV4 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58114 - 1981 EL6 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
58115 - 1981 EB7 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
58116 - 1981 EH7 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
58117 - 1981 ER7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
58118 - 1981 EX7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
58119 - 1981 EJ9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
58120 - 1981 EU11 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
58121 - 1981 EA13 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
58122 - 1981 EW19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58123 - 1981 EE22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58124 - 1981 EK29 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
58125 - 1981 EO31 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58126 - 1981 EJ32 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
58127 - 1981 EG37 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
58128 - 1981 EJ37 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
58129 - 1981 EU37 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
58130 - 1981 ER38 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
58131 - 1981 EQ39 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58132 - 1981 EW39 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58133 - 1981 EN40 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58134 - 1981 EW40 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58135 - 1981 EK42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58136 - 1981 EV42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58137 - 1981 EJ44 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
58138 - 1981 ET45 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
58139 - 1981 EP46 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
58140 - 1981 SN 22 de setiembre, 1981 A. Mrkos
58141 - 1981 UW22 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
58142 - 1983 RW3 4 de setiembre, 1983 H. Debehogne
58143 - 1983 VD7 1 de payares, 1983 Cavriana
58144 - 1983 WU 29 de payares, 1983 E. Bowell
58145 - 1986 PT1 1 d'agostu, 1986 M. Rudnyk
58146 - 1986 RU 6 de setiembre, 1986 E. F. Helin
58147 - 1986 WK 29 de payares, 1986 T. Niijima, T. Urata
58148 - 1987 SH4 29 de setiembre, 1987 E. Bowell
58149 - 1987 SX11 26 de setiembre, 1987 H. Debehogne
58150 - 1988 CY4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
58151 - 1988 CG7 15 de febreru, 1988 E. W. Elst
58152 Natsöderblom 1988 PF2 12 d'agostu, 1988 F. Börngen
58153 - 1988 RH11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
58154 - 1988 RJ11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
58155 - 1988 VD 3 de payares, 1988 P. Jensen
58156 - 1989 GL 6 d'abril, 1989 E. F. Helin
58157 - 1989 GC3 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
58158 - 1989 RA 1 de setiembre, 1989 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
58159 - 1989 SL4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
58160 - 1989 SX4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
58161 - 1989 SH5 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
58162 - 1989 TS6 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
58163 Minnesang 1989 UJ7 23 d'ochobre, 1989 F. Börngen
58164 - 1989 WV3 20 de payares, 1989 T. Seki
58165 - 1990 HQ5 29 d'abril, 1990 A. N. Zytkow, M. J. Irwin
58166 - 1990 OF3 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
58167 - 1990 QM3 28 d'agostu, 1990 H. E. Holt
58168 - 1990 QB9 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
58169 - 1990 SD3 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
58170 - 1990 SB5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
58171 - 1990 SC5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
58172 - 1990 SD8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
58173 - 1990 SS10 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
58174 - 1990 SZ10 20 de setiembre, 1990 H. E. Holt
58175 - 1990 SE15 17 de setiembre, 1990 H. E. Holt
58176 - 1990 SN16 17 de setiembre, 1990 H. E. Holt
58177 - 1990 TB6 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
58178 - 1990 UY1 20 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
58179 - 1990 UN3 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
58180 - 1990 WG6 21 de payares, 1990 E. W. Elst
58181 - 1991 CG1 7 de febreru, 1991 K. Endate, K. Watanabe
58182 - 1991 PX2 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
58183 - 1991 PH9 15 d'agostu, 1991 E. F. Helin
58184 - 1991 RG1 7 de setiembre, 1991 T. Seki
58185 - 1991 RH1 7 de setiembre, 1991 T. Seki
58186 - 1991 RT4 13 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
58187 - 1991 TD 1 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
58188 - 1991 TA9 1 d'ochobre, 1991 Spacewatch
58189 - 1991 VV9 4 de payares, 1991 Spacewatch
58190 - 1991 VH12 8 de payares, 1991 Spacewatch
58191 Dolomiten 1991 YN1 28 d'avientu, 1991 F. Börngen
58192 - 1992 AQ 10 de xineru, 1992 E. F. Helin
58193 - 1992 DL6 29 de febreru, 1992 UESAC
58194 - 1992 DR6 29 de febreru, 1992 UESAC
58195 - 1992 DH7 29 de febreru, 1992 UESAC
58196 - 1992 EC1 10 de marzu, 1992 D. I. Steel
58197 - 1992 EH2 6 de marzu, 1992 Spacewatch
58198 - 1992 EU2 7 de marzu, 1992 Spacewatch
58199 - 1992 EC5 1 de marzu, 1992 UESAC
58200 - 1992 EV6 1 de marzu, 1992 UESAC
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...