Llista d'asteroides/53901–54000

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
53901 - 2000 FE50 30 de marzu, 2000 LINEAR
53902 - 2000 FW52 29 de marzu, 2000 Spacewatch
53903 - 2000 FD55 29 de marzu, 2000 LINEAR
53904 - 2000 FE56 29 de marzu, 2000 LINEAR
53905 - 2000 FY59 29 de marzu, 2000 LINEAR
53906 - 2000 FH61 29 de marzu, 2000 LINEAR
53907 - 2000 GL1 2 d'abril, 2000 LINEAR
53908 - 2000 GT2 3 d'abril, 2000 LINEAR
53909 - 2000 GC4 5 d'abril, 2000 C. W. Juels
53910 Jánfischer 2000 GF4 6 d'abril, 2000 Modra
53911 - 2000 GZ4 3 d'abril, 2000 LINEAR
53912 - 2000 GL5 4 d'abril, 2000 LINEAR
53913 - 2000 GS6 4 d'abril, 2000 LINEAR
53914 - 2000 GO7 4 d'abril, 2000 LINEAR
53915 - 2000 GR7 4 d'abril, 2000 LINEAR
53916 - 2000 GW7 4 d'abril, 2000 LINEAR
53917 - 2000 GP17 5 d'abril, 2000 LINEAR
53918 - 2000 GM18 5 d'abril, 2000 LINEAR
53919 - 2000 GX18 5 d'abril, 2000 LINEAR
53920 - 2000 GA21 5 d'abril, 2000 LINEAR
53921 - 2000 GC25 5 d'abril, 2000 LINEAR
53922 - 2000 GC27 5 d'abril, 2000 LINEAR
53923 - 2000 GW30 5 d'abril, 2000 LINEAR
53924 - 2000 GJ37 5 d'abril, 2000 LINEAR
53925 - 2000 GF38 5 d'abril, 2000 LINEAR
53926 - 2000 GR38 5 d'abril, 2000 LINEAR
53927 - 2000 GB39 5 d'abril, 2000 LINEAR
53928 - 2000 GT39 5 d'abril, 2000 LINEAR
53929 - 2000 GQ40 5 d'abril, 2000 LINEAR
53930 - 2000 GO42 5 d'abril, 2000 LINEAR
53931 - 2000 GQ42 5 d'abril, 2000 LINEAR
53932 - 2000 GB43 5 d'abril, 2000 LINEAR
53933 - 2000 GG44 5 d'abril, 2000 LINEAR
53934 - 2000 GQ44 5 d'abril, 2000 LINEAR
53935 - 2000 GK45 5 d'abril, 2000 LINEAR
53936 - 2000 GO45 5 d'abril, 2000 LINEAR
53937 - 2000 GS45 5 d'abril, 2000 LINEAR
53938 - 2000 GZ45 5 d'abril, 2000 LINEAR
53939 - 2000 GM46 5 d'abril, 2000 LINEAR
53940 - 2000 GU47 5 d'abril, 2000 LINEAR
53941 - 2000 GD48 5 d'abril, 2000 LINEAR
53942 - 2000 GH49 5 d'abril, 2000 LINEAR
53943 - 2000 GF50 5 d'abril, 2000 LINEAR
53944 - 2000 GZ51 5 d'abril, 2000 LINEAR
53945 - 2000 GK52 5 d'abril, 2000 LINEAR
53946 - 2000 GC53 5 d'abril, 2000 LINEAR
53947 - 2000 GY53 5 d'abril, 2000 LINEAR
53948 - 2000 GZ53 5 d'abril, 2000 LINEAR
53949 - 2000 GO54 5 d'abril, 2000 LINEAR
53950 - 2000 GX56 5 d'abril, 2000 LINEAR
53951 - 2000 GC58 5 d'abril, 2000 LINEAR
53952 - 2000 GF59 5 d'abril, 2000 LINEAR
53953 - 2000 GP59 5 d'abril, 2000 LINEAR
53954 - 2000 GD60 5 d'abril, 2000 LINEAR
53955 - 2000 GJ60 5 d'abril, 2000 LINEAR
53956 - 2000 GP60 5 d'abril, 2000 LINEAR
53957 - 2000 GJ61 5 d'abril, 2000 LINEAR
53958 - 2000 GN61 5 d'abril, 2000 LINEAR
53959 - 2000 GY61 5 d'abril, 2000 LINEAR
53960 - 2000 GQ62 5 d'abril, 2000 LINEAR
53961 - 2000 GB63 5 d'abril, 2000 LINEAR
53962 - 2000 GK63 5 d'abril, 2000 LINEAR
53963 - 2000 GQ63 5 d'abril, 2000 LINEAR
53964 - 2000 GO64 5 d'abril, 2000 LINEAR
53965 - 2000 GY64 5 d'abril, 2000 LINEAR
53966 - 2000 GA65 5 d'abril, 2000 LINEAR
53967 - 2000 GC65 5 d'abril, 2000 LINEAR
53968 - 2000 GO65 5 d'abril, 2000 LINEAR
53969 - 2000 GV65 5 d'abril, 2000 LINEAR
53970 - 2000 GC66 5 d'abril, 2000 LINEAR
53971 - 2000 GJ66 5 d'abril, 2000 LINEAR
53972 - 2000 GM66 5 d'abril, 2000 LINEAR
53973 - 2000 GB67 5 d'abril, 2000 LINEAR
53974 - 2000 GD67 5 d'abril, 2000 LINEAR
53975 - 2000 GA68 5 d'abril, 2000 LINEAR
53976 - 2000 GY69 5 d'abril, 2000 LINEAR
53977 - 2000 GM70 5 d'abril, 2000 LINEAR
53978 - 2000 GH71 5 d'abril, 2000 LINEAR
53979 - 2000 GC73 5 d'abril, 2000 LINEAR
53980 - 2000 GK73 5 d'abril, 2000 LINEAR
53981 - 2000 GQ73 5 d'abril, 2000 LINEAR
53982 - 2000 GG74 5 d'abril, 2000 LINEAR
53983 - 2000 GW74 5 d'abril, 2000 LINEAR
53984 - 2000 GZ76 5 d'abril, 2000 LINEAR
53985 - 2000 GG77 5 d'abril, 2000 LINEAR
53986 - 2000 GH77 5 d'abril, 2000 LINEAR
53987 - 2000 GR77 5 d'abril, 2000 LINEAR
53988 - 2000 GW78 5 d'abril, 2000 LINEAR
53989 - 2000 GT79 5 d'abril, 2000 LINEAR
53990 - 2000 GZ79 6 d'abril, 2000 LINEAR
53991 - 2000 GF81 6 d'abril, 2000 LINEAR
53992 - 2000 GJ83 3 d'abril, 2000 LINEAR
53993 - 2000 GN83 3 d'abril, 2000 LINEAR
53994 - 2000 GS84 3 d'abril, 2000 LINEAR
53995 - 2000 GA88 4 d'abril, 2000 LINEAR
53996 - 2000 GC88 4 d'abril, 2000 LINEAR
53997 - 2000 GD88 4 d'abril, 2000 LINEAR
53998 - 2000 GW88 4 d'abril, 2000 LINEAR
53999 - 2000 GS89 4 d'abril, 2000 LINEAR
54000 - 2000 GN90 4 d'abril, 2000 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...