Llista d'asteroides/5201–5300

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
5201 Ferraz-Mello 1983 XF 1 d'avientu, 1983 E. Bowell
5202 - 1983 XX 5 d'avientu, 1983 A. Mrkos
5203 Pavarotti 1984 SF1 27 de setiembre, 1984 Z. Vávrová
5204 Herakleitos 1988 CN2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
5205 - 1988 CU7 11 de febreru, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
5206 KodomoNomeori 1988 ED 7 de marzu, 1988 Y. Oshima
5207 Hearnshaw 1988 HE 15 d'abril, 1988 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
5208 Royer 1989 CH1 6 de febreru, 1989 E. F. Helin
5209 - 1989 CW1 13 de febreru, 1989 T. Seki
5210 Saint-Saëns 1989 EL6 7 de marzu, 1989 F. Börngen
5211 Stevenson 1989 NX 8 de xunetu, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5212 - 1989 SS 29 de setiembre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
5213 Takahashi 1990 FU 18 de marzu, 1990 K. Endate, K. Watanabe
5214 Oozora 1990 VN3 13 de payares, 1990 A. Takahashi, K. Watanabe
5215 Tsurui 1991 AE 9 de xineru, 1991 M. Matsuyama, K. Watanabe
5216 - 1941 HA 16 d'abril, 1941 L. Oterma
5217 - 1966 CL 13 de febreru, 1966 Observatoriu Purple Mountain
5218 Kutsak 1969 TB3 9 d'ochobre, 1969 B. A. Burnasheva
5219 Zemka 1976 GU3 2 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
5220 Vika 1979 SA8 23 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
5221 Fabribudweis 1980 FB 16 de marzu, 1980 L. Brožek
5222 Ioffe 1980 TL13 11 d'ochobre, 1980 N. S. Chernykh
5223 McSween 1981 EX6 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
5224 Abbe 1982 DX3 21 de febreru, 1982 F. Börngen
5225 Loral 1983 TS1 12 d'ochobre, 1983 E. Bowell
5226 Pollack 1983 WL 28 de payares, 1983 E. Bowell
5227 - 1986 PE 4 d'agostu, 1986 INAS
5228 Máca 1986 VT 3 de payares, 1986 Z. Vávrová
5229 - 1987 DE6 23 de febreru, 1987 H. Debehogne
5230 Asahina 1988 EF 10 de marzu, 1988 J. Alu
5231 Verne 1988 JV 9 de mayu, 1988 C. S. Shoemaker
5232 Jordaens 1988 PR1 14 d'agostu, 1988 E. W. Elst
5233 - 1988 RL10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
5234 Sechenov 1989 VP 4 de payares, 1989 L. G. Karachkina
5235 Jean-Loup 1990 SA1 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
5236 Yoko 1990 TG3 10 d'ochobre, 1990 Y. Mizuno, T. Furuta
5237 Yoshikawa 1990 UF3 26 d'ochobre, 1990 T. Urata
5238 Naozane 1990 VE2 13 de payares, 1990 T. Hioki, S. Hayakawa
5239 Reiki 1990 VC4 14 de payares, 1990 S. Izumikawa, O. Muramatsu
5240 Kwasan 1990 XE 7 d'avientu, 1990 K. Suzuki, T. Urata
5241 - 1990 YL 23 d'avientu, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
5242 Kenreimonin 1991 BO 18 de xineru, 1991 S. Inoda, T. Urata
5243 Clasien 1246 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5244 Amphilochos 1973 SQ1 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5245 Maslyakov 1976 GR2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
5246 Migliorini 1979 OB 26 de xunetu, 1979 E. Bowell
5247 Krylov 1982 UP6 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
5248 Scardia 1983 GQ 6 d'abril, 1983 H. Debehogne, G. DeSanctis
5249 Giza 1983 HJ 18 d'abril, 1983 N. G. Thomas
5250 Jas 1984 QF 21 d'agostu, 1984 A. Mrkos
5251 Bradwood 1985 KA 18 de mayu, 1985 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
5252 Vikrymov 1985 PZ1 13 d'agostu, 1985 N. S. Chernykh
5253 - 1985 XB 15 d'avientu, 1985 S. Singer-Brewster
5254 Ulysses 1986 VG1 7 de payares, 1986 E. W. Elst
5255 Johnsophie 1988 KF 19 de mayu, 1988 E. F. Helin
5256 Farquhar 1988 NN 11 de xunetu, 1988 E. F. Helin, C. Mikolajczak, R. Coker
5257 - 1988 RS10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
5258 - 1989 AU1 1 de xineru, 1989 Y. Oshima
5259 Epeigeus 1989 BB1 30 de xineru, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5260 Philvéron 1989 RH 2 de setiembre, 1989 E. W. Elst
5261 Eureka 1990 MB 20 de xunu, 1990 D. H. Levy, H. E. Holt
5262 Brucegoldberg 1990 XB1 14 d'avientu, 1990 E. F. Helin
5263 Arrius 1991 GY9 13 d'abril, 1991 D. I. Steel
5264 Telephus 1991 KC 17 de mayu, 1991 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5265 Schadow 2570 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5266 Rauch 4047 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5267 - 1966 CF 13 de febreru, 1966 Observatoriu Purple Mountain
5268 - 1971 US1 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
5269 Paustovskij 1978 SL6 28 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
5270 Kakabadze 1979 KR 19 de mayu, 1979 R. M. West
5271 - 1979 MH7 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
5272 Dickinson 1981 QH2 30 d'agostu, 1981 E. Bowell
5273 - 1982 DQ6 16 de febreru, 1982 Xinglong
5274 Degewij 1985 RS 14 de setiembre, 1985 E. Bowell
5275 Zdislava 1986 UU 28 d'ochobre, 1986 Z. Vávrová
5276 Gulkis 1987 GK 1 d'abril, 1987 E. F. Helin
5277 - 1988 DO 22 de febreru, 1988 R. H. McNaught
5278 Polly 1988 EJ1 12 de marzu, 1988 E. F. Helin
5279 Arthuradel 1988 LA 8 de xunu, 1988 T. Rodriquez
5280 - 1988 PT 11 d'agostu, 1988 C. Mikolajczak, R. Coker
5281 Lindstrom 1988 SO1 6 de setiembre, 1988 S. J. Bus
5282 Yamatotakeru 1988 VT 2 de payares, 1988 Y. Oshima
5283 Pyrrhus 1989 BW 31 de xineru, 1989 C. S. Shoemaker
5284 Orsilocus 1989 CK2 1 de febreru, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5285 Krethon 1989 EO11 9 de marzu, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5286 Haruomukai 1989 VT1 4 de payares, 1989 M. Mukai, M. Takeishi
5287 Heishu 1989 WE 20 de payares, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
5288 Nankichi 1989 XD 3 d'avientu, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
5289 - 1990 KG2 28 de mayu, 1990 Observatoriu Félix Aguilar
5290 Langevin 1990 OD4 30 de xunetu, 1990 H. E. Holt
5291 Yuuko 1990 YT 20 d'avientu, 1990 M. Matsuyama, K. Watanabe
5292 - 1991 AJ1 12 de xineru, 1991 H. Shiozawa, M. Kizawa
5293 Bentengahama 1991 BQ2 23 de xineru, 1991 M. Matsuyama, K. Watanabe
5294 Onnetoh 1991 CB 3 de febreru, 1991 K. Endate, K. Watanabe
5295 Masayo 1991 CE 5 de febreru, 1991 Y. Mizuno, T. Furuta
5296 Friedrich 9546 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5297 Schinkel 4170 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5298 - 1966 PK 7 d'agostu, 1966 Observatoriu de Boyden
5299 Bittesini 1969 LB 8 de xunu, 1969 C. U. Cesco
5300 Sats 1974 SX1 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...