Llista d'asteroides/5101–5200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
5101 Akhmerov 1985 UB5 22 d'ochobre, 1985 L. V. Zhuravleva
5102 Benfranklin 1986 RD1 2 de setiembre, 1986 A. Mrkos
5103 Diviš 1986 RP1 4 de setiembre, 1986 A. Mrkos
5104 Skripnichenko 1986 RU5 7 de setiembre, 1986 L. I. Chernykh
5105 Westerhout 1986 TM1 4 d'ochobre, 1986 E. Bowell
5106 Mortensen 1987 DJ 19 de febreru, 1987 P. Jensen
5107 - 1987 DS6 24 de febreru, 1987 H. Debehogne
5108 Lübeck 1987 QG2 21 d'agostu, 1987 E. W. Elst
5109 Robertmiller 1987 RM1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
5110 Belgirate 1987 SV 19 de setiembre, 1987 E. Bowell
5111 Jacliff 1987 SE4 29 de setiembre, 1987 E. Bowell
5112 Kusaji 1987 SM13 23 de setiembre, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
5113 Kohno 1988 BN 19 de xineru, 1988 T. Seki
5114 Yezo 1988 CO 15 de febreru, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
5115 Frimout 1988 CD4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
5116 Korsør 1988 EU 13 de marzu, 1988 P. Jensen
5117 Mokotoyama 1988 GH 8 d'abril, 1988 K. Endate, K. Watanabe
5118 Elnapoul 1988 RB 7 de setiembre, 1988 P. Jensen
5119 - 1988 RA1 8 de setiembre, 1988 P. Jensen
5120 Bitias 1988 TZ1 13 d'ochobre, 1988 C. S. Shoemaker
5121 Numazawa 1989 AX1 15 de xineru, 1989 M. Yanai, K. Watanabe
5122 Mucha 1989 AZ1 3 de xineru, 1989 A. Mrkos
5123 - 1989 BL 28 de xineru, 1989 Y. Oshima
5124 Muraoka 1989 CW 4 de febreru, 1989 T. Seki
5125 Okushiri 1989 CN1 10 de febreru, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
5126 Achaemenides 1989 CH2 1 de febreru, 1989 C. S. Shoemaker
5127 Bruhns 1989 CO3 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
5128 Wakabayashi 1989 FJ 30 de marzu, 1989 M. Koishikawa
5129 Groom 1989 GN 7 d'abril, 1989 E. F. Helin
5130 Ilioneus 1989 SC7 30 de setiembre, 1989 C. S. Shoemaker
5131 - 1990 BG 21 de xineru, 1990 E. F. Helin, B. Roman
5132 Maynard 1990 ME 22 de xunu, 1990 H. E. Holt
5133 Phillipadams 1990 PA 12 d'agostu, 1990 R. H. McNaught
5134 Ebilson 1990 SM2 17 de setiembre, 1990 H. E. Holt
5135 Nibutani 1990 UE 16 d'ochobre, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
5136 Baggaley 1990 UG2 20 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
5137 Frevert 1990 VC 8 de payares, 1990 J. M. Baur
5138 Gyoda 1990 VD2 13 de payares, 1990 T. Hioki, S. Hayakawa
5139 Rumoi 1990 VH4 13 de payares, 1990 M. Mukai, M. Takeishi
5140 Kida 1990 XH 8 d'avientu, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
5141 Tachibana 1990 YB 16 d'avientu, 1990 T. Seki
5142 Okutama 1990 YD 18 d'avientu, 1990 T. Hioki, S. Hayakawa
5143 Heracles 1991 VL 7 de payares, 1991 C. S. Shoemaker
5144 Achates 1991 XX 2 d'avientu, 1991 C. S. Shoemaker
5145 Pholus 1992 AD 9 de xineru, 1992 Spacewatch
5146 Moiwa 1992 BP 28 de xineru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
5147 Maruyama 1992 BQ 28 de xineru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
5148 Giordano 5557 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5149 Leibniz 6582 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5150 Fellini 7571 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5151 Weerstra 2160 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5152 - 1931 UD 18 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
5153 - 1940 GO 9 d'abril, 1940 Y. Väisälä
5154 Leonov 1969 TL1 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
5155 Denisyuk 1972 HR 18 d'abril, 1972 T. M. Smirnova
5156 Golant 1972 KL 18 de mayu, 1972 T. M. Smirnova
5157 Hindemith 1973 UB5 27 d'ochobre, 1973 F. Börngen
5158 Ogarev 1976 YY 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
5159 Burbine 1977 RG 9 de setiembre, 1977 Observatoriu de Harvard
5160 Camoes 1979 YO 23 d'avientu, 1979 H. Debehogne, E. R. Netto
5161 Wightman 1980 TX3 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
5162 Piemonte 1982 BW 18 de xineru, 1982 E. Bowell
5163 - 1983 TD2 9 d'ochobre, 1983 J. Wagner
5164 Mullo 1984 WE1 20 de payares, 1984 C. Pollas
5165 VideNome 1985 CG 11 de febreru, 1985 Observatoriu de Copenague
5166 Olson 1985 FU1 22 de marzu, 1985 E. Bowell
5167 Joeharms 1985 GU1 11 d'abril, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5168 Jenner 1986 EJ 6 de marzu, 1986 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5169 Duffell 1986 RU2 6 de setiembre, 1986 E. Bowell
5170 Sissons 1987 EH 3 de marzu, 1987 E. Bowell
5171 Augustesen 1987 SQ3 25 de setiembre, 1987 P. Jensen
5172 Yoshiyuki 1987 UX1 28 d'ochobre, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
5173 Stjerneborg 1988 EM1 13 de marzu, 1988 P. Jensen
5174 Okugi 1988 HF 16 d'abril, 1988 M. Yanai, K. Watanabe
5175 Ables 1988 VS4 4 de payares, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5176 Yoichi 1989 AU 4 de xineru, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
5177 Hugowolf 1989 AY6 10 de xineru, 1989 F. Börngen
5178 Pattazhy 1989 CD4 1 de febreru, 1989 R. Rajamohan
5179 Takeshima 1989 EO1 1 de marzu, 1989 T. Seki
5180 Ohno 1989 GF 6 d'abril, 1989 T. Fujii, K. Watanabe
5181 SURF 1989 GO 7 d'abril, 1989 E. F. Helin
5182 Bray 1989 NE 1 de xunetu, 1989 E. F. Helin
5183 Robyn 1990 OA1 22 de xunetu, 1990 E. F. Helin
5184 Cavaillé-Coll 1990 QY7 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
5185 Alerossi 1990 RV2 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
5186 Donalu 1990 SB4 22 de setiembre, 1990 B. Roman
5187 Domon 1990 TK1 15 d'ochobre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
5188 Paine 1990 TZ2 15 d'ochobre, 1990 E. F. Helin
5189 - 1990 UQ 20 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
5190 - 1990 UR2 16 d'ochobre, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
5191 - 1990 VO3 13 de payares, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
5192 Yabuki 1991 CC 4 de febreru, 1991 T. Fujii, K. Watanabe
5193 - 1992 ET 7 de marzu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
5194 Böttger 4641 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5195 Kaendler 3289 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5196 Bustelli 3102 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5197 Rottmann 4265 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5198 Fongyunwah 1975 BP1 16 de xineru, 1975 Observatoriu Purple Mountain
5199 Dortmund 1981 RP2 7 de setiembre, 1981 L. G. Karachkina
5200 Pamal 1983 CM 11 de febreru, 1983 E. Bowell
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...