Llista d'asteroides/49301–49400

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
49301 - 1998 VD6 11 de payares, 1998 T. Kagawa
49302 - 1998 VW7 10 de payares, 1998 LINEAR
49303 - 1998 VN9 10 de payares, 1998 LINEAR
49304 - 1998 VT9 10 de payares, 1998 LINEAR
49305 - 1998 VQ13 10 de payares, 1998 LINEAR
49306 - 1998 VS13 10 de payares, 1998 LINEAR
49307 - 1998 VJ15 10 de payares, 1998 LINEAR
49308 - 1998 VV15 10 de payares, 1998 LINEAR
49309 - 1998 VB16 10 de payares, 1998 LINEAR
49310 - 1998 VD17 10 de payares, 1998 LINEAR
49311 - 1998 VZ17 10 de payares, 1998 LINEAR
49312 - 1998 VA18 10 de payares, 1998 LINEAR
49313 - 1998 VM18 10 de payares, 1998 LINEAR
49314 - 1998 VN19 10 de payares, 1998 LINEAR
49315 - 1998 VP21 10 de payares, 1998 LINEAR
49316 - 1998 VX23 10 de payares, 1998 LINEAR
49317 - 1998 VN24 10 de payares, 1998 LINEAR
49318 - 1998 VE25 10 de payares, 1998 LINEAR
49319 - 1998 VT25 10 de payares, 1998 LINEAR
49320 - 1998 VJ26 10 de payares, 1998 LINEAR
49321 - 1998 VY28 10 de payares, 1998 LINEAR
49322 - 1998 VN29 10 de payares, 1998 LINEAR
49323 - 1998 VN30 10 de payares, 1998 LINEAR
49324 - 1998 VX30 10 de payares, 1998 LINEAR
49325 - 1998 VK31 14 de payares, 1998 T. Kobayashi
49326 - 1998 VL31 14 de payares, 1998 T. Kobayashi
49327 - 1998 VZ33 11 de payares, 1998 Farra d'Isonzo
49328 - 1998 VL35 1 de payares, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49329 - 1998 VQ35 9 de payares, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49330 - 1998 VE36 14 de payares, 1998 LINEAR
49331 - 1998 VZ37 10 de payares, 1998 LINEAR
49332 - 1998 VC44 15 de payares, 1998 K. Korlević
49333 - 1998 VP45 11 de payares, 1998 LONEOS
49334 - 1998 VU45 14 de payares, 1998 LONEOS
49335 - 1998 VV45 14 de payares, 1998 LONEOS
49336 - 1998 VC49 10 de payares, 1998 LINEAR
49337 - 1998 VN50 11 de payares, 1998 LINEAR
49338 - 1998 VR51 13 de payares, 1998 LINEAR
49339 - 1998 VH54 14 de payares, 1998 LINEAR
49340 - 1998 WG 16 de payares, 1998 A. Boattini, L. Tesi
49341 - 1998 WW2 17 de payares, 1998 ODAS
49342 - 1998 WE3 18 de payares, 1998 T. Kagawa
49343 - 1998 WH3 19 de payares, 1998 T. Kobayashi
49344 - 1998 WC4 20 de payares, 1998 Farra d'Isonzo
49345 - 1998 WH4 18 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
49346 - 1998 WK4 21 de payares, 1998 P. G. Comba
49347 - 1998 WQ4 18 de payares, 1998 CSS
49348 - 1998 WO6 23 de payares, 1998 T. Kobayashi
49349 - 1998 WW6 24 de payares, 1998 W. R. Cooney Jr., P. M. Motl
49350 Katheynix 1998 WQ8 27 de payares, 1998 W. R. Cooney Jr.
49351 - 1998 WE9 27 de payares, 1998 K. Korlević
49352 - 1998 WS9 28 de payares, 1998 K. Korlević
49353 - 1998 WY9 18 de payares, 1998 LINEAR
49354 - 1998 WP11 21 de payares, 1998 LINEAR
49355 - 1998 WH12 21 de payares, 1998 LINEAR
49356 - 1998 WT13 21 de payares, 1998 LINEAR
49357 - 1998 WG14 21 de payares, 1998 LINEAR
49358 - 1998 WZ14 21 de payares, 1998 LINEAR
49359 - 1998 WB15 21 de payares, 1998 LINEAR
49360 - 1998 WM15 21 de payares, 1998 LINEAR
49361 - 1998 WN15 21 de payares, 1998 LINEAR
49362 - 1998 WW16 21 de payares, 1998 LINEAR
49363 - 1998 WZ16 21 de payares, 1998 LINEAR
49364 - 1998 WG17 21 de payares, 1998 LINEAR
49365 - 1998 WR18 21 de payares, 1998 LINEAR
49366 - 1998 WY18 21 de payares, 1998 LINEAR
49367 - 1998 WK19 23 de payares, 1998 LINEAR
49368 - 1998 WN19 23 de payares, 1998 LINEAR
49369 - 1998 WO19 23 de payares, 1998 LINEAR
49370 - 1998 WS21 18 de payares, 1998 LINEAR
49371 - 1998 WZ21 18 de payares, 1998 LINEAR
49372 - 1998 WL30 26 de payares, 1998 Spacewatch
49373 - 1998 WO35 18 de payares, 1998 Spacewatch
49374 - 1998 WD36 19 de payares, 1998 Spacewatch
49375 - 1998 WW36 21 de payares, 1998 Spacewatch
49376 - 1998 WB41 18 de payares, 1998 LINEAR
49377 - 1998 WP41 24 de payares, 1998 LINEAR
49378 - 1998 XU2 7 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49379 - 1998 XF3 8 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49380 - 1998 XU4 12 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
49381 - 1998 XX4 12 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
49382 - 1998 XG5 12 d'avientu, 1998 R. A. Tucker
49383 - 1998 XP6 8 d'avientu, 1998 Spacewatch
49384 - 1998 XX9 12 d'avientu, 1998 R. Roy
49385 - 1998 XA12 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49386 - 1998 XH12 4 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49387 - 1998 XH16 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49388 - 1998 XR20 10 d'avientu, 1998 Spacewatch
49389 - 1998 XS20 10 d'avientu, 1998 Spacewatch
49390 - 1998 XO21 10 d'avientu, 1998 Spacewatch
49391 - 1998 XH25 13 d'avientu, 1998 Spacewatch
49392 - 1998 XD26 15 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49393 - 1998 XC28 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49394 - 1998 XT29 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49395 - 1998 XW32 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49396 - 1998 XG40 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49397 - 1998 XU40 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49398 - 1998 XO41 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49399 - 1998 XK44 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49400 - 1998 XS44 14 d'avientu, 1998 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...