Llista d'asteroides/46601–46700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
46601 - 1993 FV15 17 de marzu, 1993 UESAC
46602 - 1993 FP34 19 de marzu, 1993 UESAC
46603 - 1993 FY41 19 de marzu, 1993 UESAC
46604 - 1993 FH56 17 de marzu, 1993 UESAC
46605 - 1993 HQ1 18 d'abril, 1993 R. H. McNaught
46606 - 1993 LK2 13 de xunu, 1993 Spacewatch
46607 - 1993 OY12 19 de xunetu, 1993 E. W. Elst
46608 - 1993 RA2 12 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
46609 - 1993 SQ1 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
46610 Bésixdouze 1993 TQ1 15 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
46611 - 1993 TH4 8 d'ochobre, 1993 Spacewatch
46612 - 1993 TS16 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
46613 - 1993 TA17 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
46614 - 1993 TV27 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
46615 - 1993 TT32 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
46616 - 1994 AM 2 de xineru, 1994 T. Kobayashi
46617 - 1994 BD1 19 de xineru, 1994 T. Kobayashi
46618 - 1994 CF16 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
46619 - 1994 CR16 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
46620 - 1994 EL1 6 de marzu, 1994 T. Kobayashi
46621 - 1994 EC7 9 de marzu, 1994 E. W. Elst
46622 - 1994 EF7 9 de marzu, 1994 E. W. Elst
46623 - 1994 GV10 14 d'abril, 1994 PCAS
46624 - 1994 JV4 4 de mayu, 1994 Spacewatch
46625 - 1994 LM 5 de xunu, 1994 Spacewatch
46626 - 1994 PL23 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
46627 - 1994 PG24 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
46628 - 1994 PD27 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
46629 - 1994 PS38 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
46630 - 1994 SA11 29 de setiembre, 1994 Spacewatch
46631 - 1994 TQ3 5 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
46632 - 1994 TN15 14 d'ochobre, 1994 Kiso
46633 - 1994 VH1 4 de payares, 1994 T. Kobayashi
46634 - 1994 VR2 1 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
46635 - 1994 WK2 28 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
46636 - 1994 WD3 28 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
46637 - 1994 WJ12 27 de payares, 1994 E. W. Elst
46638 - 1995 BO3 31 de xineru, 1995 T. Kobayashi
46639 - 1995 BN4 28 de xineru, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
46640 - 1995 DU 20 de febreru, 1995 T. Kobayashi
46641 - 1995 EY 5 de marzu, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
46642 - 1995 FU4 23 de marzu, 1995 Spacewatch
46643 Yanase 1995 KM 23 de mayu, 1995 A. Nakamura
46644 Lagia 1995 OF 19 de xunetu, 1995 A. Boattini, L. Tesi
46645 - 1995 OP1 19 de xunetu, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46646 - 1995 OC8 25 de xunetu, 1995 Spacewatch
46647 - 1995 QP3 28 d'agostu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
46648 - 1995 SY 22 de setiembre, 1995 A. Vagnozzi
46649 - 1995 SN4 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
46650 - 1995 SR19 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
46651 - 1995 SV26 19 de setiembre, 1995 Spacewatch
46652 - 1995 SV30 20 de setiembre, 1995 Spacewatch
46653 - 1995 SE33 21 de setiembre, 1995 Spacewatch
46654 - 1995 UB8 26 d'ochobre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
46655 - 1995 UR9 16 d'ochobre, 1995 Spacewatch
46656 - 1995 WT6 28 de payares, 1995 A. Vagnozzi
46657 - 1995 WM17 17 de payares, 1995 Spacewatch
46658 - 1995 YH12 19 d'avientu, 1995 Spacewatch
46659 - 1996 BB5 16 de xineru, 1996 Spacewatch
46660 - 1996 BM17 25 de xineru, 1996 LINEAR
46661 - 1996 CP1 12 de febreru, 1996 T. Kobayashi
46662 - 1996 DO 19 de febreru, 1996 T. Kobayashi
46663 - 1996 DR2 26 de febreru, 1996 Kleť
46664 - 1996 EK10 12 de marzu, 1996 Spacewatch
46665 - 1996 FD 16 de marzu, 1996 NEAT
46666 - 1996 FX21 24 de marzu, 1996 E. W. Elst
46667 - 1996 HM2 18 d'abril, 1996 R. H. McNaught
46668 - 1996 HM10 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
46669 - 1996 LK 6 de xunu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46670 - 1996 NU 15 de xunetu, 1996 R. Linderholm
46671 - 1996 NW3 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
46672 - 1996 OA 16 de xunetu, 1996 Kleť
46673 - 1996 OL2 23 de xunetu, 1996 A. Boattini, A. Di Paola
46674 - 1996 PY8 8 d'agostu, 1996 E. W. Elst
46675 - 1996 QO 17 d'agostu, 1996 NEAT
46676 - 1996 RF29 11 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
46677 - 1996 TK6 7 d'ochobre, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46678 - 1996 TZ8 12 d'ochobre, 1996 T. B. Spahr
46679 - 1996 TE30 7 d'ochobre, 1996 Spacewatch
46680 - 1996 YV 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
46681 - 1997 AN5 7 de xineru, 1997 T. Kobayashi
46682 - 1997 AV5 1 de xineru, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46683 - 1997 AK8 2 de xineru, 1997 Spacewatch
46684 - 1997 AX8 2 de xineru, 1997 Spacewatch
46685 - 1997 AG13 11 de xineru, 1997 T. Kobayashi
46686 - 1997 AS13 10 de xineru, 1997 NEAT
46687 - 1997 AP18 15 de xineru, 1997 Farra d'Isonzo
46688 - 1997 AB19 10 de xineru, 1997 Spacewatch
46689 - 1997 AL19 13 de xineru, 1997 T. Okuni
46690 - 1997 AN23 14 de xineru, 1997 S. P. Laurie
46691 - 1997 BK3 30 de xineru, 1997 P. Sicoli, V. Giuliani
46692 Taormina 1997 CW1 2 de febreru, 1997 J. Tichá, M. Tichý
46693 - 1997 CK4 4 de febreru, 1997 T. Kobayashi
46694 - 1997 CS9 1 de febreru, 1997 Spacewatch
46695 - 1997 CX13 4 de febreru, 1997 W. Offutt
46696 - 1997 CF20 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
46697 - 1997 CM20 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
46698 - 1997 CT25 13 de febreru, 1997 Spacewatch
46699 - 1997 CL26 14 de febreru, 1997 T. Kobayashi
46700 - 1997 CK27 8 de febreru, 1997 NEAT
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...