Llista d'asteroides/4601–4700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
4601 Ludkewycz 1986 LB 3 de xunu, 1986 M. Rudnyk
4602 Heudier 1986 UD3 28 d'ochobre, 1986 CERGA
4603 Bertaud 1986 WM3 25 de payares, 1986 CERGA
4604 - 1987 SK 18 de setiembre, 1987 K. Suzuki, T. Urata
4605 Nikitin 1987 SV17 18 de setiembre, 1987 L. I. Chernykh
4606 Saheki 1987 UM1 27 d'ochobre, 1987 T. Seki
4607 Seilandfarm 1987 WR 25 de payares, 1987 K. Endate, K. Watanabe
4608 Wodehouse 1988 BW3 19 de xineru, 1988 H. Debehogne
4609 Pizarro 1988 CT3 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
4610 Kájov 1989 FO 26 de marzu, 1989 A. Mrkos
4611 Vulkaneifel 1989 GR6 5 d'abril, 1989 M. Geffert
4612 Greenstein 1989 JG 2 de mayu, 1989 E. F. Helin
4613 Mamoru 1990 OM 22 de xunetu, 1990 K. Watanabe
4614 Masamura 1990 QN 21 d'agostu, 1990 Y. Mizuno, T. Furuta
4615 Zinner A923 RH 13 de setiembre, 1923 K. Reinmuth
4616 Batalov 1975 BF 17 de xineru, 1975 L. I. Chernykh
4617 Zadunaisky 1976 DK 22 de febreru, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
4618 Shakhovskoj 1977 RJ3 12 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
4619 Polyakhova 1977 RB7 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
4620 Bickley 1978 OK 28 de xunetu, 1978 Observatoriu de Perth
4621 Tambov 1979 QE10 27 d'agostu, 1979 N. S. Chernykh
4622 Solovjova 1979 WE2 16 de payares, 1979 L. I. Chernykh
4623 Obraztsova 1981 UT15 24 d'ochobre, 1981 L. I. Chernykh
4624 Stefani 1982 FV2 23 de marzu, 1982 C. S. Shoemaker
4625 Shchedrin 1982 UG6 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
4626 Plisetskaya 1984 YU1 23 d'avientu, 1984 L. G. Karachkina
4627 - 1985 RT2 5 de setiembre, 1985 H. Debehogne
4628 Laplace 1986 RU4 7 de setiembre, 1986 E. W. Elst
4629 Walford 1986 TD7 7 d'ochobre, 1986 E. F. Helin
4630 Chaonis 1987 WA 18 de payares, 1987 J. M. Baur
4631 Yabu 1987 WE1 22 de payares, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
4632 - 1987 YB 17 d'avientu, 1987 T. Kojima
4633 - 1988 AJ5 14 de xineru, 1988 H. Debehogne
4634 Shibuya 1988 BA 16 de xineru, 1988 M. Inoue, O. Muramatsu
4635 Rimbaud 1988 BJ1 21 de xineru, 1988 E. W. Elst
4636 Chile 1988 CJ5 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
4637 Odorico 1989 CT 8 de febreru, 1989 J. M. Baur
4638 Estens 1989 EG 2 de marzu, 1989 R. H. McNaught
4639 Minox 1989 EK2 5 de marzu, 1989 T. Seki
4640 Hara 1989 GA 1 d'abril, 1989 Y. Kushida, O. Muramatsu
4641 - 1990 QT3 30 d'agostu, 1990 K. Endate, K. Watanabe
4642 Murchie 1990 QG4 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
4643 Cisneros 1990 QD6 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
4644 Oumu 1990 SR3 16 de setiembre, 1990 A. Takahashi, K. Watanabe
4645 Tentaikojo 1990 SP4 16 de setiembre, 1990 T. Fujii, K. Watanabe
4646 Kwee 4009 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4647 Syuji 1931 TU1 9 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
4648 Tirion 1931 UE 18 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
4649 Sumoto 1936 YD 20 d'avientu, 1936 M. Laugier
4650 Mori 1950 TF 5 d'ochobre, 1950 K. Reinmuth
4651 Wongkwancheng 1957 UK1 31 d'ochobre, 1957 Observatoriu Purple Mountain
4652 Iannini 1975 QO 30 d'agostu, 1975 Observatoriu Félix Aguilar
4653 Tommaso 1976 GJ2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
4654 Gor'kavyj 1977 RJ6 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
4655 Marjoriika 1978 RS 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
4656 - 1978 VZ3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
4657 Lopez 1979 SU9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
4658 Gavrilov 1979 SO11 24 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
4659 Roddenberry 1981 EP20 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
4660 Nereus 1982 DB 28 de febreru, 1982 E. F. Helin
4661 Yebes 1982 WM 17 de payares, 1982 M. de Pascual
4662 - 1984 HL 19 d'abril, 1984 A. Mrkos
4663 - 1984 SM1 27 de setiembre, 1984 A. Mrkos
4664 Hanner 1985 PJ 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
4665 Muinonen 1985 TZ1 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
4666 Dietz 1986 JA1 4 de mayu, 1986 C. S. Shoemaker
4667 Robbiesh 1986 VC 4 de payares, 1986 R. H. McNaught
4668 - 1987 DX5 21 de febreru, 1987 H. Debehogne
4669 Høder 1987 UF1 27 d'ochobre, 1987 P. Jensen
4670 Yoshinogawa 1987 YJ 19 d'avientu, 1987 T. Seki
4671 Drtikol 1988 AK1 10 de xineru, 1988 A. Mrkos
4672 Takuboku 1988 HB 17 d'abril, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
4673 Bortle 1988 LF 8 de xunu, 1988 C. S. Shoemaker
4674 Pauling 1989 JC 2 de mayu, 1989 E. F. Helin
4675 Ohboke 1990 SD 19 de setiembre, 1990 T. Seki
4676 Uedaseiji 1990 SD4 16 de setiembre, 1990 T. Fujii, K. Watanabe
4677 Hiroshi 1990 SQ4 26 de setiembre, 1990 A. Takahashi, K. Watanabe
4678 Ninian 1990 SS4 24 de setiembre, 1990 R. H. McNaught
4679 Sybil 1990 TR4 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
4680 Lohrmann 1937 QC 31 d'agostu, 1937 H.-U. Sandig
4681 Ermak 1969 TC2 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
4682 Bykov 1973 SO4 27 de setiembre, 1973 L. I. Chernykh
4683 Veratar 1976 GJ1 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
4684 Bendjoya 1978 GJ 10 d'abril, 1978 H. Debehogne
4685 Karetnikov 1978 SP6 27 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
4686 Maisica 1979 SX2 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
4687 Brunsandrej 1979 SJ11 24 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
4688 - 1980 WF 29 de payares, 1980 C. T. Kowal
4689 Donn 1980 YB 30 d'avientu, 1980 E. Bowell
4690 Strasbourg 1983 AJ 9 de xineru, 1983 B. A. Skiff
4691 Toyen 1983 TU 7 d'ochobre, 1983 A. Mrkos
4692 SIMBAD 1983 VM7 4 de payares, 1983 B. A. Skiff
4693 Drummond 1983 WH 28 de payares, 1983 E. Bowell
4694 Festou 1985 PM 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
4695 - 1985 RU3 7 de setiembre, 1985 H. Debehogne
4696 Arpigny 1985 TP 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
4697 - 1986 QO 26 d'agostu, 1986 H. Debehogne
4698 Jizera 1986 RO1 4 de setiembre, 1986 A. Mrkos
4699 Sootan 1986 VE 4 de payares, 1986 R. H. McNaught
4700 Carusi 1986 VV6 6 de payares, 1986 E. Bowell
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...