Llista d'asteroides/33501–33600

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
33501 - 1999 GJ20 15 d'abril, 1999 LINEAR
33502 - 1999 GM20 15 d'abril, 1999 LINEAR
33503 - 1999 GS20 15 d'abril, 1999 LINEAR
33504 - 1999 GT20 15 d'abril, 1999 LINEAR
33505 - 1999 GZ21 7 d'abril, 1999 LINEAR
33506 - 1999 GM23 6 d'abril, 1999 LINEAR
33507 - 1999 GT23 6 d'abril, 1999 LINEAR
33508 - 1999 GH25 6 d'abril, 1999 LINEAR
33509 - 1999 GB27 7 d'abril, 1999 LINEAR
33510 - 1999 GM31 7 d'abril, 1999 LINEAR
33511 - 1999 GW32 12 d'abril, 1999 LINEAR
33512 - 1999 GM33 12 d'abril, 1999 LINEAR
33513 - 1999 GE34 6 d'abril, 1999 LINEAR
33514 - 1999 GF34 6 d'abril, 1999 LINEAR
33515 - 1999 GM34 6 d'abril, 1999 LINEAR
33516 - 1999 GO34 6 d'abril, 1999 LINEAR
33517 - 1999 GT34 6 d'abril, 1999 LINEAR
33518 - 1999 GH35 6 d'abril, 1999 LINEAR
33519 - 1999 GL36 12 d'abril, 1999 LINEAR
33520 - 1999 GE38 12 d'abril, 1999 LINEAR
33521 - 1999 GK40 12 d'abril, 1999 LINEAR
33522 - 1999 GQ40 12 d'abril, 1999 LINEAR
33523 - 1999 GT41 12 d'abril, 1999 LINEAR
33524 - 1999 GM48 7 d'abril, 1999 LONEOS
33525 - 1999 GG53 11 d'abril, 1999 LONEOS
33526 - 1999 GG55 6 d'abril, 1999 Spacewatch
33527 - 1999 GJ55 7 d'abril, 1999 Spacewatch
33528 Jinzeman 1999 HL 17 d'abril, 1999 P. Pravec
33529 Henden 1999 HA1 19 d'abril, 1999 C. W. Juels
33530 - 1999 HH1 19 d'abril, 1999 J. Broughton
33531 - 1999 HG2 20 d'abril, 1999 K. Korlević, M. Jurić
33532 Gabriellacoli 1999 HV2 18 d'abril, 1999 A. Boattini, L. Tesi
33533 - 1999 HV3 19 d'abril, 1999 F. B. Zoltowski
33534 - 1999 HL9 17 d'abril, 1999 LINEAR
33535 - 1999 HS9 17 d'abril, 1999 LINEAR
33536 - 1999 HU9 17 d'abril, 1999 LINEAR
33537 - 1999 HJ10 17 d'abril, 1999 LINEAR
33538 - 1999 HR10 17 d'abril, 1999 LINEAR
33539 - 1999 HU10 17 d'abril, 1999 LINEAR
33540 - 1999 JH3 7 de mayu, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
33541 - 1999 JF6 11 de mayu, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
33542 - 1999 JZ7 12 de mayu, 1999 LINEAR
33543 - 1999 JR8 13 de mayu, 1999 J. Broughton
33544 Jerold 1999 JY8 15 de mayu, 1999 C. W. Juels
33545 - 1999 JV9 8 de mayu, 1999 CSS
33546 - 1999 JM10 8 de mayu, 1999 CSS
33547 - 1999 JZ12 15 de mayu, 1999 CSS
33548 - 1999 JC13 10 de mayu, 1999 K. Korlević
33549 - 1999 JS13 10 de mayu, 1999 LINEAR
33550 - 1999 JQ14 10 de mayu, 1999 LINEAR
33551 - 1999 JB15 12 de mayu, 1999 LINEAR
33552 - 1999 JN15 15 de mayu, 1999 CSS
33553 Nagai 1999 JQ17 11 de mayu, 1999 T. Okuni
33554 - 1999 JU17 10 de mayu, 1999 LINEAR
33555 - 1999 JV19 10 de mayu, 1999 LINEAR
33556 - 1999 JR20 10 de mayu, 1999 LINEAR
33557 - 1999 JC22 10 de mayu, 1999 LINEAR
33558 - 1999 JN22 10 de mayu, 1999 LINEAR
33559 - 1999 JK23 10 de mayu, 1999 LINEAR
33560 - 1999 JN23 10 de mayu, 1999 LINEAR
33561 - 1999 JA24 10 de mayu, 1999 LINEAR
33562 - 1999 JO24 10 de mayu, 1999 LINEAR
33563 - 1999 JV24 10 de mayu, 1999 LINEAR
33564 - 1999 JP25 10 de mayu, 1999 LINEAR
33565 - 1999 JY25 10 de mayu, 1999 LINEAR
33566 - 1999 JZ25 10 de mayu, 1999 LINEAR
33567 - 1999 JV27 10 de mayu, 1999 LINEAR
33568 - 1999 JN29 10 de mayu, 1999 LINEAR
33569 - 1999 JM30 10 de mayu, 1999 LINEAR
33570 - 1999 JT30 10 de mayu, 1999 LINEAR
33571 - 1999 JD32 10 de mayu, 1999 LINEAR
33572 - 1999 JF32 10 de mayu, 1999 LINEAR
33573 - 1999 JR32 10 de mayu, 1999 LINEAR
33574 - 1999 JA33 10 de mayu, 1999 LINEAR
33575 - 1999 JR33 10 de mayu, 1999 LINEAR
33576 - 1999 JW33 10 de mayu, 1999 LINEAR
33577 - 1999 JX33 10 de mayu, 1999 LINEAR
33578 - 1999 JT34 10 de mayu, 1999 LINEAR
33579 - 1999 JC35 10 de mayu, 1999 LINEAR
33580 - 1999 JM35 10 de mayu, 1999 LINEAR
33581 - 1999 JQ35 10 de mayu, 1999 LINEAR
33582 - 1999 JJ36 10 de mayu, 1999 LINEAR
33583 - 1999 JV36 10 de mayu, 1999 LINEAR
33584 - 1999 JY37 10 de mayu, 1999 LINEAR
33585 - 1999 JC38 10 de mayu, 1999 LINEAR
33586 - 1999 JH39 10 de mayu, 1999 LINEAR
33587 - 1999 JA42 10 de mayu, 1999 LINEAR
33588 - 1999 JZ45 10 de mayu, 1999 LINEAR
33589 - 1999 JM46 10 de mayu, 1999 LINEAR
33590 - 1999 JS46 10 de mayu, 1999 LINEAR
33591 - 1999 JW46 10 de mayu, 1999 LINEAR
33592 - 1999 JJ47 10 de mayu, 1999 LINEAR
33593 - 1999 JT47 10 de mayu, 1999 LINEAR
33594 - 1999 JN48 10 de mayu, 1999 LINEAR
33595 - 1999 JC49 10 de mayu, 1999 LINEAR
33596 - 1999 JM49 10 de mayu, 1999 LINEAR
33597 - 1999 JQ49 10 de mayu, 1999 LINEAR
33598 - 1999 JA50 10 de mayu, 1999 LINEAR
33599 - 1999 JP50 10 de mayu, 1999 LINEAR
33600 - 1999 JA51 10 de mayu, 1999 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...