Llista d'asteroides/3301–3400

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
3301 Jansje 1978 CT 6 de febreru, 1978 Observatoriu de Perth
3302 Schliemann 1977 RS6 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
3303 Merta 1967 UN 30 d'ochobre, 1967 L. Kohoutek
3304 Pearce 1981 EQ21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
3305 Ceadams 1985 KB 21 de mayu, 1985 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
3306 Byron 1979 SM11 24 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
3307 Athabasca 1981 DE1 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
3308 Ferreri 1981 EP 1 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
3309 Brorfelde 1982 BH 28 de xineru, 1982 K. S. Jensen
3310 Patsy 1931 TS2 9 d'ochobre, 1931 C. W. Tombaugh
3311 Podobed 1976 QM1 26 d'agostu, 1976 N. S. Chernykh
3312 Pedersen 1984 SN 24 de setiembre, 1984 Observatoriu de Copenague
3313 Mendel 1980 DG 19 de febreru, 1980 A. Mrkos
3314 Beals 1981 FH 30 de marzu, 1981 E. Bowell
3315 Chant 1984 CZ 8 de febreru, 1984 E. Bowell
3316 Herzberg 1984 CN1 6 de febreru, 1984 E. Bowell
3317 Paris 1984 KF 26 de mayu, 1984 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3318 Blixen 1985 HB 23 d'abril, 1985 K. Augustesen, P. Jensen
3319 Kibi 1977 EJ5 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
3320 Namba 1982 VZ4 14 de payares, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
3321 Dasha 1975 TZ2 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
3322 Lidiya 1975 XY1 1 d'avientu, 1975 T. M. Smirnova
3323 Turgenev 1979 SY9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
3324 Avsyuk 1983 CW1 4 de febreru, 1983 A. Mrkos
3325 TARDIS 1984 JZ 3 de mayu, 1984 B. A. Skiff
3326 Agafonikov 1985 FL 20 de marzu, 1985 A. Mrkos
3327 Campins 1985 PW 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
3328 Interposita 1985 QD1 21 d'agostu, 1985 T. Schildknecht
3329 Golay 1985 RT1 12 de setiembre, 1985 P. Wild
3330 Gantrisch 1985 RU1 12 de setiembre, 1985 T. Schildknecht
3331 Kvistaberg 1979 QS 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
3332 Raksha 1978 NT1 4 de xunetu, 1978 L. I. Chernykh
3333 Schaber 1980 TG5 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
3334 Somov 1981 YR 20 d'avientu, 1981 A. Mrkos
3335 Quanzhou 1966 AA 1 de xineru, 1966 Observatoriu Purple Mountain
3336 Grygar 1971 UX 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
3337 Miloš 1971 UG1 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
3338 Richter 1973 UX5 28 d'ochobre, 1973 F. Börngen
3339 Treshnikov 1978 LB 6 de xunu, 1978 A. Mrkos
3340 Yinhai 1979 TK 12 d'ochobre, 1979 Observatoriu Purple Mountain
3341 Hartmann 1980 OD 17 de xunetu, 1980 E. Bowell
3342 Fivesparks 1982 BD3 27 de xineru, 1982 Observatoriu Oak Ridge
3343 Nedzel 1982 HS 28 d'abril, 1982 Lincoln Laboratory ETS
3344 Modena 1982 JA 15 de mayu, 1982 Osservatorio San Vittore
3345 Tarkovskij 1982 YC1 23 d'avientu, 1982 L. G. Karachkina
3346 Gerla 1951 SD 27 de setiembre, 1951 S. J. Arend
3347 Konstantin 1975 VN1 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
3348 Pokryshkin 1978 EA3 6 de marzu, 1978 N. S. Chernykh
3349 Manas 1979 FH2 23 de marzu, 1979 N. S. Chernykh
3350 Scobee 1980 PJ 8 d'agostu, 1980 E. Bowell
3351 Smith 1980 RN1 7 de setiembre, 1980 E. Bowell
3352 McAuliffe 1981 CW 6 de febreru, 1981 N. G. Thomas
3353 Jarvis 1981 YC 20 d'avientu, 1981 E. Bowell
3354 McNair 1984 CW 8 de febreru, 1984 E. Bowell
3355 Onizuka 1984 CC1 8 de febreru, 1984 E. Bowell
3356 Resnik 1984 EU 6 de marzu, 1984 E. Bowell
3357 Tolstikov 1984 FT 21 de marzu, 1984 A. Mrkos
3358 Anikushin 1978 RX 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
3359 Purcari 1978 RA6 13 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
3360 - 1981 VA 4 de payares, 1981 E. F. Helin, R. S. Dunbar
3361 Orpheus 1982 HR 24 d'abril, 1982 C. Torres
3362 Khufu 1984 QA 30 d'agostu, 1984 R. S. Dunbar, M. A. Barucci
3363 Bowen 1960 EE 6 de marzu, 1960 Universidá d'Indiana
3364 Zdenka 1984 GF 5 d'abril, 1984 A. Mrkos
3365 Recogne 1985 CG2 13 de febreru, 1985 H. Debehogne
3366 Gödel 1985 SD1 22 de setiembre, 1985 T. Schildknecht
3367 Alex 1983 CA3 15 de febreru, 1983 N. G. Thomas
3368 Duncombe 1985 QT 22 d'agostu, 1985 E. Bowell
3369 Freuchen 1985 UZ 18 d'ochobre, 1985 Observatoriu de Copenague
3370 Kohsai 1934 CU 4 de febreru, 1934 K. Reinmuth
3371 Giacconi 1955 RZ 14 de setiembre, 1955 Universidá d'Indiana
3372 Bratijchuk 1976 SP4 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
3373 Koktebelia 1978 QQ2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
3374 Namur 1980 KO 22 de mayu, 1980 H. Debehogne
3375 Amy 1981 JY1 5 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
3376 Armandhammer 1982 UJ8 21 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva
3377 Lodewijk 4122 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3378 Susanvictoria A922 WB 25 de payares, 1922 G. van Biesbroeck
3379 Oishi 1931 TJ1 6 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
3380 Awaji 1940 EF 15 de marzu, 1940 G. Kulin
3381 Mikkola 1941 UG 15 d'ochobre, 1941 L. Oterma
3382 Cassidy 1948 RD 7 de setiembre, 1948 H. L. Giclas
3383 Koyama 1951 AB 9 de xineru, 1951 K. Reinmuth
3384 Daliya 1974 SB1 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
3385 Bronnina 1979 SK11 24 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
3386 Klementinum 1980 FA 16 de marzu, 1980 Ladislav Brožek
3387 Greenberg 1981 WE 20 de payares, 1981 E. Bowell
3388 Tsanghinchi 1981 YR1 21 d'avientu, 1981 Observatoriu Purple Mountain
3389 Sinzot 1984 DU 25 de febreru, 1984 H. Debehogne
3390 Demanet 1984 ES1 2 de marzu, 1984 H. Debehogne
3391 Sinon 1977 DD3 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
3392 Setouchi 1979 YB 17 d'avientu, 1979 H. Kosai, G. Sasaki
3393 Štúr 1984 WY1 28 de payares, 1984 M. Antal
3394 Banno 1986 DB 16 de febreru, 1986 S. Inoda
3395 Jitka 1985 UN 20 d'ochobre, 1985 A. Mrkos
3396 Muazzez A915 TE 15 d'ochobre, 1915 M. F. Wolf
3397 Leyla 1964 XA 8 d'avientu, 1964 R. Burnham, N. G. Thomas
3398 Stättmayer 1978 PC 10 d'agostu, 1978 H.-E. Schuster
3399 Kobzon 1979 SZ9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
3400 Aotearoa 1981 GX 2 d'abril, 1981 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...