Llista d'asteroides/29101–29200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
29101 - 1981 EZ20 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
29102 - 1981 EA22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
29103 - 1981 EC22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
29104 - 1981 EO22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
29105 - 1981 EY22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
29106 - 1981 EL25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
29107 - 1981 EO25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
29108 - 1981 EG26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
29109 - 1981 EO28 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
29110 - 1981 ET29 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
29111 - 1981 EC33 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
29112 - 1981 EZ33 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
29113 - 1981 EA34 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
29114 - 1981 EB34 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
29115 - 1981 EW38 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
29116 - 1981 ED40 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
29117 - 1981 EK40 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
29118 - 1981 EQ43 3 de marzu, 1981 S. J. Bus
29119 - 1981 EW45 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
29120 - 1981 EY45 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
29121 - 1981 QP2 23 d'agostu, 1981 H. Debehogne
29122 Vasadze 1982 YR1 24 d'avientu, 1982 L. G. Karachkina
29123 - 1983 RA4 2 de setiembre, 1983 N. G. Thomas
29124 - 1984 SW6 28 de setiembre, 1984 H. Debehogne
29125 Kyivphysfak 1984 YL1 17 d'avientu, 1984 L. G. Karachkina
29126 - 1985 CU1 11 de febreru, 1985 H. Debehogne
29127 - 1985 FF2 24 de marzu, 1985 B. A. Skiff
29128 - 1985 RA1 13 de setiembre, 1985 Spacewatch
29129 - 1985 RG3 6 de setiembre, 1985 H. Debehogne
29130 - 1986 EA5 9 de marzu, 1986 C.-I. Lagerkvist
29131 - 1986 QU1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
29132 - 1987 BP1 22 de xineru, 1987 E. W. Elst
29133 Vargas 1987 KH5 29 de mayu, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
29134 - 1987 RW 12 de setiembre, 1987 H. Debehogne
29135 - 1987 SZ2 21 de setiembre, 1987 E. W. Elst
29136 - 1987 SQ4 25 de setiembre, 1987 P. Jensen
29137 Alanboss 1987 UY1 18 d'ochobre, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
29138 - 1988 BE4 20 de xineru, 1988 H. Debehogne
29139 - 1988 CP 15 de febreru, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
29140 - 1988 CG4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
29141 - 1988 CZ4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
29142 - 1988 CR7 15 de febreru, 1988 E. W. Elst
29143 - 1988 DK 22 de febreru, 1988 R. H. McNaught
29144 - 1988 FB 16 de marzu, 1988 M. Matsuyama, K. Watanabe
29145 - 1988 FE 16 de marzu, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
29146 McHone 1988 FN 17 de marzu, 1988 C. S. Shoemaker
29147 - 1988 GG 11 d'abril, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
29148 Palzer 1988 JE 10 de mayu, 1988 W. Landgraf
29149 - 1988 RE1 9 de setiembre, 1988 P. Jensen
29150 - 1988 RM5 2 de setiembre, 1988 H. Debehogne
29151 - 1988 RE11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
29152 - 1988 RA13 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
29153 - 1988 SY2 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
29154 - 1988 VC1 3 de payares, 1988 P. Jensen
29155 - 1988 XE 2 d'avientu, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
29156 - 1989 CH 3 de febreru, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
29157 - 1989 ET1 11 de marzu, 1989 T. Seki
29158 - 1989 EE3 2 de marzu, 1989 E. W. Elst
29159 - 1989 GB 2 d'abril, 1989 T. Fujii, K. Watanabe
29160 - 1989 SP1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
29161 - 1989 SF2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
29162 - 1989 SD4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
29163 - 1989 SF14 26 de setiembre, 1989 J. M. Baur, K. Birkle
29164 - 1989 UA 20 d'ochobre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
29165 - 1989 UK1 26 d'ochobre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
29166 - 1989 VP1 3 de payares, 1989 E. W. Elst
29167 - 1989 WC2 29 de payares, 1989 K. Endate, K. Watanabe
29168 - 1990 KJ 20 de mayu, 1990 E. F. Helin
29169 - 1990 OC1 22 de xunetu, 1990 E. F. Helin
29170 - 1990 OA3 27 de xunetu, 1990 H. E. Holt
29171 - 1990 QK3 28 d'agostu, 1990 H. E. Holt
29172 - 1990 QL4 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
29173 - 1990 QW4 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
29174 - 1990 QJ6 20 d'agostu, 1990 E. W. Elst
29175 - 1990 QP6 20 d'agostu, 1990 E. W. Elst
29176 - 1990 QJ10 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
29177 - 1990 RF7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
29178 - 1990 RW8 13 de setiembre, 1990 H. E. Holt
29179 - 1990 RT13 14 de setiembre, 1990 E. W. Elst
29180 - 1990 SW1 22 de setiembre, 1990 B. Roman
29181 - 1990 SE6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
29182 - 1990 ST6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
29183 - 1990 SQ7 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
29184 - 1990 SL10 17 de setiembre, 1990 C. M. Olmstead
29185 - 1990 TG8 13 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
29186 - 1990 UD2 26 d'ochobre, 1990 T. Seki
29187 - 1990 US3 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
29188 - 1990 UW3 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
29189 - 1990 UY3 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
29190 - 1990 UZ4 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
29191 - 1990 UQ5 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
29192 - 1990 VK2 11 de payares, 1990 T. Urata
29193 - 1990 WD1 18 de payares, 1990 E. W. Elst
29194 - 1990 WJ4 16 de payares, 1990 E. W. Elst
29195 - 1990 WF5 16 de payares, 1990 E. W. Elst
29196 - 1990 YY 19 d'avientu, 1990 R. P. Binzel
29197 Gleim 1991 AQ2 15 de xineru, 1991 F. Börngen
29198 Weathers 1991 DW 18 de febreru, 1991 E. F. Helin
29199 - 1991 FZ 17 de marzu, 1991 T. Seki
29200 - 1991 FX2 20 de marzu, 1991 H. Debehogne
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...