Llista d'asteroides/27701–27800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
27701 - 1983 QR 30 d'agostu, 1983 J. Gibson
27702 - 1984 SE1 27 de setiembre, 1984 A. Mrkos
27703 - 1984 SA2 29 de setiembre, 1984 A. Mrkos
27704 - 1984 WB4 27 de payares, 1984 CERGA
27705 - 1985 DU1 16 de febreru, 1985 H. Debehogne
27706 Strogen 1985 TM3 11 d'ochobre, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
27707 - 1986 QY3 31 d'agostu, 1986 H. Debehogne
27708 - 1987 WP 20 de payares, 1987 J. Alu, E. F. Helin
27709 - 1988 CU3 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
27710 Henseling 1988 RY1 7 de setiembre, 1988 F. Börngen
27711 Kirschvink 1988 VT4 4 de payares, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
27712 Coudray 1988 VR7 3 de payares, 1988 F. Börngen
27713 - 1989 AA 2 de xineru, 1989 E. F. Helin
27714 - 1989 BR 29 de xineru, 1989 M. Iwamoto, T. Furuta
27715 - 1989 CR1 5 de febreru, 1989 Y. Oshima
27716 - 1989 CX1 13 de febreru, 1989 T. Seki
27717 - 1989 CF3 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
27718 - 1989 GH3 2 d'abril, 1989 E. W. Elst
27719 Fast 1989 SR3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
27720 - 1989 UP3 26 d'ochobre, 1989 E. F. Helin
27721 - 1989 WJ 20 de payares, 1989 Y. Oshima
27722 - 1990 OB2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
27723 - 1990 QA 19 d'agostu, 1990 R. H. McNaught
27724 - 1990 QA1 21 d'agostu, 1990 E. W. Elst
27725 - 1990 QF4 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
27726 - 1990 QM5 29 d'agostu, 1990 H. E. Holt
27727 - 1990 QM7 20 d'agostu, 1990 E. W. Elst
27728 - 1990 QD8 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
27729 - 1990 QK9 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
27730 - 1990 QU9 26 d'agostu, 1990 H. E. Holt
27731 - 1990 RK3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
27732 - 1990 RH7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
27733 - 1990 RM7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
27734 - 1990 RA8 14 de setiembre, 1990 H. Debehogne
27735 - 1990 SZ5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
27736 - 1990 SA6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
27737 - 1990 SA8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
27738 - 1990 TT4 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
27739 - 1990 UV 17 d'ochobre, 1990 T. Seki
27740 - 1990 UC1 20 d'ochobre, 1990 T. Seki
27741 - 1990 UJ4 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
27742 - 1990 UP4 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
27743 - 1990 VM 8 de payares, 1990 R. H. McNaught
27744 - 1990 VO6 15 de payares, 1990 E. W. Elst
27745 - 1990 WS 18 de payares, 1990 E. W. Elst
27746 - 1990 WE3 18 de payares, 1990 E. W. Elst
27747 - 1990 YW 18 d'avientu, 1990 E. F. Helin
27748 Vivianhoette 1991 AL 9 de xineru, 1991 S. Izumikawa, O. Muramatsu
27749 - 1991 BJ2 23 de xineru, 1991 K. Endate, K. Watanabe
27750 - 1991 CW2 14 de febreru, 1991 E. F. Helin
27751 - 1991 FQ2 20 de marzu, 1991 H. Debehogne
27752 - 1991 GL8 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
27753 - 1991 PF5 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
27754 - 1991 PP9 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
27755 - 1991 PD11 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
27756 - 1991 PS14 6 d'agostu, 1991 H. E. Holt
27757 - 1991 PO18 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
27758 Michelson 1991 RJ4 12 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
27759 - 1991 RE6 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
27760 - 1991 RB7 2 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
27761 - 1991 RL13 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
27762 - 1991 RD16 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
27763 - 1991 RN22 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
27764 von Flüe 1991 RV40 10 de setiembre, 1991 F. Börngen
27765 Brockhaus 1991 RJ41 10 de setiembre, 1991 F. Börngen
27766 - 1991 TO 1 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
27767 - 1991 TP 1 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
27768 - 1991 UV1 29 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
27769 - 1991 UA3 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
27770 - 1991 VF1 4 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
27771 - 1991 VY2 5 de payares, 1991 A. Sugie
27772 - 1991 VD6 2 de payares, 1991 E. W. Elst
27773 - 1991 VN8 4 de payares, 1991 Spacewatch
27774 - 1991 YB1 29 d'avientu, 1991 E. W. Elst
27775 - 1992 CA3 2 de febreru, 1992 E. W. Elst
27776 Cortland 1992 DH1 25 de febreru, 1992 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
27777 - 1992 DN3 25 de febreru, 1992 Spacewatch
27778 - 1992 DF6 29 de febreru, 1992 UESAC
27779 - 1992 DY8 29 de febreru, 1992 UESAC
27780 - 1992 ER18 1 de marzu, 1992 UESAC
27781 - 1992 EE19 1 de marzu, 1992 UESAC
27782 - 1992 EH24 2 de marzu, 1992 UESAC
27783 - 1992 GV3 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
27784 - 1992 OE 27 de xunetu, 1992 R. H. McNaught
27785 - 1992 OE3 26 de xunetu, 1992 E. W. Elst
27786 - 1992 PN1 8 d'agostu, 1992 E. W. Elst
27787 - 1992 UO6 28 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
27788 - 1993 AS 13 de xineru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
27789 - 1993 BB7 23 de xineru, 1993 E. W. Elst
27790 - 1993 CG1 13 de febreru, 1993 T. Seki
27791 Masaru 1993 DD1 24 de febreru, 1993 Y. Kushida, O. Muramatsu
27792 - 1993 DR2 20 de febreru, 1993 E. W. Elst
27793 - 1993 FL1 25 de marzu, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
27794 - 1993 FY5 17 de marzu, 1993 UESAC
27795 - 1993 FO12 17 de marzu, 1993 UESAC
27796 - 1993 FK13 17 de marzu, 1993 UESAC
27797 - 1993 FQ17 17 de marzu, 1993 UESAC
27798 - 1993 FJ19 17 de marzu, 1993 UESAC
27799 - 1993 FQ23 21 de marzu, 1993 UESAC
27800 - 1993 FA28 21 de marzu, 1993 UESAC
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...