Llista d'asteroides/2701–2800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
2701 Cherson 1978 RT 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2702 Batrakov 1978 SZ2 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
2703 Rodari 1979 FT2 29 de marzu, 1979 N. S. Chernykh
2704 Julian Loewe 1979 MR4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
2705 Wu 1980 TD4 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
2706 Borovský 1980 VW 11 de payares, 1980 Z. Vávrová
2707 Ueferji 1981 QS3 28 d'agostu, 1981 H. Debehogne
2708 Burns 1981 WT 24 de payares, 1981 E. Bowell
2709 Sagan 1982 FH 21 de marzu, 1982 E. Bowell
2710 Veverka 1982 FQ 23 de marzu, 1982 E. Bowell
2711 Aleksandrov 1978 QB2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2712 Keaton 1937 YD 29 d'avientu, 1937 G. Kulin
2713 Luxembourg 1938 EA 19 de febreru, 1938 E. Delporte
2714 Matti 1938 GC 5 d'abril, 1938 H. Alikoski
2715 Mielikki 1938 US 22 d'ochobre, 1938 Y. Väisälä
2716 Tuulikki 1939 TM 7 d'ochobre, 1939 Y. Väisälä
2717 Tellervo 1940 WJ 29 de payares, 1940 L. Oterma
2718 Handley 1951 OM 30 de xunetu, 1951 E. L. Johnson
2719 Suzhou 1965 SU 22 de setiembre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2720 Pyotr Pervyj 1972 RV3 6 de setiembre, 1972 L. V. Zhuravleva
2721 Vsekhsvyatskij 1973 SP2 22 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
2722 Abalakin 1976 GM2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2723 Gorshkov 1978 QL2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2724 Orlov 1978 RZ5 13 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2725 David Bender 1978 VG3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
2726 Kotelnikov 1979 SE9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2727 Paton 1979 SO9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2728 Yatskiv 1979 ST9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2729 Urumqi 1979 UA2 18 d'ochobre, 1979 Observatoriu Purple Mountain
2730 Barks 1981 QH 30 d'agostu, 1981 E. Bowell
2731 Cucula 1982 KJ 21 de mayu, 1982 P. Wild
2732 Witt 1926 FG 19 de marzu, 1926 M. F. Wolf
2733 Hamina 1938 DQ 22 de febreru, 1938 Y. Väisälä
2734 Hašek 1976 GJ3 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2735 Ellen 1977 RB 13 de setiembre, 1977 S. J. Bus, T. R. Lauer
2736 Ops 1979 OC 23 de xunetu, 1979 E. Bowell
2737 Kotka 1938 DU 22 de febreru, 1938 Y. Väisälä
2738 Viracocha 1940 EC 12 de marzu, 1940 G. Kulin
2739 Taguacipa 1952 UZ1 17 d'ochobre, 1952 J. L. Brady
2740 Tsoj 1974 SY4 26 de setiembre, 1974 L. V. Zhuravleva
2741 Valdivia 1975 XG 1 d'avientu, 1975 C. Torres, S. Barros
2742 Gibson 1981 JG3 6 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
2743 Chengdu 1965 WR 21 de payares, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2744 Birgitta 1975 RB 4 de setiembre, 1975 C.-I. Lagerkvist
2745 San Martin 1976 SR10 25 de setiembre, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
2746 Hissao 1979 SJ9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2747 Český Krumlov 1980 DW 19 de febreru, 1980 A. Mrkos
2748 Patrick Gene 1981 JF2 5 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
2749 Walterhorn 1937 TD 11 d'ochobre, 1937 K. Reinmuth
2750 Loviisa 1940 YK 30 d'avientu, 1940 Y. Väisälä
2751 Campbell 1962 RP 7 de setiembre, 1962 Universidá d'Indiana
2752 Wu Chien-Shiung 1965 SP 20 de setiembre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2753 Duncan 1966 DH 18 de febreru, 1966 Universidá d'Indiana
2754 Efimov 1966 PD 13 d'agostu, 1966 T. M. Smirnova
2755 Avicenna 1973 SJ4 26 de setiembre, 1973 L. I. Chernykh
2756 Dzhangar 1974 SG1 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
2757 Crisser 1977 VN 11 de payares, 1977 S. Barros
2758 Cordelia 1978 RF 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2759 Idomeneus 1980 GC 14 d'abril, 1980 E. Bowell
2760 Kacha 1980 TU6 8 d'ochobre, 1980 L. V. Zhuravleva
2761 Eddington 1981 AE 1 de xineru, 1981 E. Bowell
2762 Fowler 1981 AT 14 de xineru, 1981 E. Bowell
2763 Jeans 1982 OG 24 de xunetu, 1982 E. Bowell
2764 Moeller 1981 CN 8 de febreru, 1981 N. G. Thomas
2765 Dinant 1981 EY 4 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
2766 Leeuwenhoek 1982 FE1 23 de marzu, 1982 Z. Vávrová
2767 Takenouchi 1967 UM 30 d'ochobre, 1967 L. Kohoutek
2768 Gorky 1972 RX3 6 de setiembre, 1972 L. V. Zhuravleva
2769 Mendeleev 1976 GZ2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2770 Tsvet 1977 SM1 19 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2771 Polzunov 1978 SP7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
2772 Dugan 1979 XE 14 d'avientu, 1979 E. Bowell
2773 Brooks 1981 JZ2 6 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
2774 Tenojoki 1942 TJ 3 d'ochobre, 1942 L. Oterma
2775 Odishaw 1953 TX2 14 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
2776 Baikal 1976 SZ7 25 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
2777 Shukshin 1979 SY11 24 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2778 Tangshan 1979 XP 14 d'avientu, 1979 Observatoriu Purple Mountain
2779 Mary 1981 CX 6 de febreru, 1981 N. G. Thomas
2780 Monnig 1981 DO2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
2781 Kleczek 1982 QH 19 d'agostu, 1982 Z. Vávrová
2782 Leonidas 2605 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2783 Chernyshevskij 1974 RA2 14 de setiembre, 1974 N. S. Chernykh
2784 Domeyko 1975 GA 15 d'abril, 1975 C. Torres
2785 Sedov 1978 QN2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2786 Grinevia 1978 RR5 6 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2787 Tovarishch 1978 RC6 13 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2788 Andenne 1981 EL 1 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
2789 Foshan 1956 XA 6 d'avientu, 1956 Observatoriu Purple Mountain
2790 Needham 1965 UU1 19 d'ochobre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2791 Paradise 1977 CA 13 de febreru, 1977 S. J. Bus
2792 PoNomearev 1977 EY1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
2793 Valdaj 1977 QV 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2794 Kulik 1978 PS3 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2795 Lepage 1979 YM 16 d'avientu, 1979 H. Debehogne, E. R. Netto
2796 Kron 1980 EC 13 de marzu, 1980 E. Bowell
2797 Teucer 1981 LK 4 de xunu, 1981 E. Bowell
2798 Vergilius 2009 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2799 Justus 3071 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2800 Ovidius 4585 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...