Llista d'asteroides/26301–26400

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
26301 - 1998 SB136 26 de setiembre, 1998 LINEAR
26302 - 1998 ST142 26 de setiembre, 1998 LINEAR
26303 - 1998 SD144 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
26304 - 1998 SZ145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
26305 - 1998 SH146 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
26306 - 1998 SX147 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
26307 - 1998 SE163 26 de setiembre, 1998 LINEAR
26308 - 1998 SM165 16 de setiembre, 1998 N. Danzl
26309 - 1998 TG 10 d'ochobre, 1998 T. Kobayashi
26310 - 1998 TX6 14 d'ochobre, 1998 Spacewatch
26311 - 1998 TR16 14 d'ochobre, 1998 ODAS
26312 - 1998 TG34 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
26313 - 1998 TK34 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
26314 Škvorecký 1998 UJ1 16 d'ochobre, 1998 J. Tichá, M. Tichý
26315 - 1998 UF4 21 d'ochobre, 1998 K. Korlević
26316 - 1998 US16 22 d'ochobre, 1998 J. Broughton
26317 - 1998 UB17 27 d'ochobre, 1998 CSS
26318 - 1998 UC20 28 d'ochobre, 1998 K. Korlević
26319 - 1998 UM23 26 d'ochobre, 1998 T. Okuni
26320 - 1998 UD27 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
26321 - 1998 VT5 11 de payares, 1998 S. Sposetti
26322 - 1998 VS6 12 de payares, 1998 T. Kobayashi
26323 - 1998 VX8 10 de payares, 1998 LINEAR
26324 - 1998 VG16 10 de payares, 1998 LINEAR
26325 - 1998 VD29 10 de payares, 1998 LINEAR
26326 - 1998 VD36 14 de payares, 1998 LINEAR
26327 - 1998 VQ38 10 de payares, 1998 LINEAR
26328 Litomyšl 1998 WQ 18 de payares, 1998 M. Tichý, Z. Moravec
26329 - 1998 WC1 16 de payares, 1998 CSS
26330 - 1998 WN5 20 de payares, 1998 T. Kagawa
26331 - 1998 WC10 21 de payares, 1998 LINEAR
26332 - 1998 WW10 21 de payares, 1998 LINEAR
26333 - 1998 WU11 21 de payares, 1998 LINEAR
26334 - 1998 WD15 21 de payares, 1998 LINEAR
26335 - 1998 WT16 21 de payares, 1998 LINEAR
26336 - 1998 WC17 21 de payares, 1998 LINEAR
26337 - 1998 WJ19 21 de payares, 1998 LINEAR
26338 - 1998 WT35 19 de payares, 1998 Spacewatch
26339 - 1998 XT3 9 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
26340 Evamarková 1998 XY8 13 d'avientu, 1998 J. Tichá, M. Tichý
26341 - 1998 XK9 9 d'avientu, 1998 K. Korlević
26342 - 1998 XM52 14 d'avientu, 1998 LINEAR
26343 - 1998 XB53 14 d'avientu, 1998 LINEAR
26344 - 1998 XS76 15 d'avientu, 1998 LINEAR
26345 - 1998 XQ77 15 d'avientu, 1998 LINEAR
26346 - 1998 XF93 15 d'avientu, 1998 LINEAR
26347 - 1998 XU93 15 d'avientu, 1998 LINEAR
26348 - 1998 XO94 15 d'avientu, 1998 LINEAR
26349 - 1998 XR94 15 d'avientu, 1998 LINEAR
26350 - 1998 XU94 15 d'avientu, 1998 LINEAR
26351 - 1998 XG95 15 d'avientu, 1998 LINEAR
26352 - 1998 XJ95 15 d'avientu, 1998 LINEAR
26353 - 1998 YP 16 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
26354 - 1998 YJ4 16 d'avientu, 1998 F. B. Zoltowski
26355 Grueber 1998 YL8 23 d'avientu, 1998 E. Meyer
26356 Aventini 1998 YE10 26 d'avientu, 1998 L. Tesi, A. Boattini
26357 Laguerre 1998 YK10 27 d'avientu, 1998 P. G. Comba
26358 - 1998 YZ11 26 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
26359 - 1998 YF12 27 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
26360 - 1998 YL13 17 d'avientu, 1998 Spacewatch
26361 - 1999 AJ5 10 de xineru, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
26362 - 1999 AC6 7 de xineru, 1999 LINEAR
26363 - 1999 AG6 8 de xineru, 1999 LINEAR
26364 - 1999 AH8 13 de xineru, 1999 T. Kobayashi
26365 - 1999 AK21 14 de xineru, 1999 K. Korlević
26366 - 1999 AM21 14 de xineru, 1999 K. Korlević
26367 - 1999 CD1 2 de febreru, 1999 A. Sugie
26368 - 1999 CJ37 10 de febreru, 1999 LINEAR
26369 - 1999 CG62 12 de febreru, 1999 LINEAR
26370 - 1999 CJ62 12 de febreru, 1999 LINEAR
26371 - 1999 CT64 12 de febreru, 1999 LINEAR
26372 - 1999 CW69 12 de febreru, 1999 LINEAR
26373 - 1999 CZ74 12 de febreru, 1999 LINEAR
26374 - 1999 CP106 12 de febreru, 1999 LINEAR
26375 - 1999 DE9 20 de febreru, 1999 C. A. Trujillo, J. X. Luu
26376 Roborosa 1999 EB3 11 de marzu, 1999 P. Pravec
26377 - 1999 FH4 16 de marzu, 1999 Spacewatch
26378 - 1999 GF35 6 d'abril, 1999 LINEAR
26379 - 1999 HZ1 20 d'abril, 1999 LINEAR
26380 - 1999 JY65 12 de mayu, 1999 LINEAR
26381 - 1999 KV15 18 de mayu, 1999 LINEAR
26382 - 1999 LT32 8 de xunu, 1999 LONEOS
26383 - 1999 MA2 20 de xunu, 1999 CSS
26384 - 1999 QP2 31 d'agostu, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
26385 - 1999 RN20 7 de setiembre, 1999 LINEAR
26386 - 1999 RC171 9 de setiembre, 1999 LINEAR
26387 - 1999 TG2 2 d'ochobre, 1999 C. W. Juels
26388 - 1999 TR105 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
26389 - 1999 TO151 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
26390 Rušin 1999 UX2 19 d'ochobre, 1999 P. Kušnirák
26391 - 1999 VN9 8 de payares, 1999 K. Korlević
26392 - 1999 VT10 9 de payares, 1999 T. Kobayashi
26393 - 1999 VT35 3 de payares, 1999 LINEAR
26394 - 1999 VE53 3 de payares, 1999 LINEAR
26395 - 1999 VK150 14 de payares, 1999 LINEAR
26396 - 1999 VQ169 14 de payares, 1999 LINEAR
26397 - 1999 VB185 15 de payares, 1999 LINEAR
26398 - 1999 VL188 15 de payares, 1999 LINEAR
26399 - 1999 VG189 15 de payares, 1999 LINEAR
26400 - 1999 VJ190 15 de payares, 1999 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...