Llista d'asteroides/25501–25600

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
25501 - 1999 XK91 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25502 - 1999 XO91 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25503 - 1999 XW93 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25504 - 1999 XS94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25505 - 1999 XQ95 7 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
25506 - 1999 XS95 9 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
25507 - 1999 XB96 9 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
25508 - 1999 XC96 9 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
25509 - 1999 XF97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25510 - 1999 XJ97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25511 - 1999 XM97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25512 - 1999 XT97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25513 - 1999 XM98 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25514 - 1999 XJ99 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25515 - 1999 XU99 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25516 - 1999 XS100 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25517 - 1999 XD101 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25518 - 1999 XO101 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25519 - 1999 XS101 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25520 - 1999 XV102 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25521 - 1999 XH103 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25522 - 1999 XK103 7 d'avientu, 1999 LINEAR
25523 - 1999 XU104 10 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
25524 - 1999 XA106 11 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
25525 - 1999 XM113 11 d'avientu, 1999 LINEAR
25526 - 1999 XV115 5 d'avientu, 1999 CSS
25527 - 1999 XM117 5 d'avientu, 1999 CSS
25528 - 1999 XP126 7 d'avientu, 1999 CSS
25529 - 1999 XL127 11 d'avientu, 1999 C. W. Juels
25530 - 1999 XQ127 6 d'avientu, 1999 K. Korlević
25531 - 1999 XE133 12 d'avientu, 1999 LINEAR
25532 - 1999 XJ133 12 d'avientu, 1999 LINEAR
25533 - 1999 XC140 2 d'avientu, 1999 Spacewatch
25534 - 1999 XK140 2 d'avientu, 1999 Spacewatch
25535 - 1999 XF144 15 d'avientu, 1999 C. W. Juels
25536 - 1999 XG144 15 d'avientu, 1999 C. W. Juels
25537 - 1999 XK157 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25538 - 1999 XN158 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25539 - 1999 XA159 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25540 - 1999 XQ159 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25541 - 1999 XB160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25542 - 1999 XH160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25543 - 1999 XR160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25544 - 1999 XU161 13 d'avientu, 1999 LINEAR
25545 - 1999 XG164 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25546 - 1999 XL164 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25547 - 1999 XV164 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25548 - 1999 XP165 8 d'avientu, 1999 LINEAR
25549 - 1999 XZ167 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25550 - 1999 XH168 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25551 - 1999 XP168 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25552 - 1999 XS168 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25553 - 1999 XC169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25554 - 1999 XG169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25555 - 1999 XJ169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25556 - 1999 XP169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25557 - 1999 XW171 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25558 - 1999 XT172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25559 - 1999 XW172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25560 - 1999 XD173 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25561 - 1999 XN173 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25562 - 1999 XJ174 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25563 - 1999 XR174 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25564 - 1999 XC175 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25565 - 1999 XM175 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25566 - 1999 XM177 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25567 - 1999 XJ178 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25568 - 1999 XC179 10 d'avientu, 1999 LINEAR
25569 - 1999 XE192 12 d'avientu, 1999 LINEAR
25570 - 1999 XT194 12 d'avientu, 1999 LINEAR
25571 - 1999 XP195 12 d'avientu, 1999 LINEAR
25572 - 1999 XJ197 12 d'avientu, 1999 LINEAR
25573 - 1999 XT205 12 d'avientu, 1999 LINEAR
25574 - 1999 XZ205 12 d'avientu, 1999 LINEAR
25575 - 1999 XD206 12 d'avientu, 1999 LINEAR
25576 - 1999 XL213 14 d'avientu, 1999 LINEAR
25577 - 1999 XN213 14 d'avientu, 1999 LINEAR
25578 - 1999 XB217 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
25579 - 1999 XO217 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
25580 - 1999 XU220 14 d'avientu, 1999 LINEAR
25581 - 1999 XD221 14 d'avientu, 1999 LINEAR
25582 - 1999 XG221 14 d'avientu, 1999 LINEAR
25583 - 1999 XJ221 14 d'avientu, 1999 LINEAR
25584 - 1999 XO221 15 d'avientu, 1999 LINEAR
25585 - 1999 XK224 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
25586 - 1999 XY225 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
25587 - 1999 XL227 15 d'avientu, 1999 Spacewatch
25588 - 1999 XW230 7 d'avientu, 1999 CSS
25589 - 1999 XY231 9 d'avientu, 1999 CSS
25590 - 1999 XM238 3 d'avientu, 1999 LINEAR
25591 - 1999 XG252 9 d'avientu, 1999 Spacewatch
25592 - 1999 YO1 19 d'avientu, 1999 Y. Ikari
25593 Camillejordan 1999 YA5 28 d'avientu, 1999 P. G. Comba
25594 Kessler 1999 YA9 29 d'avientu, 1999 G. Hug, G. Bell
25595 - 1999 YD9 29 d'avientu, 1999 G. Hug, G. Bell
25596 - 1999 YO9 31 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
25597 - 1999 YS14 31 d'avientu, 1999 LONEOS
25598 - 1999 YK16 31 d'avientu, 1999 Spacewatch
25599 - 2000 AN 2 de xineru, 2000 C. W. Juels
25600 - 2000 AS1 2 de xineru, 2000 K. Korlević
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...