Llista d'asteroides/24601–24700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
24601 - 1971 UW 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
24602 - 1972 TE 3 d'ochobre, 1972 L. V. Zhuravleva
24603 Mekistheus 1973 SQ 24 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24604 - 1973 SP4 27 de setiembre, 1973 L. I. Chernykh
24605 Tsykalyuk 1975 VZ8 8 de payares, 1975 N. S. Chernykh
24606 - 1976 QK2 20 d'agostu, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
24607 Sevnatu 1977 PC1 14 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
24608 Alexveselkov 1977 SL 18 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
24609 Evgenij 1978 RA2 7 de setiembre, 1978 T. M. Smirnova
24610 - 1978 RA10 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
24611 - 1978 SH3 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
24612 - 1978 UE6 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
24613 - 1978 VL3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
24614 - 1978 VY3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
24615 - 1978 VO5 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
24616 - 1978 VC9 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
24617 - 1978 WU 29 de payares, 1978 S. J. Bus, C. T. Kowal
24618 - 1978 XD1 6 d'avientu, 1978 E. Bowell, A. Warnock
24619 - 1979 DA 26 de febreru, 1979 A. Mrkos
24620 - 1979 MO2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
24621 - 1979 MS4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
24622 - 1979 MU5 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
24623 - 1979 MD8 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
24624 - 1980 FH4 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
24625 - 1980 PC3 8 d'agostu, 1980 Royal Observatory Edinburgh
24626 Astrowizard 1980 TS3 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
24627 - 1981 DT3 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
24628 - 1981 EG3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24629 - 1981 EA4 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24630 - 1981 EZ9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
24631 - 1981 EB21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24632 - 1981 ER24 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24633 - 1981 EP25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24634 - 1981 EX29 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24635 - 1981 EN42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24636 - 1981 QM2 27 d'agostu, 1981 H. Debehogne
24637 - 1981 RW4 8 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
24638 - 1981 UC23 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
24639 - 1982 US6 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
24640 - 1982 XW1 13 d'avientu, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
24641 Enver 1983 RS4 1 de setiembre, 1983 L. G. Karachkina
24642 - 1984 SA 22 de setiembre, 1984 Observatoriu de Copenague
24643 MacCready 1984 SS 28 de setiembre, 1984 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
24644 - 1985 DA 24 de febreru, 1985 E. F. Helin
24645 - 1985 PF 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
24646 - 1985 PG 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
24647 - 1985 QL5 23 d'agostu, 1985 N. S. Chernykh
24648 Evpatoria 1985 SG2 19 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
24649 Balaklava 1985 SG3 19 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
24650 - 1986 QM 25 d'agostu, 1986 H. Debehogne
24651 - 1986 QU 26 d'agostu, 1986 H. Debehogne
24652 - 1986 QY1 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
24653 - 1986 RS5 3 de setiembre, 1986 Observatoriu Nacional de Bulgaria
24654 Fossett 1987 KL 29 de mayu, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
24655 - 1987 QH 25 d'agostu, 1987 S. Singer-Brewster
24656 - 1987 QT7 29 d'agostu, 1987 E. W. Elst
24657 - 1987 SP11 17 de setiembre, 1987 H. Debehogne
24658 - 1987 UX 18 d'ochobre, 1987 J. Mueller
24659 - 1988 AD5 14 de xineru, 1988 H. Debehogne
24660 - 1988 BH5 28 de xineru, 1988 R. H. McNaught
24661 - 1988 GQ 12 d'abril, 1988 A. Mrkos
24662 Gryll 1988 GS 14 d'abril, 1988 A. Mrkos
24663 - 1988 PV1 12 d'agostu, 1988 E. W. Elst
24664 - 1988 RB1 8 de setiembre, 1988 P. Jensen
24665 Tolerantia 1988 RN3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
24666 Miesvanrohe 1988 RZ3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
24667 - 1988 RF4 1 de setiembre, 1988 H. Debehogne
24668 - 1988 TV 13 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
24669 - 1988 VV 2 de payares, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
24670 - 1988 VA5 14 de payares, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
24671 Frankmartin 1989 AD7 10 de xineru, 1989 F. Börngen
24672 - 1989 OJ 27 de xunetu, 1989 R. H. McNaught
24673 - 1989 SB1 28 de setiembre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
24674 - 1989 SZ4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
24675 - 1989 TZ 2 d'ochobre, 1989 E. F. Helin
24676 - 1989 TA4 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
24677 - 1989 TH7 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
24678 - 1989 TR11 2 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
24679 - 1989 VR1 3 de payares, 1989 E. W. Elst
24680 Alleven 1989 YE4 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
24681 - 1989 YE6 29 d'avientu, 1989 E. W. Elst
24682 - 1990 BH 22 de xineru, 1990 E. F. Helin
24683 - 1990 DV3 26 de febreru, 1990 H. Debehogne
24684 - 1990 EU4 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
24685 - 1990 FQ 23 de marzu, 1990 E. F. Helin
24686 - 1990 GN 15 d'abril, 1990 E. W. Elst
24687 - 1990 HW 26 d'abril, 1990 E. F. Helin
24688 - 1990 KE1 20 de mayu, 1990 R. H. McNaught
24689 - 1990 OH1 20 de xunetu, 1990 J. Michaud
24690 - 1990 QX5 29 d'agostu, 1990 H. E. Holt
24691 - 1990 RH3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
24692 - 1990 RO7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
24693 - 1990 SB2 23 de setiembre, 1990 B. Roman
24694 - 1990 SZ2 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
24695 - 1990 ST4 16 de setiembre, 1990 A. Mrkos
24696 - 1990 SC8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
24697 Rastrelli 1990 SK28 24 de setiembre, 1990 G. R. Kastel', L. V. Zhuravleva
24698 - 1990 TU4 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
24699 - 1990 TJ7 13 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
24700 - 1990 VN5 15 de payares, 1990 E. W. Elst
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...