Llista d'asteroides/23501–23600

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
23501 - 1992 CK1 12 de febreru, 1992 O. A. Naranjo, J. Stock
23502 - 1992 DE3 25 de febreru, 1992 Spacewatch
23503 - 1992 DD4 29 de febreru, 1992 Spacewatch
23504 - 1992 EX 7 de marzu, 1992 T. Seki
23505 - 1992 EB4 1 de marzu, 1992 UESAC
23506 - 1992 EC8 2 de marzu, 1992 UESAC
23507 - 1992 EQ13 2 de marzu, 1992 UESAC
23508 - 1992 ET14 1 de marzu, 1992 UESAC
23509 - 1992 HQ3 30 d'abril, 1992 Spacewatch
23510 - 1992 PA2 4 d'agostu, 1992 H. E. Holt
23511 - 1992 PB2 4 d'agostu, 1992 H. E. Holt
23512 - 1992 PC3 6 d'agostu, 1992 H. E. Holt
23513 - 1992 PZ3 2 d'agostu, 1992 H. E. Holt
23514 Schneider 1992 RU 2 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
23515 - 1992 RF2 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
23516 - 1992 RK2 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
23517 - 1992 RO3 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
23518 - 1992 SP1 20 de setiembre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
23519 - 1992 SG13 23 de setiembre, 1992 E. F. Helin
23520 Ludwigbechstein 1992 SM26 23 de setiembre, 1992 F. Börngen
23521 - 1992 US1 21 d'ochobre, 1992 S. Otomo
23522 - 1992 WC9 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
23523 - 1993 AQ 13 de xineru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
23524 - 1993 BF3 23 de xineru, 1993 K. Endate, K. Watanabe
23525 - 1993 FS22 21 de marzu, 1993 UESAC
23526 - 1993 FJ32 21 de marzu, 1993 UESAC
23527 - 1993 FD37 19 de marzu, 1993 UESAC
23528 - 1993 FQ38 19 de marzu, 1993 UESAC
23529 - 1993 FR45 19 de marzu, 1993 UESAC
23530 - 1993 FV45 19 de marzu, 1993 UESAC
23531 - 1993 FN62 19 de marzu, 1993 UESAC
23532 - 1993 JG1 14 de mayu, 1993 E. W. Elst
23533 - 1993 PU5 15 d'agostu, 1993 E. W. Elst
23534 - 1993 QP3 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
23535 - 1993 QL7 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
23536 - 1993 QS9 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
23537 - 1993 SA6 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
23538 - 1993 TM15 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
23539 - 1993 TU15 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
23540 - 1993 TV19 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
23541 - 1993 TU29 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
23542 - 1993 TN30 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
23543 - 1993 UK 16 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
23544 - 1993 XW 11 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
23545 - 1994 AC 2 de xineru, 1994 T. Kobayashi
23546 - 1994 AV10 8 de xineru, 1994 Spacewatch
23547 Tognelli 1994 DG 17 de febreru, 1994 L. Tesi, G. Cattani
23548 - 1994 EF2 11 de marzu, 1994 K. J. Lawrence
23549 - 1994 ES6 9 de marzu, 1994 E. W. Elst
23550 - 1994 GK9 11 d'abril, 1994 E. F. Helin
23551 - 1994 GO9 11 d'abril, 1994 E. F. Helin
23552 - 1994 NB 3 de xunetu, 1994 E. F. Helin
23553 - 1994 PL4 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23554 - 1994 PJ11 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23555 - 1994 PP15 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23556 - 1994 PY25 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23557 - 1994 PU26 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23558 - 1994 PW26 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23559 - 1994 PD32 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23560 - 1994 RX8 12 de setiembre, 1994 Spacewatch
23561 - 1994 RM12 1 de setiembre, 1994 E. F. Helin
23562 - 1994 TR1 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
23563 - 1994 UP8 28 d'ochobre, 1994 Spacewatch
23564 - 1994 VX1 6 de payares, 1994 V. S. Casulli
23565 - 1994 WB 23 de payares, 1994 D. di Cicco
23566 - 1994 WS1 27 de payares, 1994 T. Kobayashi
23567 - 1994 YG 21 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
23568 - 1994 YU 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
23569 - 1994 YF1 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
23570 - 1995 AA 1 de xineru, 1995 T. Kojima
23571 - 1995 AB 1 de xineru, 1995 M. Cavagna, E. Galliani
23572 - 1995 AS2 10 de xineru, 1995 T. Kojima
23573 - 1995 BG 23 de xineru, 1995 T. Kobayashi
23574 - 1995 BX 25 de xineru, 1995 T. Kobayashi
23575 - 1995 BE2 30 de xineru, 1995 T. Kobayashi
23576 - 1995 DZ3 21 de febreru, 1995 Spacewatch
23577 - 1995 DY8 24 de febreru, 1995 Spacewatch
23578 Baedeker 1995 DR13 22 de febreru, 1995 F. Börngen
23579 - 1995 EN5 2 de marzu, 1995 Spacewatch
23580 - 1995 OZ2 22 de xunetu, 1995 Spacewatch
23581 - 1995 OE5 22 de xunetu, 1995 Spacewatch
23582 - 1995 QA3 31 d'agostu, 1995 T. Kobayashi
23583 Křivský 1995 SJ1 22 de setiembre, 1995 L. Šarounová
23584 - 1995 SB31 20 de setiembre, 1995 Spacewatch
23585 - 1995 SD53 28 de setiembre, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23586 - 1995 TA1 13 d'ochobre, 1995 N. Sato, T. Urata
23587 - 1995 TE8 2 d'ochobre, 1995 T. Seki
23588 - 1995 UX3 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
23589 - 1995 UR6 23 d'ochobre, 1995 L. Tesi, A. Boattini
23590 - 1995 UD34 21 d'ochobre, 1995 Spacewatch
23591 - 1995 UP44 26 d'ochobre, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
23592 - 1995 UB47 27 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
23593 - 1995 VJ 2 de payares, 1995 T. Kobayashi
23594 - 1995 VJ2 13 de payares, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
23595 - 1995 VR11 15 de payares, 1995 Spacewatch
23596 - 1995 WQ 17 de payares, 1995 T. Kobayashi
23597 - 1995 WY4 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
23598 - 1995 WL13 16 de payares, 1995 Spacewatch
23599 - 1995 XV 12 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
23600 - 1995 XC1 15 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...