Llista d'asteroides/23101–23200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
23101 - 1999 XP164 8 d'avientu, 1999 LINEAR
23102 - 1999 XA168 10 d'avientu, 1999 LINEAR
23103 - 1999 XK169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
23104 - 1999 XK182 12 d'avientu, 1999 LINEAR
23105 - 1999 XN184 12 d'avientu, 1999 LINEAR
23106 - 1999 XM191 12 d'avientu, 1999 LINEAR
23107 - 1999 XA242 13 d'avientu, 1999 CSS
23108 - 1999 YP9 31 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
23109 - 1999 YD13 30 d'avientu, 1999 LONEOS
23110 Ericberne 2000 AE 2 de xineru, 2000 C. W. Juels
23111 Fritzperls 2000 AG 2 de xineru, 2000 C. W. Juels
23112 - 2000 AG3 2 de xineru, 2000 LINEAR
23113 - 2000 AE13 3 de xineru, 2000 LINEAR
23114 - 2000 AL16 3 de xineru, 2000 LINEAR
23115 - 2000 AS18 3 de xineru, 2000 LINEAR
23116 - 2000 AW22 3 de xineru, 2000 LINEAR
23117 - 2000 AC25 3 de xineru, 2000 LINEAR
23118 - 2000 AU27 3 de xineru, 2000 LINEAR
23119 - 2000 AP33 3 de xineru, 2000 LINEAR
23120 Paulallen 2000 AP50 5 de xineru, 2000 C. W. Juels
23121 - 2000 AP51 4 de xineru, 2000 LINEAR
23122 - 2000 AU52 4 de xineru, 2000 LINEAR
23123 - 2000 AU57 4 de xineru, 2000 LINEAR
23124 - 2000 AW82 5 de xineru, 2000 LINEAR
23125 - 2000 AK94 4 de xineru, 2000 LINEAR
23126 - 2000 AK95 4 de xineru, 2000 LINEAR
23127 - 2000 AV97 4 de xineru, 2000 LINEAR
23128 - 2000 AQ98 5 de xineru, 2000 LINEAR
23129 - 2000 AO100 5 de xineru, 2000 LINEAR
23130 - 2000 AZ106 5 de xineru, 2000 LINEAR
23131 - 2000 AS128 5 de xineru, 2000 LINEAR
23132 - 2000 AT131 3 de xineru, 2000 LINEAR
23133 - 2000 AO139 5 de xineru, 2000 LINEAR
23134 - 2000 AU142 5 de xineru, 2000 LINEAR
23135 - 2000 AN146 7 de xineru, 2000 LINEAR
23136 - 2000 AD148 5 de xineru, 2000 LINEAR
23137 - 2000 AV148 7 de xineru, 2000 LINEAR
23138 - 2000 AV150 8 de xineru, 2000 LINEAR
23139 - 2000 AP151 8 de xineru, 2000 LINEAR
23140 - 2000 AW154 3 de xineru, 2000 LINEAR
23141 - 2000 AB163 5 de xineru, 2000 LINEAR
23142 - 2000 AM165 8 de xineru, 2000 LINEAR
23143 - 2000 AZ177 7 de xineru, 2000 LINEAR
23144 - 2000 AY182 7 de xineru, 2000 LINEAR
23145 - 2000 AB187 8 de xineru, 2000 LINEAR
23146 - 2000 AM200 9 de xineru, 2000 LINEAR
23147 - 2000 AQ228 5 de xineru, 2000 LINEAR
23148 - 2000 AR242 7 de xineru, 2000 LINEAR
23149 - 2000 AF244 8 de xineru, 2000 LINEAR
23150 - 2000 AG244 8 de xineru, 2000 LINEAR
23151 - 2000 BH27 30 de xineru, 2000 LINEAR
23152 - 2000 CS8 2 de febreru, 2000 LINEAR
23153 - 2000 CH46 2 de febreru, 2000 LINEAR
23154 - 2000 CL58 5 de febreru, 2000 LINEAR
23155 - 2000 CK86 4 de febreru, 2000 LINEAR
23156 - 2000 DM3 28 de febreru, 2000 K. Korlević, M. Jurić
23157 - 2000 DH19 29 de febreru, 2000 LINEAR
23158 - 2000 DN99 29 de febreru, 2000 LINEAR
23159 - 2000 EB58 8 de marzu, 2000 LINEAR
23160 - 2000 EN201 13 de marzu, 2000 LINEAR
23161 - 2000 FS3 28 de marzu, 2000 LINEAR
23162 - 2000 FX48 30 de marzu, 2000 LINEAR
23163 - 2000 FG49 30 de marzu, 2000 LINEAR
23164 - 2000 GR73 5 d'abril, 2000 LINEAR
23165 - 2000 GO81 6 d'abril, 2000 LINEAR
23166 - 2000 GE104 7 d'abril, 2000 LINEAR
23167 - 2000 GL124 7 d'abril, 2000 LINEAR
23168 - 2000 GZ136 12 d'abril, 2000 LINEAR
23169 - 2000 GK174 5 d'abril, 2000 LONEOS
23170 - 2000 GZ178 4 d'abril, 2000 LINEAR
23171 - 2000 HF10 27 d'abril, 2000 LINEAR
23172 - 2000 HU22 29 d'abril, 2000 LINEAR
23173 - 2000 HF26 24 d'abril, 2000 LONEOS
23174 - 2000 HM40 30 d'abril, 2000 Spacewatch
23175 - 2000 HL87 27 d'abril, 2000 LINEAR
23176 - 2000 JK44 7 de mayu, 2000 LINEAR
23177 - 2000 JD58 6 de mayu, 2000 LINEAR
23178 - 2000 KJ21 28 de mayu, 2000 LINEAR
23179 - 2000 KF28 28 de mayu, 2000 LINEAR
23180 - 2000 KH57 28 de mayu, 2000 LONEOS
23181 - 2000 LP20 8 de xunu, 2000 LINEAR
23182 - 2000 OV12 23 de xunetu, 2000 LINEAR
23183 - 2000 OY21 28 de xunetu, 2000 R. H. McNaught
23184 - 2000 OD36 23 de xunetu, 2000 LINEAR
23185 - 2000 PQ7 2 d'agostu, 2000 LINEAR
23186 - 2000 PO8 6 d'agostu, 2000 W. G. Dillon
23187 - 2000 PN9 8 d'agostu, 2000 LINEAR
23188 - 2000 PJ20 1 d'agostu, 2000 LINEAR
23189 - 2000 PT23 2 d'agostu, 2000 LINEAR
23190 - 2000 QP29 24 d'agostu, 2000 LINEAR
23191 - 2000 QD45 24 d'agostu, 2000 LINEAR
23192 - 2000 QN122 25 d'agostu, 2000 LINEAR
23193 - 2000 QK181 31 d'agostu, 2000 LINEAR
23194 - 2000 RF1 1 de setiembre, 2000 LINEAR
23195 - 2000 RA58 7 de setiembre, 2000 Spacewatch
23196 - 2000 RY59 5 de setiembre, 2000 K. Korlević
23197 - 2000 RA62 1 de setiembre, 2000 LINEAR
23198 - 2000 RL68 2 de setiembre, 2000 LINEAR
23199 - 2000 RB92 3 de setiembre, 2000 LINEAR
23200 - 2000 SH3 20 de setiembre, 2000 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...