Llista d'asteroides/2101–2200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
2101 Adonis 1936 CA 12 de febreru, 1936 E. Delporte
2102 Tantalus 1975 YA 27 d'avientu, 1975 C. T. Kowal
2103 Laverna 1960 FL 20 de marzu, 1960 Observatoriu La Plata
2104 Toronto 1963 PD 15 d'agostu, 1963 K. W. Kamper
2105 Gudy 1976 DA 29 de febreru, 1976 H.-E. Schuster
2106 Hugo 1936 UF 21 d'ochobre, 1936 M. Laugier
2107 Ilmari 1941 VA 12 de payares, 1941 L. Oterma
2108 Otto Schmidt 1948 TR1 4 d'ochobre, 1948 P. F. Shajn
2109 Dhotel 1950 TH2 13 d'ochobre, 1950 S. J. Arend
2110 Moore-Sitterly 1962 RD 7 de setiembre, 1962 Universidá d'Indiana
2111 Tselina 1969 LG 13 de xunu, 1969 T. M. Smirnova
2112 Ulyanov 1972 NP 13 de xunetu, 1972 T. M. Smirnova
2113 Ehrdni 1972 RJ2 11 de setiembre, 1972 N. S. Chernykh
2114 Wallenquist 1976 HA 19 d'abril, 1976 C.-I. Lagerkvist
2115 Irakli 1976 UD 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2116 Mtskheta 1976 UM 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2117 Danmark 1978 AC 9 de xineru, 1978 R. M. West
2118 Flagstaff 1978 PB 5 d'agostu, 1978 H. L. Giclas
2119 Schwall 1930 QG 30 d'agostu, 1930 M. F. Wolf, M. A. Ferrero
2120 Tyumenia 1967 RM 9 de setiembre, 1967 T. M. Smirnova
2121 Sevastopol 1971 ME 27 de xunu, 1971 T. M. Smirnova
2122 Pyatiletka 1971 XB 14 d'avientu, 1971 T. M. Smirnova
2123 Vltava 1973 SL2 22 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
2124 Nissen 1974 MK 20 de xunu, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
2125 Karl-Ontjes 2005 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2126 Gerasimovich 1970 QZ 30 d'agostu, 1970 T. M. Smirnova
2127 Tanya 1971 KB1 29 de mayu, 1971 L. I. Chernykh
2128 Wetherill 1973 SB 26 de setiembre, 1973 E. F. Helin
2129 Cosicosi 1973 SJ 27 de setiembre, 1973 P. Wild
2130 Evdokiya 1974 QH1 22 d'agostu, 1974 L. V. Zhuravleva
2131 Mayall 1975 RA 3 de setiembre, 1975 A. R. Klemola
2132 Zhukov 1975 TW3 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
2133 Franceswright 1976 WB 20 de payares, 1976 Observatoriu de Harvard
2134 Dennispalm 1976 YB 24 d'avientu, 1976 C. T. Kowal
2135 Aristaeus 1977 HA 17 d'abril, 1977 S. J. Bus, E. F. Helin
2136 Jugta 1933 OC 24 de xunetu, 1933 K. Reinmuth
2137 Priscilla 1936 QZ 24 d'agostu, 1936 K. Reinmuth
2138 Swissair 1968 HB 17 d'abril, 1968 P. Wild
2139 Makharadze 1970 MC 30 de xunu, 1970 T. M. Smirnova
2140 Kemerovo 1970 PE 3 d'agostu, 1970 T. M. Smirnova
2141 Simferopol 1970 QC1 30 d'agostu, 1970 T. M. Smirnova
2142 Landau 1972 GA 3 d'abril, 1972 L. I. Chernykh
2143 Jimarnold 1973 SA 26 de setiembre, 1973 E. F. Helin
2144 Marietta 1975 BC1 18 de xineru, 1975 L. I. Chernykh
2145 Blaauw 1976 UF 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2146 Stentor 1976 UQ 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2147 Kharadze 1976 US 25 d'ochobre, 1976 R. M. West
2148 Epeios 1976 UW 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2149 Schwambraniya 1977 FX 22 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
2150 Nyctimene 1977 TA 13 d'ochobre, 1977 W. L. Sebok
2151 Hadwiger 1977 VX 3 de payares, 1977 P. Wild
2152 Hannibal 1978 WK 19 de payares, 1978 P. Wild
2153 Akiyama 1978 XD 1 d'avientu, 1978 Observatoriu de Harvard
2154 Underhill 2015 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2155 Wodan 6542 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2156 Kate A917 SH 23 de setiembre, 1917 S. Beljavskij
2157 Ashbrook A924 EF 7 de marzu, 1924 K. Reinmuth
2158 Tietjen 1933 OS 24 de xunetu, 1933 K. Reinmuth
2159 Kukkamäki 1941 UX 16 d'ochobre, 1941 L. Oterma
2160 Spitzer 1956 RL 7 de setiembre, 1956 Universidá d'Indiana
2161 Grissom 1963 UD 17 d'ochobre, 1963 Universitat d'Indiana
2162 Anhui 1966 BE 30 de xineru, 1966 Observatoriu Purple Mountain
2163 Korczak 1971 SP1 16 de setiembre, 1971 Observatoriu Astrofísicu de Crimea
2164 Lyalya 1972 RM2 11 de setiembre, 1972 N. S. Chernykh
2165 Young 1956 RJ 7 de setiembre, 1956 Universidá d'Indiana
2166 Handahl 1936 QB 13 d'agostu, 1936 G. N. Neujmin
2167 Erin 1971 LA 1 de xunu, 1971 Perth Observatory
2168 Swope 1955 RF1 14 de setiembre, 1955 Universidá d'Indiana
2169 Taiwan 1964 VP1 9 de payares, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2170 Byelorussia 1971 SZ 16 de setiembre, 1971 Observatoriu Astrofísicu de Crimea
2171 Kiev 1973 QD1 28 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
2172 Plavsk 1973 QA2 31 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
2173 Maresjev 1974 QG1 22 d'agostu, 1974 L. V. Zhuravleva
2174 Asmodeus 1975 TA 8 d'ochobre, 1975 S. J. Bus, J. Huchra
2175 Andrea Doria 1977 TY 12 d'ochobre, 1977 P. Wild
2176 Donar 2529 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2177 Oliver 6551 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2178 Kazakhstania 1972 RA2 11 de setiembre, 1972 N. S. Chernykh
2179 Platzeck 1965 MA 28 de xunu, 1965 A. R. Klemola
2180 Marjaleena 1940 RJ 8 de setiembre, 1940 H. Alikoski
2181 Fogelin 1942 YA 28 d'avientu, 1942 K. Reinmuth
2182 Semirot 1953 FH1 21 de marzu, 1953 Universidá d'Indiana
2183 Neufang 1959 OB 26 de xunetu, 1959 C. Hoffmeister
2184 Fujian 1964 TV2 9 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2185 Guangdong 1965 WO 20 de payares, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2186 Keldysh 1973 SQ4 27 de setiembre, 1973 L. I. Chernykh
2187 La Silla 1976 UH 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2188 Orlenok 1976 UL4 28 d'ochobre, 1976 L. V. Zhuravleva
2189 Zaragoza 1975 QK 30 d'agostu, 1975 Felix Aguilar Observatory
2190 Coubertin 1976 GV3 2 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2191 Uppsala 1977 PA1 6 d'agostu, 1977 C.-I. Lagerkvist
2192 Pyatigoriya 1972 HP 18 d'abril, 1972 T. M. Smirnova
2193 Jackson 1926 KB 18 de mayu, 1926 H. E. Wood
2194 Arpola 1940 GE 3 d'abril, 1940 Y. Väisälä
2195 Tengström 1941 SP1 27 de setiembre, 1941 L. Oterma
2196 Ellicott 1965 BC 29 de xineru, 1965 Universidá d'Indiana
2197 Shanghai 1965 YN 30 d'avientu, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2198 Ceplecha 1975 VF 7 de payares, 1975 Observatoriu de Harvard
2199 Kleť 1978 LA 6 de xunu, 1978 A. Mrkos
2200 Pasadena 6090 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...