Llista d'asteroides/17701–17800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
17701 - 1997 GU41 9 d'abril, 1997 E. W. Elst
17702 Kryštofharant 1997 JD 1 de mayu, 1997 P. Pravec
17703 Bombieri 1997 RS5 9 de setiembre, 1997 P. G. Comba
17704 - 1997 UM5 21 d'ochobre, 1997 Spacewatch
17705 - 1997 UM24 28 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17706 - 1997 VA6 9 de payares, 1997 T. Kobayashi
17707 - 1997 VM7 2 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17708 - 1997 WB 18 de payares, 1997 F. B. Zoltowski
17709 - 1997 WV1 19 de payares, 1997 T. Kobayashi
17710 - 1997 WT2 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
17711 - 1997 WA7 23 de payares, 1997 Spacewatch
17712 Fatherwilliam 1997 WK7 19 de payares, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
17713 - 1997 WJ20 25 de payares, 1997 Spacewatch
17714 - 1997 WR38 29 de payares, 1997 LINEAR
17715 - 1997 WZ39 29 de payares, 1997 LINEAR
17716 - 1997 WW43 29 de payares, 1997 LINEAR
17717 - 1997 XL 3 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
17718 - 1997 XZ 3 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
17719 - 1997 XV1 2 d'avientu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
17720 Manuboccuni 1997 XH10 7 d'avientu, 1997 U. Munari, M. Tombelli
17721 - 1997 XT10 10 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17722 - 1997 YT1 21 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17723 - 1997 YA4 22 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17724 - 1997 YZ5 25 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
17725 - 1997 YQ7 27 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
17726 - 1997 YS10 22 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17727 - 1997 YU11 30 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
17728 - 1997 YM12 21 d'avientu, 1997 Spacewatch
17729 - 1997 YW14 28 d'avientu, 1997 Spacewatch
17730 - 1998 AS4 6 de xineru, 1998 Spacewatch
17731 - 1998 AD10 15 de xineru, 1998 ODAS
17732 - 1998 AQ10 1 de xineru, 1998 Spacewatch
17733 - 1998 BS1 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
17734 Boole 1998 BW3 22 de xineru, 1998 P. G. Comba
17735 - 1998 BG7 24 de xineru, 1998 NEAT
17736 - 1998 BA12 23 de xineru, 1998 LINEAR
17737 Sigmundjähn 1998 BF14 27 de xineru, 1998 J. Kandler
17738 - 1998 BS15 24 de xineru, 1998 NEAT
17739 - 1998 BY15 25 de xineru, 1998 NEAT
17740 - 1998 BC19 27 de xineru, 1998 A. Testa, P. Ghezzi
17741 - 1998 BS23 26 de xineru, 1998 Spacewatch
17742 - 1998 BP25 28 de xineru, 1998 T. Kobayashi
17743 - 1998 BA31 26 de xineru, 1998 Spacewatch
17744 Jodiefoster 1998 BZ31 18 de xineru, 1998 ODAS
17745 - 1998 BG34 22 de xineru, 1998 Spacewatch
17746 Haigha 1998 BU41 30 de xineru, 1998 T. Kagawa, T. Urata
17747 - 1998 BJ42 26 de xineru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17748 Uedashoji 1998 CL 1 de febreru, 1998 Saji
17749 - 1998 DW1 19 de febreru, 1998 Farra d'Isonzo
17750 - 1998 DZ1 18 de febreru, 1998 F. B. Zoltowski
17751 - 1998 DN3 22 de febreru, 1998 NEAT
17752 - 1998 DM4 22 de febreru, 1998 NEAT
17753 - 1998 DZ5 22 de febreru, 1998 NEAT
17754 - 1998 DN8 21 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17755 - 1998 DU11 24 de febreru, 1998 NEAT
17756 - 1998 DM13 25 de febreru, 1998 NEAT
17757 - 1998 DG15 22 de febreru, 1998 NEAT
17758 - 1998 DC18 23 de febreru, 1998 Spacewatch
17759 Hatta 1998 DA24 17 de febreru, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
17760 - 1998 DU33 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
17761 - 1998 DV34 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
17762 - 1998 DY34 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
17763 - 1998 EG 1 de marzu, 1998 ODAS
17764 Schatzman 1998 ES1 2 de marzu, 1998 ODAS
17765 - 1998 EZ2 1 de marzu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17766 - 1998 ES3 2 de marzu, 1998 T. Kobayashi
17767 - 1998 EJ6 1 de marzu, 1998 ODAS
17768 Tigerlily 1998 EO8 3 de marzu, 1998 T. Urata
17769 - 1998 EM9 15 de marzu, 1998 T. Kobayashi
17770 - 1998 EU11 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
17771 - 1998 EA13 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
17772 - 1998 EP13 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
17773 - 1998 EX13 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
17774 - 1998 ER14 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
17775 - 1998 FH 18 de marzu, 1998 F. B. Zoltowski
17776 Troska 1998 FF3 22 de marzu, 1998 P. Pravec
17777 Ornicar 1998 FV9 24 de marzu, 1998 ODAS
17778 - 1998 FT11 24 de marzu, 1998 NEAT
17779 - 1998 FK12 26 de marzu, 1998 ODAS
17780 - 1998 FY13 24 de marzu, 1998 NEAT
17781 Kepping 1998 FH23 20 de marzu, 1998 LINEAR
17782 - 1998 FD26 20 de marzu, 1998 LINEAR
17783 - 1998 FO29 20 de marzu, 1998 LINEAR
17784 Banerjee 1998 FF30 20 de marzu, 1998 LINEAR
17785 Wesleyfuller 1998 FX35 20 de marzu, 1998 LINEAR
17786 - 1998 FL36 20 de marzu, 1998 LINEAR
17787 - 1998 FT39 20 de marzu, 1998 LINEAR
17788 - 1998 FT41 20 de marzu, 1998 LINEAR
17789 - 1998 FJ49 20 de marzu, 1998 LINEAR
17790 - 1998 FN49 20 de marzu, 1998 LINEAR
17791 - 1998 FN54 20 de marzu, 1998 LINEAR
17792 - 1998 FR56 20 de marzu, 1998 LINEAR
17793 - 1998 FO58 20 de marzu, 1998 LINEAR
17794 Kowalinski 1998 FC60 20 de marzu, 1998 LINEAR
17795 Elysiasegal 1998 FJ61 20 de marzu, 1998 LINEAR
17796 - 1998 FM62 20 de marzu, 1998 LINEAR
17797 - 1998 FO62 20 de marzu, 1998 LINEAR
17798 - 1998 FC63 20 de marzu, 1998 LINEAR
17799 Petewilliams 1998 FC64 20 de marzu, 1998 LINEAR
17800 - 1998 FG66 20 de marzu, 1998 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...