Llista d'asteroides/1701–1800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
1701 Okavango 1953 NJ 6 de xunetu, 1953 J. Churms
1702 Kalahari A924 NC 7 de xunetu, 1924 E. Hertzsprung
1703 Barry 1930 RB 2 de setiembre, 1930 M. F. Wolf
1704 Wachmann A924 EE 7 de marzu, 1924 K. Reinmuth
1705 Tapio 1941 SL1 26 de setiembre, 1941 L. Oterma
1706 Dieckvoss 1931 TS 5 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1707 Chantal 1932 RL 8 de setiembre, 1932 E. Delporte
1708 Pólit 1929 XA 1 d'avientu, 1929 J. Comas Solá
1709 Ukraina 1925 QA 16 d'agostu, 1925 G. Shajn
1710 Gothard 1941 UF 20 d'ochobre, 1941 G. Kulin
1711 Sandrine 1935 BB 29 de xineru, 1935 E. Delporte
1712 Angola 1935 KC 28 de mayu, 1935 C. Jackson
1713 Bancilhon 1951 SC 27 de setiembre, 1951 L. Boyer
1714 Sy 1951 OA 25 de xunetu, 1951 L. Boyer
1715 Salli 1938 GK 9 d'abril, 1938 H. Alikoski
1716 Peter 1934 GF 4 d'abril, 1934 K. Reinmuth
1717 Arlon 1954 AC 8 de xineru, 1954 S. J. Arend
1718 Namibia 1942 RX 14 de setiembre, 1942 M. Väisälä
1719 Jens 1950 DP 17 de febreru, 1950 K. Reinmuth
1720 Niels 1935 CQ 7 de febreru, 1935 K. Reinmuth
1721 Wells 1953 TD3 3 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
1722 Goffin 1938 EG 23 de febreru, 1938 E. Delporte
1723 Klemola 1936 FX 18 de marzu, 1936 Y. Väisälä
1724 Vladimir 1932 DC 28 de febreru, 1932 E. Delporte
1725 CrAO 1930 SK 20 de setiembre, 1930 G. N. Neujmin
1726 Hoffmeister 1933 OE 24 de xunetu, 1933 K. Reinmuth
1727 Mette 1965 BA 25 de xineru, 1965 A. D. Andrews
1728 Goethe Link 1964 TO 12 d'ochobre, 1964 Universidá d'Indiana
1729 Beryl 1963 SL 19 de setiembre, 1963 Universidá d'Indiana
1730 Marceline 1936 UA 17 d'ochobre, 1936 M. Laugier
1731 Smuts 1948 PH 9 d'agostu, 1948 E. L. Johnson
1732 Heike 1943 EY 9 de marzu, 1943 K. Reinmuth
1733 Silke 1938 DL1 19 de febreru, 1938 A. Bohrmann
1734 Zhongolovich 1928 TJ 11 d'ochobre, 1928 G. N. Neujmin
1735 ITA 1948 RJ1 10 de setiembre, 1948 P. F. Shajn
1736 Floirac 1967 RA 6 de setiembre, 1967 G. Soulié
1737 Severny 1966 TJ 13 d'ochobre, 1966 L. I. Chernykh
1738 Oosterhoff 1930 SP 16 de setiembre, 1930 H. van Gent
1739 Meyermann 1939 PF 15 d'agostu, 1939 K. Reinmuth
1740 Paavo Nurmi 1939 UA 18 d'ochobre, 1939 Y. Väisälä
1741 Giclas 1960 BC 26 de xineru, 1960 Universidá d'Indiana
1742 Schaifers 1934 RO 7 de setiembre, 1934 K. Reinmuth
1743 Schmidt 4109 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
1744 Harriet 6557 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
1745 Ferguson 1941 SY1 17 de setiembre, 1941 J. E. Willis
1746 Brouwer 1963 RF 14 de setiembre, 1963 Universidá d'Indiana
1747 Wright 1947 NH 14 de xunetu, 1947 C. A. Wirtanen
1748 Mauderli 1966 RA 7 de setiembre, 1966 P. Wild
1749 Telamon 1949 SB 23 de setiembre, 1949 K. Reinmuth
1750 Eckert 1950 NA1 15 de xunetu, 1950 K. Reinmuth
1751 Herget 1955 OC 27 de xunetu, 1955 Universidá d'Indiana
1752 van Herk 1930 OK 22 de xunetu, 1930 H. van Gent
1753 Mieke 1934 JM 10 de mayu, 1934 H. van Gent
1754 Cunningham 1935 FE 29 de marzu, 1935 E. Delporte
1755 Lorbach 1936 VD 8 de payares, 1936 M. Laugier
1756 Giacobini 1937 YA 24 d'avientu, 1937 A. Patry
1757 Porvoo 1939 FC 17 de marzu, 1939 Y. Väisälä
1758 Naantali 1942 DK 18 de febreru, 1942 L. Oterma
1759 Kienle 1942 RF 11 de setiembre, 1942 K. Reinmuth
1760 Sandra 1950 GB 10 d'abril, 1950 E. L. Johnson
1761 Edmondson 1952 FN 30 de marzu, 1952 Universidá d'Indiana
1762 Russell 1953 TZ 8 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
1763 Williams 1953 TN2 13 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
1764 Cogshall 1953 VM1 7 de payares, 1953 Universidá d'Indiana
1765 Wrubel 1957 XB 15 d'avientu, 1957 Universidá d'Indiana
1766 Slipher 1962 RF 7 de setiembre, 1962 Universidá d'Indiana
1767 Lampland 1962 RJ 7 de setiembre, 1962 Universidá d'Indiana
1768 Appenzella 1965 SA 23 de setiembre, 1965 P. Wild
1769 Carlostorres 1966 QP 25 d'agostu, 1966 Z. Pereyra
1770 Schlesinger 1967 JR 10 de mayu, 1967 C. U. Cesco, A. R. Klemola
1771 Makover 1968 BD 24 de xineru, 1968 L. I. Chernykh
1772 Gagarin 1968 CB 6 de febreru, 1968 L. I. Chernykh
1773 Rumpelstilz 1968 HE 17 d'abril, 1968 P. Wild
1774 Kulikov 1968 UG1 22 d'ochobre, 1968 T. M. Smirnova
1775 Zimmerwald 1969 JA 13 de mayu, 1969 P. Wild
1776 Kuiper 2520 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
1777 Gehrels 4007 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
1778 Alfvén 4506 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
1779 Paraná 1950 LZ 15 de xunu, 1950 M. Itzigsohn
1780 Kippes A906 RA 12 de setiembre, 1906 A. Kopff
1781 Van Biesbroeck A906 UB 17 d'ochobre, 1906 A. Kopff
1782 Schneller 1931 TL1 6 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1783 Albitskij 1935 FJ 24 de marzu, 1935 G. N. Neujmin
1784 Benguella 1935 MG 30 de xunu, 1935 C. Jackson
1785 Wurm 1941 CD 15 de febreru, 1941 K. Reinmuth
1786 Raahe 1948 TL 9 d'ochobre, 1948 H. Alikoski
1787 Chiny 1950 SK 19 de setiembre, 1950 S. J. Arend
1788 Kiess 1952 OZ 25 de xunetu, 1952 Universidá d'Indiana
1789 Dobrovolsky 1966 QC 19 d'agostu, 1966 L. I. Chernykh
1790 Volkov 1967 ER 9 de marzu, 1967 L. I. Chernykh
1791 Patsayev 1967 RE 4 de setiembre, 1967 T. M. Smirnova
1792 Reni 1968 BG 24 de xineru, 1968 L. I. Chernykh
1793 Zoya 1968 DW 28 de febreru, 1968 T. M. Smirnova
1794 Finsen 1970 GA 7 d'abril, 1970 J. A. Bruwer
1795 Woltjer 4010 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
1796 Riga 1966 KB 16 de mayu, 1966 N. S. Chernykh
1797 Schaumasse 1936 VH 15 de payares, 1936 A. Patry
1798 Watts 1949 GC 4 d'abril, 1949 Universidá d'Indiana
1799 Koussevitzky 1950 OE 25 de xunetu, 1950 Universidá d'Indiana
1800 Aguilar 1950 RJ 12 de setiembre, 1950 M. Itzigsohn
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...