Llista d'asteroides/16801–16900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
16801 Petřínpragensis 1997 SC2 23 de setiembre, 1997 P. Pravec
16802 Rainer 1997 SP3 25 de setiembre, 1997 E. Meyer
16803 - 1997 SU10 26 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16804 Bonini 1997 SX15 27 de setiembre, 1997 ODAS
16805 - 1997 SE16 27 de setiembre, 1997 N. Kawasato
16806 - 1997 SB34 17 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16807 Terasako 1997 TW25 12 d'ochobre, 1997 A. Nakamura
16808 - 1997 TV26 8 d'ochobre, 1997 N. Kawasato
16809 Galápagos 1997 US 21 d'ochobre, 1997 Starkenburg
16810 Pavelaleksandrov 1997 UY2 25 d'ochobre, 1997 P. G. Comba
16811 - 1997 UP3 26 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
16812 - 1997 UQ3 26 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
16813 - 1997 UT6 23 d'ochobre, 1997 Spacewatch
16814 - 1997 UY8 29 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
16815 - 1997 UA9 29 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
16816 - 1997 UF9 29 d'ochobre, 1997 LINEAR
16817 Onderlička 1997 UU10 30 d'ochobre, 1997 P. Pravec
16818 - 1997 UL24 28 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16819 - 1997 VW 1 de payares, 1997 T. Kobayashi
16820 - 1997 VA3 6 de payares, 1997 T. Stafford
16821 - 1997 VZ4 5 de payares, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
16822 - 1997 VA5 5 de payares, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
16823 - 1997 VE6 9 de payares, 1997 T. Kobayashi
16824 - 1997 VA8 6 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16825 - 1997 VC8 6 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16826 - 1997 WA2 19 de payares, 1997 N. Sato
16827 - 1997 WD2 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
16828 - 1997 WR2 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
16829 - 1997 WG7 24 de payares, 1997 Spacewatch
16830 - 1997 WQ7 19 de payares, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
16831 - 1997 WM21 30 de payares, 1997 T. Kobayashi
16832 - 1997 WR21 30 de payares, 1997 T. Kobayashi
16833 - 1997 WX21 19 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16834 - 1997 WU22 30 de payares, 1997 NEAT
16835 - 1997 WT34 29 de payares, 1997 LINEAR
16836 - 1997 WG36 29 de payares, 1997 LINEAR
16837 - 1997 WM39 29 de payares, 1997 LINEAR
16838 - 1997 WT39 29 de payares, 1997 LINEAR
16839 - 1997 WT41 29 de payares, 1997 LINEAR
16840 - 1997 WT44 29 de payares, 1997 LINEAR
16841 - 1997 WY49 26 de payares, 1997 LINEAR
16842 - 1997 XS3 3 d'avientu, 1997 ODAS
16843 - 1997 XX3 4 d'avientu, 1997 ODAS
16844 - 1997 XY3 4 d'avientu, 1997 ODAS
16845 - 1997 XA9 7 d'avientu, 1997 ODAS
16846 - 1997 XA10 5 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
16847 Sanpoloamosciano 1997 XK10 8 d'avientu, 1997 M. Mannucci, N. Montigiani
16848 - 1997 XN12 4 d'avientu, 1997 LINEAR
16849 - 1997 YV 20 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
16850 - 1997 YS1 20 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16851 - 1997 YU1 21 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16852 Nuredduna 1997 YP2 21 d'avientu, 1997 A. López, R. Pacheco
16853 - 1997 YV2 21 d'avientu, 1997 N. Sato
16854 - 1997 YL3 20 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16855 - 1997 YN7 27 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
16856 Banach 1997 YE8 28 d'avientu, 1997 P. G. Comba
16857 Goodall 1997 YZ8 25 d'avientu, 1997 NEAT
16858 - 1997 YG10 28 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
16859 - 1997 YJ10 28 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
16860 - 1997 YT10 22 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16861 Lipovetsky 1997 YZ11 27 d'avientu, 1997 R. A. Tucker
16862 - 1997 YM14 31 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
16863 - 1997 YJ16 31 d'avientu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
16864 - 1998 AL 5 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16865 - 1998 AQ 5 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16866 - 1998 AR 5 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16867 - 1998 AX 5 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16868 - 1998 AK8 9 de xineru, 1998 ODAS
16869 - 1998 AV8 10 de xineru, 1998 A. Galád
16870 - 1998 BB 16 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16871 - 1998 BD 16 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16872 - 1998 BZ 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16873 - 1998 BO1 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16874 Kurtwahl 1998 BK2 20 de xineru, 1998 LINEAR
16875 - 1998 BD4 20 de xineru, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
16876 - 1998 BV6 24 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16877 - 1998 BW6 24 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16878 Tombickler 1998 BL9 24 de xineru, 1998 NEAT
16879 Campai 1998 BH10 24 de xineru, 1998 A. Boattini, M. Tombelli
16880 - 1998 BW11 23 de xineru, 1998 LINEAR
16881 - 1998 BH12 23 de xineru, 1998 LINEAR
16882 - 1998 BO13 24 de xineru, 1998 LINEAR
16883 - 1998 BA20 22 de xineru, 1998 Spacewatch
16884 - 1998 BL25 28 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16885 - 1998 BX25 25 de xineru, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
16886 - 1998 BC26 29 de xineru, 1998 T. Kobayashi
16887 Blouke 1998 BE26 28 de xineru, 1998 ODAS
16888 Michaelbarber 1998 BM26 29 de xineru, 1998 Farra d'Isonzo
16889 - 1998 BD27 22 de xineru, 1998 Spacewatch
16890 - 1998 BJ33 29 de xineru, 1998 N. Kawasato
16891 - 1998 BQ45 24 de xineru, 1998 NEAT
16892 Vaissière 1998 DN1 17 de febreru, 1998 P. Antonini
16893 - 1998 DS3 22 de febreru, 1998 NEAT
16894 - 1998 DP9 22 de febreru, 1998 NEAT
16895 - 1998 DQ9 22 de febreru, 1998 NEAT
16896 - 1998 DS9 20 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
16897 - 1998 DH10 22 de febreru, 1998 NEAT
16898 - 1998 DJ10 22 de febreru, 1998 NEAT
16899 - 1998 DK10 22 de febreru, 1998 NEAT
16900 Lozère 1998 DQ13 27 de febreru, 1998 Pises
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...