Llista d'asteroides/13901–14000

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
13901 - 1140 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
13902 - 4205 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
13903 - 1975 ST 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
13904 Univinnitsa 1975 TJ3 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
13905 - 1976 QA 27 d'agostu, 1976 S. J. Bus
13906 Shunda 1977 QD2 20 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
13907 - 1977 RS17 9 de setiembre, 1977 C. M. Olmstead
13908 Wölbern 1978 RH9 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
13909 - 1978 VD8 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
13910 - 1979 MH3 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
13911 - 1979 QT1 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
13912 - 1979 QA2 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
13913 - 1979 SO 25 de setiembre, 1979 A. Mrkos
13914 Galegant 1980 LC1 11 de xunu, 1980 C. S. Shoemaker
13915 Yalow 1982 KH1 27 de mayu, 1982 C. S. Shoemaker, S. J. Bus
13916 Bernolák 1982 QA2 23 d'agostu, 1982 M. Antal
13917 Correggia 1984 EQ 6 de marzu, 1984 E. Bowell
13918 - 1984 QB 24 d'agostu, 1984 T. Seki
13919 - 1984 SO4 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
13920 Montecorvino 1985 PE1 15 d'agostu, 1985 E. Bowell
13921 Sgarbini 1985 RP 14 de setiembre, 1985 E. Bowell
13922 Kremenia 1985 SX2 19 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
13923 Peterhof 1985 UA5 22 d'ochobre, 1985 L. V. Zhuravleva
13924 - 1986 PE1 1 d'agostu, 1986 E. F. Helin
13925 - 1986 QS3 29 d'agostu, 1986 H. Debehogne
13926 Berners-Lee 1986 XT 2 d'avientu, 1986 E. Bowell
13927 Grundy 1987 SV3 26 de setiembre, 1987 E. Bowell
13928 Aaronrogers 1987 UT 26 d'ochobre, 1987 E. Bowell
13929 - 1988 PL 13 d'agostu, 1988 R. H. McNaught
13930 - 1988 RQ8 12 de setiembre, 1988 V. G. Shkodrov
13931 - 1988 RF13 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
13932 - 1988 SL1 18 de setiembre, 1988 ESO
13933 - 1988 VE1 2 de payares, 1988 T. Seki
13934 - 1988 XE2 11 d'avientu, 1988 Y. Oshima
13935 - 1989 EE 4 de marzu, 1989 E. F. Helin
13936 - 1989 HC 30 d'abril, 1989 E. F. Helin
13937 Roberthargraves 1989 PU 2 d'agostu, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
13938 - 1989 RP1 5 de setiembre, 1989 E. F. Helin
13939 - 1989 SJ2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
13940 - 1989 SZ3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
13941 - 1989 TF14 2 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
13942 - 1989 VS2 2 de payares, 1989 K. Endate, K. Watanabe
13943 - 1990 HG 26 d'abril, 1990 E. F. Helin
13944 - 1990 OX1 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
13945 - 1990 OH2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
13946 - 1990 OK3 27 de xunetu, 1990 H. E. Holt
13947 - 1990 QB5 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
13948 - 1990 QB6 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
13949 - 1990 RN3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
13950 - 1990 RP9 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
13951 - 1990 SD5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
13952 - 1990 SN6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
13953 - 1990 TO4 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
13954 Born 1990 TF8 13 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
13955 - 1990 UA2 21 d'ochobre, 1990 T. Urata
13956 Banks 1990 VG6 15 de payares, 1990 E. W. Elst
13957 - 1991 AG2 7 de xineru, 1991 R. H. McNaught
13958 - 1991 DY 19 de febreru, 1991 E. F. Helin
13959 - 1991 EL4 12 de marzu, 1991 H. Debehogne
13960 - 1991 GF8 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
13961 - 1991 PV 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
13962 Delambre 1991 PO4 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
13963 Euphrates 1991 PT4 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
13964 La Billardière 1991 PO5 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
13965 - 1991 PL8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
13966 - 1991 PR16 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
13967 - 1991 QJ 31 d'agostu, 1991 S. Otomo
13968 - 1991 RE7 2 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
13969 - 1991 RK26 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
13970 - 1991 RH27 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
13971 - 1991 UF1 18 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
13972 - 1991 UN3 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
13973 - 1991 UZ3 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
13974 - 1991 YC 28 d'avientu, 1991 A. Natori, T. Urata
13975 - 1992 BP2 30 de xineru, 1992 E. W. Elst
13976 - 1992 EZ6 1 de marzu, 1992 UESAC
13977 Frisch 1992 HJ7 29 d'abril, 1992 F. Börngen
13978 - 1992 JQ 4 de mayu, 1992 T. Seki
13979 - 1992 JH3 8 de mayu, 1992 H. Debehogne
13980 Neuhauser 1992 NS 2 de xunetu, 1992 E. F. Helin
13981 - 1992 OT9 28 de xunetu, 1992 H. Debehogne, Á. López-G.
13982 Thunberg 1992 RB3 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
13983 - 1992 RJ5 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
13984 - 1992 RM7 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
13985 - 1992 UH3 22 d'ochobre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
13986 - 1992 WA4 21 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
13987 - 1992 WK9 16 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
13988 - 1992 YG2 18 d'avientu, 1992 E. W. Elst
13989 - 1993 BG 16 de xineru, 1993 T. Seki
13990 - 1993 EK 2 de marzu, 1993 T. Urata
13991 Kenphillips 1993 FZ6 17 de marzu, 1993 UESAC
13992 Cesarebarbieri 1993 FL8 17 de marzu, 1993 UESAC
13993 Clemenssimmer 1993 FN9 17 de marzu, 1993 UESAC
13994 Tuominen 1993 FA15 17 de marzu, 1993 UESAC
13995 Tõravere 1993 FV16 19 de marzu, 1993 UESAC
13996 - 1993 FH20 19 de marzu, 1993 UESAC
13997 - 1993 FB32 19 de marzu, 1993 UESAC
13998 - 1993 FL39 19 de marzu, 1993 UESAC
13999 - 1993 FH43 19 de marzu, 1993 UESAC
14000 - 1993 FZ55 17 de marzu, 1993 UESAC
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...