Llista d'asteroides/13301–13400

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
13301 - 1998 RP19 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13302 Kezmoh 1998 RO31 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13303 Asmitakumar 1998 RX32 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13304 - 1998 RP47 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13305 Danielang 1998 RD54 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13306 - 1998 RT58 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13307 - 1998 RE59 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13308 - 1998 RL59 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13309 - 1998 RA60 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13310 - 1998 RX63 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13311 - 1998 RA68 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13312 - 1998 RK68 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13313 - 1998 RU68 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13314 - 1998 RH71 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13315 Hilana 1998 RX71 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13316 Llano 1998 RJ75 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13317 - 1998 RQ77 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13318 - 1998 RV77 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13319 Michaelmi 1998 RD79 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13320 Jessicamiles 1998 RL79 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13321 - 1998 RC80 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13322 - 1998 RH80 14 de setiembre, 1998 LINEAR
13323 - 1998 SQ 16 de setiembre, 1998 ODAS
13324 - 1998 SK2 18 de setiembre, 1998 T. Stafford
13325 Valérienataf 1998 SV14 18 de setiembre, 1998 LONEOS
13326 Ferri 1998 SH23 17 de setiembre, 1998 LONEOS
13327 Reitsema 1998 SC24 17 de setiembre, 1998 LONEOS
13328 Guetter 1998 SP24 17 de setiembre, 1998 LONEOS
13329 Davidhardy 1998 SB32 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
13330 Dondavis 1998 SM46 25 de setiembre, 1998 Spacewatch
13331 - 1998 SU52 30 de setiembre, 1998 Spacewatch
13332 Benkhoff 1998 SM58 17 de setiembre, 1998 LONEOS
13333 Carsenty 1998 SU59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
13334 Tost 1998 SX60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
13335 Tobiaswolf 1998 SK61 17 de setiembre, 1998 LONEOS
13336 - 1998 SN114 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13337 - 1998 SZ114 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13338 - 1998 SK119 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13339 - 1998 SF123 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13340 - 1998 SM123 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13341 - 1998 ST123 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13342 - 1998 SF127 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13343 - 1998 SY127 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13344 - 1998 SD130 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13345 - 1998 SW132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13346 Danielmiller 1998 SP133 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13347 - 1998 SF136 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13348 - 1998 SF138 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13349 - 1998 SD139 26 de setiembre, 1998 LINEAR
13350 Gmelin 1998 ST144 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
13351 Zibeline 1998 SQ145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
13352 Gyssens 1998 SZ163 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
13353 - 1998 TU12 13 d'ochobre, 1998 Spacewatch
13354 - 1998 TO15 15 d'ochobre, 1998 ODAS
13355 - 1998 TP17 14 d'ochobre, 1998 G. A. Sala
13356 - 1998 TX17 14 d'ochobre, 1998 K. Korlević
13357 - 1998 TE29 15 d'ochobre, 1998 Spacewatch
13358 Revelle 1998 TA34 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
13359 - 1998 UC4 20 d'ochobre, 1998 K. Korlević
13360 - 1998 UD8 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
13361 - 1998 UM8 24 d'ochobre, 1998 T. Kobayashi
13362 - 1998 UQ16 26 d'ochobre, 1998 K. Korlević
13363 - 1998 UR16 26 d'ochobre, 1998 K. Korlević
13364 - 1998 UK20 20 d'ochobre, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
13365 Tenzinyama 1998 UL20 26 d'ochobre, 1998 T. Okuni
13366 - 1998 US24 18 d'ochobre, 1998 LONEOS
13367 Jiří 1998 UT24 18 d'ochobre, 1998 LONEOS
13368 Wlodekofman 1998 UV24 18 d'ochobre, 1998 LONEOS
13369 - 1998 UF37 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
13370 Júliusbreza 1998 VF 7 de payares, 1998 P. Kolény, L. Kornoš
13371 - 1998 VH5 8 de payares, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
13372 - 1998 VU6 12 de payares, 1998 T. Kobayashi
13373 - 1998 VL7 10 de payares, 1998 LINEAR
13374 - 1998 VT10 10 de payares, 1998 LINEAR
13375 - 1998 VH26 10 de payares, 1998 LINEAR
13376 Dunphy 1998 VO32 15 de payares, 1998 I. P. Griffin
13377 - 1998 VN33 15 de payares, 1998 T. Kobayashi
13378 - 1998 VF35 12 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
13379 - 1998 WX9 18 de payares, 1998 LINEAR
13380 Yamamohammed 1998 WQ11 21 de payares, 1998 LINEAR
13381 - 1998 WJ17 21 de payares, 1998 LINEAR
13382 - 1998 XC4 11 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
13383 - 1998 XS31 14 d'avientu, 1998 LINEAR
13384 - 1998 XG79 15 d'avientu, 1998 LINEAR
13385 - 1998 XO79 15 d'avientu, 1998 LINEAR
13386 - 1998 XG80 15 d'avientu, 1998 LINEAR
13387 Irus 1998 YW6 22 d'avientu, 1998 Farra d'Isonzo
13388 - 1999 AE6 8 de xineru, 1999 LINEAR
13389 Stacey 1999 AG24 10 de xineru, 1999 J. V. McClusky
13390 Bouška 1999 FQ3 18 de marzu, 1999 P. Pravec, M. Wolf
13391 - 1999 JF37 10 de mayu, 1999 LINEAR
13392 - 1999 KK15 20 de mayu, 1999 LINEAR
13393 - 1999 ND9 13 de xunetu, 1999 LINEAR
13394 - 1999 RL31 9 de setiembre, 1999 K. Korlević
13395 Deconihout 1999 RH35 10 de setiembre, 1999 L. Bernasconi
13396 Midavaine 1999 RU38 11 de setiembre, 1999 L. Bernasconi
13397 - 1999 RF47 7 de setiembre, 1999 LINEAR
13398 - 1999 RF62 7 de setiembre, 1999 LINEAR
13399 - 1999 RJ88 7 de setiembre, 1999 LINEAR
13400 - 1999 RC94 7 de setiembre, 1999 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...