Llista d'asteroides/12701–12800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
12701 Chénier 1990 GE 15 d'abril, 1990 E. W. Elst
12702 - 1990 SR6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
12703 - 1990 SV13 23 de setiembre, 1990 H. Debehogne
12704 Tupolev 1990 SL28 24 de setiembre, 1990 L. V. Zhuravleva, G. R. Kastel'
12705 - 1990 TJ 12 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
12706 - 1990 TE1 15 d'ochobre, 1990 T. Seki
12707 - 1990 UK 20 d'ochobre, 1990 T. Urata
12708 Van Straten 1990 UB4 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
12709 - 1990 VN4 15 de payares, 1990 E. W. Elst
12710 - 1990 VQ5 15 de payares, 1990 E. W. Elst
12711 - 1991 BB 19 de xineru, 1991 J. Mueller
12712 - 1991 EY3 12 de marzu, 1991 H. Debehogne
12713 - 1991 FY3 22 de marzu, 1991 H. Debehogne
12714 Alkimos 1991 GX1 15 d'abril, 1991 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
12715 Godin 1991 GR2 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
12716 - 1991 GD8 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
12717 - 1991 HK 16 d'abril, 1991 A. Sugie
12718 Le Gentil 1991 LF1 6 de xunu, 1991 E. W. Elst
12719 Pingré 1991 LP2 6 de xunu, 1991 E. W. Elst
12720 - 1991 NU3 6 de xunetu, 1991 H. Debehogne
12721 - 1991 PB 3 d'agostu, 1991 S. Otomo
12722 Petrarca 1991 PT1 10 d'agostu, 1991 E. W. Elst
12723 - 1991 PD10 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
12724 - 1991 PZ14 6 d'agostu, 1991 H. E. Holt
12725 - 1991 PP16 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
12726 - 1991 PQ16 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
12727 Cavendish 1991 PB20 14 d'agostu, 1991 E. W. Elst
12728 - 1991 RP1 10 de setiembre, 1991 A. Sugie
12729 Berger 1991 RL7 13 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
12730 - 1991 RU8 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
12731 - 1991 RW12 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
12732 - 1991 TN 1 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
12733 - 1991 TV1 13 d'ochobre, 1991 S. Otomo
12734 Haruna 1991 UF3 29 d'ochobre, 1991 A. Takahashi, K. Watanabe
12735 - 1991 VV1 4 de payares, 1991 Y. Kushida, O. Muramatsu
12736 - 1991 VC3 13 de payares, 1991 S. Otomo
12737 - 1991 VW4 10 de payares, 1991 S. Otomo
12738 Satoshimiki 1992 AL 4 de xineru, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
12739 - 1992 DY7 29 de febreru, 1992 UESAC
12740 - 1992 EX8 2 de marzu, 1992 UESAC
12741 - 1992 EU30 1 de marzu, 1992 UESAC
12742 Delisle 1992 OF1 26 de xunetu, 1992 E. W. Elst
12743 - 1992 PL2 2 d'agostu, 1992 H. E. Holt
12744 - 1992 SQ 26 de setiembre, 1992 A. Sugie
12745 - 1992 UL2 21 d'ochobre, 1992 Y. Mizuno, T. Furuta
12746 - 1992 WC1 16 de payares, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
12747 Michageffert 1992 YN2 18 d'avientu, 1992 E. W. Elst
12748 - 1993 BP3 30 de xineru, 1993 A. Natori, T. Urata
12749 - 1993 CB 2 de febreru, 1993 T. Seki
12750 Berthollet 1993 DJ1 18 de febreru, 1993 E. W. Elst
12751 - 1993 EU 15 de marzu, 1993 K. Endate, K. Watanabe
12752 - 1993 FR35 19 de marzu, 1993 UESAC
12753 Povenmire 1993 HE 18 d'abril, 1993 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
12754 - 1993 LF2 15 de xunu, 1993 H. E. Holt
12755 Balmer 1993 OS10 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
12756 - 1993 QE1 19 d'agostu, 1993 E. F. Helin
12757 - 1993 RY11 14 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
12758 - 1993 SM3 22 de setiembre, 1993 O. A. Naranjo
12759 Joule 1993 TL18 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
12760 Maxwell 1993 TX26 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
12761 Pauwels 1993 TP38 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
12762 Nadiavittor 1993 UE1 26 d'ochobre, 1993 Farra d'Isonzo
12763 - 1993 UQ2 19 d'ochobre, 1993 E. F. Helin
12764 - 1993 VA2 11 de payares, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
12765 - 1993 VA3 11 de payares, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
12766 Paschen 1993 VV4 9 de payares, 1993 E. W. Elst
12767 - 1994 AS 4 de xineru, 1994 T. Kobayashi
12768 - 1994 EQ1 10 de marzu, 1994 T. Kobayashi
12769 - 1994 FF 18 de marzu, 1994 K. Endate, K. Watanabe
12770 - 1994 GF 3 d'abril, 1994 T. Kobayashi
12771 - 1994 GA1 5 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
12772 - 1994 GM1 14 d'abril, 1994 T. Kobayashi
12773 Lyman 1994 PJ10 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
12774 Pfund 1994 PH22 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
12775 Brackett 1994 PX22 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
12776 Reynolds 1994 PT31 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
12777 Manuel 1994 QA1 27 d'agostu, 1994 Pleiade
12778 - 1994 VJ1 4 de payares, 1994 T. Kobayashi
12779 - 1994 YA1 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
12780 - 1995 CE1 9 de febreru, 1995 D. di Cicco
12781 - 1995 EA8 12 de marzu, 1995 L. Šarounová
12782 Mauersberger 1995 ED9 5 de marzu, 1995 F. Börngen
12783 - 1995 GV 7 d'abril, 1995 T. Kobayashi
12784 - 1995 QE3 31 d'agostu, 1995 T. Kobayashi
12785 - 1995 ST 19 de setiembre, 1995 S. P. Laurie
12786 - 1995 SU 19 de setiembre, 1995 S. P. Laurie
12787 - 1995 SR3 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
12788 - 1995 SZ3 22 de setiembre, 1995 T. Okuni
12789 - 1995 TX 14 d'ochobre, 1995 C. W. Hergenrother
12790 Cernan 1995 UT2 24 d'ochobre, 1995 Kleť
12791 - 1995 UN4 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
12792 - 1995 UL6 27 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
12793 - 1995 UP8 30 d'ochobre, 1995 T. Okuni
12794 - 1995 VL 2 de payares, 1995 T. Kobayashi
12795 - 1995 VA2 11 de payares, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12796 Kamenrider 1995 WF 16 de payares, 1995 A. Nakamura
12797 - 1995 WL4 20 de payares, 1995 T. Kobayashi
12798 - 1995 WZ4 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
12799 von Suttner 1995 WF6 26 de payares, 1995 Kleť
12800 Oobayashiarata 1995 WQ7 27 de payares, 1995 T. Kobayashi
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...