Llista d'asteroides/12201–12300

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
12201 - 1981 ED12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
12202 - 1981 EM13 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
12203 - 1981 EO19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12204 - 1981 EK26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12205 - 1981 EZ26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12206 - 1981 EG27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12207 - 1981 EU28 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
12208 - 1981 EF35 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12209 - 1981 EF37 11 de marzu, 1981 S. J. Bus
12210 - 1981 EA42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12211 Arnoschmidt 1981 KJ 28 de mayu, 1981 H.-E. Schuster
12212 - 1981 QR2 23 d'agostu, 1981 H. Debehogne
12213 - 1981 QN3 26 d'agostu, 1981 H. Debehogne
12214 Miroshnikov 1981 RF2 7 de setiembre, 1981 L. G. Karachkina
12215 - 1981 US22 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
12216 - 1981 WF9 16 de payares, 1981 Observatoriu de Perth
12217 - 1982 JD2 15 de mayu, 1982 Palomar
12218 Fleischer 1982 RK 15 de setiembre, 1982 E. Bowell
12219 - 1982 SC8 19 de setiembre, 1982 L. I. Chernykh
12220 Semenchur 1982 UD6 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
12221 Ogatakoan 1982 VS2 14 de payares, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
12222 Perotto 1982 WA 19 de payares, 1982 Osservatorio San Vittore
12223 Hoskin 1983 TX 8 d'ochobre, 1983 Observatoriu Oak Ridge
12224 Jimcornell 1984 UN2 19 d'ochobre, 1984 Observatoriu Oak Ridge
12225 Yanfernández 1985 PQ 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
12226 Caseylisse 1985 TN 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
12227 Penney 1985 TO3 11 d'ochobre, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
12228 - 1985 TZ3 11 d'ochobre, 1985 S. L. Gaiser, J. P. Leech
12229 - 1985 UK3 17 d'ochobre, 1985 C.-I. Lagerkvist
12230 - 1986 QN 25 d'agostu, 1986 H. Debehogne
12231 - 1986 QQ1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
12232 - 1986 QZ2 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
12233 - 1986 QF3 29 d'agostu, 1986 H. Debehogne
12234 Shkuratov 1986 RP2 6 de setiembre, 1986 E. Bowell
12235 Imranakperov 1986 RB12 9 de setiembre, 1986 L. G. Karachkina
12236 - 1987 DD6 22 de febreru, 1987 H. Debehogne
12237 Coughlin 1987 HE 23 d'abril, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
12238 Actor 1987 YU1 17 d'avientu, 1987 E. W. Elst, G. Pizarro
12239 Carolinakou 1988 CN4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
12240 Droste-Hülshoff 1988 PG2 13 d'agostu, 1988 F. Börngen
12241 Lefort 1988 PQ2 13 d'agostu, 1988 F. Börngen
12242 Koon 1988 QY 18 d'agostu, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
12243 - 1988 RD1 9 de setiembre, 1988 P. Jensen
12244 Werfel 1988 RY2 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
12245 - 1988 RM7 9 de setiembre, 1988 H. Debehogne
12246 - 1988 RJ8 11 de setiembre, 1988 V. G. Shkodrov
12247 - 1988 RO11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
12248 - 1988 RX12 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
12249 - 1988 SH2 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
12250 - 1988 TT 13 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
12251 - 1988 TO1 9 d'ochobre, 1988 Y. Oshima
12252 Gwangju 1988 VT1 8 de payares, 1988 M. Koishikawa
12253 - 1988 VG4 3 de payares, 1988 P. Jensen
12254 - 1988 XJ1 7 d'avientu, 1988 T. Hioki, N. Kawasato
12255 - 1988 XR1 7 d'avientu, 1988 M. Arai, H. Mori
12256 - 1989 CJ8 8 de febreru, 1989 H. Debehogne
12257 Lassine 1989 GL4 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
12258 Oscarwilde 1989 GN4 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
12259 Szukalski 1989 SZ1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
12260 - 1989 SP11 30 de setiembre, 1989 H. Debehogne
12261 Ledouanier 1989 TY4 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
12262 Nishio 1989 UL 21 d'ochobre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
12263 - 1989 YA4 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
12264 - 1990 CD 1 de febreru, 1990 A. Sugie
12265 - 1990 FG 23 de marzu, 1990 E. F. Helin
12266 - 1990 FL 23 de marzu, 1990 E. F. Helin
12267 Denneau 1990 KN1 31 de mayu, 1990 Spacewatch
12268 - 1990 OY1 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
12269 - 1990 QR 19 d'agostu, 1990 E. F. Helin
12270 Bozar 1990 QR9 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
12271 - 1990 RC2 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
12272 - 1990 SZ3 22 de setiembre, 1990 B. Roman
12273 - 1990 TS4 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
12274 - 1990 UJ1 19 d'ochobre, 1990 T. Hioki, S. Hayakawa
12275 Marcelgoffin 1990 VS5 15 de payares, 1990 E. W. Elst
12276 - 1990 WW1 18 de payares, 1990 E. W. Elst
12277 - 1990 WN2 17 de payares, 1990 T. Seki
12278 - 1990 WQ2 21 de payares, 1990 K. Endate, K. Watanabe
12279 Laon 1990 WP4 16 de payares, 1990 E. W. Elst
12280 Reims 1990 WS4 16 de payares, 1990 E. W. Elst
12281 Chaumont 1990 WA5 16 de payares, 1990 E. W. Elst
12282 Crombecq 1991 BV1 21 de xineru, 1991 E. W. Elst
12283 - 1991 EC 9 de marzu, 1991 A. Sugie
12284 Pohl 1991 FP 17 de marzu, 1991 E. F. Helin
12285 - 1991 FN2 20 de marzu, 1991 H. Debehogne
12286 - 1991 GY4 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
12287 Langres 1991 GH5 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
12288 Verdun 1991 GC6 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
12289 Carnot 1991 GP7 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
12290 - 1991 LZ 14 de xunu, 1991 E. F. Helin
12291 Gohnaumann 1991 LJ2 6 de xunu, 1991 E. W. Elst
12292 Dalton 1991 LK2 6 de xunu, 1991 E. W. Elst
12293 - 1991 NV1 13 de xunetu, 1991 H. E. Holt
12294 Avogadro 1991 PQ2 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
12295 Tasso 1991 PE3 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
12296 - 1991 PL13 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
12297 - 1991 PT14 6 d'agostu, 1991 H. E. Holt
12298 Brecht 1991 PL17 6 d'agostu, 1991 F. Börngen
12299 - 1991 PV17 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
12300 - 1991 RX10 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...