Llista d'asteroides/12101–12200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
12101 Trujillo 1998 JX2 1 de mayu, 1998 LONEOS
12102 - 1998 JB4 5 de mayu, 1998 F. B. Zoltowski
12103 - 1998 KL 19 de mayu, 1998 F. B. Zoltowski
12104 Chesley 1998 KO6 22 de mayu, 1998 LONEOS
12105 - 1998 KA10 25 de mayu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12106 Menghuan 1998 KQ31 22 de mayu, 1998 LINEAR
12107 - 1998 KU46 22 de mayu, 1998 LINEAR
12108 - 1998 KJ48 22 de mayu, 1998 LINEAR
12109 - 1998 KD51 23 de mayu, 1998 LINEAR
12110 - 1998 KL56 22 de mayu, 1998 M. R. Burleigh, N. P. Bannister
12111 Ulm 1998 LU 1 de xunu, 1998 E. W. Elst
12112 - 1998 MK4 23 de xunu, 1998 CSS
12113 Hollows 1998 OH12 29 de xunetu, 1998 J. Broughton
12114 - 1998 QJ8 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12115 - 1998 SD2 16 de setiembre, 1998 CSS
12116 - 1999 JA34 10 de mayu, 1999 LINEAR
12117 Meagmessina 1999 JT60 10 de mayu, 1999 LINEAR
12118 Mirotsin 1999 NC9 13 de xunetu, 1999 LINEAR
12119 Memamis 1999 NG9 13 de xunetu, 1999 LINEAR
12120 - 1999 NQ41 14 de xunetu, 1999 LINEAR
12121 - 1999 NX48 13 de xunetu, 1999 LINEAR
12122 - 1999 NV55 12 de xunetu, 1999 LINEAR
12123 - 1999 OS 18 de xunetu, 1999 Višnjan Observatory
12124 - 1999 RG3 6 de setiembre, 1999 Višnjan Observatory
12125 Jamesjones 1999 RS4 3 de setiembre, 1999 Spacewatch
12126 - 1999 RM11 7 de setiembre, 1999 LINEAR
12127 Mamiya 1999 RD37 9 de setiembre, 1999 K. Watanabe
12128 Palermiti 1999 RP43 13 de setiembre, 1999 C. W. Juels
12129 - 1999 RB138 9 de setiembre, 1999 LINEAR
12130 Mousa 1999 RD146 9 de setiembre, 1999 LINEAR
12131 - 2085 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12132 - 2103 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12133 - 2558 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12134 - 2574 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12135 - 3021 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12136 - 3045 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12137 - 4004 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12138 - 4053 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12139 - 4055 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12140 - 4087 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12141 - 4112 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12142 - 4624 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12143 - 4631 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12144 - 4661 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12145 - 4730 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12146 - 6035 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12147 - 6082 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12148 - 6636 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12149 - 9099 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12150 - 1051 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12151 - 1220 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12152 - 1287 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12153 - 3219 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12154 - 3329 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12155 - 4193 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12156 - 1042 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12157 - 1070 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12158 - 1101 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12159 - 1142 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12160 - 1152 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12161 - 1158 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12162 - 2145 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12163 - 3013 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12164 Lowellgreen 3067 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12165 - 3289 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12166 - 3372 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12167 - 4306 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12168 - 5141 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12169 - 2031 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12170 - 2372 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12171 - 2382 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12172 - 2390 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12173 - 3135 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12174 - 3164 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12175 - 3197 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12176 - 3468 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12177 - 4074 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12178 - 4304 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12179 - 5030 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12180 - 5167 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12181 - 1964 VL1 9 de payares, 1964 Observatoriu Purple Mountain
12182 Storm 1973 UQ5 27 d'ochobre, 1973 F. Börngen
12183 - 1975 SU1 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
12184 - 1975 SB2 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
12185 Gasprinskij 1976 SL5 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
12186 Mitukurigen 1977 ER5 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
12187 Lenagoryunova 1977 RL7 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
12188 - 1978 PE 9 d'agostu, 1978 R. M. West
12189 Dovgyj 1978 RQ1 5 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
12190 Sarkisov 1978 SE5 27 de setiembre, 1978 L. I. Chernykh
12191 Vorontsova 1978 TT8 9 d'ochobre, 1978 L. V. Zhuravleva
12192 - 1978 VD5 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
12193 - 1979 EL 4 de marzu, 1979 N. G. Thomas
12194 - 1979 KO1 24 de mayu, 1979 Observatoriu de Perth
12195 - 1979 MM4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
12196 - 1979 MM8 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
12197 - 1980 FR2 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
12198 - 1980 PJ1 6 d'agostu, 1980 R. M. West
12199 Sohlman 1980 TK6 8 d'ochobre, 1980 L. V. Zhuravleva
12200 - 1981 EM7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...