Llista d'asteroides/12001–12100

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
12001 Gasbarini 1996 ED9 12 de marzu, 1996 Spacewatch
12002 Suess 1996 FR1 19 de marzu, 1996 P. Pravec, L. Šarounová
12003 Hideosugai 1996 FM5 20 de marzu, 1996 T. Okuni
12004 - 1996 JW1 15 de mayu, 1996 NEAT
12005 - 1996 KA3 19 de mayu, 1996 R. Weber
12006 - 1996 OO 20 de xunetu, 1996 L. Šarounová
12007 Fermat 1996 TD7 11 d'ochobre, 1996 P. G. Comba
12008 Kandrup 1996 TY9 11 d'ochobre, 1996 T. B. Spahr
12009 - 1996 UE 16 d'ochobre, 1996 T. Kobayashi
12010 - 1996 UN 18 d'ochobre, 1996 Kleť
12011 - 1996 VT5 14 de payares, 1996 T. Kobayashi
12012 Kitahiroshima 1996 VH8 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
12013 Sibatahosimi 1996 VU8 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
12014 Bobhawkes 1996 VX15 5 de payares, 1996 Spacewatch
12015 - 1996 WA 16 de payares, 1996 T. Kobayashi
12016 Green 1996 XC 1 d'avientu, 1996 P. G. Comba
12017 - 1996 XC1 2 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12018 - 1996 XJ15 10 d'avientu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12019 - 1996 XF19 8 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12020 - 1996 XW19 11 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12021 - 1996 XX19 12 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12022 Hilbert 1996 XH26 15 d'avientu, 1996 P. G. Comba
12023 - 1996 YJ 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12024 - 1996 YN2 28 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12025 - 1997 AJ1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12026 - 1997 AV1 3 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12027 - 1997 AB5 3 de xineru, 1997 N. Sato
12028 - 1997 AK7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12029 - 1997 AQ22 11 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12030 - 1997 BF3 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12031 - 1997 BY4 30 de xineru, 1997 N. Sato
12032 Ivory 1997 BP5 31 de xineru, 1997 P. G. Comba
12033 Anselmo 1997 BD9 31 de xineru, 1997 M. Tombelli, U. Munari
12034 - 1997 CR 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
12035 Ruggieri 1997 CP13 1 de febreru, 1997 V. Goretti
12036 - 1997 CR19 11 de febreru, 1997 T. Kobayashi
12037 - 1997 CT19 11 de febreru, 1997 T. Kojima
12038 - 1997 CE20 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
12039 - 1997 CB22 13 de febreru, 1997 T. Kobayashi
12040 Jacobi 1997 EK8 8 de marzu, 1997 P. G. Comba
12041 - 1997 EQ25 5 de marzu, 1997 T. Urata
12042 Laques 1997 FC 17 de marzu, 1997 C. Buil
12043 - 1997 FN 22 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12044 Fabbri 1997 FU 29 de marzu, 1997 M. Tombelli, G. Forti
12045 Klein 1997 FH1 30 de marzu, 1997 P. G. Comba
12046 - 1997 FQ4 31 de marzu, 1997 LINEAR
12047 Hideomitani 1997 GX3 3 d'abril, 1997 K. Endate, K. Watanabe
12048 - 1997 GW29 2 d'abril, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12049 - 1997 GT32 3 d'abril, 1997 LINEAR
12050 Humecronyn 1997 HE14 27 d'abril, 1997 Spacewatch
12051 Pícha 1997 JO 2 de mayu, 1997 L. Šarounová
12052 Aretaon 1997 JB16 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
12053 Turtlestar 1997 PK2 9 d'agostu, 1997 Starkenburg
12054 - 1997 TT9 5 d'ochobre, 1997 L. Šarounová
12055 - 1997 YR11 30 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
12056 Yoshigeru 1997 YS11 30 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
12057 Alfredsturm 1998 DK1 18 de febreru, 1998 Starkenburg
12058 - 1998 DV11 24 de febreru, 1998 NEAT
12059 - 1998 ED14 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
12060 - 1998 FH2 20 de marzu, 1998 LINEAR
12061 Alena 1998 FQ2 21 de marzu, 1998 T. Stafford
12062 - 1998 FB10 24 de marzu, 1998 ODAS
12063 - 1998 FH11 22 de marzu, 1998 T. Kobayashi
12064 Guiraudon 1998 FZ15 28 de marzu, 1998 ODAS
12065 Jaworski 1998 FA33 20 de marzu, 1998 LINEAR
12066 - 1998 FX39 20 de marzu, 1998 LINEAR
12067 Jeter 1998 FH42 20 de marzu, 1998 LINEAR
12068 Khandrika 1998 FZ53 20 de marzu, 1998 LINEAR
12069 - 1998 FC59 20 de marzu, 1998 LINEAR
12070 Kilkis 1998 FK63 20 de marzu, 1998 LINEAR
12071 Davykim 1998 FV63 20 de marzu, 1998 LINEAR
12072 Anupamakotha 1998 FA65 20 de marzu, 1998 LINEAR
12073 Larimer 1998 FD66 20 de marzu, 1998 LINEAR
12074 Carolinelau 1998 FZ68 20 de marzu, 1998 LINEAR
12075 Legg 1998 FX69 20 de marzu, 1998 LINEAR
12076 - 1998 FT70 20 de marzu, 1998 LINEAR
12077 - 1998 FZ70 20 de marzu, 1998 LINEAR
12078 - 1998 FJ72 20 de marzu, 1998 LINEAR
12079 Kaibab 1998 FZ73 22 de marzu, 1998 LONEOS
12080 - 1998 FC111 31 de marzu, 1998 LINEAR
12081 - 1998 FH115 31 de marzu, 1998 LINEAR
12082 - 1998 FS118 31 de marzu, 1998 LINEAR
12083 - 1998 FS121 20 de marzu, 1998 LINEAR
12084 Unno 1998 FL125 22 de marzu, 1998 T. Seki
12085 - 1998 HV19 18 d'abril, 1998 LINEAR
12086 Joshualevine 1998 HC22 20 d'abril, 1998 LINEAR
12087 Tiffanylin 1998 HB30 20 d'abril, 1998 LINEAR
12088 Macalintal 1998 HZ31 20 d'abril, 1998 LINEAR
12089 Maichin 1998 HO35 20 d'abril, 1998 LINEAR
12090 - 1998 HX36 20 d'abril, 1998 LINEAR
12091 Jesmalmquist 1998 HS96 21 d'abril, 1998 LINEAR
12092 - 1998 HH97 21 d'abril, 1998 LINEAR
12093 Chrimatthews 1998 HF99 21 d'abril, 1998 LINEAR
12094 Mazumder 1998 HX99 21 d'abril, 1998 LINEAR
12095 - 1998 HE102 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
12096 - 1998 HL120 23 d'abril, 1998 LINEAR
12097 - 1998 HG121 23 d'abril, 1998 LINEAR
12098 - 1998 HV122 23 d'abril, 1998 LINEAR
12099 Meigooni 1998 HQ124 23 d'abril, 1998 LINEAR
12100 - 1998 HR149 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...