Llista d'asteroides/11601–11700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
11601 - 1995 SE4 28 de setiembre, 1995 S. P. Laurie
11602 - 1995 ST54 28 de setiembre, 1995 R. Weber
11603 - 1995 TF 5 d'ochobre, 1995 Z. Moravec
11604 - 1995 UB1 21 d'ochobre, 1995 K. Korlević, V. Brcic
11605 Ranfagni 1995 UP6 19 d'ochobre, 1995 L. Tesi, A. Boattini
11606 Almary 1995 UU6 19 d'ochobre, 1995 D. J. Tholen
11607 - 1995 WX1 16 de payares, 1995 N. Sato, T. Urata
11608 - 1995 WU4 18 de payares, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11609 - 1995 XT 12 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
11610 - 1995 XJ1 15 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
11611 - 1995 YQ 18 d'avientu, 1995 NEAT
11612 Obu 1995 YZ1 21 d'avientu, 1995 A. Nakamura
11613 - 1995 YN4 23 d'avientu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11614 Istropolitana 1996 AD2 14 de xineru, 1996 A. Galád, A. Pravda
11615 Naoya 1996 AE4 13 de xineru, 1996 K. Endate, K. Watanabe
11616 - 1996 BQ2 26 de xineru, 1996 T. Kobayashi
11617 - 1996 CL2 12 de febreru, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11618 - 1996 EX1 15 de marzu, 1996 NEAT
11619 - 1996 GG17 13 d'abril, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11620 - 1996 OE2 23 de xunetu, 1996 A. Boattini, A. Di Paola
11621 Duccio 1996 PJ5 15 d'agostu, 1996 M. Tombelli, G. Forti
11622 Samuele 1996 RD4 9 de setiembre, 1996 A. Boattini, L. Tesi
11623 Kagekatu 1996 TC10 8 d'ochobre, 1996 T. Okuni
11624 - 1996 UF 16 d'ochobre, 1996 T. Kobayashi
11625 Francelinda 1996 UL1 20 d'ochobre, 1996 L. Tesi, G. Cattani
11626 - 1996 VW2 8 de payares, 1996 S. P. Laurie
11627 - 1996 VT4 13 de payares, 1996 T. Kobayashi
11628 - 1996 VB5 13 de payares, 1996 Y. Ikari
11629 - 1996 VY29 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11630 - 1996 VY38 7 de payares, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
11631 - 1996 XV1 2 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
11632 - 1996 XB3 3 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
11633 - 1996 XG9 2 d'avientu, 1996 T. Pauwels
11634 - 1996 XU30 12 d'avientu, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
11635 - 1996 XQ32 6 d'avientu, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11636 Pezinok 1996 YH1 27 d'avientu, 1996 A. Galád, A. Pravda
11637 Yangjiachi 1996 YJ2 24 d'avientu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
11638 - 1997 AH 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
11639 - 1997 AO4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
11640 - 1997 AT4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
11641 - 1997 AP12 7 de xineru, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
11642 - 1997 AN21 13 de xineru, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
11643 - 1997 AM22 8 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
11644 - 1997 BR1 29 de xineru, 1997 T. Kobayashi
11645 - 1997 BY1 29 de xineru, 1997 T. Kobayashi
11646 - 1997 BZ1 29 de xineru, 1997 T. Kobayashi
11647 - 1997 BN3 31 de xineru, 1997 T. Kobayashi
11648 - 1997 BT3 31 de xineru, 1997 T. Kobayashi
11649 - 1997 BR6 29 de xineru, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
11650 - 1997 CN 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
11651 - 1997 CY 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
11652 Johnbrownlee 1997 CK13 7 de febreru, 1997 P. Sicoli, F. Manca
11653 - 1997 CA20 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
11654 - 1997 CD20 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
11655 - 1997 CC29 7 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
11656 Lipno 1997 EL6 6 de marzu, 1997 M. Tichý, Z. Moravec
11657 Antonhajduk 1997 EN7 5 de marzu, 1997 A. Galád, A. Pravda
11658 - 1997 EQ17 1 de marzu, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
11659 - 1997 EX41 10 de marzu, 1997 LINEAR
11660 - 1997 FL2 31 de marzu, 1997 LINEAR
11661 - 1997 FK4 31 de marzu, 1997 LINEAR
11662 - 1997 GL23 6 d'abril, 1997 LINEAR
11663 - 1997 GO24 7 d'abril, 1997 LINEAR
11664 Kashiwagi 1997 GX24 4 d'abril, 1997 K. Endate, K. Watanabe
11665 Dirichlet 1997 GL28 14 d'abril, 1997 P. G. Comba
11666 Bracker 1997 MD8 29 de xunu, 1997 Spacewatch
11667 Testa 1997 UB1 19 d'ochobre, 1997 L. Tesi, A. Boattini
11668 Balios 1997 VV1 3 de payares, 1997 P. Pravec
11669 Pascalscholl 1997 XY8 7 d'avientu, 1997 ODAS
11670 Fountain 1998 AU9 6 de xineru, 1998 M. W. Buie
11671 - 1998 BG4 21 de xineru, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
11672 Cuney 1998 BC15 24 de xineru, 1998 NEAT
11673 Baur 1998 BJ19 26 de xineru, 1998 Farra d'Isonzo
11674 - 1998 BN25 28 de xineru, 1998 T. Kobayashi
11675 Billboyle 1998 CP2 15 de febreru, 1998 P. Antonini
11676 - 1998 CQ2 6 de febreru, 1998 T. Kagawa
11677 - 1998 DY4 22 de febreru, 1998 NEAT
11678 Brevard 1998 DT10 25 de febreru, 1998 I. P. Griffin
11679 Brucebaker 1998 DE11 25 de febreru, 1998 NEAT
11680 - 1998 DT11 24 de febreru, 1998 NEAT
11681 - 1998 EP6 1 de marzu, 1998 ODAS
11682 Shiwaku 1998 EX6 3 de marzu, 1998 H. Abe
11683 - 1998 FO11 22 de marzu, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
11684 - 1998 FY11 24 de marzu, 1998 NEAT
11685 Adamcurry 1998 FW19 20 de marzu, 1998 LINEAR
11686 - 1998 FU36 20 de marzu, 1998 LINEAR
11687 - 1998 FM40 20 de marzu, 1998 LINEAR
11688 Amandugan 1998 FG53 20 de marzu, 1998 LINEAR
11689 - 1998 FA56 20 de marzu, 1998 LINEAR
11690 Carodulaney 1998 FV60 20 de marzu, 1998 LINEAR
11691 Easterwood 1998 FO66 20 de marzu, 1998 LINEAR
11692 - 1998 FV67 20 de marzu, 1998 LINEAR
11693 Grantelliott 1998 FE69 20 de marzu, 1998 LINEAR
11694 Esterhuysen 1998 FO70 20 de marzu, 1998 LINEAR
11695 Mattei 1998 FA74 22 de marzu, 1998 LONEOS
11696 Capen 1998 FD74 22 de marzu, 1998 LONEOS
11697 Estrella 1998 FX98 31 de marzu, 1998 LINEAR
11698 Fichtelman 1998 FZ102 31 de marzu, 1998 LINEAR
11699 - 1998 FL105 31 de marzu, 1998 LINEAR
11700 - 1998 FT115 31 de marzu, 1998 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...