Llista d'asteroides/1101–1200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
1101 Clematis 1928 SJ 22 de setiembre, 1928 K. Reinmuth
1102 Pepita 1928 VA 5 de payares, 1928 J. Comas Solá
1103 Sequoia 1928 VB 9 de payares, 1928 W. Baade
1104 Syringa 1928 XA 9 d'avientu, 1928 K. Reinmuth
1105 Fragaria 1929 AB 1 de xineru, 1929 K. Reinmuth
1106 Cydonia 1929 CW 5 de febreru, 1929 K. Reinmuth
1107 Lictoria 1929 FB 30 de marzu, 1929 L. Volta
1108 Demeter 1929 KA 31 de mayu, 1929 K. Reinmuth
1109 Tata 1929 CU 5 de febreru, 1929 K. Reinmuth
1110 Jaroslawa 1928 PD 10 d'agostu, 1928 G. N. Neujmin
1111 Reinmuthia 1927 CO 11 de febreru, 1927 K. Reinmuth
1112 Polonia 1928 PE 15 d'agostu, 1928 P. F. Shajn
1113 Katja 1928 QC 15 d'agostu, 1928 P. F. Shajn
1114 Lorraine 1928 WA 17 de payares, 1928 A. Schaumasse
1115 Sabauda 1928 XC 13 d'avientu, 1928 L. Volta
1116 Catriona 1929 GD 5 d'abril, 1929 C. Jackson
1117 Reginita 1927 KA 24 de mayu, 1927 J. Comas Solá
1118 Hanskya 1927 QD 29 d'agostu, 1927 S. Beljavskij, N. Ivanov
1119 Euboea 1927 UB 27 d'ochobre, 1927 K. Reinmuth
1120 Cannonia 1928 RV 11 de setiembre, 1928 P. F. Shajn
1121 Natascha 1928 RZ 11 de setiembre, 1928 P. F. Shajn
1122 Neith 1928 SB 17 de setiembre, 1928 E. Delporte
1123 Shapleya 1928 ST 21 de setiembre, 1928 G. N. Neujmin
1124 Stroobantia 1928 TB 6 d'ochobre, 1928 E. Delporte
1125 China 1957 UN1 30 d'ochobre, 1957 Observatoriu Purple Mountain
1126 Otero 1929 AC 11 de xineru, 1929 K. Reinmuth
1127 Mimi 1929 AJ 13 de xineru, 1929 S. J. Arend
1128 Astrid 1929 EB 10 de marzu, 1929 E. Delporte
1129 Neujmina 1929 PH 8 d'agostu, 1929 P. Parchomenko
1130 Skuld 1929 RC 2 de setiembre, 1929 K. Reinmuth
1131 Porzia 1929 RO 10 de setiembre, 1929 K. Reinmuth
1132 Hollandia 1929 RB1 13 de setiembre, 1929 H. van Gent
1133 Lugduna 1929 RC1 13 de setiembre, 1929 H. van Gent
1134 Kepler 1929 SA 25 de setiembre, 1929 M. F. Wolf
1135 Colchis 1929 TA 3 d'ochobre, 1929 G. N. Neujmin
1136 Mercedes 1929 UA 30 d'ochobre, 1929 J. Comas Solá
1137 Raïssa 1929 WB 27 d'ochobre, 1929 G. N. Neujmin
1138 Attica 1929 WF 22 de payares, 1929 K. Reinmuth
1139 Atami 1929 XE 1 d'avientu, 1929 O. Oikawa, K. Kubokawa
1140 Crimea 1929 YC 30 d'avientu, 1929 G. N. Neujmin
1141 Bohmia 1930 AA 4 de xineru, 1930 M. F. Wolf
1142 Aetolia 1930 BC 24 de xineru, 1930 K. Reinmuth
1143 Odysseus 1930 BH 28 de xineru, 1930 K. Reinmuth
1144 Oda 1930 BJ 28 de xineru, 1930 K. Reinmuth
1145 Robelmonte 1929 CC 3 de febreru, 1929 E. Delporte
1146 Biarmia 1929 JF 7 de mayu, 1929 G. N. Neujmin
1147 Stavropolis 1929 LF 11 de xunu, 1929 G. N. Neujmin
1148 Rarahu 1929 NA 5 de xunetu, 1929 A. N. Deutsch
1149 Volga 1929 PF 1 d'agostu, 1929 E. F. Skvortsov
1150 Achaia 1929 RB 2 de setiembre, 1929 K. Reinmuth
1151 Ithaka 1929 RK 8 de setiembre, 1929 K. Reinmuth
1152 Pawona 1930 AD 8 de xineru, 1930 K. Reinmuth
1153 Wallenbergia 1924 SL 5 de setiembre, 1924 S. Beljavskij
1154 Astronomia 1927 CB 8 de febreru, 1927 K. Reinmuth
1155 Aënna 1928 BD 26 de xineru, 1928 K. Reinmuth
1156 Kira 1928 DA 22 de febreru, 1928 K. Reinmuth
1157 Arabia 1929 QC 31 d'agostu, 1929 K. Reinmuth
1158 Luda 1929 QF 31 d'agostu, 1929 G. N. Neujmin
1159 Granada 1929 RD 2 de setiembre, 1929 K. Reinmuth
1160 Illyria 1929 RL 9 de setiembre, 1929 K. Reinmuth
1161 Thessalia 1929 SF 29 de setiembre, 1929 K. Reinmuth
1162 Larissa 1930 AC 5 de xineru, 1930 K. Reinmuth
1163 Saga 1930 BA 20 de xineru, 1930 K. Reinmuth
1164 Kobolda 1930 FB 19 de marzu, 1930 K. Reinmuth
1165 Imprinetta 1930 HM 24 d'abril, 1930 H. van Gent
1166 Sakuntala 1930 MA 27 de xunu, 1930 P. Parchomenko
1167 Dubiago 1930 PB 3 d'agostu, 1930 E. F. Skvortsov
1168 Brandia 1930 QA 25 d'agostu, 1930 E. Delporte
1169 Alwine 1930 QH 30 d'agostu, 1930 M. F. Wolf, M. A. Ferrero
1170 Siva 1930 SQ 29 de setiembre, 1930 E. Delporte
1171 Rusthawelia 1930 TA 3 d'ochobre, 1930 S. J. Arend
1172 Äneas 1930 UA 17 d'ochobre, 1930 K. Reinmuth
1173 Anchises 1930 UB 17 d'ochobre, 1930 K. Reinmuth
1174 Marmara 1930 UC 17 d'ochobre, 1930 K. Reinmuth
1175 Margo 1930 UD 17 d'ochobre, 1930 K. Reinmuth
1176 Lucidor 1930 VE 15 de payares, 1930 E. Delporte
1177 Gonnessia 1930 WA 24 de payares, 1930 L. Boyer
1178 Irmela 1931 EC 13 de marzu, 1931 M. F. Wolf
1179 Mally 1931 FD 19 de marzu, 1931 M. F. Wolf
1180 Rita 1931 GE 9 d'abril, 1931 K. Reinmuth
1181 Lilith 1927 CQ 11 de febreru, 1927 B. Jekhovsky
1182 Ilona 1927 EA 3 de marzu, 1927 K. Reinmuth
1183 Jutta 1930 DC 22 de febreru, 1930 K. Reinmuth
1184 Gaea 1926 RE 5 de setiembre, 1926 K. Reinmuth
1185 Nikko 1927 WC 17 de payares, 1927 O. Oikawa
1186 Turnera 1929 PL 1 d'agostu, 1929 C. Jackson
1187 Afra 1929 XC 6 d'avientu, 1929 K. Reinmuth
1188 Gothlandia 1930 SB 30 de setiembre, 1930 J. Comas Solá
1189 Terentia 1930 SG 17 de setiembre, 1930 G. N. Neujmin
1190 Pelagia 1930 SL 20 de setiembre, 1930 G. N. Neujmin
1191 Alfaterna 1931 CA 11 de febreru, 1931 L. Volta
1192 Prisma 1931 FE 17 de marzu, 1931 A. Schwassmann
1193 Africa 1931 HB 24 d'abril, 1931 C. Jackson
1194 Aletta 1931 JG 13 de mayu, 1931 C. Jackson
1195 Orangia 1931 KD 24 de mayu, 1931 C. Jackson
1196 Sheba 1931 KE 21 de mayu, 1931 C. Jackson
1197 Rhodesia 1931 LD 9 de xunu, 1931 C. Jackson
1198 Atlantis 1931 RA 7 de setiembre, 1931 K. Reinmuth
1199 Geldonia 1931 RF 14 de setiembre, 1931 E. Delporte
1200 Imperatrix 1931 RH 14 de setiembre, 1931 K. Reinmuth
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...