Llista d'asteroides/10801–10900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
10801 Lüneburg 1992 SK26 23 de setiembre, 1992 F. Börngen
10802 Masamifuruya 1992 UL6 28 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
10803 - 1992 UK9 21 d'ochobre, 1992 T. Seki
10804 Amenouzume 1992 WN3 23 de payares, 1992 T. Urata
10805 Iwano 1992 WG5 18 de payares, 1992 K. Endate, K. Watanabe
10806 Mexico 1993 FA2 23 de marzu, 1993 E. W. Elst
10807 Uggarde 1993 FT4 17 de marzu, 1993 UESAC
10808 Digerrojr 1993 FT5 17 de marzu, 1993 UESAC
10809 Majsterrojr 1993 FS14 17 de marzu, 1993 UESAC
10810 Lejsturojr 1993 FL15 17 de marzu, 1993 UESAC
10811 Lau 1993 FM19 17 de marzu, 1993 UESAC
10812 Grötlingbo 1993 FZ25 21 de marzu, 1993 UESAC
10813 Mästerby 1993 FE31 19 de marzu, 1993 UESAC
10814 - 1993 FW31 19 de marzu, 1993 UESAC
10815 - 1993 FU32 19 de marzu, 1993 UESAC
10816 - 1993 FZ35 19 de marzu, 1993 UESAC
10817 - 1993 FR44 21 de marzu, 1993 UESAC
10818 - 1993 FK81 18 de marzu, 1993 UESAC
10819 Mahakala 1993 HG 19 d'abril, 1993 J. DeYoung
10820 Offenbach 1993 QN4 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
10821 Kimuratakeshi 1993 SZ 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
10822 Yasunori 1993 SK1 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
10823 Sakaguchi 1993 SM1 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
10824 - 1993 SW3 24 de setiembre, 1993 G. J. Garradd
10825 Augusthermann 1993 SF4 18 de setiembre, 1993 F. Börngen
10826 - 1993 SK16 19 de setiembre, 1993 H. E. Holt
10827 Doikazunori 1993 TC3 11 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
10828 Tomjones 1993 TE5 8 d'ochobre, 1993 Spacewatch
10829 - 1993 UU 22 d'ochobre, 1993 T. Seki
10830 Desforges 1993 UT6 20 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
10831 Takamagahara 1993 VM2 15 de payares, 1993 T. Urata
10832 Hazamashigetomi 1993 VN2 15 de payares, 1993 T. Kobayashi
10833 - 1993 VJ4 11 de payares, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
10834 Zembsch-Schreve 1993 VU5 8 de payares, 1993 Spacewatch
10835 Fröbel 1993 VB8 12 de payares, 1993 F. Börngen
10836 - 1994 CS2 14 de febreru, 1994 T. Kobayashi
10837 - 1994 EJ1 6 de marzu, 1994 M. Hirasawa, S. Suzuki
10838 Lebon 1994 EH7 9 de marzu, 1994 E. W. Elst
10839 Hufeland 1994 GY9 3 d'abril, 1994 F. Börngen
10840 - 1994 LR 1 de xunu, 1994 A. Sugie
10841 - 1994 PP1 12 d'agostu, 1994 R. H. McNaught
10842 - 1994 UY1 31 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
10843 - 1994 YF2 30 d'avientu, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
10844 - 1995 AG 2 de xineru, 1995 T. Kobayashi
10845 - 1995 AA1 6 de xineru, 1995 T. Kobayashi
10846 - 1995 AW2 2 de xineru, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
10847 Koch 1995 AV4 5 de xineru, 1995 F. Börngen
10848 - 1995 BD1 25 de xineru, 1995 T. Kobayashi
10849 - 1995 BO1 25 de xineru, 1995 S. Otomo
10850 Denso 1995 BU4 26 de xineru, 1995 A. Nakamura
10851 - 1995 CE 1 de febreru, 1995 T. Kobayashi
10852 - 1995 CK 1 de febreru, 1995 T. Kobayashi
10853 - 1995 CW 6 de febreru, 1995 T. Kojima
10854 - 1995 DO1 22 de febreru, 1995 T. Kobayashi
10855 - 1995 DR1 26 de febreru, 1995 T. Kobayashi
10856 Bechstein 1995 EG8 4 de marzu, 1995 F. Börngen
10857 Blüthner 1995 EZ8 5 de marzu, 1995 F. Börngen
10858 - 1995 FT 28 de marzu, 1995 T. Kobayashi
10859 - 1995 GJ7 1 d'abril, 1995 S. Otomo
10860 - 1995 LE 3 de xunu, 1995 Spacewatch
10861 Ciske 1995 MG1 22 de xunu, 1995 Spacewatch
10862 - 1995 QE2 26 d'agostu, 1995 T. B. Spahr
10863 Oye 1995 QJ3 31 d'agostu, 1995 AMOS
10864 Yamagatashi 1995 QS3 31 d'agostu, 1995 T. Okuni
10865 Thelmaruby 1995 SO33 21 de setiembre, 1995 Spacewatch
10866 Peru 1996 NB4 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
10867 Lima 1996 NX4 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
10868 - 1996 RF5 3 de setiembre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
10869 - 1996 SJ4 21 de setiembre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
10870 Gwendolen 1996 SY4 25 de setiembre, 1996 G. C. L. Aikman
10871 - 1996 TG7 5 d'ochobre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
10872 Vaculík 1996 TJ9 12 d'ochobre, 1996 J. Tichá, M. Tichý
10873 - 1996 TF11 11 d'ochobre, 1996 K. Endate
10874 Locatelli 1996 TN19 4 d'ochobre, 1996 Spacewatch
10875 Veracini 1996 TG28 7 d'ochobre, 1996 Spacewatch
10876 - 1996 UB 16 d'ochobre, 1996 T. Kobayashi
10877 - 1996 UR 16 d'ochobre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
10878 Moriyama 1996 VV 3 de payares, 1996 Y. Ikari
10879 - 1996 VM3 6 de payares, 1996 T. Kobayashi
10880 - 1996 VN4 6 de payares, 1996 N. Sato
10881 - 1996 VA5 4 de payares, 1996 T. Urata
10882 Shinonaga 1996 VG5 3 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
10883 - 1996 VU5 14 de payares, 1996 T. Kobayashi
10884 Tsuboimasaki 1996 VD9 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
10885 Horimasato 1996 VE9 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
10886 - 1996 VR30 10 de payares, 1996 T. Okuni
10887 - 1996 XU25 12 d'avientu, 1996 T. Urata
10888 Yamatano-orochi 1996 XT30 6 d'avientu, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
10889 - 1997 AO1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
10890 - 1997 AY2 4 de xineru, 1997 T. Kobayashi
10891 Fink 1997 QR3 30 d'agostu, 1997 ODAS
10892 - 1997 SX2 23 de setiembre, 1997 Farra d'Isonzo
10893 - 1997 SB10 19 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
10894 Nakai 1997 SE30 30 de setiembre, 1997 Spacewatch
10895 Aynrand 1997 TC18 11 d'ochobre, 1997 G. R. Viscome
10896 - 1997 UZ14 26 d'ochobre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
10897 - 1997 VW3 7 de payares, 1997 T. Kobayashi
10898 - 1997 WJ2 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
10899 - 1997 WN13 24 de payares, 1997 T. Kagawa, T. Urata
10900 - 1997 WF21 30 de payares, 1997 T. Kobayashi
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...