Llista d'asteroides/10401–10500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
10401 - 1997 VD3 6 de payares, 1997 T. Kobayashi
10402 - 1997 VS5 8 de payares, 1997 T. Kobayashi
10403 Marcelgrün 1997 WU3 22 de payares, 1997 J. Tichá, M. Tichý
10404 McCall 1997 WP14 22 de payares, 1997 Spacewatch
10405 Yoshiaki 1997 WT23 19 de payares, 1997 T. Okuni
10406 - 1997 WZ29 24 de payares, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
10407 - 1997 WS32 29 de payares, 1997 LINEAR
10408 - 1997 WL44 29 de payares, 1997 LINEAR
10409 - 1997 WP44 29 de payares, 1997 LINEAR
10410 - 1997 XR9 4 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
10411 - 1997 XO11 15 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
10412 Tsukuyomi 1997 YO4 21 d'avientu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
10413 Pansecchi 1997 YG20 29 d'avientu, 1997 Osservatorio San Vittore
10414 - 1998 QJ37 17 d'agostu, 1998 LINEAR
10415 Mali Lošinj 1998 UT15 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
10416 Kottler 1998 VA32 14 de payares, 1998 LINEAR
10417 - 1998 WA23 18 de payares, 1998 LINEAR
10418 - 1998 WZ23 25 de payares, 1998 LINEAR
10419 - 1998 XB4 11 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
10420 - 1998 YB12 27 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
10421 Dalmatin 1999 AY6 9 de xineru, 1999 K. Korlević
10422 - 1999 AN22 14 de xineru, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
10423 Dajčić 1999 BB 16 de xineru, 1999 K. Korlević
10424 Gaillard 1999 BD5 20 de xineru, 1999 ODAS
10425 Landfermann 1999 BE6 20 de xineru, 1999 ODAS
10426 - 1999 BB27 16 de xineru, 1999 Spacewatch
10427 Klinkenberg 2017 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10428 Wanders 2073 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10429 van Woerden 2546 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10430 Martschmidt 4030 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10431 Pottasch 4042 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10432 Ullischwarz 4623 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10433 Ponsen 4716 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10434 Tinbergen 4722 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10435 Tjeerd 6064 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10436 Janwillempel 6073 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10437 van der Kruit 6085 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10438 Ludolph 6615 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10439 van Schooten 6676 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10440 van Swinden 7636 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10441 van Rijckevorsel 9076 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10442 Biezenzo 4062 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10443 van der Pol 1045 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10444 de Hevesy 3290 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10445 Coster 4090 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10446 Siegbahn 3006 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10447 Bloembergen 3357 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10448 Schawlow 4314 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10449 Takuma 1936 UD 16 d'ochobre, 1936 M. Laugier
10450 - 1967 JQ 6 de mayu, 1967 C. U. Cesco, A. R. Klemola
10451 - 1975 SE 28 de setiembre, 1975 H. L. Giclas
10452 Zuev 1976 SQ7 25 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
10453 Banzan 1977 DY3 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
10454 Vallenar 1978 NY 9 de xunetu, 1978 H.-E. Schuster
10455 Donnison 1978 NU3 9 de xunetu, 1978 C.-I. Lagerkvist
10456 Anechka 1978 PS2 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
10457 Suminov 1978 QE2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
10458 Sfranke 1978 RM7 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
10459 - 1978 SJ5 27 de setiembre, 1978 L. I. Chernykh
10460 - 1978 VK8 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
10461 - 1978 XU 6 d'avientu, 1978 E. Bowell, A. Warnock
10462 - 1979 KM 19 de mayu, 1979 R. M. West
10463 - 1979 MB9 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
10464 - 1979 SC 17 de setiembre, 1979 Observatoriu de Harvard
10465 - 1980 WE5 29 de payares, 1980 S. J. Bus
10466 - 1981 ET7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
10467 - 1981 EZ7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
10468 - 1981 EH9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
10469 - 1981 EE14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
10470 - 1981 EW18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
10471 - 1981 EH20 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
10472 - 1981 EO20 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
10473 - 1981 EL21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
10474 - 1981 EJ23 3 de marzu, 1981 S. J. Bus
10475 - 1981 EX28 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
10476 - 1981 EY38 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
10477 - 1981 ET41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
10478 Alsabti 1981 WO 24 de payares, 1981 E. Bowell
10479 - 1982 HJ 18 d'abril, 1982 M. Watt
10480 - 1982 JB2 15 de mayu, 1982 Palomar
10481 Esipov 1982 QK3 23 d'agostu, 1982 N. S. Chernykh
10482 Dangrieser 1983 RG2 14 de setiembre, 1983 E. Bowell
10483 Tomburns 1983 RP2 4 de setiembre, 1983 E. Bowell
10484 Hecht 1983 WM 28 de payares, 1983 E. Bowell
10485 - 1984 SY5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
10486 - 1985 CS2 15 de febreru, 1985 H. Debehogne
10487 Danpeterson 1985 GP1 14 d'abril, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
10488 - 1985 RS1 12 de setiembre, 1985 P. Wild
10489 - 1985 TJ1 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
10490 - 1985 VL 14 de payares, 1985 P. Jensen
10491 - 1986 QS1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
10492 - 1986 QZ1 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
10493 - 1986 QH2 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
10494 - 1986 QO3 29 d'agostu, 1986 H. Debehogne
10495 - 1986 RD 8 de setiembre, 1986 P. Jensen
10496 - 1986 RK 11 de setiembre, 1986 P. Jensen
10497 - 1986 RQ 11 de setiembre, 1986 P. Jensen
10498 Bobgent 1986 RG3 11 de setiembre, 1986 E. Bowell
10499 - 1986 RN5 7 de setiembre, 1986 H. Debehogne
10500 Nishi-koen 1987 GA 3 d'abril, 1987 M. Koishikawa
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...