Llista d'aeropuertos d'Oceanía

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

La siguiente ye una llista de los aeropuertos d'Oceanía ordenaos per países.

Bandera de Australia Australia[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Adelaida ADL YPAD Adelaida, Australia Meridional
Aeropuertu de Brisbane BNE YBBN Brisbane, Queensland
Aeropuertu de Cairns CNS YBCS Cairns, Queensland
Aeropuertu Internacional de Canberra CBR YSCB Canberra, Territoriu de la capital australiana
Aeropuertu Internacional de Darwin DRW YPDN Darwin, Territoriu del Norte
Aeropuertu Gold Coast MBW YMMB Gold Coast, Queensland
Aeropuertu de Essendon MEB YMEN Essendon North, Victoria
Aeropuertu Internacional de Hobart HBA YMHB Hobart, Tasmania
Aeropuertu de Jandakot JAD YPJT Jandakot, Australia Occidental
Aeropuertu de Launceston LST YMLT Launceston, Tasmania
Aeropuertu Longreach LRE YLRE Queensland
Aeropuertu Internacional de Melbourne MEL YMML Tullamarine, Victoria
Aeropuertu de Moorabbin MBW YMMB Moorabbin, Victoria
Aeropuertu de Perth PER YPPH Guildford, Australia Occidental
Aeropuertu Internacional Kingsford Smith SYD YSSY Sydney, Nueva Gales del Sur

Flag of the Cocos (Keeling) Islands.svg Islles Cocos (Bandera de Australia Australia)[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de les Islles Cocos CCK YPCC West Island

Flag of the Cook Islands.svg Islles Cook (Flag of New Zealand.svg Nueva Zelanda)[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Rarotonga RAR NCRG Avarua

Bandera de Fixi Fixi[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Nadi NAN NFFN Nadi

Flag of Guam.svg Guam (Flag of the United States.svg Estaos Xuníos d'América)[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional Antonio B. Won Pat GUM PGUM Banduyada y Tamuning

Bandera de Kiribati Kiribati[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional Bonriki TRW NGTA Tarawa

Flag of the Northern Mariana Islands.svg Islles Marianes del Norte (Flag of the United States.svg Estaos Xuníos d'América)[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Saipán SPN PGSN Saipán

Bandera de los Estaos Federaos de Micronesia Micronesia[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Chuuk TKK PTKK Weno, Chuuk
Aeropuertu Internacional de Pohnpei PNI PTPN Palikir, Pohnpei
Aeropuertu Internacional de Kosrae KSA PTSA Kosrae
Aeropuertu Internacional de Yap YAP PTYA Yap

Flag of Nauru.svg Nauru[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Nauru INU ANYN Yaren

Flag of Christmas Island.svg Islla Christmas (Bandera de Australia Australia)[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional d'Isla de Navidá CVH YPXM Flying Fish Cove

Flag of Niue.svg Niue (Flag of New Zealand.svg Nueva Zelanda)[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Niue IUE NIUE Alofi

Flag of Norfolk Island.svg Norfolk (Bandera de Australia Australia)[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional d'Isla Norfolk NLK YSNF Burnt Pine

Flag of France.svg Nueva Caledonia (Flag of France.svg Francia)[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional La Tontouta NOU NWWW Nouméa

Flag of New Zealand.svg Nueva Zelanda[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Auckland AKL NZAA Auckland
Aeropuertu Internacional de Wellington WLG NZWN Wellington
Aeropuertu Internacional de Christchurch CHC NZCH Christchurch

Flag of Palau.svg Paláu[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional Roman Tmetuchl ROR PTRO Airai

Flag of Papua New Guinea.svg Papúa Nueva Guinea[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Jacksons POM AYPY Port Moresby

Flag of French Polynesia.svg Polinesia Francesa (Flag of France.svg Francia)[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional Faa'a PPT NTAA Papeete

Flag of the Marshall Islands.svg Islles Marshall[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional Amata Kabua MAJ PKMJ Majuro

Bandera de les Islles Salomón Islles Salomón[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional Guadalcanal HIR AGGH Honiara

Bandera de Samoa Samoa[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional Faleolo APW NSFA Apia

Plantía:RUSTI (Flag of the United States.svg Estaos Xuníos d'América)[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Pagu Pago PPG NSTU Pago Pagu

Flag of Tonga.svg Tonga[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional Fua'amotu TBU NFTF Nukualofa

Flag of Tuvalu.svg Tuvalu[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional de Funafuti FUN NGFU Funafuti

Flag of Vanuatu.svg Vanuatu[editar | editar la fonte]

Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu Internacional Bauerfield VLI NVVV Port Vila

== Flag of Wallis and Futuna.svg Islles Wallis y Futuna

(Flag of France.svg Francia) ==
Denominación Códigu IATA Códigu OACI Allugamientu
Aeropuertu de Hihifo WLS NLWW Hihifo
Aeropuertu de Pointe Ve-y FUT NLWF Leava

Ver tamién[editar | editar la fonte]


Anexo:Aeropuertos de Oceanía