Joseph Mazzello

De Wikipedia
Saltar a: navegación, buscar
Joseph Mazzello
Joseph Mazzello
Joseph Mazzello 2010 (cropped).jpg
Mazzello, 2010.
Nome real Joseph Mazzello III
Nacencia 21 de setiembre de 1983 (34 años)
Rhinebeck, Nueva York
Flag of the United States.svg Estaos Xuníos d'América
Nacionalidá Estaunidense
Ficha en IMDb

Joseph Mazzello III (Rhinebeck, Nueva York; 21 de setiembre de 1983) ye un actor estaunidense conocíu interpretar a Tim Murphy na esitosa pelicula Parque Xurásicu y tamién por interpretar al soldáu Eugene Sledge na miniserie de HBO The Pacific.

Biografía[editar | editar la fonte]

Joseph nació en Rhinebeck, Nueva York, pero criar en Hyde Park. Fíu de Ginnie y Joseph Mazzello, Jr., propietariu d'una escuela d'artes escéniques, tien una hermana mayor, Mary Mazzello, y un hermanu menor, John Mazzello, qu'interpretó pequeños papeles en delles películes. Joseph foi alumnu de la Universidá del Sur de California, graduar na promoción de 2005.

Mazzello debutó como direutor na película Matters of Life and Death, na cual tamién actuó xuntu a David Strathairn y Rachael Leigh Cook. Encarnó al soldáu Eugene Sledge na miniserie The Pacific, producida por Steven Spielberg y Tom Hanks.

Creitos[editar | editar la fonte]

  • Filmografía
Añu Película Personaxe
1990 Presuntu inocente Wendell McGaffney
1992 La fuerza de la ilusión Bobby
Esi home ye pa mi Jason
1993 Parque Xurásicu Tim Murphy
Tierres de clarixa Douglas Gresham
1994 Río Xavaz Roarke Harman
1995 The Cure Dexter
Tres Deseos Tom Holman
1997 The Lost World: Jurassic Park Tim Murphy
1998 Star Kid Spencer Griffith
Simon Birch Joe Wenteworth
2001 Wooly Boys Charles
2001
Ma a encomalo Prom Date Peter
2004 The Hollow Scott
The Sensation of Sight Tripp
2007 Matters of Life and Death (direutor, guionista y productor executivu) David Jennings
2010 The social network Dustin Moskovitz
2013 G.I. Joe: Retaliation Mouse
2013 Dear Sidewalk Gardner
2015 Undrafted
  • Televisión
Añu Formatu Personaxe
1990 Unspeakable Acts Jason Harrison
1992 Desperate choices: to save my child Willy Robbins
1994 Live & Kicking Él mesmu
1995 A father for Charlie Charlie
1998 Stories from my childhood (episodiu Pinocchio and the Golden Key) Voz
2002 Providence (episodios The eleventh hour y The eleventh hour part 2) Tony
2003 CSI: Crime Scene Investigation (episodiu La maravía d'un golpe únicu) Justin Lamond
2004 Ensin Rastru (episodiu El legáu) Sean Stanley
2005 Greatest ever screen chases Él mesmu
2010 The Pacific Eugene B. Sledge
2012 Coma Geoffrey Fairweather
2013 Justified Billy St. Cyr
2014 Person of Interest Daniel Casey

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]