Ficheru:Escut de la Granadella.svg

Contenido de la página no disponible en otros idiomas.
De Wikipedia

Ficheru orixinal(ficheru SVG, 603 × 725 píxels nominales, tamañu de ficheru: 76 kB)

Esti ficheru ye de Wikimedia Commons y puen usalu otros proyeutos. La descripción de la páxina de descripción del ficheru s'amuesa darréu.

Resume

Escudo de armas
InfoField
Català: de la Granadella ,Lleida, Espanya.
English: La Granadella, Lleida, Spain.
Español: de Granadella, Lérida, España.
Blasonamiento
InfoField
Català: Escut caironat partit: 1r. d'argent, un ram de granadella tijat de gules i fullat i fruitat de sinople; 2n. de gules, una mola d'argent nadillada de sable. Per timbre una corona de baró.
Español: Escudo embaldosado partido: 1º de plata, una rama de parietaria tallado de gules y hojoso y frutado de gules; 2º de gules, una muela de molino de plata anadillada de sable. Por timbre, una corona de barón.
Referencies
InfoField
Català: DECRET 36/1983, de 31 de gener, pel qual s'autoritza l'Ajuntament de la Granadella perquè adopti el seu escut heràldic municipal. (in català) (pdf). DOGC núm. 307. Generalitat de Catalunya (1983-02-25) Retrieved on 24 April, 2012. CORRECCIÓ D'ERRADA al Decret 36/1983, de 31 de gener, pel qual s'autoritza l'Ajuntament de la Granadella perquè adopti el seu escut heràldic municipal (in català) (pdf). DOGC núm. 329. Generalitat de Catalunya (1983-05-18) Retrieved on 24 April, 2012.
Español: DECRETO 36/1983, de 31 de enero, por el que se autorita al Ayuntamiento de la Granadella a adoptar su escudo heráldico municipal. (in español) (pdf). DOGC núm. 307. Generalidad de Cataluña (1983-02-25) Retrieved on 24 April, 2012.
Data 21 de xunetu de 2009
Artista
InfoField
Xavigivax

Taller de Heráldica y vexilología

Esta imagen ha sido realizada por el Taller de Heráldica y vexilología de la Wikipedia en Español.

Fonte

Trabayu propiu

 
Este gráfico vectorial, sin especificar según el W3C, fue creado con Inkscape .
Permisu
(Cómo reutilizar esti ficheru)
Insignia Esta imagen representa una bandera, un escudo, un sello o alguna otra insignia oficial. El uso de estos símbolos está restringido en muchos países. Estas restricciones son independientes del estado de sus derechos de autor.
Xavigivax, titular de los drechos d'autor d'esta obra, la espubliza baxo la siguiente llicencia:
w:es:Creative Commons
reconocimientu compartir igual
Esti ficheru ta disponible baxo la llicencia Creative Commons Reconocimientu-Compartir igual 3.0 xenérica.
Reconocimientu: Xavigivax
Ye llibre:
  • pa compartir – pa copiar, distribuir y comunicar públicamente la obra
  • pa remezclar – p'adautar la obra
Baxo les condiciones siguientes:
  • reconocimientu – Tienes de dar el créitu apropiáu, apurrir un enllaz a la llicencia ya indicar si realizasti dalgún cambéu. Puedes faelo de cualquier mou razonable ,pero non de manera que suxera l'encontu del autor pa ti o pal usu que faigas.
  • compartir igual – Si entemeces, tresformes o te bases nesti material, tienes de distribuir les tos contribuciones baxo la mesma llicencia o una compatible cola orixinal.

Pies

Añade una explicación corta acerca de lo que representa este archivo

Elementos representados en este archivo

representa a

Historial del ficheru

Calca nuna fecha/hora pa ver el ficheru como taba daquella.

Data/HoraMiniaturaDimensionesUsuariuComentariu
actual11:02 3 abr 2021Miniatura de la versión a fecha de 11:02 3 abr 2021603 × 725 (76 kB)Villarreal9cut off extra edges
09:47 21 xnt 2009Miniatura de la versión a fecha de 09:47 21 xnt 2009605 × 975 (81 kB)Xavigivax== Sumario == {{Information |Description={{ca|Representació de l'escut de la Granadella, Lleida, Espanya. ''Escut caironat partit: 1r. d'argent, un ram de granadella tijat de gules i fullat i fruitat de sinople; 2n. de gules, una mola d'argent nadillada

La páxina siguiente usa esti ficheru:

Usu global del ficheru

Estes otres wikis usen esti ficheru:

Metadatos