Diferencies ente revisiones de «Vinaròs»

De Wikipedia
Contenido eliminado Contenido añadido
Páxina nueva: Vinaròs (Vinaroz en castellanu) ye un conceyu de la provincia de Castelló / Castellón, capital de la comarca del Baix Maestrat. Llenda colos conceyos de Sant Jordi, Càlig, Benicar...
 
Bar (alderique | contribuciones)
mSin resumen de edición
Llinia 1: Llinia 1:
Vinaròs (Vinaroz en castellanu) ye un conceyu de la provincia de Castelló / Castellón, capital de la comarca del Baix Maestrat.
'''Vinaròs''' (''Vinaroz'' en [[castellanu]]) ye un conceyu de la [[provincia de Castellón|provincia de Castelló / Castellón]], capital de la comarca del Baix Maestrat.

Llenda colos conceyos de Sant Jordi, Càlig, Benicarlo, Ulldecona y Alcanar, estos dos últimos asitiaos na provincia catalana de Tarragona
Llenda colos conceyos de Sant Jordi, Càlig, Benicarlo, Ulldecona y Alcanar, estos dos últimos asitiaos na provincia [[Cataluña|catalana]] de [[Provincia de Tarragona| Tarragona]].

{{entamu}}

[[Categoría:Conceyos de Castellón]]


[[an:Binaroz]]
[[ar:فيناروس]]
[[ca:Vinaròs]]
[[de:Vinaròs]]
[[en:Vinaròs]]
[[es:Vinaroz]]
[[fr:Vinaroz]]
[[gl:Vinaròs]]
[[it:Vinaròs]]
[[nl:Vinaròs]]
[[pt:Vinaròs]]
[[ru:Винарос]]

Revisión a fecha de 19:56 29 xun 2009

Vinaròs (Vinaroz en castellanu) ye un conceyu de la provincia de Castelló / Castellón, capital de la comarca del Baix Maestrat.

Llenda colos conceyos de Sant Jordi, Càlig, Benicarlo, Ulldecona y Alcanar, estos dos últimos asitiaos na provincia catalana de Tarragona.