Diferencies ente revisiones de «Conseyu Interprovincial d'Asturies y Llión»

De Wikipedia
Contenido eliminado Contenido añadido
Esbardu (alderique | contribuciones)
mSin resumen de edición
Esbardu (alderique | contribuciones)
mSin resumen de edición
Llinia 1: Llinia 1:
El '''Conseyu Interprovincial d'Asturias ya Llión''' foi una entidá alministrativa creyada'l 23 d'avientu de [[1936]] na dómina de la[[Segunda República Española]], como sucesora del [[Comité de Guerra de Xixón]]. El [[25 d'agostu]] de [[1937]] tresfórmase nel [[Conseyu Soberanu d'Asturies ya Llión]] al traviés d'un decretu escrito na villa de [[Xixón]].
El '''Conseyu Interprovincial d'Asturias y Llión''' foi una entidá alministrativa creada'l 23 d'avientu de [[1936]] na dómina de la [[Segunda República Española]], como sucesora del [[Comité de Guerra de Xixón]]. El [[25 d'agostu]] de [[1937]] tresfórmase nel [[Conseyu Soberanu d'Asturies y Llión]] al traviés d'un decretu escritu na villa de [[Xixón]].


[[categoría: Historia contemporanea d'Asturies]]
[[categoría: Historia contemporanea d'Asturies]]

Revisión a fecha de 23:58 11 och 2007

El Conseyu Interprovincial d'Asturias y Llión foi una entidá alministrativa creada'l 23 d'avientu de 1936 na dómina de la Segunda República Española, como sucesora del Comité de Guerra de Xixón. El 25 d'agostu de 1937 tresfórmase nel Conseyu Soberanu d'Asturies y Llión al traviés d'un decretu escritu na villa de Xixón.