Diferencies ente revisiones de «Conseyu Interprovincial d'Asturies y Llión»

De Wikipedia
Contenido eliminado Contenido añadido
Sin resumen de edición
Llinia 1: Llinia 1:
El '''Conseyu Interprovincial d'Asturias ya Llión''' foi una entidá alministrativa creyada'l 23 d'avientu de [[1936]] na dómina de la[[Segunda República Española]], como sucesora del [[Comité de Guerra de Xixón]]. El [[25 d'agostu]] de [[1937]] tresfórmase nel [[Conseyu Soberanu d'Asturies ya Llión]] al traviés d'un decretu escrito na villa de [[Xixón]].
El '''Conseyu Enteprovincial d'Asturias ya Llión''' foi una entidá alministrativa creyada'l 23 d'avientu de [[1936]] na dómina de la[[Segunda República Española]], como sucesora del [[Comité de Guerra de Xixón]]. El [[25 d'agostu]] de [[1937]] tresfórmase nel [[Conseyu Soberanu d'Asturies ya Llión]] al traviés d'un decretu escrito na villa de [[Xixón]].


[[categoría: Historia contemporanea d'Asturies]]
[[categoría: Historia contemporanea d'Asturies]]

Revisión a fecha de 14:12 10 och 2007

El Conseyu Enteprovincial d'Asturias ya Llión foi una entidá alministrativa creyada'l 23 d'avientu de 1936 na dómina de laSegunda República Española, como sucesora del Comité de Guerra de Xixón. El 25 d'agostu de 1937 tresfórmase nel Conseyu Soberanu d'Asturies ya Llión al traviés d'un decretu escrito na villa de Xixón.