Diferencies ente revisiones de «Borneo»

De Wikipedia
Contenido eliminado Contenido añadido
Sin resumen de edición
Etiqueta: edición de fonte 2017
Sin resumen de edición
Etiqueta: edición de fonte 2017
Llinia 1: Llinia 1:
La '''islla de Borneo''' ye la tercera mayor islla del mundu y ta allugada nel sudeste d'[[Asia]], nel centru del [[archipiélagu malayu]]. Alministrativamente, la islla ta estremada entre [[Brunéi]], [[Malasia]] ya [[Indonesia]]. Los indonesios refiérense a la islla nel [[Llingua Indonesiu|idioma indonesiu]] como Kalimantan. Sicasí, pa la xente de fora d'Indonesia, Kalimantan ye la zona qu'Indonesia ocupa na islla de Borneo. La rexón de Malasia en Borneo llámase ''Ethnic Oriental''. La nación independiente de Brunéi ocupa'l restu de la isla, siendo ésta la nación más rica de la isla.
La '''islla de Borneo''' ye la tercera mayor islla del mundu y ta allugada nel sudeste d'[[Asia]], nel centru del [[archipiélagu malayu]]. Alministrativamente, la islla ta estremada entre [[Brunéi]], [[Malasia]] ya [[Indonesia]]. Los indonesios refiérense a la islla nel [[Llingua Indonesiu|idioma indonesiu]] como Kalimantan. Sicasí, pa la xente de fora d'Indonesia, Kalimantan ye la zona qu'Indonesia ocupa na islla de Borneo. La rexón de Malasia en Borneo llámase ''Ethnic Oriental''. La nación independiente de Brunéi ocupa'l restu de la islla, siendo ésta la nación más rica de la islla.


{{entamu}}
{{entamu}}

Revisión a fecha de 08:48 26 abr 2018

La islla de Borneo ye la tercera mayor islla del mundu y ta allugada nel sudeste d'Asia, nel centru del archipiélagu malayu. Alministrativamente, la islla ta estremada entre Brunéi, Malasia ya Indonesia. Los indonesios refiérense a la islla nel idioma indonesiu como Kalimantan. Sicasí, pa la xente de fora d'Indonesia, Kalimantan ye la zona qu'Indonesia ocupa na islla de Borneo. La rexón de Malasia en Borneo llámase Ethnic Oriental. La nación independiente de Brunéi ocupa'l restu de la islla, siendo ésta la nación más rica de la islla.


Referencies

Enlaces externos